Despre consecinte si aplicatii practice a dilatarii

Programe de calcul aplicatii practice

Mesajul este compus din trei elemente distincte: identitatea obiectului caruia ii este adresat mesajul, numele operatiei care se doreste a fi executata si o lista de parametri necesari executarii operatiei. Aceste trei informatii sunt suficiente pentru ca un obiect care receptioneaza un mesaj sa poata executa operatia dorita. Mecanismul transmisiei de mesaje permite prin urmare comunicarea intre obiecte aflate in contexte (sau procese) diferite sau pe diferite sisteme de calcul.

Multimea de proprietati ale unui obiect formeaza nucleul acestuia. O parte din operatiile sale sunt vizibile in exterior si ascund nucleul de celelalte obiecte dintr-un sistem. Ascunderea proprietatilor interne ale unui obiect si "oferirea" de operatii care sa le manipuleze poarta numele de incapsulare. Incapsularea este utilizata pentru a ascunde detalii de implementare de alte obiecte aflate in sistem. Astfel poate fi modificata implementarea unui obiect fara a afecta alte parti ale sistemului din care ...

Nivel: Facultate
Dimensiune: 84kb
Downloads: 15
Materia: Informatica

Aplicatii Windows

Aplicatii Windows - Dupa cum putem afla si punand cursorul pe shortcut-ul aplicatiei, aceasta poate fi folosita pentru < crearea si editarea desenelor, si afisarea si editarea fotografiilor scanate > (“Creastes and edits drawings, and displays and edits scanned photos.”). Aplicatii Windows

Alte referate despre: aplicatii windows, aplicatii windows 95, referat aplicatii windows

Aplicatii HTML

HTA adauga la obiectele folosite si in limbajele de programare ca C++ si Microsoft Visual Basic, Dyanmic HTML si scripturi. HTA suporta HTML, CSS, scripturi si evenimente. Functionalitatea sporita ii ofera control aspra interfetei cu utilizatorul, precum si accesul la sistemul clientului.

Alte referate despre: aplicatii html, aplicati html, limbaj html si inserarea de imagini in aplicatii html

Informatica teorie si aplicatii

Ea îşi propune, de asemenea, să ajute studenţii să stăpînească principalele funcţii ale calculatorului, să-şi elaboreze documentele şi să interogheze bazele de date, inclusiv reţeaua INTERNET.

Alte referate despre: teoria haosului aplicatii, informatica teorie, teoria sistemelor aplicata in transporturi

Programe de aplicatii

Programele de aplicaţii reprezintă nivelul superior al sistemului softwerw, cel mai apropiat de utilizator, constituit din totalitatea programelor destinate rezolvării unor programe specifice. Programe de aplicatii sau soft-uri de aplicaţii se împart în mai multe categorii:

Alte referate despre: programe de aplicatii, programele de aplicatii, programe de aplicati

Visual Basic

Visual Basic - Aflat la versiunea 7.0 (beta 1), lansata in anul 2000, produsul reprezinta un varf al sistemelor de programare sub Windows. Incepand cu versiunea 3, Visual Basic a devenit instrumentul ideal pentru programatorii bazelor de date de pe tot mapamondul. La inceput a fost versiunea 3, cu DAO (Data Access Objects), apoi RDO (Remote Data Access) inclus in versiunea 4 si apoi capacitatea de a construi componente robuste cu ActiveX cu versiunile 5 si 6.

Istoria sa incepe cu ideea celor de la Microsoft de a crea un mediu de programare vizual, bazat pe limbajul de programare BASIC (Beginners All-Purpose Simbolic Instruction Code), creat in 1960 de Thomas Kurtz si John Kemeny. Totusi, limbajul utilizat in Visual Basic a evoluat mult fata de conceptia originala, la ora actuala continand sute de instructiuni, functii si cuvinte cheie; multe dintre ele se refera direct la interfata grafica a utilizatorului cu sistemul de operare Windows.

Alte referate despre: visual basic, program visual basic, baza de date cu visual basic

Primii pasi in Visual Basic versiunile 4.0-6.

Va va aparea o fereastra, care daca va uitati in dreapta veti vedea ca numele acesteia este “Form1”.In fereastra cu proprietati, situata in dreapta, sub fereastra unde este afisat numele formei, puteti schimba proprietatile acestei forme(Form1).Exemplu: Numele(Name)- acesta trebuie sa contina un cuvant sau mai multe(sau cifre) care nu sunt separate.Ex.: “Form1”; “Wordprocessor”, etc. Titlul care va apare in program(Caption)- se tasteaza un nume, care spre deosebire de cazul anterior poate fi separat de spatii.

Alte referate despre: primii pasi in visual basic, visual basic primii pasi si urmatorii ebook, visual basic primi pasi

Visual Fox Pro

Prelucrarea sirurilor de caractere
===========================
LEN ()
- arata lungimea sirului
Ex.:
nume='Ion Stefan'
?len(nume) => 10 (se numara si spatiile)
- extragerea unui subsir dintr-un sir de carcatere
SUBSTR (,,)
? SUBSTR (nume,5,6) => pe ecran va aparea: Stefan

Alte referate despre: visual fox pro, visual fox pro referat, visual fox pro 9

Atestat in Visual Fox Pro

- go top – pozitioneaza indicatorul de inregistrari pe prima inregistrare din BD;
- go bottom – pozitioneaza indicatorul de inregistrari pe ultima inregistrare din BD;
- skip – muta indicatorul de inregistrari relative lapozitia curenta a acestuia;

Alte referate despre: atestat informatica visual fox pro, atestat in visual fox pro, atestat in visual fox pro 9

Limbajul de programare C++

În acest punct se foloseşte funcţia 3, numai că are loc citirea şi afişarea bazei din fişierul bazanouă.txt.
IEŞIRE:

Alte referate despre: limbaje de programare, limbaj de programare, evolutia limbajelor de programare

Prezentarea aplicatiei Display

Eticheta Themes – permite alegerea unei variante prestabilite de personalizare a desktopului precum şi a ferestrelor. Eticheta Desktop – conţine lista Background care permite alegerea unei variante de personalizare a fundalului ecranului, fie alegându-l din lista oferită, fie navigând pe discuri şi foldere cu opţiunea Browse.

Alte referate despre: prezentarea aplicatiei display, aplicatii display, referat tema 5 prezentarea aplicatiei display

Modificarea climei - cauze, consecinte, cai de solutionare

Prin mai multe procese de interacţiune- inclusiv prin radiaţie, curenţi de aer, evaporare sau prin formarea norilor şi căderea ploilor - energia este transportată în părţile superioare ale atmosferei. De acolo, ea poate radia în spaţiul cosmic fără nici o piedică, atunci pămîntul ar fi un loc rece, lipsit de viaţă,o planetă sumbră şi pustie aşa cum este,de examplu, planeta Venus.

Alte referate despre: modificarea climei cauze consecinte cai de solutionare, modificarea climei - cauze consecinte cai de solutionare, modificarea climei

Aplicarea irigatiei - factor principal al cresterii randamentului fondului funciar

In agricultura, seceta constituie un factor natural deosebit de daunator. In regiunile de campie si coline se manifesta la majoritatea culturilor agricole printr-un deficit de umiditatea sau o repartizare nefavorabila a precipitatiilor in raport cu cerintele culturilor. Totodata temperaturile ridicate din cursul verii si vanturile sporesc transpiratia. Inlaturarea consecintelor daunatoare ale secetei in zona secetoasa este posibila prin aplicarea irigatiilor.

Alte referate despre: influenta factorilor interni asupra cresterii plantei, aplicatii an natura si tehnica a randamentului mechanic, aplicatii in natura si tehnica a randamentului mecanic

Practici anticoncurentiale si politici antitrust in Uniunea Europeana

Totusi, producatorul nu influenteaza piata de unul singur,
ci o face numai prin raporturile de concurenta cu alti producatori care determina intotdeauna o scadere a preturilor si implicit cresterea pietei prin stimularea cumpararilor.Concurenta modifica sistemul de valori al consumatorilor in sensul cresterii exigentei, a nevoii de informare, a vitezei de reorientare spre alti ofertanti1.

Alte referate despre: politica transporturilor in uniunea europeana, politica fiscala in uniunea europeana, politici regionale in uniunea europeana

Dare de seama la practica de productie

Intreprinderea SRL "Panif-Profit"este o intreprindere foarte tinara,a fost fondata de catre Palusina Tamara si inregistrata la 23 iulie 2009, la Camera Inregistrarii de Stat a Ministerului Dezvoltarii Informationale, avind un capital statutar de 5400 lei,atribuindu-se conform legislatiei in vigoare,certificatul de inregistrare cu Nr.1009604003166.Totodata,la 23 iulie 2009 a fost aprobat si statutul intreprinderii elaborat in conformitate cu prevederile Codului Civil al Republicii Moldova nr.1107-XV din 06 iunie 2002,a Legii Republicii Moldova privind Societatile cu raspundere limitata si a Legii Republicii Moldova din 03.01.1992 cu privire la antreprenoriat si intreprinderi.

Alte referate despre: darea de seama la practica, darea de seama la practica transport auto, darea de seama la practica de exploatare

Reabilitarea - aspecte teoretice si practice

Aceasta din urma putand ocupa o functie similara celei avuta anterior, numai daca postul respectiv este liber, deoarece reabilitarea nu reprezinta "restitutio in integrum", adica nu sterge efectele condamnarii, nu reprezinta o achitare a inculpatului sau o anulare a condamnarii, cu obligatia de a reveni la situatia anterioara.

Alte referate despre: aspecte teoretice si practice in predarea cunoasterii mediului, aspecte teoretice si practice privind concurenta monopolista, aspecte teoretice si practice privind partajul succesoral

Societatea de asigurari Omniasig sucursala Iasi - lucrare practica

Misiunea Omniasig este redată astfel:
“Vrem să demonstrăm că suntem cei mai buni. Prin intermediul produselor şi serviciilor noastre, vă oferim calitate şi înalt profesionalism. Facem tot ce e mai bun pentru clienţii şi partenerii noştri, încercând astfel să devenim lideri pe piaţa românească de asigurări. Sub umbrela Vienna Insurance Group ne angajăm să asigurăm servicii eficiente si de cea mai inalta calitate. Vrem să împărtăşim un sistem de valori ce reprezintă „cartea noastră de vizită”. Într-un mediu competitiv, trăsătură specifică a mediului de afaceri actual, suntem hotărâţi să inovăm, să căutăm şi să aplicăm cele mai bune soluţii, să recunoaştem schimbările şi să ne adaptăm cu succes la dinamismul caracteristic erei consumatorului.”

Alte referate despre: societatea de asigurari omniasig sucursala iasi - lucrare practica, caiet de practica societate de asigurari omniasig, societatea de asigurari omniasig

Practica tehnologica S. A. Termocom

Incepind cu anul 1990 S.A. „Termocom” exploateaza gospodaria termica (centrale termice si retele termice de distributie) din localitatile zonei suburbane ale municipiului Chisinau. Aceasta are in componenta sa 18 centrale termice cu o capacitate de productie de la 1,2 pina la 34,4 Gcal/ ora, iar din anul 1999, odata cu anexarea S.A. „Rapdet”, „Termocom-ul” si-a asumat raspunderea pentru inca trei centrale termice de incalzire a apei: de Sud, de Vest si de Est, a caror productivitate ating cota de 320-400 Gcal/ora.

Alte referate despre: practica tehnologica s a termocom, practica tehnologica, referat pentru practica tehnologica auto

Prezentarea generala a societatii - lucrare practica

Prezentarea generala a societatii - lucrare practica
1.2.Capitalului social.Capitalul social este de 2.000.000 lei.
1.3.Principalii indicatori economico-financiari la data de 31.12.2004
- cifra de afaceri 8022 mil.lei- profit net 844 mil.lei.

Alte referate despre: prezentarea generala a societatii - lucrare practica, prezentarea unei societati- lucrare practica, prezentarea unei societati - lucrare practica

Sanctiunile aplicate minorilor

Aceste sanctiuni sunt adecvate conditiilor fizice, psihice şi umane care deosebesc pe infractorii minori de cei adulti. Cadrul sanctiunilor pentru minori infractori nu poate fi însă redus, în concetia legiuitorului de la 1968 numai la măsuri educative. Pe lângă necesitatea unei reactii prin pedepse fară de minorii care săvârşesc infractiuni deosebit de grave şi vădesc o periculozitate deosebită, recurgerea la sanctiuni penale (pedepse) se impune uneori şi din ratiuni practice.

Alte referate despre: sanctiuni aplicate minorilor, sanctiuni aplicate minorului, sanctiuni aplicabile minorilor
Referate afisate : 21
Medie note: 8.33 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles