Limbajul de programare visual fox-pro 6 0 torrent

Atestat in Visual Fox Pro

Atestat in Visual Fox Pro este un Sistem de Gestiune a Bazelor de Date (SGBD), cunoscand in prezent o larga raspandire datorita aplicatiilor dezvoltate pentru domenii din cele mai diverse, cat si pentru interfata (meniuri,ferestre de dialog si alte caracteristici) care faciliteaza comunicarea usoara cu utilizatorul.Atestat in Visual Fox Pro

Atestat in Visual Fox Pro - SGBD-ul reprezinta sisteme informatice specializate in stocarea si prelucrarea unui volum mare de date. Un SGBD trebuie sa asigure urmatoarele functii elementare relative la bazele de date:
- definirea structurii(crearea bazei de date);
- introducerea datelor in bazelede date;
- modificarea unor date deja existente in bazele de date;
- stergerea datelor din bazele de date;
- consultarea bazelor de date (extragerea informatiilor).

O serie de facilitatii ale SGBD-ului Visual FoxPro sunt date prin componentele specializate numite generatoare. Acestea ofera un mod de lucru comod si rapid, in ferestre ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 19kb
Downloads: 9581
Materia: Informatica

Baza de date

Acest lucru se realizeaza cu ajutorul tabelelor. Ca si in cazul tabelelor din Excel, tabelele Bazelor de date constau din linii si coloane. Fiecare coloana contine un atribut diferit, iar fiecarei linii ii corespunde o inregistrare.

Alte referate despre: baze de date, baze de date referat, baza de date

Visual Fox Pro

Prelucrarea sirurilor de caractere
===========================
LEN ()
- arata lungimea sirului
Ex.:
nume='Ion Stefan'
?len(nume) => 10 (se numara si spatiile)
- extragerea unui subsir dintr-un sir de carcatere
SUBSTR (,,)
? SUBSTR (nume,5,6) => pe ecran va aparea: Stefan

Alte referate despre: visual fox pro, visual fox pro referat, visual fox pro 9

Fox - problema rezolvata

PROCEDURE LISTASCENARISTI
use cinema
sort to cine4 on gen, scenariu
use cine4
ge=gen
do while not eof()
? ' Genul ',ge
do while ge=gen
?' ', scenariu
skip
enddo
WAIT
ge=gen
enddo
return

Alte referate despre: fox probleme rezolvate, visual fox probleme rezolvate, probleme rezolvate fox

Fox pro - baza de date

activate menu M1
READ
DEACTIVATE MENU M1
Proc paduri
do case
case pad()="ADAUGARE"
do ADAUGARE
append
case pad()="MODIFICARE"
do MODIFICARE
brow
case pad()="CAUTARE"
do CAUTARE
case pad()="IESIRE"
deactivate menu M1
endcase
return
*======*

Alte referate despre: fox pro baze de date, visual fox pro baze de date, fox pro - baza de date

Limbajul pseudo-cod

• Cuvinte-cheie - cuvinte din limba engleza care identifica un tip de date sau descriu o instructiune.

Alte referate despre: limbajul pseudo-cod, limbajul pseudo- cod, referat limbajul pseudo-cod

Programare

Programare:Sistemul de operare UNIX, compilatorul C şi în esenţă toate aplicaţiile sub sistemul UNIX sunt scrise în C într-o proporţie mare. Astfel, din cele 13000 linii sursă ale sistemului de operare UNIX, numai 800 linii sunt scrise în limbaj de asamblare, restul fiind scrise în C. De asemenea, însăşi compilatorul C este scris în C în proporţie de 80%.

Alte referate despre: programe pascal, automate programabile, programe utilitare

Evolutia limbajelor de programare

Trebuie să posede o secţiune de calcul, capabilă să efectueze operaţii aritmetice şi logice, asupra operanzilor din memorie.
Trebuie de asemenea să posede un mediu de ieşire, prin intermediul căruia un număr nelimitat de rezultate să poată fi obţinute de către utilizator.
Trebuie să aibă o unitate de comandă , capabilă să interpreteze instrucţiunile obţinute din memorie şi capabilă să selecteze diferite moduri de desfăşurare a activităţii calculatorului pe baza rezultatelor calculelor .

Primul calculator comercializat a fost UNIVAC (UNIversal Automatic Computer ) realizat pe structura calculatorului EDVAC, în anul 1951. În anii 1960 a apărut un nou tip de calculatoare: minicalculatoarele. Aceste maşini erau mai ieftine, mai mici, nu avea nevoie de aer condiţionat şi erau mult mai uşor de folosit (cel puţin după standardele acelor timpuri) faţă de mainframe-uri.

Alte referate despre: evolutia limbajelor de programare, evolutia limbajului de programare, evolutia limbajelor de programare referat

Diagnosticarea si clasificarea tulburarilor de limbaj

La vârsta preşcolară şi şcolară mică, limbajul capătă noi valenţe ce îi permite copilului să realizeze relaţii complexe cu adulţii şi cu ceilalţi copii, să-şi organizeze activitatea psihică, să acumuleze informaţii, să însuşească experienţa socială. Cu ajutorul limbajului se formează şi se organizează sisteme în care sunt integrate cunoştinţele, ceea ce contribuie şi la formarea personalităţii colului. Copii cu tulburări de limbaj au aceeaşi necesitate de bază în creştere şi dezvoltare, dar totodată au şi anumite necesităţi particulare specifice, individualizate.

Alte referate despre: diagnosticarea si clasificarea tulburarilor de limbaj, diagnosticarea si clasificarea tulburarilor limbajului, clasificarea tulburarilor de limbaj

Limbajul corpului

Limbajul corpului - Limbajul gestual este caracteristic tuturor oamenilor şi copii orbi nu sunt o excepţie. Altceva este cum copii orbi folosesc “limbajul corpului”, dacă este adecvată şi înţeleasă mimica ţi pantomimica lor.Limbajul corpului

Alte referate despre: limbajul corpului, limbajul corpului referat, referat limbajul corpului

Despre limbaj si afazie

Despre limbaj si afazie
În terminologia ştiinţifică, acest termen desemnează capacitatea cu care este înzestrată orice fiinţă umană normală, constituită de a învăţa şi de a folosi unul sau mai multe sisteme de semne verbale pentru a comunica cu semenii săi, de a-şi reprezenta lumea. În concepţia lui Jacques Piaget (1946) fiinţa umană este înzestrată cu puternice capacităţi funcţionale ce fac posibilă emergenţa unei funcţii simbolice generale, din care limbajul nu ar fi decât un aspect.

Alte referate despre: limbajul si afazia, despre limbaj si afazie, tulburarile limbajului la afazici

Banii sunt pentru economie ceea ce limbajul este pentru comunicare

Exista desigur o ordine spontana, in crearea banilor.Este ciudat sa intrebam cine a creat banii? Sau cine a creat limbajul? Acestea nu sunt intrebari la care sa se raspunda de exempu: Cristina, sau George. Nu, cum spuneam, aceste doua concepte sunt rodul multor generatii, si poate , acesta este una dintre asemanarile care le apropie.

Alte referate despre: banii sunt pentru o economie ceea ce limbajul este pentru comunicare, banii sunt sangele care iriga economia, bani sunt sangele care iriga economia

Aspecte ale imbogatirii si activizarii limbaj

Una din problemele majore cu care se confruntă deseori elevul nu este aceea că nu ar şti în esenţă chiar şi foarte puţin subiectul la care trebuie să facă referire răspunsul său în faţa profesorului.

Alte referate despre: aspecte ale consilierii tulburarilor de limbaj, aspecte neuropsihologice in atentie memorie limbaj, aspecte ale limbajului monastirea argesului

Tulburarile de limbaj

Limbajul este mijlocul de vehiculare al limbii, el presupune transformarea elementelor limbii in elemente proprii, ori pentru aceasta este necesara constientizarea laturii fonetice, grafice si semantice a cuvintelor, trecerea de la structuri semantice simple (cuvinte izolate) la structuri semantice complexe (propozitii, fraze, discursuri, texte ).

Limbajul este unul dintre mijloacele cele mai specific umane, cel mai frecvent folosit in comunicarea interumana.Limbajul este denumit “un vehicul ce transporta intentii, atitudini, un simplu mijloc de transmisie ă informatiilor, care circula fara rezistenta de la un sistem cognitiv la altul”(,p. ).

Limbajul este un tip de conducta verbala, ce implica activitati diverse(vorbire, ascultare, schimb de idei, retinerea messajelor sonore, reproducerea sau traducerea lor).

Limbajul ca facultate inerenta si specifica speciei umane, constituie expresia si realizarea conduitelor verbale.(,p.6-7).
2.l.2. Functiile ...

Alte referate despre: tulburari de limbaj, tulburari de limbaj referat, terapia tulburarilor de limbaj

Gandirea si limbajul

De exemplu,cuvantul "matematica" semnifica "stiinta exacta a numerelor si a relatiilor dintre ele" dar la aceasta semnificatie valabila pentru oricine se asociaza trairi subiective ( predominant afectiv-motivationale ) diferite in cazul unui elev premiant la olimpiada de matematica fata de un elev corigent. Acestea sunt tocmai sensurile personale ale cuvantului respectiv,rezultate din experientele specifice,unice,ale fiecarui elev in legatura cu aceasta disciplina de studiu.

Alte referate despre: relatia dintre gandire si limbaj, gandirea si limbajul, gandire si limbaj
Referate afisate : 15
Medie note: 8.48 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles