Intretinerea planificata auto

Intretinere planificata

Activitatea de intretinere si reparare a utilajelor este impusa de fapt ca, pe parcursul folosirii lor productive,acestea sunt supuse procesului de uzura fizica si morala. Ca urmare a procesului de uzura fizica are loc unproces de pierdere treptata a valorii de intrebuintare a utilajului, si in final o pierdere a capacitatii desatisfacere a nevoii sociale pentru care a fost creat.

In vederea mentinerii caracteristicilor functionale ale utilajului si a functionarii in conditii cat mai apropiatede cele initiale, in cadrul intreprinderilor se organizeaza un sistem de intretinere si reparare a utilajului deproductie. Din analiza comportamentului utilajului in procesul de uzura fizica se poate constata ca uzura intimp a diferitelor componente are loc in mod diferentiat.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 23kb
Downloads: 4825
Materia: Diverse

Organizarea atelierelor de reparatii

Iluminatul atelierului-este un factor important care imbunatateste conditiile de munca pe toata durata schimbului de lucru,mentine capacitatea de munca pe toata durata schimbului de lucru,contribuie la reducerea accidentelor de munca ,favorizeaza calitatea muncii.Iluminatul atelierelor pot fi:
iluminat natural realizat cu lumina zilei si iluminat artificial.Cel mai corespunzator iluminat artificial este cel mixt la care fluxul luminos este trimis in spatii de lucru si direct si indirect(reflectat din tavan).

Alte referate despre: organizarea atelierului de reparatii, organizarea atelierului de reparatii auto, referate organizarea atelierelor de reparatii 7686 htm

Sistemul de directie auto

Cercetarea situatiei create si experienta tarilor de straine cu dezvoltare ridicata a motorizarii indica necesitatea crearii sistemului de deservire tehnica si a sistemului de control a starii transportului si aducerea cerintelor nationale in la normativele europene unice. Respectarea acestor conditii privind sistemul dat faciliteaza activitatea transportului, asigurand o fiabilitate inalta a serviciilor de transportare. Asigurarea controlului si obiectivitatii lui prin utilizarea masurilor de verificare cantitativa face posibila introducerea deservirii tehnice a mijloacelor de transport.

Alte referate despre: sistemul de directie auto, directie auto, sistem directie auto

Planificarea strategica de marketing

Partea cea mai dinamică a lucrării este prezentată în capitolul “Imple-mentarea strategiei”, în care se concretizează strategia, pe baza alternativelor strategice şi se previzionează efectele aplicării acesteia.
Capitolul IV, “Alocarea resurselor şi controlul” prezintă atât sub aspect financiar, costul implementării strategiei, cât şi performanţele obţinute comparativ cu cele previzionate. Reprezentarea grafică, cu ajutorul programelor de marketing, reprezintă partea finală a lucrării, prin care se stabileşte traseul activităţilor planificate pe parcursul implementării strategiilor de marketing.

Alte referate despre: planificarea strategica de marketing, planificare strategica de marketing, planificarea strategica in marketing

Preparatiile sub forma de sant

Răşinile plastice necesită ca matricea să fie foarte bine conturată şi obligatoriu asociată cu o pană pentru a obţine un punct de contact acceptabil.

Alte referate despre: referat preparate sub forma de solutii uleioase, numere complexe sub forma trigonometrica, balada unui greier mic de george toparceanu sub forma de opera lirica

Functia de planificare - management

Planificarea strategica este procesul prin prin care managerii, tinand cont de toate conditiile si restrictiile din mediul extern si intern, stabilesc traiectoria pe termen lung a organizatiei, fixeaza obiective specifice de performanta, dezvolta strategii pentru a atinge aceste obiective, implementeaza planurile de actiune alese, evalueaza performanta str 14214d312o ategica realizata si iau deciziile de corectare corespunzatoare.

Alte referate despre: functia de planificare - management public - referat, planificarea functie esentiala a managementului, functia de planificare in management

Planificarea afacerii

Trebuie totusi inteles ca acestea sunt numai sugestii, un punct de plecare pentru aceia care concep un plan de afaceri. Numai echipa de intocmire a planului de afaceri, de obicei managerii de virf ai companiei, decide ce anume, cu exactitate, trebuie sa fie inclus in plan. Numai ei sunt constienti de toate problemele implicate in afacere si de scopul integral al planului.

Alte referate despre: planificarea afacerii, planificarea afacerilor, planificarea afacerilor proiect

Inflatia la nivelul sistemului pietei si a celui planificat

Producatorul individual din sistemul pietei isi orienteaza activitatea dupa preturile pe care nu le controleaza. Daca cererea este destul de mare, preturile urca. In realitate, aceasta cerere va fi generata fie de imprumuturile acordate de banci peste economiile existente, fie de cheltuielile facute de administratia de stat peste veniturile realizate prin impozite. Remediul ambelor cazuri consta in: reducerea creditului de catre banca centrala, majorarea impozitului sau reducerea cheltuielilor facute de catre administratia de stat, sau aplicarea conjugata a celor doua masuri.

Alte referate despre: rata inflatiei si nivelul de trai, rata inflatiei si nivelul de trai referat, metode de combatere a inflatiei la nivel mondial

Planificare afacerii

Planificare afacerii
Visul de a deveni proprietarul unei afaceri оl au mulюi oameni. Iniюiind o afacere єi gestionвnd-o cu succes, faceюi ca visul sг devinг realitate. Dar оntre vis єi realitate existг o distanюг care poate fi depгєitг printr-o planificare minuюioasг. Ca оncepгtori, veюi avea nevoie de un plan care Vг permitг sг Vг atingeюi scopul prin crearea unui business profitabil.

Alte referate despre: studiu de caz planificarea afacerii, planificarea afacerii moldova, test la planificarea afacerii

Auto asamblarea entitatilor biologice alcatuite din subunitati proteice

Vom cerceta macromoleculele individuale , facand o prezentare a factorilor , care , in conditiile existente in celula , determina structura tridimensionala nativa a acestora. Dintre cele doua categorii de macromolecule informationale , acizii nucleici si proteinele , cele din urma ofera obiectul de studiu cel mai interesant , intrucat mecanismele moleculare prin care se materializeaza informatia genetica in proteina functionala , sunt bine determinate.

Alte referate despre: distributia auto din ce e alcatuita, asamblarea auto, asamblare demontadile auto

Planificarea si controlul propriei afaceri

Planificarea si controlul propriei afaceri
Atunci cind incepem o noua afacere sau infiintam o noua organizatie economica trebuie in primul rind sa decidem daca lansam sau nu un nou produs sau serviciu, in paralel cu unele schimbari majore referitoare la modul in care ne derulam afacerile, in aceasta situatie, trebuie sa elaboram un plan de afaceri.
Planificarea si controlul propriei afaceri

Alte referate despre: planificarea si controlul propriei afaceri, planificareasi controlul propriei afaceri, planificarea propriei afaceri

Piata auto din Romania - cercetare de marketing

Referat despre Pieta auto din Romania - cercetare de marketing
Atat pe plan mondial, cat si in Romania piata constructiei de automobile este apreciata ca avand un dinamism uimitor. Romania a fost una dintre primele zece tari din lume care a introdus automobilul in circulatie, de la inceputurile constructiei acestuia. Inca din anul 1895, in Bucuresti au circulat doua automobile cu aburi . Daca la inceputul primului razboi mondial, parcul de autoturisme din Romania depasea cifra de 1.000 de exemplare, in timpul razboiului, dintre aceste autovehicule, mai mult de doua treimi fusesera distruse. Dupa incheierea pacii, parcul a crescut mai ales datorita activitatii reprezentantilor din tara noastra a uzinelor straine constructoare de automobile: Ford, Chevrolet, Renault, Fiat, General Motors.

Alte referate despre: piata automobilelor in romania cercetare de marketing, marketing direct pe piata auto, piata de cercetare de marketing

Planificarea familiala

SR include dreptul femeilor si al barbatilor de a fi informati si de a avea acces la metode sigure, eficiente, accesibile si acceptabile de planificare familiala pe care sa le poata alege singuri, precum si dreptul de acces la servicii medicale corespunzatoare ce permit femeii parcurgerea în siguranta a sarcinii si nasterii.

Alte referate despre: planificarea familiala referat, planificarea familiala, planificare familiala

Planificare familiala - aspecte generale

Sanatatea sexuala reprezinta o stare de bunastare fizica, emotionala, mentala si sociala legata de sexualitate; nu reprezinta doar absenta unei boli, disfunctii sau infirmitati. Sanatatea sexuala implica o abordare pozitiva si bazata pe respect a sexualitatii si relatiilor sexuale, precum si posibilitatea de a avea experiente sexuale in siguranta si placute, fara coercitie, discriminare si violenta. (OMS)

Alte referate despre: referate planificare familiala, planificare familiala referat, referat planificare familiala

Planificare si bugetare in managementul trezoreriei

Intrucat fenomenele si procesele economice si sociale pot fi privite la nivel! macro si micro, toate cele trei activitati (previziunea, programarea si planificarea) se intalnesc si sunt, pentru motivele aratate, necesare la fiecare nivel organizatorici Modul de abordare a lor este insa diferit, in functie de importanta care li se acorda si j de existenta unui cadru institutional si organizatoric care sa permita desfasurarea! activitatilor respective.

Alte referate despre: eficienta managementului trezoreriei firmei, referat management trezoreriei firmei master, managementul trezoreriei firmei
Referate afisate : 15
Medie note: 8.72 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK