Licenta symboles de le republique francaise

Franta Republique francaise

Franta Republique francaise - Situata in Europa Occidentala, Franta are o suprafata de 547.026 km, respectiv 551.602 km inluzand si insula Corsica si o populatie de58.400.000 de locuitori.Franta Republique francaise

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 20kb
Downloads: 17
Materia: Geografie

Franta

Tomatoes are healthy for humens because they avert the infarct.Peaches,melon and pink greph avert the infarct too.
Eat them and you will have a longer life!

Alte referate despre: franta, despre franta, franta referat

Franta si Muntele Sfantului Mihail

Fondat in sec. al VIII-lea de Sf. Aubert de Avranches, ansamblul numit Muntele St. Michel a devenit in Evul Mediu un puternic centru religios care atragea pelerini de pretutindeni. Se spune ca stanca de forma conica era inconjurata de paduri pana cand marea a transformat-o intr-o insula .
De mai bine de 1000 ani, pelerini si calatori sosesc pe o mica insula aflata la extremitatea de SV a Normandiei. Legat de continent printr-o sosea, Muntele St. Michel se ridica semet dintr-o intindere neteda de nisipuri spalate de fluxul puternic care matura golful. Pe vreme frumoasa, stanca de forma conica pe care se inalta manastiri, cladiri, terase, case si fortificatii, este vizibila de la mare departare, cu turla bisericii ce inalta catre ceruri o statuie aurita a Arhanghelului Mihail. Dar cand este ceata, contururile intunecate ale acoperisurilor si turnurilor par sa pluteasca precum un palat fantomic pe o mare de aburi cenusii.
Conform legendei, la inceputul sec. al VIII-lea, lui Sf. Aubert, ...

Alte referate despre: muntele sfantul mihail, muntele sf mihail franta, sfantul mihail si gavril

Sarbatori in Franta

On chante “Joyeux anniversaire!”. Chacun ensuite lui offer des cadeaux. Si vous ne pouvez pas assister à un anniversaire, envoyez une carte ou téléphonez.

Alte referate despre: sarbatori in franta, sarbatorile in franta, sarbatori din franta

Clasicismul francez

Antoaine Watteau (1684-1721) este pictorul "serbarilor galante" si al saloanelor din aceasta perioada .Picturile sale exprima in egala masura caracterul trecator al lucrurilor (sentimentul amoros ,afectiv,atitudinile fugitive).Printre cele mai cunoscute "serbari galante " se numara Imbarcarea pentru Cythera ,o proba de virtuozitate si subtilitate :compozitia este alcatuita din figuri enigmatice ,atmosfera este vaporoasa .

Francois Boucher (1703-1770) si Jean Honore Fragonard (1732-1806) se consacra si ei reprezentarilor galante sau libertine ,fara al egala pe Watteau .Modelele cu piele sidefie si haine bogat decorate reflecta gustul burgheziei indragostite de o arta deseori facila-Fragonard,Leaganul .

Alte referate despre: clasicismul francez, clasicismul francez in pictura, clasicism francez

Congresul de pace de la Paris, februarie-martie

CONGRESUL DE PACE PARIS FEBR. - MART. 1856
TRATATUL DE PACE PARIS 30 MART. 1856 .
-era desfiintat regimul de protectorat al Imp. Rus asupra Mold.Tara Rom.
-se instituie garantia colectiva a celor 7 Mari Puteri (Anglia ,Franta
, Prusia , Sardinia, Imp. Rus, Imp Otom. , Imp. Hasb. )
-cele 3 judete din sudul Basarabiei : Cahul, Bolgrad, Ismail au fost retrocedate Mold. de catre Imp. Rus.
-era garantata autonomia Principatelor aflate sub suzeranitatea Imp.Otom.
-era asigurata libertatea navigatiei pe Dunare sub supravegherea unei Comisii europene a Dunarii cu sediul la Galati.

Alte referate despre: congresul de pace de la paris, congresul de pace de la paris 1856, congresul de pace de la paris 1919-1920

France

France (in French, République Française), country in western Europe, bounded on the north by the English Channel, the Strait of Dover, and the North Sea (which separate it from Great Britain); on the north-east by Belgium, Luxembourg, and Germany; on the east by Germany, Switzerland, and Italy; on the south-east by the Mediterranean Sea; on the south by Spain; and on the west by the Bay of Biscay (an arm of the Atlantic Ocean). France is approximately hexagonal in shape, with an extreme length from north to south of about 965 km (600 mi) and a maximum width of about 935 km (580 mi). The capital and largest city is Paris.

Alte referate despre: gramatica limbii franceze, dictionar de sinonime francez, la france referat

Revolutia burgheza clasica din Franta

- prapastia dintere cele doua curente s-a adancit o data cu condamnarea si executarea regelui ;in ajutorul lui au venit mai multe monarhii absolutiste care au organizat o coalitie care trebuia sa intervina in Franta pentru inabusirea revolutie

Alte referate despre: revolutia burgheza din franta, revolutia burgheza din franta 1789, revolutia burgheza in franta

Generalitati licenta

Generalitati licenta
Graduation paper–‘technicalities’:
Intindere: aproximativ 15000 cuvinte; intre 3-5 capitole, la care se adauga:Contents;Introduction;Conclusions;General Bibliography
-marginile sunt: stanga = 3 cm,iar dreapta,sus,jos = 2.5 cm, Times New Roman/Arial, size 12,la 1,5 randuri
-coperta este oferita drept model mai jos; urmatoarea pagina dupa coperat va contine numai titlul lucrarii, centrat la mjlocul paginii.
Generalitati licenta

Alte referate despre: cauta o lucrare de licenta, cauta o licenta, concluzii licenta

Redactarea lucrarii de licenta

Citaţi întotdeauna ceea ce au făcut alţii. Fiţi atenţi cum introduceţi în lucrare contribuţia altora. Locul prezentării altor teorii, mai întîi pentru precizarea nivelului la care se situează domeniul pe care-l abordaţi şi apoi pentru compararea a ceea ce faceţi dv. cu ceea ce s-a mai făcut, este de obicei în introducere şi în concluzii. Nu este interzis să vorbiţi despre ce au făcut alţii în mijlocul lucrării, dar acolo riscul de a produce confuzii este mai mare. Începe să devină dificil a departaja între contribuţia dv. şi cea străină.

Alte referate despre: redactarea lucrarii de licenta, redactare lucrari de licenta, redactarea lucrarilor de licenta a referatelor si doctoratelor

Tainuirea - lucrare de licenta

Se înţelege că din cuprinsul patrimoniului fac parte bunurile corporale şi incorporabile, bunurile consumptibile sau fungibile, mobile sau imobile, principale şi accesorii etc. Adică tot ce reprezintă puteri, facultăţi, aptitudini ale subiectului privite din punct de vedere al valorii lor economice şi a raporturilor care se nasc prin exercitarea acestor puteri, facultăţi, aptitudini.

Alte referate despre: lucrare de licenta contabilitate, introducere lucrare de licenta, lucrare de licenta marketing

Symbol of Europe

The Council of Europe (COE) has developed a series of European symbols for the continent of Europe, and these have since been shared with the European Union (EU). They are intended both as symbols of the organizations themselves, and as a focus for a form of Pan-European identity.

Alte referate despre: symbol of europe, symbol for europe, what is a symbol for europe

Lucrare de licenta Concuzia cerebrala-Aspecte medico-legale

Concuzia cerebrala:Istorie şi controverse:Hipocratic Corpus, colecţie a muncii medicale din timpul Greciei antice, menţionează concuzia, care a fost mai târziu tradusă ca “commotio cerebri”, care s-a tradus “comoţie cerebrală”. Această idee de dezorganizare a funcţiilor mentale prin “scuturarea creierului”, a fost în mare măsură acceptată cu înţeles de concuzie pană în secolul XIX.Concuzia cerebrala

Alte referate despre: concuzia cerebrala aspecte medico-legale, suicidul aspecte medico legale si juridice, aspecte medico-legale in violenta domestica

Actele Parlamentului in Romania - licenta

SECŢIUNEA 1
LEGILE
Potrivit art.67 din Constituţie,Camera Deputaţilor şi Senatul adoptă legi, hotărâri şi moţiuni, art.73 alin.1 stipulând că Parlamentul adoptă legi constituţionale, legi organice şi legi ordinare.Este necesară prezentarea conceptului de ,,lege”.Acest termen este folosit în două accepţiuni şi anume :în sens larg ( lato senso) se are în vedere orice act normativ şi în sens restrâns (stricto senso),
se are în vedere actul juridic al organului legiuitor.

Delimitarea este necesară în vederea ierarhizării izvoarelor de drept a explicării supremaţiei legii şi argumentării acesteia.De obicei ,în denumirea legii se are în vedere conţinutul actului normativ şi procedura de adoptare.Au fost date diverse definiţii termenului ,,lege”, majoritatea autorilor surprinzând criteriul formal şi mai puţin pe cel formal ( conţinutul normativ al legii).

O definiţie care ...

Alte referate despre: actele parlamentului romaniei, actele parlamentului, actele parlamentului in romania

Managementul salarizarii - licenta

Contractul de muncă colectiv cuprinde următoarele capitole:
Dispoziţii generale
Timpul de muncă
Condiţii de muncă şi protecţia muncii
Salariul şi alte drepturi băneşti
Concediul şi zilele libere
Contractul individual de muncă
Formarea profesională
Alte prevederi privind drepturile şi obligaţiile părţilor
Dispoziţii finale
Anexe: grila de salarizare, regulament de funcţionare şi organizare a comisiei paritare la nivel de ramură, lista cu echipamentele individuale de protecţie şi lucru, protocolul, model de contract individual de muncă.
Contractul colectiv se semnează de către toţi participanţii la negocieri. Contractul colectiv de muncă încetează :
La împlinirea termenului sau la terminarea lucrării pentru care a fost încheiat, dacă părţile nu convin prelungirea aplicării acestuia.
La data dizolvării sau lichidării judiciare a angajatorului
Prin acordul părţilor ...

Alte referate despre: licenta despre managementul salarizarii, managementul salarizarii, management strategic licenta

Drept Roman - lucrare de licenta

Principalul izvor al obligaţiilor, contractul, reprezintă acordul de voinţa între doua sau mai multe persoane în scopul de a produce efecte juridice. În dreptul roman elementele esenţiale ale contractului, elemente fără de care un contract nu putea fi valabil erau: capacitatea, consimţământul şi obiectul.
A) CAPACITATEA reprezintă aptitudinea unei persoane de a avea drepturi şi a-şi asuma obligaţii.
Aveau deplină capacitate de a încheia contracte cetăţenii romani sui juris. În cazul altor persoane capacitatea de a încheia contracte lipsea sau era limitată. Astfel, în dreptul vechi erau incapabili de drept, deci lipsiţi total de capacitate de folosinţa sclavii, peregrinii şi fiii de familie. În dreptul clasic s-a admis că sclavul se poate obliga natural, că peregrinii pot încheia acte conform dreptului ginţilor şi chiar conform dreptului civil dacă au deţinut jus comercii. La sfârşitul Republicii ...

Alte referate despre: principiile si functiile dreptului mediului lucrare de licenta, regimul deseurilor in dreptul mediului lucrare de licenta, lucrare de licenta drept

Cercetare de marketing la Elite

Elite Romania SRL sub licenta Elite International BV Netherlands doreste cresterea cotei de piata pentru produsele din gama Elite.Pentru aceasta firma doreste sa realizeze o cercetare de piata pentru determinarea motivelor de cumparare, a raportului calitate/pret si a influentei publicitatii.

Alte referate despre: cercetarea de marketing la elita, cercetare de marketing elite, cercetare de marketing

Monuments en France

La place de l'Etoile forme un enorme rond-point de douze avenues percees au xixe siecle sous l'impulsion du baron Haussmann, alors prefet du departement de la Seine. Ces avenues A© rayonnent A>> en etoile autour de la place, notamment l'avenue Kleber, l'avenue de la Grande-Armee, l'avenue de Wagram et, bien sur, l'avenue des Champs-Elysees. Des paves de couleurs differentes dessinent sur le sol de la place deux etoiles dont les pointes arrivent pour l'une au milieu des avenues, pour l'autre entre les avenues.

Alte referate despre: monuments de france, monuments en france, les monuments de france
Referate afisate : 18
Medie note: 8.61 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles