John lennon referat

John Lennon

S-a nascut in Liverpool in toamna lui 1940. Batalia Angliei tocmai se terminase, dar razboiul cu Germania era departe de a se sfarsi. Intr-un astfel de mediu a inceput Lennon sa se transforme. Cine ar fi crezut ca urma sa devina un geniu multitalentat?

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 6kb
Downloads: 747
Materia: Muzica

John Cummings

Este interesanta combinatia dintre elementele specifice caracterului introvertit si extravertit la John Cummings. Astfel, desi era introspectiv, rezervat, distant, prudent, prefera viata organizata, isi controla si cenzura puternic sentimentele, acesta nu a fost deloc linistit, manifesta agresivitate frecvent, nu a fost pesimist (insa nici optimist), dar a fost foarte stabil in sentimentele sale.

Alte referate despre: george cosbuc fise de lectura pt poezia lordul john, magicianul john fowles, john locke

Beatles

Când a izbucnit Beatles-mania?
În 1964 făceau un turneu în SUA , unde le-au plătit o sută de mii de $ pe o apariţie . Pe aeroport au fost întâmpinaţi de mii de fani care purtau aceaşi “frizură de ciupercă” . Acelaşi lucru s-a petrecut şi în Europa , Noua Zeelandă , Orientul îndepărtat : a izbucnit Beatles-mania şi Beatleşii au devenit nişte victime care nu puteau să iasă nici din camera lor de hotel fără să fie asediaţi de admiratori .

Alte referate despre: the beatles, the beatles referat, beatles

Comunicarea nonverbala

Cu alte cuvinte, limbajul corpului furnizeaza instantaneu un raspuns vorbitorului, comunicându-i indirect cum se prezinta. Mesajele nonverbale tind sa dezvaluie, de exemplu, dorinta de sinceritate a celui ce comunica, convingerea, abilitatea, atitudinea si sentimentele, masura în care auditoriul îi accepta mesajul. Neconstientizarea sau ignorarea importantei acestor mesaje sau imposibilitatea de a citi si interpreta acest limbaj fac sa se piarda o parte din substanta comunicarii.

Alte referate despre: comunicarea nonverbala, comunicare nonverbala, comunicarea nonverbala referat

The Beatles

The Beatles British rock music group, which revolutionized popular music around the world in the 1960s by leading a movement in rock music known as the British Invasion (see Rock Music: The British Invasion). From 1964 through 1969, the Beatles achieved unprecedented popularity with 30 songs reaching the Billboard magazine top-ten popular music charts.

Alte referate despre: referat the beatles, referat beatles, beatles referat

Vinicio Camposella

Bluzul aspru si delirant al lui Tom Waits, jazz-ul folchist al lui Paolo Conte se regasesc in pisele lui Vinicio. De altfel ideea acesta a muzicii de trubadur imprumutata de la Waits este chiar viata sa, o viata care a parcurs toti pasii unui emigrant. Nascut in Hannover, ia drumul Italiei unde de la virsta de 20 de ani se lupta pentru integrare si drepturi.

Alte referate despre: camposella vinicio

Madonna

Madonna original name is MADONNA LOUISE CICCONE American singer, songwriter, actress, and entrepreneur whose immense popularity in the 1980s and '90s allowed her to achieve levels of power and control unprecedented for a woman in the entertainment industry. Madonna was borned into a large Italian-American family, Madonna studied dance at the University of Michigan and with the Alvin Ailey American Dance Theater in New York City in the late 1970s before relocating briefly to Paris as a member of Patrick Hernandez's disco revue.

Alte referate despre: madonna biografie, madonna referat, madonna

The Beatles

The next two years were the high point of Beatlemania. Girls screamed
and wept when they went to Beatles concerts. Everybody bought their
records. By 1966 The Beatles had eight more No. 1 hit singles and five
No. 1 albums.

Alte referate despre: the beatles conclusion, beatles-impactul sau cultural si economic asupra marii, beatles conclusion

The Beatles

- The Beatles Timeline –
http://www.octopus.cnchost.com/Beatles/Timeline.html
- The Beatles - http://www.casagrande.com/~bilig/beatles
- Peter Brown, and Steven Gaines, The Love You Make,
New York : McGraw-Hill Book Company, 1983.
Powered by

Alte referate despre: despre beatles, the beatles in engleza, beatles impactul sau cultural si economic asupra marii britani

Societatea perfecta - John Kenneth Galbraith

Societatea perfecta - John Kenneth Galbraith
Societatea perfecta presupune un loc de munca pentru fiecare. Acest lucru in realitate intampina o serie de dificultati: caracterul relativ constant al cererii agregate, creasterea continua a cererii de locuri de munca. Principalele modalitati de control a acestui dezechilibru sunt: scaderea impozitelor, scaderea ratei dobanzilor, interventia statului cu ajutorul bugetului pentru crearea de locuri de munca, toate aceste masuri trebuie luate numai in perioade de recesiune sau criza economica altfel ducand la aparitia speculatiilor si dezechilibrelor.

Alte referate despre: societatea perfecta john kenneth galbraith, societatea perfecta-john kenneth galbraith, societatea perfecta - john kenneth galbraith 01 04 2011

John Cena

John Felix Anthony Cena s-a nascut la 23 aprilie 1977 in West Newbury, Massachusetts este un wrestler american. Face parte din divizia RAW şi în prezent este Campion WWE. John Cena este cântăreţ de rap. În 2006, John Cena s-a lansat şi în lumea filmului. WWE Films, o divizie a World Wrestling Entertainment, a produs primul film în care a jucat Cena - `The Marine`, care a început să fie difuzat de 20th Century Fox începând de pe 13 octombrie 2006.

Alte referate despre: viata lui john cena, john cena, melodia lui john cena download

John Maynard Keynes

Cunostintele pe care le avem de obicei cu privire la factorii care vor determina randamentul adus de o inestitie in viitor, sunt foarte sarace, de aceea, pentru a reevalua o investitie existenta, se recurge la o “conventie”. Aceasta se rezuma la a presupune ca starea de lucruri existenta in prezent, se va prelungi la nesfarsit. Daca se poate conta pe respectarea acestei “conventii”, un investitor se poate autoicuraja, deoarece riscul pierderii investitiei scade. Vazute din aceasta perspectiva, inestitiile dobandesc un grad mai mare de sigutanta pentru investitorul individual.
Puctele slabe ale “conventiei” sunt accentuate de unii factori, din care amintim:
Cresterea ponderii actiunilor care sunt proprietatea unor persoane care nu iau parte la conducerea intreprinderii–deci nu cunosc perspectivele unei investitii actuale sau viitoare.
Existenta unor fluctuatii cotidiene ale profiturilor investitiilor existente , care desi sunt trecatoare si nesemnificative, tind sa exercite ...

Alte referate despre: john maynard keynes referat, john maynard keynes, teoria john maynard keynes

John Adams

Activitatea lui Adams de reprezentant al statului a fost completă cănd a fost numit ministru plenipotenţial în vederea negocierilor de pace cu Marea Britanie. La Paris în timp ce aştepta începerea negocierilor era e asteptat să fie calm şi insipid, rol nepotrivit cu temperamentul lui nervos şi pasional. Deşi sfătuit fără ocolişuri de toată lumea, Adams i-a enervat pe oficialii francezi amestecăndu-se în probleme de politică şi l-a mâniat şi pe Benjamin Franklin prin comentarii la adresa comportamentului sau. În final dând frâu liber ostilităţilor el s-a retras în Olanda unde s-a asigurat de recunoaşterea independenţei Americii şi a negociat un împrumut şi tratatul de amiciţie şi comerţ.

Alte referate despre: john adams, referaty - john adams, history of the john adams mantle piece in the white house

John Keats

Anii 1818 si 1819 au fost ani ai agoniei pentru John Keats, „luceafarul” genului liric britanic, deoarece dupa decesul lui Tom Keats, saracia l-a acaparat complet, iar sanatatea i s-a subrezit în mod accentuat. Unica alinare a reprezentat-o Fanny Brawne, de care s-a îndragostit nebuneste, sfârsind prin a se logodi cu ea, dar nu si prin a se casatori, de vina fiind tot limita subzistentei la care se afla poetul.

Alte referate despre: john keats, john keats endymion, john keats poems

Jack Welch

Welch a mai observat ca o corporatie de marimea lui GE are fata de angajatii sai un contract psihologic: oamenii considera ca sunt angajati pe viata. Aceste conceptii paternaliste nu mai corespund lumii de azi. Loialaitea fata de firma este in conceptia lui Welch altceva decat a fi protejat de lumea din jurul tau. Inseamna o afinitate intre oamnii care vor sa se lupte cu lume din afara si sa castige.Valorile lor personale, visele si ambitiile ii fac sa graviteze pe orbita companei care le da posibilitatea de a inflori.

Alte referate despre: jack welch, viata lui jack welch, jack welch biografie

Relatiile dintre familiile Draganescu, Maxentiu si Rim - Concert din muzica de Bach

Ciclul Halippilor formeaza o cronica de familie conceputa unitar, cu
eroi prezentati cronologic pe durata intregii lor existente si
consacra in literatura româna romanul de analiza psihologica, autoarea
abandonând aproape in totalitate vechile metode de creatie.

Alte referate despre: cuplu draganescu si elena din concert din muzica de bach, doctorul rim-concert din muzica de bach, paralele dintre relatiile dintre familile draganescu-rim-maxentiu

Politica de marketing principalul avantaj competitiv si avantaje competitive

In 1907, 825 din cele 994 de tinuturi din fostele state confederate renuntasera la alcool. "Cea mai buna bautura de temperanta din tara", clamau panourile publicitare. "Sfanta apa a Sudului", strigau sudistii nordistilor.In 1915 un designer din Terre Haute, Indiana, a realizat o sticla noua de 6.5 uncii care a devenit semnul unicitatii COCA-COLA. De-a lungul anilor au fost produse peste 6 miliarde de astfel de sticle. Noul design al sticlei a venit la timp; imitatorii rasareau peste tot in tara (numai in 1916, 153 de impostori au fost condamnati de tribunal, printre care si Fig-Cola, Cold-Cola, Cay-Ola, Koca-Nola). 35239lqs19qmd2x

Alte referate despre: avantajele politicii de marketing in administratia publica, de la avantajul comparativ la avantajul competitiv, relatia dintre avantajul de cost si competitivitate

Civilizatii disparute - Harappa

Proiectate conform unui plan
Cel mai uimitor aspect al tuturor oraselor din Valea Indului a fost sistemul lor avansat de urbanism. In interiorul zidurilor exterioare groase-probabil o aparare impotriva inundatiilor-mari cvartale de case erau separate de o retea de drumuri largi. Casele aveau terase, variau ca marime, dar erau toate proectate in jurul unei curti mari, de obicei cu o scara care ducea la etajul de sus. O mare parte din viata cotidiana a cetatenilor avea loc in curte, asa cum se intampla astazi in casele indienilor.

Oamenii erau foarte greu de multumit in legatura cu igiena personala. Locuintele aveau bai ,adesea lavabouri din caramida, care erau conectate la un sistem de drenaj ce urma rutele strazilor, presarat cu guri de canal, rigole si fantani. Casele contin urme usoare de tamplarie elaborata, iar peretii tencuiti si planseul par sa fi fost pictati sau acoperiti cu presuri si draperii.

Descoperirea unor bijuterii, a unor figurine viu colorate si a olariei ...

Alte referate despre: civilizatii disparute, civilizati disparute, cele sapte civilizatii disparute

Avantaje competitive

COCA-COLA este o băutură răcoritoare în vârstă de peste 100 de ani şi care a apărut ca orice altceva decât o băutură răcoritoare. Inventată de un farmacist, fost combatant în armata confederaţiei, JOHN STYTH PEMBERTON, COCA-COLA a fost introdusă iniţial ca medicament exotic – ce conţinea atât cocaină din frunzele de coca, cât şi cafeină din fructele de cola.

Alte referate despre: avantaje competitive, avantajul competitiv administrativ, avantajul competitiv
Referate afisate : 19
Medie note: 8.18 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles