Hame romania proiect de practica

Hame Romania - proiect practica

Referat despre Hame Romania - proiect practica
HAME este o societate alimentara ceha de frunte, care se ocupa cu productia alimentelor de lunga durata si a preparatelor reci. Sediul principal al societatii este in Kunovice langa Uherske Hradiste. Societatea isi desfasoara activitatea nu numai pe teritoriul Republicii Cehe si Slovace, dar deja mai multi ani cucereste cu succes si teritorii din strainatate.

Nivel: Facultate
Dimensiune: 295kb
Downloads: 5
Materia: Marketing

Strategii de marketing la o firma romaneasca

Dupa angajarea candidatului se trece la elaborarea fisei postului pentru care s-a facut angajarea. Fisa postului este un instrument managerial deoarece serveste urmatoarelor scopuri: stabileste indatoririle si responsabilitatile postului, in asa fel incat oricui sa-i fie clar care sunt asteptarile pentru postul respectiv; precizeaza cunostintele, aptitudinile, abilitatile si alte calificari necesare ocuparii postului respectiv; existenta unor baze concrete si clare pentru compararea posturilor si determinarea nivelului de salarizare; sustinerea deciziilor de angajare, evaluare si promovare a angajatilor; asigurarea conformitatii cu legislatia in vigoare.

Alte referate despre: strategia de marketing a unei firme, referat strategia de marketing a unei firme, strategii de marketing la o firma

Conservarea alimentelor cu ajutorul microundelor

Motivul acestei diferenţe se datorează lipsei de informaţii în ceea ce priveşte proprietăţile dielectrice ale alimentelor şi relaţionarea lor cu caracteristicile încălzirii prin intermediul microundelor şi costul ridicat al echipamentului şi al electricităţii de-a lungul timpului. Industria de procesare a alimentelor a ezitat în a face investiţii uriaşe într-o tehnologie care nu a fost dovedită sigură în urma utilizării la scară înaltă şi pe termen lung (Mudgett, 1989).

Alte referate despre: conservarea alimentelor cu ajutorul microundelor, conservarea alimentelor cu ajutorul caldurii, conservarea alimentelor cu ajutorul frigului

Firma panificatie - plan de afaceri

În ultimii ani, concurenţa în domeniul produselor de panificaţie a crescut vertiginos. Datorită ciclului foarte scurt de fabricaţie al acestor produse şi a cererii relativ stabile, întreprinzătorii privaţi au preferat să investească în domeniu, astfel încât în prezent există în judeţul Iaşi 176 de brutării, din care mai mult de jumătate în municipiul Iaşi.
Piaţa S.C. „RIGA PAN” S.A. reprezintă spaţiul economico – geografic unde ea este prezentă cu produsele sale, cu prestigiul şi influenţa sa.
Societatea produce şi comercializează anual pe piaţa internă peste 7000 de tone de făină de diverse tipuri, 3000 de tone de pâine în diverse sortimente şi 35 de tone de produse de patiserie.
Piaţa căreia i se adresează S.C. „RIGA PAN” S.A. are un caracter local pe de o parte şi tradiţional pe de altă parte. Geografic această piaţă e localizată în oraşul Iaşi, ...

Alte referate despre: firma panificatie plan de afaceri, firma panificatie - plan de afaceri, infiintarea unei firme si planul de afaceri

Cresterea performantei intr-o firma din Romania

Odata cu dezvoltarea societatii si a nevoilor sale, se intensifica competitia pe piata serviciilor de orice fel. Companiile care ofera aceste servicii au nevoie de anumite atuuri pentru a se inpune. O companie poate cauta avantaje fata de competitie in 3 domenii:
1. sa folosesca cea mai buna si cea mai moderna tehnologie;
2. sa foloseasca cele mai eficiente sisteme de lucru si de prezentare;
3. sa aiba angajati foarte eficienti.

Alte referate despre: cresterea performantei intr-o firma, procedee de crestere a performantei intr-o firma, cresterea performantei int-o firma din romania

Decizia de finantare a companiei multinationale

In al doilea rand, in cazul in care dispune de o capacitate inadecvata se pierde din cota de piata in favoarea firmelor concurente si recastigarea clientilor pierduti necesita cheltuieli mari de vanzare, reduceri de pret sau imbunatatiri ale produselor, toate acestea fiind costisitoare.

Alte referate despre: decizia de invetitie a companiilor multinationale, companii multinationale, companii multinationale referat

Rolul umiditatii in stabilitatea si calitatea alimentelor

Apa – rolul ei in organism
Printre componentele de baza din organism, apa ocupa un loc primordial, ea intrand in constitutia tuturor celulelor si tesuturilor, reprezentand mediul in care se petrec toate fenomenele chimice si fizico-chimice legate de functiile vitale. Toate reactiile din organism se produc numai in mediu apos, apa permitand stabilirea legaturilor intre diferite substante si intre organism si mediu. Ea este indispensabila organismelor vii a caror activitate vitala scade foarte mult daca cantitatea de apa este sub valoarea normala.
Apa reprezinta componenta chimica cu continutul cel mai ridicat in organism, care poate fi considerat ca un sistem dispers cu mediul de dispersie apa.
In organismul copiilor continutul apei reprezinta pana la 87% din masa corpului, iar la oamenii adulti pana la 70%. Omul pierde continuu apa prin respiratie, transpiratie, prin eliminarea urinii etc., aproximativ 2 – 3 litri si chiar mai mult pe zi, in functie de clima, anotimp, de ...

Alte referate despre: calitatea alimentelor, legislatia europeana referitoare la calitatea alimentelor, legislatia europeana privind calitatea alimentelor

Alimentele si importanta lor

Introducerea şi eliminarea apei din organism
Apa este introdusă în organism sub formă de băuturi împreună cu alte alimente . Într-adevăr , în afară de apa pe care o bem , o cantitate de apă se formează în organism prin oxidare diferitelor alimente .
Multă lume consideră că dacă mănâncă o pâine , o friptură , o prăjitură sau o legumă nu introduc în organism nici o picătură de apă .

Alte referate despre: alimentele si importanta lor, alimentele si importanta lor pentru organism, alimente si importanta lor

Lapte Zuzu - Proiect S.C.P.S.

Lapte Zuzu - Proiect S.C.P.S. Factorii care influenteaza vascozitatea laptelui sunt:
─ compozitia laptelui
─ stadiul de diviziune a globulelor de grasime
─ modificari ale starii de hidratare a proteinelor
─ temperatura
─ agitarea Culoarea
─ laptele normal este un lichid opac de culoare alb-.galbuie usor albastrui.

Alte referate despre: lapte zuzu, laptele zuzu, planul de marketing-lapte zuzu

Practica tehnologica S. A. Termocom

Incepind cu anul 1990 S.A. „Termocom” exploateaza gospodaria termica (centrale termice si retele termice de distributie) din localitatile zonei suburbane ale municipiului Chisinau. Aceasta are in componenta sa 18 centrale termice cu o capacitate de productie de la 1,2 pina la 34,4 Gcal/ ora, iar din anul 1999, odata cu anexarea S.A. „Rapdet”, „Termocom-ul” si-a asumat raspunderea pentru inca trei centrale termice de incalzire a apei: de Sud, de Vest si de Est, a caror productivitate ating cota de 320-400 Gcal/ora.

Alte referate despre: practica tehnologica s a termocom, practica tehnologica, referat pentru practica tehnologica auto

Prezentarea generala a societatii - lucrare practica

Prezentarea generala a societatii - lucrare practica
1.2.Capitalului social.Capitalul social este de 2.000.000 lei.
1.3.Principalii indicatori economico-financiari la data de 31.12.2004
- cifra de afaceri 8022 mil.lei- profit net 844 mil.lei.

Alte referate despre: prezentarea generala a societatii - lucrare practica, prezentarea unei societati- lucrare practica, prezentarea generala a societatii lucrare practica

Judecatoria - caiet de practica

La judecată participă părţile legal citate şi procurorul.
Neprezentarea părţilor legal citate nu împiedică judecarea unei cauze.
Judecătorul,dacă apreciază că este necesară prezenţa unei părţi care nu s-a prezentat,ia măsuri pentru prezentarea acesteia,în sensul că poate dispune aducerea părţii la instanţă cu mandat de aducere sau mandat de aducere cu însoţitor (un poliţist),care se execută de lucrătorii de poliţie de la unitatea în raza căreia locuieşte partea.
- Cînd o cauză penală se amînă,indiferent de motivul amînării,părţile prezente nu se mai citează pentru termenul următor şi primesc termen în cunoştinţă,fiind citate doar părţile care lipsesc.
- Obligatoriu se citează de fiecare dată,indiferent dacă sunt prezenţi sau nu la judecată,militarii în termen şi deţinuţii.
- Părţile pot participa la proces chiar dacă nu au fost citate sau nu au primit citaţia.

Alte referate despre: judecatorie caiet de practica, judecatoria caiet de practica, judecatoria-caiet de practica

Contabilitatea unei societati - practica de specialitate

"Contabilitatea unei societati - practica de specialitate"
b)DENUMIREA SOCIETATII :
Numele dat este : « ASSA ABLOY ROMANIA » SRL.
c)SEDIUL SOCIAL :
Sediul social se stabileste in Mun. BUCURESTI, B-dul Preciziei, Nr. 5, Sector 6.
d)DURATA SOCIETATII :
Durata de functionare a societatii este nelimitata in timp, cu incepere de la data inmatricularii acesteia la Registrul Comertului.

Alte referate despre: contabilitatea unei societati - practica de specialitate, contabilitatea unei societati practica de specialitate, contabilitatea unei societati-practica de specialitate

Practica anticriminala

Dreptul penal ,la randul lui,stabileste pedepsele si sistemul pedepselor,pedepsele pentru fiecare infractine in parte,precum si aplicarea pedepselor
Un stat poate duce o politica penala autoritara,represiva,cu incriminari severe,cu pedepse severe sau o politica penala liberala,moderata,cu putine incriminari si pedepse si limitate,blande etc., in functie de mersul crescand sau descrescand al criminalitatii.
Pedeapsa este menita sa trezeasca constiinta criminalului si sa previna comiterea de noi crime.Cu cat pedeapsa este mai aspra-se sustinea-cu atat infractorul va invata mai sigur sa respecte legea.

Alte referate despre: referate practica anticriminala, practica anticriminala, practica anticriminala curs sociologie

Manual de initiere practica in ocultism

"Manual de initiere practica in ocultism"
In realitate, magia este o stiinta sacra, fiind in adevaratul sens al cuvantului, suma tuturor cunoasterilor deoarece invata sa intelegi si sa folosesti legile cele mai marete. Nu este nici o diferenta intre magie si mistica. Oriunde e vorba de initiere autentica, trebuie sa se porneasca de la aceleasi baze, in conformitate cu aceleasi reguli, indiferent de numele dat acelui crez.

Alte referate despre: manual de morala practica-tudor arghezi, manual de initiere in vrajitorie de zell, practici magie ocultism

Modele si practici de guvernanta corporativa

Caci, daca la inceput ideea formarii unei burse a energiei a fost o idee binevenita pentru piata americana, ulterior insistenta lui Skilling in sensul dereglementarii pietei energetice a lovit evident in interesele consumatorilor, iar a transforma Enron in comerciant de servicii de Internet, de hartie sau de mase plastice, cu necesitatea aferenta de finantare a stocurilor de marfa, s-a dovedit o ambitie mult prea costisitoare pentru o companie incapatanata sa-i convinga pe investitori ca ea nu poate pierde niciodata.

Alte referate despre: modele si practici de guvernanta corporativa, practici de guvernanta corporativa, practicile de guvernanta corporativa

Programe de calcul aplicatii practice

- depanator simbolic care este strans legat de editorul de cod sursa. Printre caracteristicile sale principale amintim aici: posibilitatea inserarii de puncte de intrerupere, executie pas cu pas a programului, posibilitatea vizualizarii in timpul executiei a valorilor variabilelor unei aplicatii la un moment dat, etc. Pentru a putea folosi depanatorul simbolic asupra unui proiect este necesara setarea corespunzatoare a anumitor optiuni de compilare si link-editare.

Alte referate despre: programe de devirusare aplicati practice, aplicatii practice, despre consecinte si aplicatii practice a dilatarii

Societatea de asigurari Omniasig sucursala Iasi - lucrare practica

Riscuri acoperite:
- pagube materiale, vătămări corporale sau deces, pagube ca urmare a lipsei de folosinţă a autovehiculului avariat, produse terţilor din culpa asiguratului.

Alte referate despre: societatea de asigurari omniasig sucursala iasi - lucrare practica, caiet de practica societate de asigurari omniasig, societatea de asigurari omniasig

Marturia unui tanar care a practicat yoga

Alti factori care au contribuit la receptivitatea fata de practicile orientale au fost: lecturarea din abundenta a literaturii stiintifico-fantastice si vizionarea filmelor pe aceasta tema, a literaturii în care sunt descrise mistere ale civilizatiei omenesti, carti despre OZN-uri, muzica electronica contemporana, filmele cu arte martiale, în care se putea vedea superioritatea spirituala a orientalilor fata de europeni sau americani.

Toti factorii enumerati mai sus stimuleaza imaginatia tânarului, îl fac sa viseze si sa creada ca, în afara de realitatea pe care o stie, mai exista si altele nestiute, pline de mister, exotism si supranatural. În aceste conditii eu am primit de la un coleg de serviciu o revista de propaganda a practicilor, exercitiilor si universului yoghin. La scurt timp, am avut posibilitatea sa citesc si cel de-al doilea numar al revistei.

Alte referate despre: marturia unui tanar care a practicat yoga si s-a intors la ortodoxie, jocurile pe care le practicau nica si frati lui, cazuri de firme care au practicat evaziune fiscala
Referate afisate : 19
Medie note: 8.32 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles