Aparate electrocasnice cu elemente de incalzire pentru calcat

Aparate electrocasnice de incalzit

Radiatore parabolice.Se numesc astfel deoarece oglinda metalica pentru dirijarea radiatiilor de caldura are forma parabolica. Elementul incalzitor 1 este format dintr-un corp izolant de ceramica,pe care se rezistenta de incalzire.Corpul de ceramica trebuie sa satisfaca conditiile specifice acestor piese si in special o buna rezistenta la temperaturi inalte.Rezistenta de incalzire este executata dintr-un conductor de cromnichel,rasucit sub forma unei spirale si infasurat in jurul corpului.Rezistenta se monteaza astfel incat spirele sa fie egal distantate intre ele.

Nu este permis,ca la incalzirea rezistentei sau in timpul bascularii oglinzii,spiralele rezistentei sa se deplaseze din locasul lor.Rezistenta nu trebuie sa vina in atingere cu partea metalica a oglinzii in timpul functionarii sau datorita unei eventuale deplasari a corpului izolant de ceramica.De asemenea,capetele de legatura ale ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 35kb
Downloads: 6755
Materia: Fizica

Aparatul de fotografiat ppt

Sistemul de obturare
Sistemul de obturare al aparatului de fotografiat asigura controlul luminii catre senzorul de imagine (ori catre pelicula, in cazul aparatului clasic). Gama timpilor de expunere (timpii in care diafragma este deschisa si este permisa intrarea luminii in aparat) este foarte larga, progresul tehnologiei aducand cu sine timpi foarte mici (a zecea mia parte dintr-o secunda) ori timpi foarte mari (cateva minute).

Alte referate despre: aparat de fotografiat ppt, aparatul de fotografiat referat ppt, aparatul de fotografiat

Elemente de statica fluidelor

Forţele de suprafaţă joacă rolul forţelor de legătură din statica corpurilor solide. Pentru echilibru, este necesar ca forţele masice exterioare, care acţionează asupra masei fluide, să aibă rezultanta nulă, deoarece forţele interioare se anulează reciproc.

Alte referate despre: elemente de statica fluidelor, elementele de statica fluidelor, elemente de statica

Piata receptoarelor TV

Falsificarea constituie in ziua de astazi o problema serioasa fiind, insa, greu de obtinut o statistica exacta pentru a demonstra acest lucru,una din cauze fiind faptul ca aceasta activitate are un carcter secret. Produsele industriale in totalitate sunt vulnerabile in fata acestui fenomen atata timp cat nivelul veniturilor unui produs depaseste costurile lui, tot mai multi indivizi fiind atrasi sa intre pe piata.
Forurile internationale iau mereu masuri impotriva contrafacerii, una din aceste masuri fiind elaborarea “Cartii verzi privind lupta impotriva contrafacerii” perecum si a regulamentului de aplicare a masurilor in vederea interzicerii punerii in practica, exportul, reexportul si punerii in regim suspensiv a marfurilor contrafacute si a marfurilor pirat.
Organizatia Mondiala a Comertului prin acordul TRIPS, privind aspectul drepturilor de proprietate intelectuala legate de comert, referitoare la protectia marcii si prin Conventia de la Paris asigura interzicerea folosirii ...

Alte referate despre: piata muncii, economia de piata, piata

Aparatura Electronica

Oamenii au in general diferite preferinte pentru lucruri, fac anumite pasiuni pentru unele obiecte care ii ajuta mai mult sau mai putin in atingerea scopurilor propuse. Acum, pe intreg mapamondul, exista milioane de tipuri de aparate electronice, fiecare fiind folositor la ceva si fiecare avand o valoare proprie cu care poate fi cumparat.
Nu este de neglijat faptul ca piata descrie foarte evident personalitatea si nivelul de trai a unui popor.

Alte referate despre: aparatura electronica, intretinerea planificata a aparaturii electronice, aparatura electronica -enegleza

Fiabilitatea electrocasnicelor

"Fiabilitatea electrocasnicelor"
Art. 19
Garantia este obligatorie din punct de vedere juridic pentru ofertant, in conditiile specificate in declaratiile referitoare la garantie si in publicitatea aferenta.

Alte referate despre: fiabilitatea electrocasnicelor, fiabilitatea electrocasnice, fiabilitatea electrocasnicilor

Analiza comparativa a calitatii aspiratoarelor de praf

Analiza comparativa a calitatii aspiratoarelor de praf
Marfurile electrocasnice sunt destinate sa realizeze o serie intreaga de operatiuni menite sa ridice gradul de confort din locuinta, unitati hoteliere si de alimentatie publica, sa faciliteze efectuarea unor activitati de gospodarie, bucatarie, terapie.
Analiza comparativa a calitatii aspiratoarelor de praf

Alte referate despre: analiza comparativa a calitatii aspiratoarelor de praf, analiza comparativa a calitatii aspiratorul de praf, analiza comparativa a calitatii aspiratorului de praf

Comportarea elementelor structurale din otel la oboseala

Definitie:Elementele de constructii metalice supuse la solicitari repetate se pot rupe in timpul exploatarii, la valori ale tensiunilor mai mici decat rezistenta la rupere corespunzatoare solicitarii statice. Scaderea rezistentei materialelor, respectiv a metalelor, supuse solicitarilor sau deformatiilor care se repeta de un numar foarte mare de ori se numeste oboseala. Acest mod de rupere, generat de formarea uneia sau mai multor fisuri sub actiunea solicitarilor repetate, este cunoscut sub numele de rupere prin oboseala.

Alte referate despre: populatia element structural si functional al biocenozei, persoana juridica- elemente structurale, populatia element structural al biocenozei

Pretul- element al mixului de marketing

Pretul nu este elementul central, perceptia acestuia "de catre client este mai critica decat marimea costurilor de dezvoltare sau profitul ce va fi realizat", fiind astfel calculat in functie de valoarea perceputa a serviciului, de catre client.In cadrul serviciilor financiar-bancare, preturile sunt exprimate in: comisioane, taxe, dobanzi, speze si prime de asigurare.Deoarece in general, clientii nu sunt familiarizati cu comisioanele si ce presupun acestea, ma voi folosi de teorie, pentru a exemplifica pe scurt, aceste tipuri de preturi practicate in sectorul financiar-bancar.

Alte referate despre: pretul element al mixului de marketing bancar, pretul element al mixului de marketing, pretul - element al mixului de marketing financiar bancar 3x puncte

Apararea si securitatea nationala si colectiva in noul context european

Strategiile care definesc procesul transformarii abordeaza domeniile culturamilitara, planificarea si transformarea capabilitatilor. Procesele aferente acestor domenii se sprijina pe patru piloni:
intarirea operatiilor intrunite, exploatarea avantajelor informationale, conceptul de dezvoltare, dezvoltarea capabilitatilor de transformare[1].

Alte referate despre: aparare si securitate nationala, apararea si securitatea nationala a romaniei, apararea si securitatea nationala a romaniei referat

Tehnologii elemente in functie de materiale

Alegerea materialului de baza pentru realizarea unei imbinari sudate este o problema esentiala si este determinata atat de posibilitatile de executie si de conditiile de exploatare cat si de
sudabilitatea materialului.Materialele metalice folosite in constructiile sudate sunt:materiale feroase ( Oteluri, fonte ),materiale neferoase (Al, Cu, Ni, Ti)

Alte referate despre: referat tehnologie-elemente de limbaj grafic, tipuri de elemente finite functii de interpolare, referate la tehnologie despre materii prime si materiale din sticla

Elementele chimice

Cele sase gaze nobile sau gaze rare, se afla in grupa a18-a a sistemului periodic. Aceste elemente erau considerate ca fiind gaze inerte pana in anii '60. Toate cele sase gaze nobile au numarul maxim posibil de electroni pe ultimul strat (2 pentru heliu si 8 pentru toate celelalte), lucru ce le face stabile.

Alte referate despre: sistemul periodic al elementelor chimice, valentele elementelor chimice, elemente chimice

Aparatul locomotor

1. Oasele
Oasele sunt organe formate, in principal, din cele doua tipuri fundamentale de tesut osos: compact si spongios. Proportia dintre cele doua categorii de tesut osos variaza de la o formatiune osoasa la alta.
Oasele scurte sunt alcatuite dintr-o masa centrala de tesut osos spongios, numita diploe, inconjurata de tesut osos compact, ce structureaza corticala osului.

Alte referate despre: aparatul locomotor, aparat locomotor, igiena aparatului locomotor

Mecanisme de aparare

Psihicul a fost abordat de mai multi cercetatori, fiecare venind cu teorii si idei noi. S-au afirmat in aceasta directie si unii psihologi romani Gheorghe Zapan fiind unul dintre ei. Acesta pune bazele ciberneticii activitatilor umane. Afirma ca psihicul este in continua dezvoltare si este nevoie de elemente noi care sa corespunda dezvoltarii sistemului.

Alte referate despre: mecanisme de aparare, mecanismele de aparare, mecanisme de aparare psihologie

Tabelul periodic al elementelor

Referat despre Tabelul periodic al elementelor
Chimia este stiinta care are ca obiect studierea substantelor si a transformarilor lor. Este definita si ca stiinta despre atomi (elemente chimice) si combinatiile lor, deoarece studiaza procesele de transformare a substantelor dintr-una în alta prin regruparea atomilor si modificarea legaturilor dintre atomi. Chimia are strânse legaturi cu alte stiinte, dintre care în primul rând cu fizica (limita dintre ele fiind relativa si facând obiectul a doua discipline, chimie fizica si fizica chimica), precum si cu biologia (biochimia) si cu geologia (geochimia) etc.

Alte referate despre: tabelul periodic al elementelor, tabelul periodic al elementelor chimice, tabelul periodic al elementelor download
Referate afisate : 15
Medie note: 8.33 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK