Microsoft windows media 9 series player

Windows Media Player

În comunitatea media şi de divertisment, Windows Media schimbă deja modurile în care este distribuită muzica, sunt create filmele sau sunt descoperite noile talente – fie prin servicii de abonare la muzică, prin cotidiene online sau prin prezenţa pe Internet a eşantioanelor. Capabilităţile surround 5.1 şi cele pentru video de înaltă definiţie ale Windows Media Audio and Video 9 Series oferă artiştilor şi producătorilor mijloacele eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a-şi populariza creaţiile atât pe Internet cât şi în sălile de spectacol.

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 364kb
Downloads: 2472
Materia: Informatica

Windows - generalitati

Lansarea pe piata a microprocesorului 80286 si inaugurarea "erei AT", a dus la rescrierea si modernizarea platformelor Windows. Facilitatea microprocesorului 80286 de a gestiona memoria extinsa a fost preluata de urmatoarea versiune de Windows cunoscuta si sub numele de Windows 286. Multitasking-ul a ramas "primitiv", doar la nivelul de comutare intre diferitele aplicatii (se puteau deschide oricite aplicatii permitea memoria, dar numai o singura aplicatie era activa.). Modul de operarea pentru Windows/286 a fost numit "standard", pentru ca s-a bazat pe capacitatea procesului 80286 de a gestuiona memoria extinsa, chiar daca aceasta s-a limitat fizic la adresarea a maxim 16 MB.

Alte referate despre: windows xp, windows, sistemul de operare windows

Microsoft Windows

Prima versiune de Windows a fost prezentata in 1983. Rula sub MS-DOS si utiliza meniuri de tip Word si Multiplan.
La inceputul anului 1985, Apple avea calculatorul Macintosh. Digital Research avea interfata GEM. Iar Microsoft avea MS-DOS-ul bazat pe text. Dar la sfarsitul anului, urma sa se lanseze interfata Microsoft.

Alte referate despre: microsoft windows wikipedia, microsoft windows, microsoft windows media 9 series player

Windows

Istoria mediului Windows este presarata cu un numar de succese si cu un numar egal de esecuri.Windows a aparut ca ceva putin mai mult decat un mediu cu comutare si pro-
cese. Lansarea initiala, din anul 1985, a versiunii 1.0 a lasat mult de dorit si, in general, receptarea ei de catre industria de specialitate a fost, sincer vorbind , mai degraba descurajanta.Au existat multe probleme cu editia initiala a mediului.
Multe din aceste probleme erau provocate de hardware-ul disponibil la acea data.Un procesor Intel de putere redusa, adaptoare grafice cu rezolutie scazuta, lipsa de memorie si lipsa mouse-ului faceau din calculatorul personal un calculator ostil graficii.Totusi, unul din cele mai mari obstacole a fost chiar utilizatorul.Utilizatorii primelor calculatoare erau persoane cu studii tehnice care intelegeau proiectarea de software si hardware.Aces-
tia ...

Alte referate despre: interfata windows, sistemul de operare windows xp, sistemul de operare windows referat

Windows Millenium

Windows Millenium este un sistem de operare nişă între Windows 98 S.E. şi Windows 2000. Windows Millenium preia numeroase caracteristici de la Windows 2000. „Instalarea” pe curat a Windows-ului Millenium durează aproximativ cât a Windows 98 S.E., între 30¬-60 minute. Windows Millenium detectează automat componentele hardware şi instaleză driverile specifice fiecărei componente.

Alte referate despre: windows millenium, download windows millenium, instalare windows millenium

Interfata Windows

Windows contine un buton de Start care permite accesarea rapida la anumite programe. Acesta mai are si un toolbar, care permite accesarea foarte rapida a unui program printr-un singur click. In Control Panel se pot face diferite setari care fac calculatorul sa functioneze cum se cuvine. Windows-ul a fost dezvoltat si pentru lucrul in retea dar exista o versiune speciala care se ocupa de retea, cum ar fi Windows NT.

Alte referate despre: interfata windows xp, download interfata windows xp, elemente de interfata windows

Multimedia

O data cu posibilitatea de a allege intre aceste medii, creste si
capacitatea dumneavoastra de a interactiona cu programul pe care il
folositi. Acum multe jocuri de pe CD-uri si produse evoluate va permit
sa va alegeti calea pe care sa o urmati prin program. De fiecare data
cand folositi produsul multimedia puteti alege rute diferite: poate ca
doriti sa urmariti o bucata de film, in loc sa cititi pur si simplu un
text pe ecran sau sa va uitati la un simplu grafic.

Alte referate despre: placa multimedia, fisiere multimedia, tehnologii multimedia

Sisteme de operare

Acest sistem de operare este mai putin predispus la căderi comparativ cu unul din alti predecesori ai săi Windows Millennium.,care nu este altceva decat o versiune imbunătătită Windows-ului 98 Windows Xp păstrează si unele caracteristici de la versiunile anterioare dar după cum s-a dovedit,acesta este mult mai rapid fată de celelalte.

Alte referate despre: sisteme de operare, sisteme de automatizare, sisteme de reglare automata

Windows Millenium

Interconectarea calculatorului cu scannere şi camere digitale se face prin intermediul protocolului WIA(Windows Image Aquisition) care dacă are de-a face cu o cameră digitală compatibilă permite managementul imaginilor fără ca acestea să fie transferate pe calculator, iar procesul de scanare este destul de mult simplificat de prezenţa unui wizard.

Alte referate despre: windows millenium aplicatii, cum se instaleaza windows millenium, restabilirea windows millenium

Windows 7

Caracteristicile majore ale lui Blackcomb sunt cautarea si interogarea mai eficienta a datelor precum si un sistem avansat de stocare pe discul dur (sistem de fisiere) numit WinFS. Blackcomb a inaintat insa mai incet decat prevazut; de aceea pentru anul 2003 a fost anuntata suplimentar o versiune intermediara numita "Longhorn", pusa pe piata mai tarziu sub numele Windows Vista.

Alte referate despre: windows xp vs windows vista, referat windows, windows 7

Microsoft project - management office

Versiunea 3 pentru DOS a fost lansata in 1986. Versiunea 4 a fost pentru DOS DOS versiunea finala, lansata in 1986. Prima versiune Windows a fost lansata in 1990, si a fost etichetata - versiunea 1 pentru Windows.In 1991 o noua versiune Macintosh a fost lansata. Dezvoltarea a continuat pana in Microsoft Project 4.0 pentru Mac in 1993. In 1994, Microsoft a oprit dezvoltarea celor mai multe dintre aplicatiile sale Mac si nu a oferit o noua versiune de Office pana in 1998, dupa crearea noului Microsoft Macintosh Business Unit in anul anterior. Mac Business Unit nu a lansat o versiune actualizata a proiectului, iar ultima versiune nu rula nativ pe Mac OS X.

Alte referate despre: microsoft project, microsoft project primavera, project management

Microsoft PowerPoint

13. Panoul de sarcini – ofera acces rapid la alte prezentari, designuri, machete si tranzitii, la clipboard, la optiuni de cautare si de inserare a clip art-urilor.
14. Asistentul Office – dati click pe asistentul Office pentru a obtine asistenta online sau offline

Alte referate despre: microsoft powerpoint referat, referat microsoft powerpoint, microsoft powerpoint

Windows - Administrarea sistemului

Căutarea unui fişier pe disc
1. Executaţi clic pe butonul Start. Indicaţi în meniu opţiunea Find Files or Folder …. Se deschide fereastra aplicaţiei Find (caută).
2. În zona de editare Named scrieţi numele fişierului pe care îl căutaţi (ex. alfa.txt). Alegeţi din lista ascunsă Look in hard discul. În acest mod fişierul va fi căutat pe tot discul. Acţionaţi declanşatorul Find Now.

Alte referate despre: sistemul de operare windows administrarea fisierelor, administrator windows xp, administrare programe start windows

Caracteristicile sistemului de operare Windows XP Profesional

Acest program se poate efectua numai pe volumele de stocare care folosesc fisierul de sistem NTFS, introdus odata cu sistemul de operare Windows 2000, care ofera utilizatorului cateva programe de management al hard-disk-ului, cum ar fi: disk qouta, restrictionarea accesului la fisiere, compresia datelor sau EFS. Cu toate acestea, fisierele incriptate pot fi decriptate automat atunci cand sunt relocate pe un mediu de stocare FAT sau FAT32, deoarece aceste volume nu recunosc fisiere incriptate. Orice tip de fisier, director, arhiva sau executabil poate fi incriptat, insa doar in cazul in care acesta nu are atributul compressed, caz in care la executarea comenzii encrypt, acesta va fi decompresat.

Alte referate despre: caracteristicile sistemului de operare windows xp profesional, caracteristicile sistemului de operare windows profesional, windows xp profesional

Windows NT

Windows NT a fost primul sistem de operare Windows care combina suportul pentru aplicatii de nivel inalt client/server cu aplicatii de interes personal cu productivitate ridicata.

Alte referate despre: instalare windows 98, windows vista, windows 98

Mass media - presa scrisa, mijloace audiovizuale si sisteme multimedia

Mass media - presa scrisa, mijloace audiovizuale si sisteme multimedia - Zilnic, in lume se editeaza peste 10.000 de ziare, care se tiparesc in 500.000.000 de exemplare si se difuzeaza zeci de mii de stiri la radio si televiziuni. Ziarele, radioul si televiziunea ofera oamenilor informatii despre viata politica, economica si culturala a societatii, despre educatie, sanatate, relatii internationale, personalitati publice etc.

Alte referate despre: mass media - presa scrisa mijloace audiovizuale si sisteme multimedia, presa scrisa mijloace audiovizuale si sisteme multimedia, mass media -presa scrisa

Studiul pietei produselor si serviciilor in mass-media

•Termeni sinonimi: bun, articol, produs, serviciu
•Bunuri de consum = bunuri materiale destinate consumului personal
•Conceptul de „articol” are si semnificatia de „obiect care se vinde in comert”, deci inlocuitor al „marfi”.
•Conceptul de „produs” folosit cu sensul de „marfa” este un bun material rezultat dintr-un proces de munca sau totalitatea obiectelor sau a bunurilor obtinute in procesul de productie
• Conceptul de serviciu se refera la rezultatul unei activitati care se afla la interfata dintre furnizor si client, si este in general intangibil.

Alte referate despre: studiul pietei produselor si serviciilor referat, studiul calitatii produselor si serviciilor, referat studiul calitatii produselor si serviciilor

Semiotica - comunicatii mass-media

Desenele şi picturile din grotele descoperite pe întinsul globului nu reprezintă doar imagini, ele reprezintă schematic (aşa cum o fac astăzi copii) acte inconştiente încărcate de semnificaţie, bizonul pictat reprezenta pentru omul peşterii nu doar o poză ci, poate un întreg spectacol, cu lupte pentru supravieţuire, în general experienţa sau primele experienţe ale omului cu natura.
Un desen devine astfel un simbol care evocă un obiect, o imagine, o idee, o noţiune sau un sentiment. Simbolul devine pare dintr-un sistem de semne care construiesc informaţia. Un mesaj, într-un cadru care astăzi este din ce în ce mai sofisticat dar care reprezintă în general pătratul sau variante ale dreptunghiului.

Alte referate despre: comunicare mass media, comunicarea mass media, comunicarea mass-media

Semiotica - comunicatii mass media

Semiotica - comunicatii mass media
În acest mod, reprezentarea mâinii poate fi considerată un prim pas al inteligenţei, simbol creat inconştient şi totodată mesaj care ne asigură că oamenii in acele timpuri au început să vadă, să facă primele asocieri primare inteligente, practic să se descopere pe sine.

Alte referate despre: semiotica in mass media, semiotica si mass media, mijloace de comunicare mass-media
Referate afisate : 19
Medie note: 8.32 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles