Diagrame

Diagrama PERT

Trebuie precizat ca drumul critic reprezinta insiruirea activitatilor succesive, care insumeaza timpul total cel mai lung. Orice decalare de termen pe drumul critic atrage decalarea termenului final si implicit majorarea costurilor proiectului.

Dasemenea Diagrama PERT este utilizata si pentru palnificarea unor activitati de mare complexitate, ce utilizeaza retele grafice cu o desfasurare logica si corecta cum ar fi :
-programe de marketing
-pregatirea unor campanii publicitare
-pregatirea unei actiuni de prospectare a pietei
-organizarea unei retele de distributie
-organizarea unei retele de service, etc.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 630kb
Downloads: 0
Materia: Management

Managementul riscului

MR reprezinta "un efort coordonat de protejare a bunurilor financiare, materiale si umane ale organizatiei".Primul pas in acest demers il constituie identificarea sistematica a riscurilor la care este suspusa organizatia scolara si analiza frecventei si a severitatii acestora, pentru ca ulterior sa se poata lua masurile de control si reducere/eliminare necesare. Fiecare departament dintr-o scoala are un anumit potential de risc, mai mult sau mai putin marit, insa cheia succesului MR pentru fiecare arie de actiune, potrivit autorului, o
constituie planificarea riguroasa, monitorizare si ajustare din mers.

Alte referate despre: managementul riscului, referat managementul riscului, managementul riscului referat

Managementul calitatii ppt

Nivelul scazut al desfasurarii activitatilor in practica la o universitate, deoarece este o problema majora cu care se confrunta tinerii studenti in prezent.Urmatoarea diagrama arborescenta va detalia cauzele si efectele problemei de analizat.

Alte referate despre: managementul calitatii bancii ppt, prezentari ppt in domeniul managementului calitatii, managementul calitatii

Managementul in SUA

Evolutia managementului din majoritatea tarilor din lume a fost marcata de managementul din SUA., care reprezinta modelul de management cel mai copiat deoarece, cuprinde cele mai multe metode, tehnici de management si studii de caz, care au facut si fac obiectul preocuparilor specialistilor din acest domeniu. Asa se justifica interesul pentru cunoasterea particularitatilor managementului din SUA, a valentelor care stau la baza succeselor intreprinderilor americane in confruntarea cu alte intreprinderi pe piata mondiala.

Alte referate despre: analiza comparativa a managementului din sua, managementul in sua, management comparat sua

Implicatiile razboiului bazat pe retea in domeniul managementului

3 Characteristics of type of war: the minimum duration of transformation cycle of dates in information; the information flow in a time; complex dynamic form in the philosophy of determinism; it is designed by nonlinear equations in chaos theory; it extracts the models and resources from economy's performance it is possible only for the intelligence weapons system.

Alte referate despre: domeniile managementului, domeniul managementului public, domeniile managementului calitativ referat

Managementul resurselor umane

Toate aceste aspecte au determinat o anumita prioritate acordata problemelor de recrutare, remunerare, restructurarii serviciilor de personal, marcand astfel inceputurile administrarii moderne a personalului.Managementul personalului - faza matura - specifica anilor 60-70 si se caracterizeaza printr-o abordare mai complexa a problematicii RU, printr-o implicare mai mare a managerilor de personal in strategia personalului si in problemele strategice ale organizatiei.

Alte referate despre: managementul resurselor umane, managementul resurselor umane referat, referat managementul resurselor umane

diagrame

Crearea unei diagrame
Diagramele sunt apelate vizual şi permit utilizatorilor să observe cu uşurinţă comparaţii, modele şi tendinţe în date. De exemplu, în loc să fie necesar să se analizeze câteva coloane de numere ale foii de lucru, se poate observa dintr-o privire dacă vânzările scad sau cresc pe perioade trimestriale sau cum se compară vânzările efective cu vânzările estimate.

Alte referate despre: diagrame, diagrama, diagrama pareto

Power Point - grafice, diagrame

Daca aveti un grafic realizat si doriti modificarea anumitor date va trebui sa editati graficul. Acest lucru se realizeaza, prin apelarea functiei Chart Object (Obiect Diagrama)-Edit (Editare), din meniul derulant aparut, dupa ce ati dat clic dreapta pe graficul pe care doriti sa iI modificati. Pe ecran va aparea fereastra de editare In care puteti modifica datele.A !! Puteti edita un grafic si prin dublu clic pe acesta.

Alte referate despre: studiu statistic cu toate graficele diagrama, metode grafice diagrame, grafice diagrame power point

Power Point - grafice, diagrame 2

Daca as dori sa mut acest desen ar trebui sa selectez fiecare object si sa iI mut. Dar este mult mai usor sa Ie grupez intr-un singur object si apoi sa il mut pe acesta. Pentru a selecta simultan toate obiectele va trebui tinuta apasata tasta Shift, in timp ce cu un clic stanga al mouse-ului selectati toate obiectele.

Alte referate despre: grafice diagrame statistice, grafic diagrama, grafice diagrame si fise de control statistic

Word

ACCES-este un sistem de baze de date care poate stoca informatii care,
in mod normal se gasesc pe liste.

Alte referate despre: word, despre word, microsoft word referat

Functionarea masinilor termice

Functionarea masinilor termice - La sfarsitul cursei pistonului, seratrul deschide canalul de evacuare E prin care aburul iese in atmosfera. Intre timp, seratrul a deschis canalul dmisie A de pe cealalta fata a pistonului, dupa care pistonul se intoarce inapoi si asa mai departe.Functionarea masinilor termice

Alte referate despre: functionarea masinilor termice, functionarea masinilor termice diesel, functionarea masini termice scribd

Jocuri de copii

5. X şi 0
Locul unde se joacă: în casă
Nr. de jucători: 2
Prezentare generală: se construieşte un careu de 9, 16 respectiv 25 de pătrăţele ce trebuie copmletate cu x şi cu 0
Reguli: jucătorul care reuşeşte să completeze o linie de 3, 4 respectiv 5 pătrăţele cu x sau cu 0 câştigă
Se adresează oricărei vârste.

Alte referate despre: jocuri pentru copii, jocuri de copii, cantece si jocuri de copii

Curgerera eterogena prin medii poroase

Admitand mai multe ipoteze simplificatoare, nedetaliabile aici, pe baza experimentelor proprii sau preluate din literatura de specialitate precum si folosind anumite estimari, au fost construite intr-o reprezentare Rozeboom diagramele din figurile 17.1. si 17.2. pentru un regim "normal" de exploatare a unui zacamant de titei si pentru un regim "fortat", adica la debite de extractie peste normal.

Alte referate despre: medii poroase, aplicatii ale mediilor poroase, fenomene de transport in medi poroase

Organizarea procesuala si structurala a firmei

Figura nr. 7.1. Legătura dintre activitatea de organizare şi atributele conducerii.
În funcţie de conţinutul său organizarea îmbracă două forme fundamentale: organizarea procesuală şi organizarea structurală.
Organizarea procesuală constă, în principal, în studierea principalelor categorii de muncă, a proceselor necesare realizării ansamblului de obiective ale firmei. Rezultatul organizării îl reprezintă în fond funcţiunile, activităţile, atribuţiile şi sarcinile.
Pe lângă organizarea procesuală, organizarea firmei ca obiect al managementului mai are în vedere şi alte laturi sau forme concrete de manifestare. În acest sens dacă ne referim la structura firmei ca ansamblul personalului, al obiectelor muncii şi al mijloacelor de muncă precum şi al relaţiilor ce se stabilesc între ele în vederea realizării obiectivelor stabilite, se poate vorbi de organizarea structurală a acesteia.
Funcţiune a întreprinderii, ca o componentă a organizării ...

Alte referate despre: organizarea procesuala si structurala a firmei, organizarea procesuala si structurala a firmei 362f0, organizarea procesuala si structurala a firmei cosmote

Microsoft Excel

Introducerea datelor
Se face in celula activa in care clipeste cursorul, iar inregistrarea este validata cu Enter sau cu butonul, Shift+Enter sau , tab sau , Shift+Tab sau . O celula devine activa daca se executa clic cu mouse-ul in campul acesteia, sau daca se introduce adresa acesteia in caseta de nume.

Alte referate despre: microsoft excel referat, microsoft excel, referat microsoft excel

Pasaport climateric al orasului

La proiectarea oraşelor si clădirilor la construirea şi exploatarea lor este necesar de avut în vedere condiţiile climaterice, îndrumările de statistică meteorologică sunt pline de informaţii prelucrate aranjate în numeroase tabele care necesită mult timp la căutarea lor. Scopul lucrării de curs "Paşaportul climateric al oraşului" este căpătarea deprinderilor în unificarea într-un singur document a datelor climaterice iniţiale pentru proiectarea, construcţia oraşelor şi a clădirilor, şi clasificarea lor. Se vor folosi în acest scop expuneri m formă de tabele, grafice şi diagrame.

Alte referate despre: orasul medieval, compunere in engleza curtea de arges orasul meu, orasul paris
Referate afisate : 16
Medie note: 8.38 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK