Asigurarea mixta de viata cu pensie pentru urmasi

Asigurarea mixta pentru persoane fizice Integra

Asigurarea se incheie in baza "Conditiilor generale privind asigurarea pentru cladiri si bunuri apartinand persoanelor fizice", a "Conditiilor speciale privind asigurarea cladirilor apartinand persoanelor fizice", a "Conditiilor speciale privind asigurarea bunurilor din locuinte apartinand persoanelor fizice", a "Conditiilor speciale privind asigurarea de raspundere civila legala", a "Conditiilor speciale privind asigurarea de accidente persoane" si a "Conditiilor speciale privind asigurarea de deces din boala".

Nivel: Facultate
Dimensiune: 28kb
Downloads: 0
Materia: Economie

Asigurarile si importanta activitatii de asigurare in Romania

Funcţia de prevenire a pagubelor care a apărut şi s-a dezvoltat după cel de-al doilea război mondial şi se realizează pe două căi distincte:
- Prin finanţarea unor acţiuni de prevenire (lucrări de împădurire, îndiguirei, desecări etc sau finanţarea unor programe educaţionale pentru asiguraţi);
- Prin stabilirea unor condiţii de asigurare care să-i impună asiguratului o conduită preventivă permanentă.

Alte referate despre: asigurarile si importanta activitatii de asigurare in romania, referat asigurarile si importanta activitatii de asigurare in romania, asigurarile si importanta activitati de asigurare

Asigurarea creditelor de export

Furnizorii nu dispun întotdeauna de resurse financiare pentru a acorda credite clienţilor lor, nici chiar pentru câteva luni. Ca urmare, cumpărătorii solicită credite unei bănci din ţara furnizorului pentru a putea achita la scadenţă mărfirile procurate din import. Pe acestă cale, creditul devine un instrument care favorizează schimburile comerciale internaţionale, extinderea cooperării economice şi financiare dintre state.

Alte referate despre: asigurarea creditelor de export, asigurarea creditelor de export studiu de caz, studiu de caz asigurarea creditelor de export

Asigurarea cladirilor

b)maşinile, utilajele, instalaţiile, motoarele, uneltele, inventarul gospodăresc şi alte mijloace fixe;
c)obiectele de inventar;
d)mărfurile, materiile prime şi auxiliare, materialele, semifabricatele, produsele finite şi alte mijloace circulante materiale.

Alte referate despre: asigurarea cladirilor, asigurarea cladirilor impotriva incendiilor, asigurarea cladirilor referat

Orientari actuale privind asigurarea calitatii

3.Vânzarea serviciilor reprezintă un element dinamic al activităţilor economice-suntem în era serviciilor
4.Atitudinea utilizatorilor serviciilor publice e identică cu cea care caracterizează clientul în general-necesitatea de consideraţie.

Alte referate despre: orientari actuale privind asigurarea calitatii, orientari actuale privind managimentul calitatii mediului, orientari actuale privind manegementul calitatii mediului-referat

Asigurari si reasigurari - Prima de asigurare

Riscul asigurat poate fi identificat în raport cu una din următoarele condiţii:
1. Pierderea totală, avarie şi răspundere pentru coliziuni

Alte referate despre: asigurari si reasigurari - prima de asigurare, referat asigurari riscul si prima de asigurare, asigurarea maritima asigurari si reasigurari

Asigurarea cotidiana

Astfel peştii mici circulă de obicei în grupuri mari numite bancuri, pentru ca atunci când sunt atacaţi de peşti răpitori să poată scăpa un număr cât mai mare. Noaptea nu este bine să circuli singur pe străzi, ci în grup pentru a putea să scapi mai uşor dacă eşti atacat.
Reacţiile omului la risc sunt multiple în funcţie de nevoile specifice ale acestuia şi anume:de evitare:de prevenire;de limitare;de acceptare;
de transferare.

Din experienţă omul a învăţat că nu poate evita sau diminua mărimea pagubelor ce pot să apară, dar, de asemenea, a învăţat că prin alcătuirea unei comunităţi bazată pe aceleaşi interese, pierderile se pot împărţi între mai multe persoane. Contribuţia fiecăruia este mică, iar fondul constituit va fi folosit numai pentru acoperirea pierderilor suferite de cei prejudiciaţi.

Această procedură bazată pe solidaritate şi ajutor reciproc constituie de fapt un sistem de asigurare mutuală (reciprocă). ...

Alte referate despre: asigurarea cotidiana, asigurarea si viata cotidiana, asigurarea calitatii referat

Asigurarea de raspundere civila legala

1.2. Conceptul de asigurare Asigurarea reprezinta un sistem de relatii economico-sociale, un proces obiectiv necesar al dezvoltarii economice si sociale izvorat din actiunea legilor economice obiective care consta in crearea in comun, de catre persoanele fizice si juridice amenintate de anumite riscuri, a unui fond din care se compenseaza daunele si se satisfac alte cerinte economico-financiare probabile, imprevizibile .

Alte referate despre: temei legal asigurare de raspundere civila auto, asigurarea de raspundere civila auto, asigurarea de raspundere civila

Dreptul la viata in practica in C.E.D.O

Declaratia Universala din 10 decembrie 1948 si Conventia Europeana din 4 noiembrie1950 au constituit primele mari "unde de soc" ale cruciadei pentru protectia drepturilor omului, ca efect primordial al celui de-al doilea razboi mondial.Asadar, filiatia Conventiei la Declaratie este de netagaduit. In preambulul Conventiei fiind in mod solemn subliniat atasamentul la principiile si valorile enuntate in Declaratia Universala si faptul ca garantia colectiva nu va privi decat anumite drepturi inscrise in aceasta.

Alte referate despre: dreptul la viata in practica cedo, dreptul la viata in practica c e d o, dreptul la viata in practica cedo referat

Proiect - Ciclu de viata al ambalajelor

ECV reprezinta o componenta importanta a oricarui SMM deoarece furnizeaza rezultate privind impactul generat de o activitate asupra mediului si are un rol vital in contabilitatea de mediu si pentru dezvoltarea durabila, deoarece contribuie la reducerea consumurilor de materie prima si energie.

Alte referate despre: ciclu de viata al verzei si al caisului, ciclu de viata al verzei, ciclu de viata cais si varza

Oscar Wilde - viata si opera

Oscar Wilde a fost un stilist remarcabil. El stia sa picteze prin cuvinte, zugravind in fasa ochilor fanteziei cititorului tablouri de o frumusete uimitoare. Privita in ansamblu, creatia lui a oglindit declinul umanismului si cultul artei in ceea ce are ea mai elevat.

Operele sale: "Lady Windermere's Fan"(1892) si "The Importance of Being Earnest" (1895). Printre lucrarile bine-cunoscute ale lui Oscar Wilde se numara singurul sau roman "The Picture of Dorian Gray"(1891)("Portretul lui Dorian Gray").

Alte referate despre: oscar wilde viata si opera, oscar wilde viata si activitatea, oscar wilde opera viata

Asigurarea misiunilor spatiale

In 1986 exploadeaza shuttle-ul "Challenger" cu 6 astronauti la bord. Pentru acest program spatial a fost efectuata asigurarea ce avea ca obiect doar un singur astronaut.

Alte referate despre: asigurarea misiunilor spatiale, misiuni spatiale, misiuni spatiale referat

Pierre Auguste Renoir - Opera si viata

Datorită comenyilor de tablouri din partea unor clienţi si bogaţi,Monet reuşeşte sa calatoreasca foarte mult in Normandia,Algeria,Italia, şi Coasta de Azur.Toate aceste călătorii l-au ajutat pe artist sa îşi defineasca propriul stil.În aprilie 1890 ,Renoir se casatoreşt cu Aline Charigot care îi naşte trei copii : pe Pierre ,Jean şi Cloude.În 1889 se muta la Chateau des Brouillards , în Montmartre. Tabloul sau „Lecţia de muzică” a primit o apreciere foarte mare , fiind chiar expus la muzeu.În 1919 pictorul primeşte Ordinul Legiunii de Onoare.La data de 2 decembrie 1919 , Renoir moare fiind răpus de o lungă boală .Acesta suferea de paraliyie parţială şi de reumatism.

Alte referate despre: opera si viata lui pierre auguste renoire, pierre-auguste renoir, pierre auguste renoir lucrari

Miracolul cuvintelor in viata mea

De aceea trebue sa sădim în minţile celorlalţi cuvinte plăcute, ca sa culegem roade minunate. Ele sînt magice, pline de bucurie şi reprezintă o forţă creatoare a vieţii, iar la această putere avem acces si noi. Trebue sa o folosim în sprijinul nostru şi al tuturor celor cu care intram în contact!

Alte referate despre: miracolul cuvintelor in viata mea, eseu miracolul cuvintelor in viata mea, miracolul cuvintelor in viata mea eseu

Despre Viata

Referat despre viata
Cum ne nastem incepem sa traim,sa crestem si sa murim.Fiecare om are rolul lui pe aceasta lume,nimeni nu este nascut fara un scop.Viata mai inseamna prieteni si dusmani.Sa incepem cu prietenii.Sunt acei oameni care la greu te pot ajuta cu un sfat sau, daca ai nevoie, financiar.Un om poate avea multi prieteni,dar nu prieteni adevarati,pentru ca rar gasesti prieteni adevarati!

Alte referate despre: viata lui mihai eminescu, tinerete fara batranete si viata fara de moarte, tinerete fara batranete si viata fara de moarte rezumat

Viata - compunere

Omul nu se multumeste doar cu prezentul,el se gandeste si la viitor. Sufletul omului,ca si trupul trebuie si el hranit.Faptele bune il hranesc iar cele rele il otravesc. Omul isi doreste iubire,fericire,dar el ce ofera in schimb?

Alte referate despre: viata lui eminescu, rezumat tinerete fara batranete si viata fara de moarte, viata la tara

Viata lui Mihai Eminescu

Între 1869 şi 1872 este student la Viena. Urmează ca „auditor extraordinar” Facultatea de Filozofie şi Drept (dar audiază şi cursuri de la alte facultăţi). Activează în rândul societăţii studenţeşti (printre altele, participă la pregătirea unei serbări şi a unui Congres studenţesc la Putna, cu ocazia împlinirii a 400 de ani de la zidirea mănăstirii de către Ştefan cel Mare), se împrieteneşte cu Ioan Slavici; o cunoaşte, la Viena, pe Veronica Micle; începe colaborarea la Convorbiri literare; debutează ca publicist în ziarul Albina, din Pesta. Apar primele semne ale bolii.

Alte referate despre: despre viata lui mihai eminescu, viata lui mihai eminescu referat, referat despre viata lui mihai eminescu
Referate afisate : 17
Medie note: 8.39 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles