Diagrame in excel

diagrame

Cum sunt reprezentate datele unei foi de lucru într-o diagramă
O diagramă este legată de datele foii de lucru din care este creată şi este actualizată automat atunci când se modifică datele din foaia de lucru.

Axa valorilor   Microsoft Excel creează axa valorilor din datele foii de lucru. A se reţine că axa valorilor din exemplul de mai sus este între 0 şi 140000, ceea ce cuprinde zona de valori de pe foaia de lucru. Dacă nu se specifică altfel, Excel utilizează formatul celulei din stânga-sus din zona valorii ca format al numărului pentru axă.

Nume categorie   Excel utilizează titluri de coloană sau rând din datele foii de lucru pentru numele axei categoriei. În exemplul de mai sus, titlurile de rând Trimestrul 1, Trimestrul 2, ş.a.m.d. ale foii de lucru apar ca nume ale axei categoriei. Se poate efectua modificarea utilizării titlurilor de coloană sau de rând în Excel pentru numele axei categoriei sau crearea de nume diferite.

Numele seriilor ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 150kb
Downloads: 6197
Materia: Informatica

Power Point - grafice, diagrame

Pentru a modifica culorile unei serii, din graficul deja definit, dati clic dreapta pe aceasta si selectati optiunea Format Data Series. In aceasta fereastra alegeti culoarea dorita, eventual si alte optiuni oferite de meniurile existente in aceasta fereastra.

Alte referate despre: studiu statistic cu toate graficele diagrama, metode grafice diagrame, grafice diagrame si fise de control statistic

Power Point - grafice, diagrame 2

Daca plasati cursorul in punctele din laterale cursorul va avea urmatoarea forma:
Cursorul plasat deasupra punctelor din mijloc in partea de sus sau jos a obiectului va arata:

Alte referate despre: grafice diagrame statistice, grafic diagrama, grafice diagrame power point

Word

Un alt atribut al caracterelor este si culoarea.Pentru a schimba
culoarea textului selectat se utilizeaza butonul FONT COLOR sau meniul
FORMAT, FONT, FONT COLOR .

Alte referate despre: word, despre word, microsoft word referat

Excel

Fiecare foaie de calcul este formata din coloane si randuri care se
intersecteaza, formand casete care poarta denumirea de celule,in care
se introduce text, formule, cifre, grafice.Etichetele din partea de
jos a ecranului, a registrului de calcul care poarta inscriptiile Shet
1, Shet 2, Shet 3, etc., permit rasfoirea foilor de calcul executand
clic pe acestea cu mose-ul.

Alte referate despre: referat excel, excel referat, excel

Aplicatia Excel

In cazul in care se foloseste mouse-ul, utilizatorul poate folosi barele de derulare pentru a se deplasa in zona de pe ecran ce contine celula in care dorim sa lucram. Apoi se face clic pe celula pentru a o activa.

Alte referate despre: aplicatia excel, aplicatie excel, aplicatia excel referat

Functii financiare Excel

Un model cu scenarii trebuie să aibă un set de valori de intrare şi un set de valori rezultat (care se schimbă în funcţie de intrări).
Pentru a crea un scenariu se vor efectua următorii paşi:
1. Se aplică comanda Tools, Scenarios. Pe ecran apare caseta de dialog Scenario Manager (figura 11.5).
2. Din caseta Scenario Manager se selectează butonul Add. Pe ecran apare caseta de dialog Add Scenario (figura 11.6).
3. În caseta Scenario Name se specifică numele scenariului.
În caseta Changing Cells se indică celulele sau domeniul de celule care vor fi modificate pentru fiecare scenariu.
În caseta Comment se pot scrie informaţii suplimentare. Automat Excel introduce în această casetă numele utilizatorului şi data la care a fost creat scenariul.
Pentru a evita efectuarea de modificări în celulele din foaia de calcul se selectează optiunea Prevent Changes din secţiunea Protection a casetei de dialog. Pentru a ascunde datele din celule se selectează opţiunea Hide.
4. Se ...

Alte referate despre: functii financiare excel, functii financiare excel 2007, functiile financiare excel

EXCEL - calcule, editarea formulelor, erori

O formula este evaluata de la stanga la dreapta.
In formulele Excel se utilizeaza numai paranteze rotunde.

Alte referate despre: calcul tabelar excel calcule editarea formularelor, calcule editarea formulelor in excel, calcule editarea formulelor

Word si Excel

Sistemul lanseaza în mod automat W95.În W95 veti identifica butonul
Start, pentru a rula programul Excel porniti de la acest buton.
Plasati cursorul mouse-ului pe butonul Start si efectuati clic pentru
al selecta. Apoi în continuare în acelasi fel selectati
Programs|>Microsoft Office|>Microsoft Excel.Programul va fi lansat si
pe ecran va aparea o foaie de lucru goala.Aceasta este reprezentata
printr-o fereastra document întitulata Microsoft Excel Book 1.

Alte referate despre: realizarea diagramelor in word si excel, word si excel, realizarea diagramei in word si excel

Prezentarea programului Excel

De-a lungul timpului au aparut mai multe aplicatii care implementau aceasta modalitate de lucru. Dintre cele cu cea mai mare raspandire sunt produsele software: LOTUS123 ale carui prime variante rulau sub sistemul de operare MS-DOS si EXCEL, care se executa sub controlul mediului Windows. Ulterior EXCEL a fost integrat de firma Microsoft in pachetul de programe OFFICE, care mai cuprinde si alte aplicatii: Word, Power Point, Access etc..Aplicatia EXCEL organizeaza datele in urmatoarele structuri de date:rnrn Foaia de lucru (workseet), care reprezinta un singur tabel cu mai multe linii si coloane. Unitatea elementara adresabila din tabel este celula, aflata la intersectia unei linii cu o coloana. O celula poate contine date sau expresii de calcul. Implicit, o foaie de calcul contine 28=256 coloane (de la A la IV) si 214=16384 linii (de la 1 la valoarea maxima)rnrn Agenda de lucru (workbook), care este o colectie de foi de lucru care contine implicit 6 foi de calcul dar poate avea ...

Alte referate despre: programul excel, programul excel referat, elementele de baza ale programului excel

Birotica profesionala

Obiectul acestui studiu îl constituie procesorul de texte incorporat în pachetul MS Office – Microsoft Word.Toate aceste aplicaţii au posibilitatea, ca oricare aplicaţie Windows, de a ,,comunica’’ între ele (OLE).I..2>. Ce se poate realiza folosind Microsoft Word…
Word permite realizarea quasiautomată - prin folosirea ,,vrăjitorilor’’ – a unei largi game de documente cum ar fi
scrisori
plicuri
curriculum vitae
fax-uri diverse , etc.

Alte referate despre: birotica profesionala, concluzii referat birotica profesionala, birotica profesionala aplicatii

Virusi informatici

Referat despre Virusi informatici
Virusi*
Ce este un virus de calculator? Un virus de calculator este de obicei un program proiectat sa se autoreplice si sa se împrastie, infectând cât mai multe calculatoare, fara ca utilizatorii sa îsi dea seama de acest lucru. Virusii se imprastie atasându-se de alte programe, fisiere EXE sau COM, iar mai recent, si documentelor WORD, EXCEL, chiar si fisierelor HLP, sau unii pot sa infecteze sectorul de boot al discului.

Alte referate despre: virusi informatici, virusii informatici, virusi informatici referat

Minimizarea functiilor logice

2. Consideraţii teoretice.
Minimizarea constă în trecerea unei expresii de la forma canonică la o formă elementară, deci eliminarea unor variabile din expresia funcţiei.
Regula de minimizare a funcţiilor scrise sub forma canonică P (formă canonică normal disjunctivă – f.c.n.d. ), prin diagrame Karnaugh este următoarea:

Alte referate despre: minimizarea functiilor logice, referate minimizarea functiilor logice, curs minimizare functii logice

Rolul turismului in economia teritoriului: Regiunea Nord-Est

Se mai poate evidentia s iRegiunea Bucuresti-Ilfov printre principalele zone unde numarul sosirilor se poate face remarcat ,principalul pol de atractie turistica fiind muncipiul Bucuresti,nucleu urban care acumuleaza toate activitatile economice,iar in cazul de fata sectorul serviciilor in care este inclus turismul este foarte bine evindentiat datorita prezentei structurilor turistice cu grad ridicat de confort,prezent aaerogarilor Baneasa si Otopeni ce ofera transporturi.

Alte referate despre: analiza economica a regiunii nord est 2009, turismul de afaceri in regiunea nord-est, analiza pietei economice in regiunea nord est

Diagrama PERT

Aceste activitati trebuie planificate intr-o succesiune logica deasemenea trebuie sa se incadreze intr-un sistem de termene partiale si este necesar ca intregul program sa fie conceput incat realizarea lui sa coste cat mai putin si sa se termine cat mai repede.

Alte referate despre: diagrama pert, diagrama pert si gantt, diagrama pert a unei productii

Sisteme de calcul si numerotatie in Egiptul Antic

Papirusurile descoperite arată că egiptenii, spre deosebire de greci care s-au preocupat de studiul matematicii abstracte, erau legaţi de rezolvarea unor probleme de aritmetică legate exclusiv de practică. Sistemul de numeraţie folosit de ei era zecimal şi poziţional, dar nu în accepţia actuală. "Cifrele" folosite se obţineau prin compunerea a şapte simboluri de bază:

Alte referate despre: egiptul antic, egiptul antic referat, arta egiptului antic
Referate afisate : 16
Medie note: 8.03 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK