Hobby

My hobby

My hobby is work and play on computer. Always Saturday, I go to the computer-class! I study about Pascal Program and another interesting things: Internet program ,how I use : Paint , Microsoft Word E.t.c

Nivel: Liceu
Dimensiune: 87kb
Downloads: 16277
Materia: Engleza

Employment file

He is a mason / carpenter by tradea�� to learn a tradea�� trade - mark (marca fabricii)a�� trade - union (sindicat)II. Jobs: engineer, doctor, teacher, lawyer, architect, office manager, secretary, bank cashier, mechanic, barber, waiter, salesman, shop assistant, housewife, clerk, disc jockey, journalist, judge, model, vet, pilot, chef, carpenter, actor, musician, economist, freelance clothes designer, fitness instructor, social worker.

Alte referate despre: calin file din poveste rezumat, calin file din poveste, calin file din poveste comentariu

Hamlet - atestat ppt

The King will supply a poisoned cup for Hamlet to drink from.Hamlet is initially winning.Queen Gertrude drinks to his success and is killed by the poisoned cup.Hamlet and Laertes scuffle and accidentally exchange swords.Hamlet stabs Claudius with the poisoned blade and makes him drink the rest of the poisoned drink.Hamlet, and the King all die within a few minutes of one another.

Alte referate despre: bilantului contabil atestat ppt, marea neagra download atestat ppt, atestat tranzistoare ppt

Does your resume say qualified ?

I will attend also auto-driving school cose maybe I will need it. In the psychology domain its also good that I’ve graduated social science high-school because it is the same domain. I guess now I’m not entirely qualified for any of these domains. I have to improve my theoretic and practice experience in psychology and in computer operating and service.
My personal opinion is that, to be qualified in the computers domain means to master the technics.

Alte referate despre: does your resume say qualified, does your school have a common room, what does youre home atractive

My favourite actor-Mel Gibson

In 1985 he acted with the singer Tina Turner in “Mad Max beyond Thunderdome”. After this film he takes a pause for 2 years. After 1987 he returns to action movies: “Lethal weapon” and “Lethal weapon II”.
The first appearance as a director is in 1993 in the film “The man without a face”. He acted rarely in comedies, but he directed a special one with Jodie Foster and James Garner-“Maverick”.

Alte referate despre: my favourite actor mel gibson, my favorite actor mel gibson, favorite actor mel gibson

Istoria calculatorului

La mijlocul anilor ´70 a apărut o nouă tehnologie: miniprocesorul. Acesta folosea multe tranzistoare conectate pe o pastilă de siliciu pentru a realiza un dispozitiv de calcul.

Alte referate despre: istoria calculatorului, istoria calculatoarelor, istoricul calculatorului

Lumea internetului

Deoarece Internetul a evoluat in circa 30 de ani,aflat mult sub influenta unor oameni extrem de narozi,el a fost proiectat sa fie deosebit de usor de folosit de catre oamenii obisnuiti.La urma urmelor,cei mai multi utilizatori ai calculatoarelor n-au avut niciodata de-a face cu ceva atat de complex,dar in acelasi timp uimitor,ca Internetul.

Ce este de fapt Internetul?Dar Web-ul? Sunt ele oare acelasi lucru?
Pai,Internetul,Web-ul si tehnologiile care le fac sa functioneze se schimba mai repede decat le poate urmari cineva,insa sunt doua elemente la fel de importante si nu inseamna acelasi lucru.

INTERNETUL nu este un pachet de programe si nu se preteaza usor la explicatii pas cu pas pe care le furnizam de obicei pentru un singur program fix.El se aseamana mai degraba cu un organism viu care sufera mutatii cu o viteza uimitoare mult mai mult decat,de exemplu Word-ul sau Excel-ul,care stau linistite in calculatoarele noastre si-si vad de treaba lor.
Internetul,care este ...

Alte referate despre: lumea internetului, lumea internetului in rm, faguri celebre in lumea internetului

Aparatul fotografic

Diafragma
Controlul deschiderii diafragmei înseamnă controlul cantităţii de lumină ce va "impresiona" filmul ori senzorul de imagine. Folosind aparatul de fotografiat, probabil că aţi observat următoarele inscripţii: f:2, f:2,8, f:4, f:5,6, f:8, f:11; f:16 ori f:22. Ce înseamnă aceste valori? Deschiderile relative ale diafragmei. f:2 corespunde deschiderii maxime a diafragmei, iar f:22 indică faptul că diafragma este închisă. Trecerea la o indicaţie la alta, de exemplu de la f:2 la f:2,8, arată înjumătăţirea suprafeţei deschiderii diafragmei.

Alte referate despre: aparatul fotografic, aparatul fotografic referat, referat aparatul fotografic

Componentele calculatorului

Lucrarea conceputa spre a fi utilizata in diverse situatii respectiv:
cu ajutorul unui profesor a carui munca este astfel usurata si
eficientizata, de catre utilizatorul care va folosi lucrarea alaturi
de calculator sau chiar sub forma unei lecturi, asimilare
cunostintelor fiind inlesnita prin intermediul celor peste 40 de
figuri, in cea mai mare parte capturi de ecran, capabile sa
substituie, intr-o prima faza calculatorul.

Alte referate despre: componentele calculatorului, componentele calculatorului referat, referat componentele calculatorului

Evolutia Calculatoarelor

Evolutia Calculatoarelor - Înaintea a mai fost încercări în acest domeniu ale lui Leibnitz şi Pascal (sec al XVII-lea). Următorul moment de referinţă este anul 1937, când Howard Aiken, de la Universitatea Harvard a propus Calculatorul cu secvenţă de Comandă Automată, bazat pe o combinaţie între ideile lui Babbage şi calculatoarele elertromecanice, produse de firma IBM. Construcţia acestuia a început în anul 1939 şi s-a terminat în anul 1944, fiind denumit Mark I .

Alte referate despre: evolutia calculatoarelor, evolutia calculatorului, evolutia calculatorului referat

Domenii de folosire a calculatoarelor

În industria transporturilor
- ptr. buna desfăşurare a transporturilor, rutiere , feroviare, nautice sau aeriene
- ptr. evidenţa exactă a rutelor de transport, a mijloacelor de transport existente
- ptr. securitatea transporturilor
- ptr. buna desfăşurare şi în condiţii optime a transporturilor
- ptr. rezervarea biletelor de transport

Alte referate despre: domenii de folosire a calculatorului, domeniile de folosire a calculatorului referat, in ce domenii se folosesc calculatoarele

Continutul si derularea administrarii firmei

CONTINUTUL SI DERULAREA ADMINISTRARII FRMEI
2.1 Modul de constituire al societatii:
Persoana fizica autorizata.
Obiectul de activitate conforma C.A.E.N.
Activitate principala : 0149- CRESTEREA ALTOR ANIMALE

Alte referate despre: derularea activitatii firmei, derularea activitatilor firmei, derularea activitatilor firmei referat

Parcul Yellowstone - USA

Ocupand o suprafata de 2.2 milioane de acrii, Marele Parc Yellowstone se afla la granita statului Wyoming cu Montana si Idaho si este strabatut de fluviul de la care si-a luat numele, fluviu care formeaza aici Marele Lac Yellowstone. Parcul, aflandu-se la aproape la aceeasi latitudine cu tara noastra, se bucura de aproximativ aceeasi clima, flora si fauna ca Romania si este un loc unde plantele, animalele si mediul inconjurator se intalnesc in deplina armonie.
Haitele de lupi nu sunt des intalnite in salbaticia acestui parc de cand in perioada 1910-1926, aici au fost ucisi peste 126 de lupi, inclusiv pui in cadrul unui program federal de control al predatorilor.

Alte referate despre: parcul yellowstone usa, despre parcul yellowstone usa, parcul yellowstone

Intreprinderea ca sistem inteligent

Activitatile se diferentiaza una de alta prin complexitate, durata de timp si finalitatea rezultatelor. Ele pot fi derulate de o singura persoana sau de un grup de persoane.Diferenta dintre a munci si a desfasura o activitate din placere este o problema veche, dar importanta in dinamica motivationala si comportamentul organizational. Activitatea in sine poate fi aceeasi, detaliile stabilesc diferenta. Totusi, psihologic si social, cele doua sunt diferite. Munca este generata de un camp extrinsec de forte in raport cu individul si, din acest punct de vedere, este obiectiv si impersonal, avand un rezultat care este in afara celui care munceste.

Alte referate despre: intreprinderea inteligenta, intreprindere inteligenta, inteligenta emotionala

Psihoza afectiva

2. Episodul depresiv mediu
- se caracterizeaza printr-o dispozitie afectiva depresiva mai intensa decat in cazul episodului depresiv usor.
- inhibitia psihomotorie este mai importanta
- bradilalie (ritm lent de articulare a cuvintelor) sesizabila de catre anturaj
- tulburari ale instinctelor - inapetenta accentuata, iar scaderea libidoului poate fi insotita de frigiditate la femei si impotenta la barbati

Alte referate despre: psihoza afectiva, bolnavii cu psihoza afectiva bipolara si familia, afectivitatea

Amenajarea unei mansarde

Terenul destul de vast (1.000 mp) a permis încadrarea unei construcţii cu o desfarsurare volumetrica ampla, lăsând loc de dezvoltare pentru amenajări peisajere si pentru o zona de agrement compusa dintr-o piscina si un spaţiu gen barbecue, valorificate din plin in timpul sezonului cald. Cu o amprenta la sol de aproximativ 270 mp, structurarea vilei se desfasoara conform tiparului subsol, parter, etaj si mansarda. Tinanad cont de dimensiunile notabile ale casei, subsolul a fost conceput astfel încât aici sa existe atât zone de acces separat in locuinţa – prin cele trei garaje subterane -, cat si zonele de depozitare – crama, beci, si camera centralei termice.

Alte referate despre: amenajarea unei mansarde, notiuni teoretice privind amenajarea unei mansarde, amenajare camera mansarda

Aparate optice

Fotografie
Fotografierea este captarea imaginilor prin focalizare luminii pe o suprafata fotosensibila, cu un aparat de fotografiat. Se foloseste in arta, media, stiinta. In 1515, Leonardo da Vinci a descris cum se poate crea o imagine pe peretele unei camere intunecate, lasand lumina sa patrunda printr-o gaura mica in peretele opus. Aceasta camera s-a numit “camera obscura” sau camera intunecata. Pana in secolul al XVIII-lea nu a existat alta modalitate de a inregistra imaginile, decat schitarea lor pe hartie. In secolul al XVIII-lea, oamenii de stiinta britanici Sir Humphry Davy (1778-1829) si Thomas Wedgwood (1771-1805) au obtinut conturul frunzelor si chipurilor pe hartie sau piele acoperita cu clorura de argint fotosensibila.
Primele fotografii, numite heliograme, au fost realizate in 1820 de doctorul francez Joseph Niepce (1765-1833), pe placi din aliaj de cositor si plumb, folosind ...

Alte referate despre: aparate optice, aparate optice referat, aparatele optice

Roboti industriali - mecatronica

In administratia locala: vehicul autonom pentru curatirea zapezii de pe autostrazi; vehicul autonom pentru mentinerea curateniei pe strazi; sistem robotizat pentru inspectia si intretinerea automata a canalelor etc.Pentru protejarea mediului inconjurator: sistem robotizat de sortare a gunoiului in vederea reciclarii, sistem automat de inspectare, curatare si reconditionare a cosurilor de fum inalte; platforme autonome mobile pentru decontaminarea persoanelor, cladirilor strazilor; vehicul ghidat automat pentru decontaminarea solului etc.

Alte referate despre: atestat roboti industriali mecatronica, roboti industriali mecatronica referat, mecatronica si roboti industriali

Robotica

Robotica militara – privesc reducerea costurilor umane si materiale .Utilizari : stringere de info, depistarea tintelor, recuperarea si dezarmarea focoaselor active, sprijin logistic,curatarea mediilor toxice, plantarea de senzori sub pamint si subacvatice, deminare, refacerea soselelor avariate, soft-kill, act in medii ostile, spionaj .

Alte referate despre: roboti industriali, roboti, roboti industriali referat
Referate afisate : 19
Medie note: 8.28 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles