Aureolele polare 7967

Apocalipsa biblica si omul viitorului

Alertaţi lumea pînă încă nu este pre tîrziu: Politica (indentificată drept Curva cea mare în textul biblic) trebuie să-şi spună cuvîntul dincolo de interesele de moment şi să întindă o mînă salvatoare Planetei Albastre pentrucă Biblia lasă să se înţeleagă că după NOI pe Terra sosesc EI, care vor stăpîni pămîntul pînă în anul 3033!

Apocalipsa biblică (cap.8.10) semnalează o situaţie cosmică ipotetică ce nu depinde de activitatea umană şi anume apariţia din „cer” a unei stele (citat: „steaua se numea Pelin”), care probabil va ciocni Pămîntul în iarna anului 2033 după Calendarul biblic, epicentrul acestei ciocniri va fi în oceanul Pacific, în „groapa” insulelor Mariane. De altfel astronomii moderni au calculat traiectoria unui meteorit care se va apropia de Terra cam în aceia perioadă (să fie oare „steaua biblică ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 41kb
Downloads: 1681
Materia: Filosofie

Internationala Realista

Solutii:
1.Energetice. Cine poate proiecta si realiza in actualele conditii tehnologice ale Civilizatiei Noastre un vector cosmic care sa fie capabil sa scoata din inertia de miscare meteoritului "Pelin" catre directia Terra Credem noi ca nimeni avind in vedere cunostiintele si putintele energetice actuale dar si timpul prea scurt cit a mai ramas pina probabil in anul 2033 si totusi noi va propunem o variata teoretic posibila.

Propunerea noastra este Trapulsia ca fenomen energetic cu efect de tragere Inca nestudiata sub aceasta denumire pe Terra, trapulsia nascuta ca urmare a actiunii fortelor centripete si centrifuge a virtejurilor, ar putea asigura producerea unor campuri electromagnetice rotitoare, care sa provoace in vecinatatea meteoritului o miscare de rotire al acestuia in jurul axei proprii, rotire care la rindul ei provoaca acceleratie gravitationala proprie, astfel incit bolidul cosmic sa fie atras de Soare unde sa se prabuseasca si arda in ghena focului solar, sau sub ...

Alte referate despre: drept international public, dreptul comertului international, drept international privat

Mesajele ascunse din Biblie

Pentru a extrage mesajul din textul parinte, este suficient a ordona textul parinte intr-un raster avand lungimea treptei. La ordonare se elimina spatiile, semnele de punctuatie si se ignora majusculele. Mesajul ascuns apare, in acest caz (ELS), pe verticala rasterului.
Desi ELS face parte din aparatajul criptologiei, mesajul este ascuns si nu cifrat (criptat). Prin cifrare intelegem modificarea mesajului insusi, ceea ce aci nu este cazul.

Alte referate despre: mesajul poeziei apa cristalina de liviu damian, mesajul morala fabulei doua poloboace alecu donici, mesajul meu antidrog

Preambul pentru o Biblie a umanitatii - secolului al XIX-lea

"Progresul este imaginea Diavolului" remarcă cei temători. "Le crépuscule des dieux a commencé pour nous", enunţă însă profetic, la 100 de ani de la descoperirea libertăţii de sine, în 1879, programul unei ligi antisemite.

Alte referate despre: stiintele socio umane in secolul al xix-lea, lumea la inceputul secolului al xix-lea, oras si sat in secolul al xix-lea

Apocalipsa si Eshatologia

Referat despre Apocalipsa si Eshatologia
Termenii ‘apocalipsa’ si ‘eshatologie’ se completeaza reciproc, dar nu se confunda. Datorita partasiei noastre la viata divina ‘cele de pe urma din Biserica nu sunt deosebite de cele dintai’. ‘ Traind in Biserica- spune acelasi teolog- ajungem la starea lui Adam in Rai inainte de cadere, si e inaltam inca mai sus, caci ajunem la partasie si unire cu Hristos ‘. Termnul ‘apocalipsa’ inseamna ‘descoperire’, ‘revelatie’. Ne vom ocupa, in speta, de ‘Apocalipsa’, ultima cate a Sfintei Scripturi. Desi ‘Apocalipsa’ este ultima carte a Sintei Scripturi, ea nu inseamna invatatura exclusiv eshatalogica. Se situeaza, intr-adevar, la polul opus cartii Facerea, insa ‘impreua- ...

Alte referate despre: apocalipsa si eshatologie, apocalipsa si eshatologia, apocalipsa

Dumnezeu in credinta crestina

Dumnezeu este Spirit infinit. Infinitatea Sa în timp o numim
eternitatea Lui, infinitatea Sa în spatiu o numim omniprezenta,
infinitatea Lui în cunoastere o numim omniscienta, iar infinitatea
puterii Sale o numim omnipotenta. În esenta Sa, Dumnezeu este
nelimitat si orice element al naturii Sale este, de asemenea,
nelimitat.

Alte referate despre: dumnezeu in credinta crestina, credinta crestina, importanta in credinta crestina a lui nicolae iorga

Studiul Bibliei

Dumnezeu i-a binecuvântat, şi Dumnezeu le-a zis: "Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul, şi supuneţi-l; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ."Şi Dumnezeu a zis: "Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ, şi orice pom, care are în el rod cu sămânţă: aceasta să fie hrana voastră."

Alte referate despre: studiul bibliei, relatii internationale si studii europene, studiul pietei

Cele 2 zone polare

Antarctica este formata dintr-un continent numit Antarctida, Oceanul
Inghetat de Sud, care-l inconjoara, si insulele din acest Ocean.
Pamantul din Antarctica este mai rece decat cel din Arctica, pentru ca
este mai aproape de pol. Putine plante cresc aici si cel mai mare
animal care poate trai pe acest pamant este o insecta foarte mica.
Totusi in mare traiesc foci si balene. Multe pasari, ca de exemplu
pinguinii, isi procura hrana din mare.

Alte referate despre: zona polara, zonele polare, animale din zona polara

Mamifere - Ursul polar, jaguar si tigru bengalez

Mod de hrănire şi vânare
Principala sursă de hrană a ursului polar este reprezentată de foci de la care consumă de obicei grăsimea, pielea şi organele interne şi numai câteodată carnea. Pândeşte lângă crăpăturile gheţii sau se furişează în apropierea prăzii când grupele de foci se odihnesc la soare.

Alte referate despre: mamifere ursul polar, miss ellian cu cei 12 tigri de bengal si fram ursul polar, lupta intre tigru si urs polar

Aurora polara

Aurora boreala in AlaskaAurora polara este un fenomen optic ce consta intr-o stralucire intensa observata pe cerul nocturn in regiunile din proximitatea zonelor polare, ca rezultat al impactului particulelor de vant solar in campul magnetic terestru. Cand apare in emisfera nordica, fenomenul e cunoscut sub numele de aurora boreala, termen folosit initial de Galileo Galilei, cu referire la zeita romana a zorilor, Aurora, si la titanul care reprezenta vanturile, Boreas. Apare in mod normal in intervalele septembrie-octombrie si martie-aprilie. In emisfera sudica, fenomenul poarta numele de aurora australa, dupa James Cook, o referinta directa la faptul ca apare in sud.

Alte referate despre: aurorele polare, aurore polare, aurorele polare referat

Ursii polari

Un strat gros de grasime de sub piele ofera si mai multa izolare, în special în timp ce ursul înoata. Ursul polar are talpile picioarelor acoperite cu peri pentru a asigura tractiunea pe gheata, iar ghearele lungi, de care nu mai este nevoie pentru sapatul în pamânt si ruperea scoartei copacilor, sunt scurte si ascutite, pentru a putea apuca ferm prada care se zvârcoleste. Labele anterioare masive - cu diametre de pâna la 30 cm - sunt partial membranate si sunt folosite ca niste înotatoare în timpul înotului; labele posterioare au rolul de cârma.

Alte referate despre: ursii polari, ursi polari, informatii despre ursii polari

Aurorele polare

Soarele , ca si Pamantul se cumporta ca un enorm magnet , cu campul sau propriu de forta actionand pana departe de spatiu.Cand particulele ionizate ale asa-numitului "vant solar" ajung in apropierea Pamantului, curentul de ioni izbeste invelisul magnetic al planetei -magnetosfera. Respins, asa cum un jet de apa este respins cand intalneste un obstacol, fluxul de particule inconjoara Pamantul, datorita inertiei si se recombina pe partea opusa , comprimand magnetosfera si alungand-o, sub forma unei cozi de cometa.

Alte referate despre: aurora polara, aurora polara referat, referat aurorele polare

Fram - ursul polar

Circul plecase. Au strans tot si au plecat. Se inderapta spre alt oras. In vechiul oras acum e zapada. In alt oras se vorbea alta limba. Dar Fram nu era in program. Se simtea singur.

Alte referate despre: fram ursul polar, fram ursul polar rezumat, fram ursul polar-rezumat

Dincolo de nisipuri -Fanus Neagu

-formatiunea fell-field(eng.:camp pustiu) formata din fitocenoze de
Dryas interigifolia cu rogozuri arctice (Carex nardina, Carex
rupestris, Carex misandra), muschi si licheni care acopera partial
solurile;

Alte referate despre: dincolo de nisipuri fanus neagu, rezumat dincolo de nisipuri fanus neagu, dincolo de nisipuri-fanus neagu

Tundra si taigaua

-tundre cu muschi si licheni –in regiunile nordice cu climat aspru si uscat; specii fregvente de muschi: Aulacomnium, Hylocomnium, Polytricum si de licheni (genurile Cladonia, Cetraria, Alectoria etc.)
Tundrele din America de Nord sunt in general asemanator celor din Eurasia; functie de excesivitatea conditiilor climatice, se diferentiaza:

Alte referate despre: tundra si taigaua, tundra si taigaua referat, preview referat tundra si taigaua

America

Forma Americii este foarte alungitaq avand suprafata de 42 060 000 kmp,aflandu-ses intre doua regiuni polare,Arctica si Antarctica.Are iesire la Oceanul Pacific(vest) si la Oceanul Atlantic(est).Acest continent se imparte in:-America de Sud ;-America de Nord;-America Centrala;-Arhipelagul Antilelor

Alte referate despre: america de nord, america de sud, america

Ghetarii

Gheţarii se formează în regiuni unde ninge tot timpul anului şi masa mare de zăpadă rezultată nu se poate topi. Prin acumularea unei cantităţi suficient de mare de zăpadă, se produce un fenomen de transformare sau metamorfozare a acesteia. Zăpada proaspăt căzută este afânată cu cristale mici de gheaţă şi goluri mici de aer, dar straturile mai profunde sunt comprimate de greutatea straturilor superficiale de zăpadă.

Alte referate despre: ghetari montani, ghetarii, ghetarii montani
Referate afisate : 17
Medie note: 8.16 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK