Exemple de business plan in constructii md

Un Business Plan de Succes

Odata ce numarul oportunitatilor pentru finantare si alte tipuri de suport extern sa largeste, business planul devine un instrument al companiei pentru profitarea de aceste oportunitati.

Finantarea Bancara – bancile traditional nu au cerut business planuri formale de la aplicanti pentru credite , bazandu-se doar pe rapoartele financiare din trecut si cele curente. Totusi, problemele create de catre esuarea proiectelor de imobil si creditele straine cu grad de risc ridicat de la sfarsitul anilor 80 si incep anilor 90 au condus la faptul ca bankerii sa se indoiasca de modul lor de evaluare a potentialilor debitori.

Nivel: Facultate
Dimensiune: 18kb
Downloads: 18
Materia: Economie

Problemele businessului mic si mijlociu in Republica Moldova

Pentru nişte întreprinderi mari aceste lucruri erau cunoscute, sau dacă nu, măcar foarte uşor de realizat, dată fiind puterea financiară de care dispuneau. Cu toate că istoria cunoaşte cazuri cînd şi asemenea întreprinderi dădeau faliment din cauza legislaţiei anapoda. Pentru cei cu pile, cu fini, nănaşi şi cumetri din Guvern sau Parlament, aceste probleme la fel erau şi mai sunt foarte uşor de rezolvat. Şi nimeni, pînă nu demult, nu şi-a pus întrebarea: dar ce facem cu micul business? Ăsta de unde să ia bani pentru mită? De unde să ia încă 10 ore (plus cele 24) ca să treacă prin renumitul teasc al birocraţiei sovietice din independenta R. Moldova?

Businessul mic în statele dezvoltate
O economie dezvoltată nu înseamnă altceva decît întreprinderi sănătoase, business orientat spre o dezvoltare continuă, implementarea noilor tehnologii, şi cel mai important – un consumator cu putere mare de cumpărare. Ori la noi nici unul din aceste elemente ...

Alte referate despre: problemele businessului mic si mijlociu in republica moldova, problemele businessul mic si mijlociu in r m, bisnesul mic si mijlociu in republica moldova

Generic Business Strategies

•heavy investments in cost minimization can lock a firm into both its present technology and present strategy, leaving it vulnerable to new state-of-the-art technologies and to a widening of customer interest in something other than a cheaper price.

Alte referate despre: generic business strategies, micul si marele business, generatoare electrice

Companiile de tip e-business

Companiile de tip e-business
Valorile cele mai importante ale e-business sunt reducerea costurilor, satisfacerea clienţilor. Acestea sunt doar o picatură din ocean. Realizând beneficiile e-business-ului multe companii cauta sa-şi introducă afacerea pe Internet.

Alte referate despre: companiile de tip e-business, managementul unei afaceri de tip e-business referat, rolul tip e-business

De la misticism la martiriu; puterea exemplului

"De la misticism la martiriu; puterea exemplului"
Iisus din Nazareth voia sa restaureze mesianismul evreiesc. De fapt, el a pus bazele unei relgii universale. Atunci cind Ioshua (transcris in Latina “Iisus”), fiul lui Iosif dulgherul si al lui Miriam (Maria) se naste intre anii 6 si 4 inaintea de era crestina, independenta evreilor era de mult o vorba goala.
"De la misticism la martiriu; puterea exemplului"

Alte referate despre: puterea exemplului, operatii cu puteri exemple, puterea exemplului personal

Hidrografia - plan de lectie

-Explicati formarea tornadelor! etc
-la final, se da spre completare o fisa de evaluare:
1. Analizati regimul precipitatiilor din zona ecuatoriala (3 regiuni, valori ale precipitatiilor). 2p
2.Analizati temperaturile, precipitatiile si vanturile din zona tropical-uscata. Numiti 3 deserturi tropicale de pe Glob. 3p
3.Analizati regiunile polare din punctul de vedere al temperaturilor, precipitatiilor si vanturilor.

Alte referate despre: plan de lectie, plan de lectie economie, plan de lectie dirigentie

Planul de afaceri

Acest proiect este planul de afaceri: proiectul afacerii . Si, evident o afacere buna necesita un plan de afaceri bine conceput. la care pentru a ajunge este nevoie de o strategie si in final pentru a aplica aceasta strategia este nevoie de planul afacerii Iata de ce acest plan reprezinta pe de o parte instrumentul intern prin care poti conduce si controla, intregul proces de demarare a firmei .
In egala masura planul de afaceri reprezinta si un instrument extern, fiind si un instrument excelent de comunicare cu mediul economic.

Alte referate despre: plan de afaceri, plan de afaceri restaurant, plan de afaceri model

Clasificarea constructiilor

EXECUTAREA TENCUIELILOR
Executarea tencuielilor se va face conform proiectului si caietului de sarcini, tinand cont de normativele specifice acestei categorii de lucrari si de prescriptiile tehnice in vigoare.

Alte referate despre: clasificarea constructiilor, clasificarea constructiilor dupa destinatia caracteristica lor, vinciuri clasificare constructie utilizari

Constructii metalice - proiect

2) Evaluarea incarcarii din vant :Evaluarea incarcarii din vant s-a facut conform "Cod de proiectare. Bazele proiectarii si actiuni asupra constructiilor. Actiunea vantului", indicativ NP-082-04.Presiunea vantului la inaltimea z deasupra terenului, pe suprafetele rigide exterioare sau interioare ale structurii se determina cu relatia:
W(z) = qref x Ce(z) x Cp

Alte referate despre: constructii metalice, constructii metalice referat, referat constructii metalice

Autorizarea lucrarilor de constructii

Constructiile civile, industrial, inclusive cele pentru sustinerea instalatiilor si utilajelor tehnologice, agricole sau de orice natura se pot realiza numai cu respectarea autorizatiei de Autorizatia de construire constituie actul de autoritate al administratiei publice locale pe baza caruia se asigura aplicarea masurilor prevazute de lege, referitoare la amplasarea, proiectarea, executarea si functionarea constructiilor; care se emite in temeiul si cu respectarea prevederilor documentatiilor de urbanism, avizate si aprobate potrivit legii ( art. 2 alin.2 din Legea 50 / 1991).Prin exceptare de la prevederile art. 2 alin. 2, se pot emite autorizatii de construire si fara documentatiile de amenajare a teritoriului si de urbanism aprobate.

Alte referate despre: autorizarea lucrarilor de constructie, autorizarea executarii lucrarilor de constructii, tehnologia lucrarilor de constructii

Plan de amenajare a teritoriului

Elaborarea planurilor de dezvoltare teritoriala la nivelul unitatilor teritorial administrative este o practica curenta in cele mai multe state ale lumii, constituind o componenta esentiala a fundamentarii si exercitarii politicilor de dezvoltare social-economica.Planul de Amenajare a Teritoriului Judetean Ilfov a fost intocmit, pentru prima data, in perioada 1997 - 1998 de catre URBANPROIECT si analizat dupa o lunga perioada (cursul anului 2000) in sedinta Comisiei de Organizare si Dezvoltare Urbanistica a Consiliului Judetean Ilfov.

Alte referate despre: planul de amenajare a teritoriului zonal, plan de amenajare a teritoriului sector 3, plan da amenajare a teritoriului

Planul de marketing la Interwatch

D) Analiza macromediulu idin Romania. Pe plan general, piata ceasurilor este inflentata de factorii de mediu. Cei mai semnificativi asemenea factori pentrul planul de promovare au fost grupati intr-o analiza STEP (Socio-culturali, Tehnologici, Economici, Politico-legali).

Alte referate despre: planul de marketing la interwatch, plan de marketing, plan de marketing referat

Comunicarea in e-business

Si cu descarcarea unui mic program, toate informatiile pertinente referitoare la specificatiile hardware si software-ul pentru calculatorul unui utilizator poate fi transmis de operatorul de sprijin direct, fara a fi nevoie sa faca o plimbare la client prin colectarea de date personale .

Alte referate despre: comunicarea in e-business, comunicarea in e business, referat comunicarea in e-business

Modalitati moderne de constructie a bugetului pe venituri si cheltuieli a institutiilor publice

Instituţiile publice finanţate integral de la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, după caz, varsă integral veniturile realizate la bugetul din care sunt finanţate.
Instituţiile publice subvenţionate (legea nr.500/2002). Aceste instituţii au venituri proprii (chirii, organizarea de manifestări culturale şi sportive, concursuri artistice, publicaţii, prestaţii editoriale, studii, proiecte, valorificări de produse din activităţi proprii sau anexe, prestări de servicii şi altele asemenea ) insuficiente pentru asigurarea finanţării, în consecinţă primesc în completare subvenţii.Subvenţiile neutilizate la sfârşitul anului se restituie instituţiei publice care a acordat subvenţia (ordonatorului superior de credite)

Alte referate despre: modalitati moderne de constructie a bugetului pe venituri si, bugetul de venituri si cheltuieli la institutiile publice, intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli in institutiile publice
Referate afisate : 14
Medie note: 8.62 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles