Bill gates

Bill Gates

Începe studiile la Lakeside School, una dintre cele mai cunoscute şcoli din Seatle în anul 1967. Din anul 1973 urmează cursurile universitare la Harvard, dar în anul III renunţa la cursuri şi împreună cu Paul Allen, prietenul său din copilarie, înfiinţează compania Microsoft în anul 1977. În anul 1980, Bill Gates realizează prima afacere importantă cu IBM pentru 56.000 dolari. Sistemul de operare MS-DOS este disponibil pe PC-urile produse de IBM.

În anul 1985 lansează prima versiune a sistemului de operare Windows. În 1989, lanseaza Microsoft Office, cea mai populară suită de aplicaţii de birou. Din 1986, Microsoft devine companie publică, fiind cotată la bursă. În anul 2000, împreună cu soţia sa, înfiinţează fundaţia de caritate "Bill and Melinda Gates". În anul 2005, regina Marii Britanii îi acordă titlul de "Cavaler al Imperiului Britanic". La 15 iunie 2006, Bill Gates îşi ...

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 10kb
Downloads: 20
Materia: Informatica

Bill Gates

La 28 octombrie 1955, cu puţin după ora 9 seara, se naşte William Henry Gates III. Provine dintr-o familie cu o bogată istorie în afaceri, politică şi servicii comunitare. Străbunicul său era legislator al statului, bunicul său a fost vicepreşedinte al unei bănci naţionale iar tatăl său avocat.

Acesta din urmă şi-a folosit ambiţia, inteligenţa şi spiritul competitiv pentru a-şi ajuta fiul şi cele două fiice să se afirme în profesiile lor. Mama lor a fost profesor universitar la Universitatea din Washington.

Micul Bill s-a remarcat încă din şcoala elementară, depăşindu-şi colegii în toate domeniile, astfel că părinţii au hotărât să-l înscrie la o şcoală privată în Lakeside. Decizia a avut efecte deosebite pentru întrega sa viaţă. La Lakeside, Bill Gates a păşit în şţiinţa computerelor.

Hackerul Bill Gates
În primăvara lui 1968, şcoala din Lakeside decide că este cazul să-i iniţieze pe elevi în lumea computerelor. ...

Alte referate despre: bill gates model de reusita in afaceri, bill gates referat, bill gates

Bill Gates-The wizzard of Microsoft

Acesta din urmă şi-a folosit ambiţia, inteligenţa şi spiritul competitiv pentru a-şi ajuta fiul şi cele două fiice să se afirme în profesiile lor. Mama lor a fost profesor universitar la Universitatea din Washington.

Micul Bill s-a remarcat încă din şcoala elementară, depăşindu-şi colegii în toate domeniile, astfel că părinţii au hotărât să-l înscrie la o şcoală privată în Lakeside. Decizia a avut efecte deosebite pentru întrega sa viaţă. La Lakeside, Bill Gates a păşit în şţiinţa computerelor.

Hackerul Bill Gates
În primăvara lui 1968, şcoala din Lakeside decide că este cazul să-i iniţieze pe elevi în lumea computerelor. Bill Gates, Paul Allen şi alţi câţiva elevi (mulţi dintre ei au devenit apoi primii programatori ai companiei Microsoft) au devenit imediat nedezlipiţi de calculator. Stăteau ...

Alte referate despre: bill gates fondator microsoft, bill gates and microsoft referat, cum a creat bill gates microsoftul

Magnatul Microsoft - Bill Gates

Placerile personale ale miliardarului american sunt golful si bridge-ul, pe care le practica la vila sa din Washington, ce se intinde pe o suprafata de 40.000 mp si pentru care plateste anual impozite la stat de aproximativ un miliard de dolari. Desi este cel mai bogat om din lume, din anul 1977, Bill Gates are cazier in statul New Mexico, el fiind arestat pentru provocarea unui accident si impiedicarea traficului rutier. Bineinteles, alte detalii si informatii mai amanuntite au fost pierdute in timp... si spatiu, in momentul actual cazierul lui fiind plin de amenzi si procese, dar toate ca persoana juridica.

Alte referate despre: referat microsoft bill gates, la ce ajuta ce a facut bill gates cu microsoft, referat despre bill gates microsoft

Windows 7

La inceputul anului 2006 numele de cod "Blackcomb" a fost schimbat in "Vienna", si in 2007 schimbat din nou in "Windows 7". In 2008 Microsoft a anuntat ca Windows 7 va fi, de asemenea, si denumirea oficiala a noului sistem de operare. Primul release extern pentru partenerii la testari (nu pentru vanzare) a aparut in ianuarie 2008 si s-a numit Milestone 1 (build 6519).

Alte referate despre: windows xp, windows, sistemul de operare windows

Informatica medicala - cursuri

Toate cursurile au fost date de profesor , materia : informatica medicala,facultatea Carol Davila

Alte referate despre: electronica si informatica medicala cursuri, informatica medicala cursurii liceu, informatica medicala cursurii

Fluxul informational intr-o firma

De asemenea, fabricarea masinilor a devenit computerizata, acest lucru ducand la disponibilizarea multor oameni. Noua generatie se pare ca foloseste cel mai mult calculatorul: fie pentru jocuri, fie pentru a gasi prieteni sau pentru a naviga pe internet, dar in Romania doar 5% din familii au un calculator. Aceasta cifra este extrem de mica in comparatie cu Japonia unde toate familiile au un calculator.

Alte referate despre: fluxul informational intr-o firma, sistemul informational intr-o firma, sisteme informationale intr-o firma

Microsoft Windows

Cu toate ca era un mediu in care se putau lansa alte programe, Windows nu era un sistem de operare. Necesita MS-DOS instalat. Aceasta situatie va persista mult timp, pana la “moartea” MS-DOS-ului in 2001.

Alte referate despre: microsoft windows wikipedia, microsoft windows, microsoft windows media 9 series player

Istoria Linux

Dar pentru a-şi împlini visul de a crea în cele din urmă un sistem gratis de operare, trebuia să creeze întâi uneltele. Deci, începând din 1984, Stallman a pornit să scrie GNU C Compiler(GCC), o faptă uimitoare pentru un programator individual. Cu legendara sa magie tehnică, el singur a depăşit grupuri întregi de programatori de la firmele producătoare de software, scriind GCC-ul, considerat unul din cele mai eficiente şi robuste compilatoare create vreodată.

Alte referate despre: istoria linux, istoric linux, istorie linux

Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane
Locul Mangementului Resurselor Umane e bine precizat în contextul Managementului General. Astfel, în literatura de specialitate, apărută până în prezent, se pune accentul pe aspectele ce privesc relaţiile, raportul, începând cu recrutarea, selecţia, încadrarea, perfecţionarea şi stimularea pe tot parcursul angajării şi terminând cu încetarea activităţii.

Alte referate despre: managementul resurselor umane, managementul resurselor umane referat, referat managementul resurselor umane

Bill Gates

Under Gates' leadership, Microsoft's mission has been to continually advance and improve software technology, and to make it easier, more cost-effective and more enjoyable for people to use computers. The company is committed to a long-term view, reflected in its investment of approximately $6.2 billion on research and development in the 2005 fiscal year.

Alte referate despre: viata lui bill gates, referat bill gates, bill gates model de reusita

Sarcastic Quotes

"The people you care most about in life are taken from u 2 soon & all the less important ones never go away."

Alte referate despre: sarcastic quotes, sarcastic quotes on life, sarcastic quotes about life

Colt Alb rezumat pe capitole

PARTEA a IIIa
Cap 1 –Fãuritorii focului
Pentru prima oarã puiul de lup întâlneste oamenii; muscã mâna indianului Castor Cenusiu, primeste prima bãtaie si numele de Colt Alb. Lupoaica vine sã-si scape puiul din mâinile oamenilor dar indienii o recunosc ca fiind cãteaua Kiche ce a fugit în Sãlbãticie acum un an. Spre surprinderea lui lupoaica cea agresivã devine blândã. Pleacã cu totii în tabãrã. Câinii se reped la ei dar indienii îi potolesc cu pietre si bete. Colt Alb este terorizat de Lip Lip, un câine mai mare si bãtãus care nu-i dã pace deloc. Acesta îl atacã de câte ori îl vede si-l muscã. Indienii fac focul iar Colt Alb se arde la bot spre amuzamentul tuturor.

Alte referate despre: colt alb rezumat pe capitole, colt alb povestire pe capitole, colt alb referat pe capitole

Scoala guvernatorului

lecturi in favoarea pacifismului, dintre care una il lauda pe un tanar care a refuzat sa se lase recrutat ca "sa nu supere Uniunea Sovietica".
In fiecare an Clinton tinea cuvantarea de deschidere a scolii.
Scoala lui Clinton este finantata in intregime de statul Arkansas. Studentii nu platesc nimic. In fiecare an sunt inscrisi circa 400, care dorm si mananca in interiorul complexului scolii pe care n-au voie sa-l paraseasca si unde n-au voie sa aibe vizite decat duminica. Programa analitica are trei parti: una de studii in directia talentelor copiilor (de ex. matematica, literatura);

Alte referate despre: un pedagog de scoala noua rezumat, un pedagog de scoala noua, scoala ardeleana

Managementul Resurselor Umane

Locul Mangementului Resurselor Umane e bine precizat în contextul Managementului General. Astfel, în literatura de specialitate, apărută până în prezent, se pune accentul pe aspectele ce privesc relaţiile, raportul, începând cu recrutarea, selecţia, încadrarea, perfecţionarea şi stimularea pe tot parcursul angajării şi terminând cu încetarea activităţii.

Cu alte cuvinte, Mangementul Resurselor Umane ar putea fi definit ca un complex de măsuri concepute interdisciplinar, cu privire la recrutarea personalului, selecţia, încadrarea, utilizarea prin organizarea ergonomică a muncii, stimularea materială şi morală până în momentul încetării contractului de muncă.
Această definiţie corespunde sistemului “ om-solicitări”, unde omul ocupă locul central, fiind nevoit să răspundă solicitărilor tuturor factorilor.

“Omul e măsura tuturor lucrurilor”, afirmă filosoful grec Pretoqoras, ceea ce înseamnă că omul e capabil să integreze ...

Alte referate despre: referate managementul resurselor umane, managementul resurselor umane studiu de caz pe firma, referate management resurse umane

The spanish tragedy - plot

He then leads Pedringano to believe that a pardon for his crime is hidden in a box brought to the execution by a messenger boy, a belief that prevents Pedringano from exposing Lorenzo before he is hanged. Negotiations continue between Spain and Portugal, now centering on a diplomatic marriage between Balthazar and Bel-Imperia to unite the royal lines of the two countries.

Alte referate despre: the spanish tragedy, the spanish tragedy rezumat, diagrama box-plot

Suicidul in Ungaria

Maghiarii şi-au creat de mult timp o reputaţia unuia dintre cele mai triste popoare ale Europei. Ei sunt recunoscuţi pentru pesimismul lor, depresia fiind la ei o problema naţionala. Pana nu de mult aveau cea mai mare rata a sinuciderilor din lume iar studii recente arata de asemenea ca mor mai devreme decât majoritatea cetăţenilor Europei.

Alte referate despre: suicidul in ungaria referate, suicidul in ungaria, referate suicidul ungaria

Union of December 1, 1918

Preparation of the Assembly's political difficulties. Preparatory meetings of the two days preceding the meeting were very animated. Union discussing the text of the resolution, drafted by Vasile Goldi, some argue that the union should be based on self-proclamation of Transylvania. Youth, at which delegates arrived and been added to Bukovina and Bessarabia, unconditionally supported the union.Socialists, working under the influence of Budapest, called for the republic and express fear of political states of the Old Kingdom of Romania. Eventually an agreement was established, giving up all the parts too uncompromising views and adopting the formula interim autonomy. Maniu explained that the transition period is necessary because "it is not possible that in one day or one hour, or a moment, put aside a state of things old and accomplishing new one. " So it's not put conditions for reconciliation, but sees a need for transition periods.

Alte referate despre: 1 december 1918 referat in engleza, 1 decembrie 1918, unirea de la 1918
Referate afisate : 18
Medie note: 8.46 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles