Download muzica backstreet boys

Backstreet Boys

Adolescentele dau năvală oriunde se duc ei . La concertele lor , fetele leşină în masă . Admiratoarele iau cu asalt hotelurile, posturile de radio si magazinele de discuri pentru ai zări măcar o clipă .
Nu , nu e vorba despre Beatels sau New Kids on the Block…. Sau Take That . Ei sunt BACKSTREET BOYS, grupul R&B pop cu stil inconfundabil .
Armoniile lor vocale originale , prezenţa scenică frapantă şi frumuseţea lor masculină i-au propulsat pe cei (foşti) cinci necunoscuţi în lumea superstarurilor internaţionale .
Backstreet Boys au fani în toată lumea. Hiturile lor , între care se numără :“ We’ve Got it Goin’ On” , “ Quit Palyin’ Games” , “ Get Down” , “I’ll Never Break Your Heart” , “ The Shape of your Heart” , “Droawing”…… au fost şi sunt in vârfurile topurilor naţionale . Albumul care poartă numele grupului a câstigat discul de aur în 11 ţări şi pe cel de platină în alte 15 . S-au ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 141kb
Downloads: 19
Materia: Diverse

Madonna - biografie

Noua aparitie discografica semnata Madonna se va numi "GHV2 - Greatest Hits Volume 2"
Pentru promovarea albumului, in prezent se lucreaza la cateva megamixuri.
Continutul albumului este urmatorul (nu exista nici o piesa noua)
01.Deeper and Deeper (remix edit) 4.5402. Erotica (radio edit) 4.3303. Human Nature (clean radio edit) 4.3104. Secret (edit) 4.30 05. Don't Cry For Me Argentina (radio edit) 4.5006. Bedtime Story (album edit) 4.0707. The Power of Goodbye (album version) 4.1108. Beautiful Stranger (William Orbit radio edit) 3.5709. Frozen (edit) 5.0910. Take A Bow (album edit) 4.3111. Ray of Light (radio edit) 4.35 12. Don't Tell Me (album version) 4.4013. What It Feels Like For A Girl (album version) 4.4414. Drowned World (album version) 5.0915. Music (album version) 3.45
Madonna detine unul dintre rolurile principale ale noului film regizat de Guy Ritchie, ce se filmeaza in prezent in Malta. Filmul este un remake al peliculei "Swept Away" din 1975. Noul titlu al filmului va fi ...

Alte referate despre: madonna biografie, madonna-biografie, biografia lui madonna

Linkin Park

“Incercam sa scoatem la iveala lucrurile reale in versurile noastre, chiar daca este vorba ca te simti insignificant, te indoiesti de propriile ganduri sau descoperi partea ta intunecata”

Alte referate despre: linkin park, linkin park referat, linkin park download

Backstreet Boys

Adolescentele dau năvală oriunde se duc ei . La concertele lor , fetele leşină în masă . Admiratoarele iau cu asalt hotelurile, posturile de radio si magazinele de discuri pentru ai zări măcar o clipă .
Nu , nu e vorba despre Beatels sau New Kids on the Block…. Sau Take That . Ei sunt BACKSTREET BOYS, grupul R&B pop cu stil inconfundabil .
Armoniile lor vocale originale , prezenţa scenică frapantă şi frumuseţea lor masculină i-au propulsat pe cei (foşti) cinci necunoscuţi în lumea superstarurilor internaţionale .

Alte referate despre: backstreet boys, download muzica backstreet boys, backstreet boys referat

Beatles

Când a izbucnit Beatles-mania?
În 1964 făceau un turneu în SUA , unde le-au plătit o sută de mii de $ pe o apariţie . Pe aeroport au fost întâmpinaţi de mii de fani care purtau aceaşi “frizură de ciupercă” . Acelaşi lucru s-a petrecut şi în Europa , Noua Zeelandă , Orientul îndepărtat : a izbucnit Beatles-mania şi Beatleşii au devenit nişte victime care nu puteau să iasă nici din camera lor de hotel fără să fie asediaţi de admiratori .

Alte referate despre: the beatles, the beatles referat, beatles

Iron Maiden

Maşina de heavy metal era gata de fapte mari, motivaţia aparuse din nou, toţi cei cinci muzicieni erau hotărâţi să arate întregii lumi că spiritul Iron Maiden s-a păstrat nealterat. Totul a mers ca pe roate, cei cinci regăsind bucuria de a face o muzică simplă, dar personală. "No Prayer For The Dying" este de fapt urmarea logică a albumului "The Number Of The Beast", mulţi fani au ramas fideli acelei perioade, marturisea Dave Murray. In timpul inregistratilor am resimtit un entuziasm pe care nu-l mai regasisem de multi ani, acest nou album este ca o reintoarcere la originile istoriei Iron Maiden.

Alte referate despre: iron maiden, iron maiden semnificatie, formatia iron maiden la clubul maequee din londra

Arts today

If I could to choose , I’d like to go whith them in a tour.
Backstreet Boys have very beautiful songs about love like : “I’ll never breake your heart” , “Quit palying games”, and rhytmic songs like : “ Get down “. I like very much their videoclips and their concerts. BSB is a super band and is on the first place. So Backstreet Boys have veni, vidi, vici!

Alte referate despre: arts today, paris dans les lettres et les arts, 3 factors that affect our lives in a negative way in today

Dimensiunile psihologice ale muzicii

Astfel, în primul capitol vom încerca să facem o analiză a fenomenului muzicii şi a dimensiunilor psihologice ale acestuia; să determinăm care este impactul psihologic al diferitor genuri de muzică; să evidenţiem mecanismele influnţei muzicii asupra individului supus audiţiilor muzicale.

Alte referate despre: dimensiunile psihologice ale muzicii, dimensiunea psihologica a muzicii, dimensiuni psihologice ale muzicii

Impresionismul si expresionismul muzical

Impresionismul si expresionismul muzical - Declinul romantismul va duce la conturarea unor estetici de specificitate nationala la care au aderat un numar mare de artisti, din toate generatiile. Tot mai multe voci autoritare se ridica impotriva platitudinii si a lipsei de intelegere pentru frumosul autentic, impotriva artei suprasaturate de abuzuri, canoane si legi academice.

Alte referate despre: impresionismul si expresionismul muzical, impresionismul si expresionismul muzical wikipedia, impresionismul si expresionismul in muzica

Preclasicismul muzical-Baroc

In ceea ce priveste periodizarea barocului, exista o teorie care precizeaza trei faze distincte. Prima dintre acestea incepe in Renastere si se distinge prin reliefarea unei singure linii melodice, care face posibila aparitia operei si a unor genuri vocal-simfonice, precum oratori-ul si cantata. Toate lucrarile simfonice au un libret, ceea ce indica primele forme de muzica programatica (cu program).

Alte referate despre: preclasicism muzical baroc, preclasicismul muzical baroc, preclasicismul muzical

Muzica si inceputurile ei

Marile epoci ale Antichitatii ne vorbesc despre conceptiile asupra muzicii, integrata organic in universul artelor. Pentru ca nici o notatie muzicala din acele timpuri nu s-a pastrat, datele despre formele si manifestarile muzicale se pot afla din ‘Epopeea lui Ghilgames’(asiro-babiloniana), Imnurile egiptene, Veda, Mahabharata si Ramaiana(indiene), Cartea Cartilor(chineza),din Vechiul Testament:Cantarea cantarilor, Psalmii lui David(ebraica).

Alte referate despre: muzica si inceputurile ei, muzica si inceputurile ei referat, referat muzica si inceputurile ei

Aptitudinea muzicala

Aptitudinea muzicala
Nu există popor care să nu cunoască sau să nu fi cunoscut muzica, fie într-o formă simplă, fie într-o formă evoluată, ca efect al unei cultivări sistematice. De la tam-tam-urile primitivilor până la marile creaţii simfonice, muzica s-a bucurat de o apreciere unanimă, prin caracterul ei înălţător, prin emoţiile intense pe care le declanşează în sufletul omului.
Aptitudinea muzicala

Alte referate despre: aptitudinea muzicala, aptitudini muzicale, aptitudine muzicala si talent

Barocul Muzical

Mari compozitori ai Barocului muzical
Johann Sebastian Bach( 1685-1750 ).Compozitor german, organist, violonist, constructor si reparator de orgi-ca si Handel, de altfel-, Johann Sebastian Bach s-a nascut la 21 martie 1685, in orasul Eisenach din tinutul Turingiei – Germania, intr-o familie a caror inaintasi au fost muzicanti de profesie. Membrii familiei Bach se intruneau o data pe an in una din localitatile turingiene in “concerte” familiale, pentru a-si comunica repertoriul si noile creatii.

Alte referate despre: barocul muzical, barocul muzical referat, baroc muzica

Concert din muzica de Bach - teme fundamentale din roman boala si moartea

Romanul reprezinta o insumare de secvente epice. Prin prisma romanului ciclic, profilul moral al unor personaje se dezvaluie treptat si abia dupa parcurgerea intregului ciclu cititorul isi poate face o impresie definitiva asupra unuia sau altuia dintre personaje.

Alte referate despre: concert din muzica de bach tema, concert din muzica de bach teme, tema concert din muzica de bach

Istoria muzicii bizantine

1.Introducere
"Avand de a face cu probleme de insemnatate vesnica, este esential ca sa fie pastrata cu claritate in minte puterea uriasa a muzicii. Ea are puterea sa inalte sau sa corupa; ea poate fi folosita in slujba binelui sau a raului; ea are puterea de a supune firile aspre si necultivate; puterea de a inviora gandirea si a trezi simpatia, de a contribui la armonia in actiune, si de a alunga intristarea si acele prevestiri care distrug curajul si slabesc efortul." Educatia, p 168 (original).

Alte referate despre: istoria muzicii bizantine, istoria muzici bizantine, istoria muzici bizantina perioada teori

Concert din muzica de Bach - Hortensia Benges

Din analiza profunda si multilaterala a unei lumi pestrite care graviteaza in jurul concertului pregatiti cu minutiozitate si emotie de Elena Draganescu, sau care populeaza elegantul sanatoriu al doctorului Walter, loc de insanatosire si de odihna pentru lumea aeasa si avuta a Bucurestilor dupa primul razboi mondial, Hortensia Papadat Bengescu a fixat artistic, pentru prima data in literatura româna , in forme proprii, originale, psihologia individualizata a unei lumi investita cu puterea banului, dar si cu forta distrugatoare a acestuia. E vorba nu numai de snobismul rau ascuns sau de puritatea morala indoielnica a acelora pe care capitalismul ii goneste din fata caminului patriarhal si idilic, ca Lenora Halippa, Elena Draganescu ori Mika-Le, ci si de proaspetii imbogatiti, pe cai mai mult sau mai putin oneste, ca Maxentiu, doctorul Rim sau proprietarul sanatoriului, Walter.
Autoarea ...

Alte referate despre: concert din muzica de bach hortensia papadat bengescu, concert din muzica de bach - hortensia papadat bengescu, concert de muzica de bach hortensia

Muzica si inceputurile ei

Noua forma de cant armonic este atribuita calugarului Hucbald, precum si lui Guido d' Arezzo, acestia doi fiind cei care au notat astfel de tehnici corale; apoi apare (sec.XI-XII) cantarea in terte si sexte paralele, care in mod curent se numea "faux-bourdon". Din aceste tehnici primitive de armonizare se dezvolta la inceputul sec.XIV arta contrapunctului, cu regulile ei precis determinate.

Alte referate despre: opera muzicala la inceputuri, inceputurile muzicii, inceputurile muzicii referat
Referate afisate : 17
Medie note: 8.43 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles