Fisa de interasistenta la lectii

Plan de lectie clasa a VII-a

Obiectul Biologie
Clasa a-VII-a
Profesor Ciobanu Cristiana
Scoala cu clasele I-VIII Alimanesti
Subiectul Sistemul circulator- anatomie
Tipul lectiei achizitie de noi cunostinte
Scopul lectiei De a-i face pe elevi sa inteleaga rolul sistemului circulator ca mediu de transport al tuturor elementelor necesare la nivel celular, precum si a substantelor nefolositoare spre a fi eliminate.

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 16kb
Downloads: 711
Materia: Psihologie

Lectie de dragoste

Lectie de dragoste
Este imposibil de a-i reduce măreţia şi căldura la dimensiuni temporare. Nu este posibil de a descrie pe măsură în oricare dintre cuvintele cunoscute de om, grandoarea şi sublimul caracter al Dragostei.
Curenţii Iubirii ce îi emană îndrăgostiţii sunt răspândiţi şi influenţează fiecare colţişor al lumii. Odată întâlnit vreunul din aceşti curenţi, orice inimă este înclinată spre a se contopi în Oceanul Dragostei.

Alte referate despre: lectii de dragoste, lecti de dragoste, lectie de dragoste

Lesson Plan - Plan de lectie la limba engleza

After solving the understanding and text analysis, the teacher is going to analyze the truthfulness of the parts of the text.
He also ask for a short discussion between groups of students to talk about the relation between pets and humans, and what they think about this telepathic communication, related on the text and the anticipatory behavior.Interaction uses reading,observing and discussion.
FIFTH STEP: Vocabulary reinforcement

Alte referate despre: muzica plan proiect de lectie, plan conspec la lectia de tenis de masa, planul dezvoltat al lectiei darul lui mos miron

Plan de lectie - prezentare in power point

Metode de invatare: joc didactic
Mijloace de invatare: plansa cu ciorchine
Evaluare: reciproca

Alte referate despre: plan de lectie, plan de lectie economie, plan de lectie dirigentie

Plan de sedinta cu parintii

Nimeni nu poate contesta faptul ca deprinderea de studiu eficient sta la baza reusitei scolare indiferent de disciplina studiata (fie ca este vorba de matematica, de limbi straine sau de geografie). Este foarte clar faptul ca formarea si consolidarea unor astfel de deprinderi pot usura considerabil viata scolara si pot antrena succesul acesteia.

Alte referate despre: model de proces verbal la sedinta cu parintii, sedinta cu parintii, referate pentru sedintele cu parintii

Lectia solidaritatii jurnalistice

Căci el e un soldat în linia întâi... Dar poate fi expus şi la presiuni (fizice sau psihice) din partea unor persoane sau grupuri de persoane care au interesul să nu li se dezvăluie activitatea mai mult sau mai puţin legală. Şi în astfel de cazuri solidaritatea de breaslă e decisivă. Dar, pentru asta, el trebuie să-şi păstreze verticalitatea şi incoruptibilitatea.

Alte referate despre: proiect de lectie la jurnalism, jurnalisti si solidaritate de breasla, proiect de lectie

Drept politic - Fisa de evaluare

- Nu le pot fi asigurate drepturile la informare, datorita lipsei de electricitate si posturi telefonice si la libera circulatia, deoarece drumurile sunt inzapezite.
•Cine este responsabil de faptul ca nu le sunt asigurate anumite drepturi?
- De vina sunt autoritatile locale care nu le pot oferi drepturile si libertatile pe care le au in calitate de cetateni ai statului roman, locuitorilor din Botea.

Alte referate despre: dreptul politiei de a aresta fara mandat, fisa de evaluare psihopedagogica, fisa de evaluare

Educarea calitatilor motrice prin lectia de educatie motrica

-calităţile motrice condiţionează şi determină în mare măsură formarea şi în special consolidarea deprinderilor motrice;
- dezvoltarea calităţilor motrice favorizează creşterea capacităţii de efort a organismului;
- dezvoltarea calităţilor motrice se poate realiza şi în condiţii materiale simple;
- dezvoltarea calităţilor motrice se poate face şi în cadrul activităţii independente a elevilor.

Alte referate despre: educarea calitatilor motrice prin lectia de educatie fizica, educare calitatilor motrice prin lectia de educatie fizica, clasificarea calitatilor motrice in lectia de educatie fizica

Hanul Ancutei fisa de lectura

- Rezumat la povestirea "Haralambie"
Dupa povestirea cu Iapa lui Voda, Ionita comisul se pregatea de inceperea altei povesti, dar calugarul venit de la munte pe nume Gherman s-a ridicat din coltul unde statea, s-a prezentat si a inceput sa le povesteasca oamenilor din jur cine era Haralambie.

Alte referate despre: hanul ancutei fisa de lectura, hanul ancutei-fisa de lectura, hanul-ancutei fisa de lectura

Lectia - Unitate didactica fundamentala

Se impune spargerea monotoniei lecţiei, prin proiectarea şi desfăşurarea creativă ale lecţiei. De asemenea, conferă sistematicitate şi continuitate procesului de instruire şi impune o modernizare dinlăuntru, din cauza „păcatului originar” de a fi predispusă la canonizare, atât la nivelul obiectivelor şi al conţinuturilor, prin deschidere către experienţa de viaţă a elevului, cât şi la nivelul metodelor şi al mijloacelor de învăţământ, devenind mai activă, implicându-l pe elev ca subiect al procesului de formare.

Alte referate despre: lectia unitate didactica fundamentala, lectia-unitate didactica fundamentala, lectia-unitatea didactica fundamentala

Cresterea eficientei lectiei de educatie fizica cu banca de gimnastica

Forta spatelui care am masurat prin ridicari de trunchi in extensie din culcat facial tot in 30 sec.Prin naveta am determinat viteza de executie si viteza de deplasare, ce consta in sprinturi de 5, 10, 15 m.

Alte referate despre: jocul -modalitate de crestere a eficientei lectiei de educatie fizica, modalitati de crestere a eficientei lectiei de educatie fizica, cresterea eficientei lectiei de ed fizica la inv primar

Fisa - Mircea Eliade

Fisa – Mircea Eliade
Între 1922 şi 1923 lucrează la prima operă mai amplă, “romanul adolescentului miop”, scriere autobiografică, care a rămas timp de peste 60 de ani inedit. În anii următori colaborează cu revistele “Orizontul”, “Foaia tinerimii”, “Universul literar”, “Lumea” şi “Adevărul literar”.

Alte referate despre: fisa mircea eliade, fisa de lectura maitreyi de mircea eliade, fisa biografica mircea eliade

Lectie de circulatie

Numarul mare de accidente rutiere in care si-au pierdut viata copii, produce ingrijorare si de aceea a preveni astfel de evenimente si a cunoaste regulile de circulatie rutiera se impune ca o datorie majora.
Proiectarea unei astfel de programe, bazata exclusiv pe educatia rutiera, vine in ajutorul dat copilului in intelegerea si respectarea normelor elementare de circulatie, fie ca circula ca simplu pieton sau cu mijloace de transport in comun.

Alte referate despre: didactic ro plan de lectie regulile de circulatie, lectia mica si marea circulatie, lectie circulatia sangelui prin vase
Referate afisate : 14
Medie note: 7.99 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK