Aloe vera

Bauturi care contin gel de Aloe Vera

Saponinele au capacitatea de a curata tegumentul, precum si proprietati antiseptice.Complexul antrachionic are cunoscute proprietati laxative, antialgice, bactericide (antibiotice), antivirale. Nu prezinta nici un grad de toxicitate in asociatie cu intreaga gama de substante insotitoare prezentate aici.Acidul crisofanic este elementul activ in tratarea bolilor cronice ale pielii, ca psoriazisul si trivofitia (o ciuperca a pielii).

Actiunea bactericida a fost dovedita in special asupra stafilococului auriu si a streptococului viridans.Actioneaza puternic si eficient asupra candidei.Actiune antivirala prompta asupra herpesului simplex.

Substante minerale
Calciul: Are o deosebita importanta pentru organism. Intervine in majoritatea proceselor metabolice ale organismului. Asimilarea lui este dependenta de vitamina C si aminoacizi. Moduleaza excitabilitatea neuromusculara si este inductor al contractiei musculare.
Natriul (sodiu): Este principalul cation extracelular cu rol in asigurarea ...

Nivel: Facultate
Dimensiune: 20kb
Downloads: 70
Materia: Medicina

Beneficiile si deficientele alimentatiei vegetariene

grasimi- unt, ulei de masline, ulei de porumb
lapte si branzeturi- lapte si branzeturi fermentate in cantitate mica, kefir, frisca in cant mica
dulciuri- prajituri numai cu miere, miere in cant mare, ciocolata in cantitate mica, turta dulce cu miere,polen recoltat de albine 20g zilnic
fructe- toate fructele foarte coapte, neacide, de preferat crude
condimente- patrunjel, usturoi, ceapa, cimbru, otet de vin in cantitate mica, lamaie, sare in cantitate moderata
bauturi- apa, sucuri de fructe, ceai slab indulcit cu miere

Alte referate despre: beneficiile si deficientele alimentatiei vegetariene, beneficiile alimentatiei vegetariene raw, beneficiile alimentatiei vegetariene

Proteinele in alimentatie

Unii hormoni contin proteine, acestiea avaind rol in reglarea activitatii organismului. Patricipa la formarea anticorpilor , ajutand la debarasarea de toxine si microbi. Formarea unor enzime si fermenti necesita prezenta proteinelor. Si nu in ultimul rand, ele participa la formarea dioxidului de carbon, a apei, prin aportul energetic rezultat din arderea lor.

Alimentatia zilnica contine un amestec de aminoacizi. Din acest amestec, majoritatea aminoacizilor pot fi sintetizati de organism, dar 8 dintre ei pot fi introdusi in organism numai prin alimentatie.

Prin alimentatie, in organism sunt introduse proteine ce provin din 2 surse: vegetala si animala. ...

Alte referate despre: proteinele in alimentatie, proteine in alimentatie, rolul proteinelor in alimentatie

Ofranda de la capatul verii - Mierea

Mierea este un produs viu, natural, care poate fi consumat in mari cantitati, fara a produce tulburari de sanatate, in timp ce zaharul este o substanta de semisinteza, care pe termen lung nu poate fi metabolizata de organism decat cu niste costuri considerabile pentru starea de sanatate. De pilda, din momentul in care a fost inlocuita mierea cu zaharul, numai frecventa cariilor dentare a crescut de patruzeci de ori, iar cea a diabetului, de peste o suta de ori.

Alte referate despre: miere de mana, mierea de mana, in miezul verii de george cosbuc

Aloe, Ananas, Dovleac

Aloe are multiple intrebuintari in medicina umana si veterinara. Substanţele pe care le conţine se folosesc împotriva bacilului Koch si a stafilococilor; stimulează digestia si este un bun purgativ al intestinului subţire. Stimulează contracţiile vezicii biliare si ale cailor biliare, provocând golirea conţinutului lor.

Alte referate despre: aloe ananas dovleac, despre ananas, locul si timpul desfasurarii actiunii fabulei copacul si dovleacul

Aloe vera si efectele sale asupra tumorilor

Acest studiu a urmarit pe o perioada de cinci ani efectele asupra cancerului pulmonar in cazul folosirii in alimentatie a diferitelor plante comestibile. Dintre cele 17 plante deosebite studiate, Aloe vera (consumata sub forma de gel) a fost singura cu efecte remarcabile impotriva cancerului pulmonar. In finalul studiului medicii au afirmat: "Rezultatele analizelor confirma ca aloe previne carcinogeneza pulmonara umana. In plus are un puternic efect de prevenire sau inhibare a dezvoltarii altor tipuri de cancer".

Alte referate despre: energia nucleara si efectele sale asupra omului si mediului, energia nucleara si efectele sale asupra omului si a mediului, energia solara si efectele sale asupra omului si mediului

Alimentatie sanatoasa

Alimentatia sanatoasa si sportul sunt cheia unei vieti sanatoase. Ele iti vor crea o stare de bine, de energie, reducand riscul unor boli precum hipertensiunea, diabetul, osteoporoza, colesterolul si anumite tipuri de cancer. Iti poti stabili propria alimentatie sanatoasa, asa incat sa decizi singura ce anume vrei sa mananci si ce vrei sa excluzi.

Alte referate despre: alimentatia sanatoasa referat, alimentatie sanatoasa referat, alimentatia sanatoasa

Analiza marketing a companiei Taxi Alo

Sibiul a revenit in 2003 - 2004 in competitia oraselor cu o mare dinamica a dezvoltarii economice. Zona Industriala Vest a devenit un magnet pentru firme interesate in a cumpara terenuri in scopul construirii unor unitati de productie, gazduind in aprilie 2004 nu mai putin de 15 dintre numele mari ale industriei europene. Valoarea totala a investitiilor straine pe care Zona Industriala Vest le va aduce Sibiului in urmatorii ani va trece de 70 milioane euro.

Alte referate despre: analiza marketingului in companie transnationala, analiza mediului de marketing al companiei dacia, analiza de marketing a companiei

Revolutia de la 1821 condusa de Tudor Vladimirescu

Evitând un război închis cu Poarta, dar care nu putea fi exclus în viitor, Tudor solicită în prima urgenţă „desfiinţarea cu totul şi pentru totdeauna a orânduirii domnilor greci în Ţara Românească” şi instaurarea domniilor pământene, precum şi recunoaşterea de către Înalta Poartă a drepturilor pe care le-au avut în vechime Ţările Române prin tratatele încheiate cu Mircea, Ştefan şi alţi domni.

Veştile despre răscoala din Oltenia au îngrijorat „Comitetul de oblăduire”, format la moartea domnitorului Alexandru Şuţu, şi Divanul, şi au băgat groaza în boieri. Tudor este calificat „tâlhar”, „trădător”, „făcător de rele”, „vrăjmaş al patriei”. Unii au informat imediat Poarta pentru ca să fie „sfărâmat” cu „preaputernicul braţ al împărăţiei” acest „răzvrătitor”. Alţi boieri, auzind că oastea revoluţionară se îndreaptă spre Capitală, şi-au făcut bagajele şi au plecat peste graniţă, ...

Alte referate despre: revolutia de la 1821 condusa de tudor vladimirescu, revolutia de la 1821 condusa de tudor vladimirescu referat, referat revolutia de la 1821 condusa de tudor vladimirescu

Victor Hugo

Revenu ŕ Paris sous la troisičme république, il vit le sičge de 1870 et la guerre civile de 1871, qui lui inspirčrent l'Année terrible, poésies (1872). il donna encore la deuxičme Légendes des Sičcles, poésies (1877), l'Art d'ętre Grand-Pčre, poésies (1877), la troisičme Légende des Sičcles, poésies (1881), les Quatre vents de l'esprit, poésies (1882).Il avait été nommé sénateur par le collčge électoral de Paris en 1876. Il parla peu. Il vota constamment avec la gauche. Ses opinions politiques d'alors étaient représentées par le journal Le Rappel, fondé vers la fin de l'Empire par ses parents et alliés.

Il mourut le 22 mai 1882, « dans la saison des roses », comme il l'avait prédit quinze années auparavant, ŕ l'âge de 83 ans, comme Goethe. Son corps fut déposé au Panthéon, aprčs les funérailles les plus magnifiques que la France ait vues depuis Mirabeau. Il a laissé une grande quantité d'śuvres inédites qui paraîtront successivement. En ...

Alte referate despre: victor hugo, victor hugo referat, victor hugo biografie

Cartea nuntii - caracterizarea lui Jim Marinescu

Nubil, tanarul cauta implinirea prin iubire( ,, Simtea nevoia sa iubeasca, sa aiba o fata a lui; pe care s- o ocroteasca si s- o tina inchisa in casa lui, in stapanirea lui. Vorba Babei Chiva, cand il vedea venind distrat si fluierand: >") . De aceea, incearca sa se apropie de vechile lui prietene din adolescenta, Lola, Dora si Medy, vazand in fiecare dintre ele o posibila partenera. Dar amicele nu se pot transforma prin minune in idealul de feminitate a lui Jim.

Alte referate despre: cartea nuntii caracterizarea lui jim marinescu, george calinrscu cartea nuntii caracterizarea lui jim marinescu, cartea nuntii-caracterizarea lui jim marinescu

Medias

Culture de masse:La culture de masse désigne une forme de culture liée à la société contemporaine ; elle est souvent associée à une société de consommation où une grande part des rapports entre les hommes sont basés ou régis par des processus économiques et où la consommation et les volontés des entreprises deviennent des phénomènes de société.

Il s'agit donc d'une forme de culture destinée au plus grand nombre, et ayant de puissants soubassements économiques. Ces processus institutionnalisent les modes de vie et sont aujourd'hui fortement liés aux processus de mondialisation.

La culture de masse, inhérente à une société qualifiée de manière identique, est donc un mouvement social vers des connaissances artistiques, culturelles, vers un système d'éducation, un mode de vie sociale et de pensée, un style de comportement, et qui se traduit par un acte de consommation ainsi que des codes de reconnaissance sociale.

Ce mouvement pousse à une ...

Alte referate despre: les medias, medias, poluarea apei cu metale grele in zona copsa mica-medias

Primavara

În realitate, datorită condiţiilor specifice geografice şi climatice ale diferitelor locuri care aparţin zonelor temperate, există foarte multe criterii care trebuie considerate pentru a marca anotimpul primăvară.

Alte referate despre: compunere primavara, o compunere cu titlul un peisaj de primavara, compunere despre primavara

A unsprezecea elegie - de Nichita Stanescu

De 15 milioane de ani Universul „aleargă” în toate părţile deodată, fără să dea semne că ar obosi. Dar va veni o vreme, când, într-un alt efort de voinţă, „înaintarea, goana, ea însăşi mă va întrece şi se va îndepărta de mine” (elanul vârstelor mature), „şi va sta”. Este fracţiunea de secundă în care Universul se va opri din expansiune şi va parcurge o alergare înapoi, spre origini, însă pe trasee modificate faţă de cele iniţiale: „cu steaguri de frig, cu scuturi de sin¬gurătate, înapoi spre mine însumi alerg, smulgându-mă de pretutindeni”.

Alte referate despre: a unsprezecea elegie - de nichita stanescu, 11 elegii de nichita stanescu, a saptea elegie de nichita stanescu

Vasile Alecsandri - note bibliografice

1849 Vasile Alecsandri redacteaza studiul Românii si poezia lor, sub forma unei scrisori catre A. Hurmuzachi, studiul fiind publicat în revista "Bucovina".

Alte referate despre: vasile alecsandri note biografice, vasile alecsandri note bibliografice, vasile alecsandri-note biografice

Iarba de Sudan

Când semănatul se face în cultură succesivă, imediat după recoltarea culturii principale, solul se lucrează prin treceri repetate (2-3) cu grapa cu discuri în agregat cu grapa cu colţi. Când semănatul se face într-o lucernieră îmbătrânită, după recoltarea coasei I-a, solul se pregăteşte tot prin discuiri repetate (2-3), grapa cu discuri lucrând în agregat cu grapa cu colţi.

Alte referate despre: iarba de sudan, cultura iarba de sudan, iarba de sudan referat
Referate afisate : 16
Medie note: 8.28 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK