Frame relay referat

Protocoale - Frame Relay

Tehnologia Frame Relay este similară într-un fel cu X.25 dar, lucrează doar la primele două niveluri ale stivei de protocoale OSI. Se elimină astfel corecţia erorilor de la nivelul 3. De asemenea, Frame Relay nu se preocupă de secvenţialitate, fiind o versiune mai "fluidă", ce profită de avantajele progreselor la nivel de infrastructură.

La fel ca şi X.25, folsoseşte cadre de lungime variabilă, făcând foarte puţină procesare. Operaţiunea care se face este urmatoarea: se ia un pachet de date care se transmite urmatorului nod cu o foarte mică întârziere, lucru aflat în beneficiul aplicatiilor (voce, video etc.) ce depind de aceste întârzieri. Viteza cu care se transmit datele este mult mai mare (deocamdată maximum 45 Mbps).

Nivel: Liceu
Dimensiune: 434kb
Downloads: 974
Materia: Informatica

Protocolul ATM

Este cea mai răspândită tehnologie de telecomunicaţii, bazată pe standarde bine definite, pentru transportul de date, video şi voce la viteze foarte înalte şi se utilizează de obicei în arterele principale ale reţelelor (backbone). ATM a căpătat o răspândire largă din cauza flexibilităţii înalte de susţinere a unei game largi de tehnologii, cum ar fi Frame Relay, IP, DSL şi altele. Tehnologia ATM se poate folosi pentru interconectarea nodurilor, iar în anumite cazuri şi pentru conectarea clienţilor.

Alte referate despre: protocolul atm, referat protocolul atm, referat protocol atm

Internet

Internet
2. Gratuitatea folosirii ultimei tehnologii
Nu încercati sa atrageti utilizatori în site-ul vostru folosind laude despre ultimele tehnologii folosite. Veti atrage câtiva, dar majoritatea utilizatorilor vor judeca în functie de continutul ajutator si de diversitatea ofertei de produse si servicii bune. Folosind cuvinte ca "ultima" sau "cel mai" înainte de versiunea finala, este sigur o cale de a descuraja utilizatorii: daca sistemul lor "crapa" în timp ce viziteaza site-ul vostru, puteti paria ca ei nu se vor mai întoarce niciodata în site.

Alte referate despre: internetul, istoria internetului, ce este internetul

Protocolul Gramofonul

Toate aceste campanii sunt declansate pentru ca Romånia are stegulet galben la capitolul protectiei dreptului de autor. Politistii si procurorii din fiecare judet isi stabilesc caile de actiune, fiecare hotarånd daca „våneaza“ si in hub-urile din zona respectiva

Alte referate despre: protocol, protocolul de la kyoto, protocolul de la kyoto referat

Protocoale - X.25

Operatia de baza a unui circuit virtual X.25 începe când sursa
dispozitivului DTE specifica utilizarea circuitului virtual (în
header-ul pachetului) si apoi trimite pachetele la un dispozitiv local
DCE. Dispozitivul local DCE cerceteaza header-ul pachetului pentru a
determina care circuit virtual sa se foloseasca, apoi trimite
pachetele la cel mai apropiat PSE, pe calea circuitului virtual ales.
Dispozitivele PSE lasa sa treaca traficul la urmatorul nod din cale,
care poate fi un alt dispozitiv de switch sau un dispozitiv DCE.

Alte referate despre: protocoale de retea, protocoale, protocoale de retea referat

Protocolul xDSL

Tehnologia DSL (Digital Subscriber Line) este o tehnologie de transmisie pe media de cabluri de cupru, care aduce informaţia în bandă largă la staţiile de lucru cu ajutorul sistemului telefonic. Clasa de protocoale xDSL este se referă generic la mai multe protocoale de tip DSL cum ar fi ADSL, HDSL, RADSL, SDSL etc.

Alte referate despre: reguli de protocol, relatii publice si de protocol in administratia publica, protocolul arp

Limitele imaginatiei in AutoCad

Tinand cont de cele spuse anterior, as vrea sa punctez ca acest program, AutoCad, este unul foarte important in realizarea desenelor, el fiind folosit in arhitectura, medicina, geografie, etc. AutoCad ofera trei metode de creare a modelelor 3D: Modelarea Wire-Frame, Modelarea Suprafetelor si Modelarea Solidelor.Cu ajutorul suprafetelor, desenarea unui simplu cub necesita mai multe operatii, pe cand cu solidele, se poate crea un solid cu ajutorul unei singure comenzi.

Alte referate despre: scalarea imaginilor in autocad, avantaje si limite ale imaginii, limitele si vecinii romaniei imagine

Fram ursul polar de Cezar Petrescu

Fram face nazuri

In acea seara arobatii se intrcau pe ei insusi. Nici Augustus cel prost n-a lipsit. El si glumele lui ii facea pe oameni sa rada. Dar lipsea Fram, care era si cel mai bun. Nici n-avea nevoie de dresor. Isi facea singur numarul. Daca i se ofereau bomboane, lua doar una si celelalte le oferea copiilor care nu au. Fram era iubit de toti spectatorii. Dar acum lipseste. Toti au incepu sa strige ca-l vor pe Fram. Si copii strigau. Clovnii il imitau pe Fram, dar n-nu rusit. Iata... se iveste Fram si-i potoleste pe clovni.

Insa se petrecea ceva si nimeni nu stia. Bunicul unei fetite ii spune ca a trecut vremea lui Fram. Ea nu vroia sa-l creada. Ursul intra in arena, dar parca nu mai stia ce se intampla. Acum statea in patru labe. Unii credeau ca este bolnav.

Dupa ce a plecat circul

Circul plecase. Au strans tot si au plecat. Se inderapta spre alt oras. In vechiul oras acum e zapada. In alt oras se vorbea alta limba. ...

Alte referate despre: fram ursul polar de cezar petrescu, rezumat fram ursul polar de cezar petrescu, fram ursul polar de cezar petrescu rezumat

Caracterizarea lui Stefan Gheorghidiu

Eroul principal al romanului este un intelectual preocupat, in primul
rând, numai de probleme de constiinta. Este un intelectual fin, care
si-a facut din speculatiile filozofice mediul fundamental in care se
misca cu dexteritate. Liniile de gândire trasate in câmpul istoriei
filozofiei ii sunt cunoscute cu de-amanuntul si gândirea lui proprie
aluneca pe ele cu abilitate si subtilitate. Faptul ii provoaca o
placere spirituala superioara, pe care o doreste unica si netulburata.
Este defapt o izolare de viata trepidanta a complicatiilor sociale, o
evadare intr-o lume in care domina numai spiritul filozofic, cu
puterea lui de o gândi o noua rânduiala. In aceasta lume vrea sa o
ridice si pe sotia sa pentru a trai impreuna o dragoste eliberata de
contingentele comune ale vietii sociale, o dragoste care sa fie numai
a lor, sau numai a lui. Pasiunea lui Stefan Gheorghidiu izvoraste
dintr-o metafizica a iubirii pure si absolute. De aceea ii este
necesara ...

Alte referate despre: caracterizarea lui stefan gheorghidiu, caracterizare stefan gheorghidiu, stefan gheorghidiu caracterizare

Ursii polari

Viteza lor de pe suprafata ghetii - atinsa într-o târâre stângace a picioarelor - este mai mica, în medie 4km pe ora, dar daca este nevoie, pot sa fuga cu o viteza maxima de aproximativ 40km pe ora. Ei obosesc mai repede pe uscat, si desi pot sa umble prin zapada cu labele lor mari, ei se simt mai bine pe gheata si, uneori, pe pamântul golas. Ei pot sa urce stânci abrupte de gheata si au fost vazuti alunecând pe dealuri în jos pe burta, folosindu-si picioarele anterioare drept frâne.

Alte referate despre: ursii polari, ursi polari, informatii despre ursii polari

Moartea caprioarei - Nicolae Labis

Poezia "Moartea caprioarei" se proiecteaza pe fundalul secetei cumplite de dupa al doilea razboi mondial, care transforma peisajul terestru, vazut prin ochii unui copil stapanit de foame, in unul cu aspect desertic, selenar, de pe care se inalta flacari infernale: "Seceta a ucis orice boare de vant./ Soarele s-a topit si a curs pe pamant./ A ramas cerul fierbinte si gol./ Ciuturile scot din fantana namol./ Peste paduri tot mai des focuri, focuri,/ Danseaza salbatice, satanice jocuri."

Alte referate despre: comentariu moartea caprioarei nicolae labis, moartea caprioarei nicolae labis rezumat, moartea caprioarei nicolae labis

Fenomene Psiho Sociologice

Cunostintele privind fenomenele psiho–sociale ce pot surveni în conditiile
mediului privativ sunt necesare, deoarece institutia specializata în executarea sanctiunilor privative de libertate se deosebeste prin profilul sau psiho-social de oricare alta institutie sau grupare organizata de oameni.

Alte referate despre: referat psiho-sociologia copiilor stradali, referate psiho sociologie, fenomene psiho

Titanic - story of love

In 1912, young Rose boards the departing ship with the upper-class passengers, her mother, Ruth DeWitt Bukater, and her fiancé, Caledon Hockley. Also on boar d is Margaret "Molly" Brown, who makes the acquaintance of Rose's party. Distraught and frustrated with her engagement to Cal and her controlled life, Rose attempts to commit suicide by jumping from the stern, but a drifter and artist named Jack Dawson, who had won his ticket on the ship from a poker game, intervenes.

Alte referate despre: titanic-story of love, titanic story of love, titanic is a love story

Ecosisteme terestre

4 Protectia terenurilor si a solurilor
Este o functie deosebit de importanta în regiunile cu relief framântat si în regiunile cu soluri nisipoase. De altfel, aici padurea joaca un rol hotarâtor si în însusi procesul de solificare, asigurând stabilitatea mecanica, bioacumularea, retinerea apei în profilul de sol. Actiunea moderatoare asupra scurgerilor superficiale reduce eroziunea solului, contribuind, în acelasi timp, la reducerea volumul de sedimente, respectiv la evitarea colmatarii albiilor sau lacurilor de acumulare.

Alte referate despre: ecosisteme terestre, poluarea si protectia ecosistemelor terestre acvatic si aerian, ecosisteme terestre antropizate

Nichita Stanescu - universul poetic

Poetul s-a situat într-o ascendenta “nobila”: prin tendinta de a ajunge pâna la esenta liricului, el se apropie de Eminescu si Blaga; prin forta inovatiei la nivelului limbajului artistic, se apropie de Arghezi; prin capacitatea de încifrare a mesajului în formule de maxima abstractizare, se apropie de Ion Barbu.
Criticul Eugen Simion defineste poezia lui Nichita Stanescu “poezia poeziei”. Stanescu însusi afirma: “poezia nu este numai arta, este însasi viata, însusi sufletul vietii”. De-a lungul întregii sale creatii se disting încercari de a defini conceptia sa despre cunoastere prin arta, despre echilibrul dintre continutul si forma poeziei, despre relatia poetului cu cuvântul. Poezii pe aceasta tema: “Ars poetica”, “Arta poeziei”, “Arta poetica”, ...

Alte referate despre: nichita stanescu universul poetic, nichita stanescu univers poetic, nichita stanescu-universul poetic

Octavian Goga - mesianismul poeziei

A fost martorul framântarilor taranilor, de la botez pâna la coborârea în pamint. Sufletul a vibrat la toate durerile satului, scrisul lui devenind, în tot ce este mai temeinic în creatia poetului “cântarea patimirii noastre”. Caci în poeziile lui Goga, mai cu seama în primul volum , nu este vorba de o durere individuala, particulara a poetului sau a unei persoane oarecare, ci de durerile traite de satul transilvanean de-a lungul zbuciumatei sale istorii. Starea de lucruri grea, cunoscuta_ nemijlocit de poet, trezea un sentiment de protest, ceea ce l-a si determinat pe Goga sa afirme: “m-am nascut cu pumni strânsi, sufletul meu s-a organizat din primul moment pentru protestare, pentru revolta, cel mai puternic sentiment care m-a calauzit în viata si din care a derivat si formula mea literara.”. Izvorul acestei revolte este deci o îndelungata asuprire sociala si nationala, care a strivit satul ardelean secole în sir.

Alte referate despre: referate octavian goga mesianismul poeziei, octavian goga rezumate poezii, octavian goga rezumat poezii
Referate afisate : 16
Medie note: 8.23 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles