Atestat convertoare

Convertoare - atestat

Este format din doua miezuri identice si o lama care oscileaza in jurul puncului 0 al acestuia, toate sunt confectionate din material ferromagnetic, precum si din magneti permanenti de polarizare. Lama se gaseste in in interiorul unei bobine fixe ale carei spire sunt parcurse de un current unificat . Resortul fixat la partea inferioara a lamei este netensionat in pozitia lui mediana a acesteia.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 188kb
Downloads: 1397
Materia: Fizica

Convertoare de semnal unificat

Se fixează rezistenţa sarcină la valoarea Rs=200. Prima dată se ridică caracteristica pentru valorile pozitive ale tensiunii de intrare, modificând între 0-5V în trepte de Vi=0,5V, citind de fiecare dată curentul de ieşire Io.

Alte referate despre: convertoare de semnal unificat, unde se folosesc convertoarele de semnal unificat, semnal unificat

Amplificatorul de semnal mic

Amplificatorul de semnal mic în conexiune emitor-comun.
Schema electrică se prezintă pe figura următoare. Condensatoarele de cuplaj au rolul de a filtra componenta de curent continuu, respectiv de a lăsa să treacă semnalul variabil care trebuie amplificat. Condensatorul din emitor devine scurtcircuit la frecvenţa de lucru, punând la masă emitorul de unde şi denumirea conexiunii: emitor comun (EC).Schema echivalentă în care am înlocuit tranzistorul cu schema echivalentă cu parametrii hibrizi:

Alte referate despre: amplificator de semnal mic, amplificator de semnal mic cu 2 tranzistoare jfeet canal n, amplificatorul de semnal mic

Generatori si amplificatori cuantici

Armii si moleculele pot absoarbe si emite radiaţii electromagnetice . Absorbţia sau emisia au loc prin trecerea sistemului de pe un nivel magnetic pe altul. Când saltul cuantic al electronului se face de pe nivelele energetice superioare pe nivelele inferioare atomul emite fotoni.

Alte referate despre: amplificator cuantic, sistemele cuantice generatoare de energie electric, generatoare cuantice

Voltmetre electronice si analogice

c).Precizia
In prezent,precizia de masurare a multimetrelor electronice se exprima prin doi termeni de eroare: a% de citire (ct+b%) din cap de scara (cs),adica ((t=eroare totala) exprimare ce pare mai adecvata decat cea bazata pe un indice de clasa unic. Termenul a% ctprovine din erori sistematice ca:neconcordanta dintre treptele de sensibilitate,modificarea amplificarii,toleranta la montarea scarii gradate etc.(fig.3a) Termenul b% cs provine din erori intamplatoare si erori maximale ca:frecarea in lagare la instrumentul de iesire,deriva termica,curentii de decalaj,zgomote intriseci si exterioare etc.(fig 3a)

Alte referate despre: voltmetre electronice si analogice, voltmetre electronice analogice referat, voltmetre electronice

Transformatoare

Sarma de bobinaj se desface de pe carcasa originala si se infasoara pe mici mosorase de lemn, metal sau plastic - cum sunt de pilda mosorasele de la filmele fotografice 6X 9, carora li se perforeaza axial un orificiu de 6 mm diametru, la fel cu atentie, pentru a nu se leza mainile. Pe capacelul mosorelului se noteaza prin zgariere diametru sarmei.

Alte referate despre: transformatorul electric, transformator electric, transformarea energiei

Munca si stresul

Totuşi există o confuzie în literatură privind noţiunea de control şi cum ar putea fi el măsurat. Conceptul lui Patter (1966) de "locus al controlului", puternic influent, afirmă că oamenii dezvoltă o expectaţie genera1izata, în sensul dacă evenimentele care li se întamplă sînt cauzate de către ei înşişi (o "orientare internă") sau de către alţi oameni, de soartă, noroc ori şansă (o "orientare externă"). Patter crede că acest locus al orientării controlului este mai de aşteptat să influenţeze modul în care oamenii interpretează evenimentele noi şi ambigue.

Alte referate despre: munca si stresul, referat munca si stresul, munca si stresul referat

Rezultatul exercitiului - atestat

Rezultatul exercitiului - atestat
In general, rezultatul contabil inainte de impozitare se determina ca diferenta intre veniturile obtinute din livrarea bunurilor mobile, serviciilor prestate si lucrarilor executate, din vanzarea bunurilor imobile, inclusiv din castiguri din orice sursa si cheltuielile efectuate pentru realizarea acestor venituri.

Alte referate despre: rezultatul exercitiului atestat, rezultatul exercitiului-atestat, referate rezultatul exercitiului atestat

Hotel - atestat

Hotel - atestat
- compertimentele de conducere şi administrare;
- compartimentele interne;
- compartimentele furnizoare de servicii pentru clienţi.
Aşa cum se poate vedea, cele trei arii, dispuse circular în jurul nucleului de conducere, cuprind o serie de compartimente. Managementul modern impune această dispunere inelară care permite condu-cerii să radieze de jur împrejur o direcţionare raţională, echidistantă faţă de orice compartiment, fiind în acelaşi timp deschisă receptării oricărei observaţii motivate de la colaboratori.

Alte referate despre: hotel atestat, gestionarea unu hotel atestat, calitatea serviciilor unui hotel atestat

Maica Domnului in Teologia Sfintilor Parinti - lucrare de atestat

Lucrarea de faţă îşi propune să se ocupe, mai ales, de principalii reprezentanţi ai învăţăturii Bisericii, adică de cei pe care-i numim astăzi „Sfinţi Părinţi” şi care au dezvoltat o întreagă spiritualitate legată de Fecioara Maria.

Alte referate despre: maica domnului in teologia sfintilor parinti, maica domnului in literatura sfintilor parinti, maica domnului in teologia sf parinti

Bilantul contabil atestat

-posturile înscrise în bilanţ trebuie să corespundă cu datele înregistrate în contabilitate, puse de acord cu inventarul.
Procedeu principal al metodei contabilităţii şi bază informaţională fundamentală, bilanţul propriu-zis este un tablou care cuprinde în formă sintetică şi în expresie valorică mijloacele economice patrimoniale, sursele de constituire a acestora, precum şi rezultatul unui agent economic la un moment dat.

Alte referate despre: bilantul contabil atestat, bilant contabil atestat, bilantul contabil-atestat

Suspendarea sau retragerea atestatului

c) In cazul in care, in termen de 30 de zile de la solicitarea Autoritatii competente, titularul nu transmite datele si/ sau informatiile solicitate, incalcand astfel obligatia stabilita la Art. 47 lit. b) din Regulament;
d) In cazul in care nu a respectat masurile de conformare dispuse Autoritatea competenta;
e) In caz de incepere a procedurii reorganizarii judiciare a titularului Atestatului;
(2) Autoritatea competenta poate retrage Atestatul acordat:

Alte referate despre: suspendarea retragerea si desfiintarea actelor administrative, atestat engleza, atestat contabilitate

Monitorizarea si controlul activitatii operatorilor economici atestati

Art. 1.Autoritatea competenta urmareste respectarea Regulamentului si ale prevederilor (conditiilor de valabilitate ale) Atestatului de catre operatorul economic atestat, in conformitate cu prevederile reglementarilor in vigoare; in acest scop, Autoritatea competenta:
a)Analizeaza rapoartele trimestriale sau anuale ale operatorilor economici atestati;
b)Solicita informatii si documente care ii sunt necesare desfasurarii activitatii proprii;

Alte referate despre: rolul marketingului in activitatea agentului economic atestat, referate rolul marketingului activitatea agentului economic atestat, rolul marketinului in activitatea aentului economic atestat

Atestat tehnic - Protectia si siguranta instalatiilor electrice impotriva descarcarilor electrice

Este cea mai mare valoare eficace a tensiunii intre faze pentru care este proiectat sa functioneze echipamentul din punctul de vedere al izolatiei acestuia si al unor alte caracteristici ce pot fi legate de aceasta tensiune in documentele tehnice, normative specifice pentru fiecare echipament in parte. Aceasta tensiune este valoarea maxima a tensiunii celei mai ridicate a retelei pentru care poate fi utilizat echipamentul.

Alte referate despre: protectia echipamentelor impotriva descarcarilor electrice, protectia instalatiilor electrice impotriva suora tensiunilor, protectia instalatiilor electrice impotriva supratensiunilor

Hamlet - atestat ppt

Reading Shakespeare became a hobby.I choose "Hamlet" from all Shakespeare's plays because at one point it refers to what happens everywhere nowadays.I would like to mention also that through Shakespeare's work an opportunity to get acquainted to England's culture.William Shakespeare inspired me ever since I was little.

Alte referate despre: bilantului contabil atestat ppt, marea neagra download atestat ppt, atestat tranzistoare ppt

Atestat Design - Aplicarea criteriilor de culoare in creatia confectiilor textile

Creatia de obiecte s-a perfectionat in cursul istoriei, corespunzator nevoilor materiale si diverselor relatii intre membrii grupului social, precum si in functie de materialele si mijloacele de prelucrare disponibile, avand deci un caracter istoric, oglindind conditiile in care a luat fiinta.

Aplicarea criteriilor de culoare
Culoarea materialelor are o contributie esentiala la aspectul confectiilor.

Culoarea materialelor textile apare sub urmatoarele aspecte:
1 colorarea intregii suprafete
2 efect dominant de culoare rezultat din contextura sau ornamentarea suprafetei
3 efect policrom rezultat din elementele decorative aplicate prin imprimare,tricotare sau prin tesere.

La imbracaminte se disting urmatoarele cazuri de folosire a cromaticii:imbracaminte monocroma, imbracaminte monocroma cu elemente de alta culoare, imbracaminte in mai multe culori si imbracaminte realizata din textile policrome.

Efectul cromatic al vestimentatiei se poate realize si prin ...

Alte referate despre: aplicare criterilor de culoare in creatile confectilor textile, aplicarea criteriilor de culoare in creatia confectiilor textile, aplicarea criteriilor de culoare

Atestat - Elaborarea planului activitatilor zilnice din spatiile de productie si servire

In vederea optimizarii activitatii din acest sector, trebuie sa se tina cont de urmatoarele criterii:
• Proprietatile fizico-chimice ale produselor de transportat
• Cantitatea transportata
• Ritmul de solicitare al produselor si viteza de livrare
• Distanta si ruta de transport
• Factorii economici de eficienta.

Alte referate despre: elaborarea planului activitatile zilnice intr un restaurant tip, activitatile zilnice din spatiile de productie bucatarie, atestat elaborarea planului de activitate
Referate afisate : 17
Medie note: 8.15 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles