Model proces verbal de consemnare a unei sedinte

Proces verbal de inventariere

Proces verbal de inventariere

Nivel: Liceu
Dimensiune: 5kb
Downloads: 9643
Materia: Economie

Proces verbal

Cap. II Date generale despre contribuabil
A) Date de identificare :
-Denumirea : S.C. ,,ELEMENTE” SRL
-Nr. de înregistrare la Registrul contului J 24/115/2001
-Codul fiscal: R 13719360
-Adresa si sediul social: str. GEORGE COSBUC nr. 37/5 BAIA MARE
-Adresa punctelor de lucru : Sighetul Marmatiei str. Dragos Voda nr.176
-Forma de proprietate: PRIVATA
-Tipul de activităţii desfăşurate (Conf. cod. CAEN 5220) Comerţ cu -amânuntul

Alte referate despre: proces verbal de inventariere, proces verbal, proces verbal inventariere

Activele patrimoniale

La intrarea in patrimoniu, bunurile materiale se evalueaza si se inregistreaza in contabilitate astfel:
•Materiile prime, materialele consumabile, obiectele de inventar, marfurile, ambalajele si alte bunuri procurate cu titlu oneros, la costul de achizitie;
•Productia in curs de executie, semifabricatele si produsele finite, obiectele de inventar, ambalajele si alte bunuri produse de catre unitatea patrimoniala, la costul de productie;
•Animalele si pasarile, la costul de achizitie sau de productie, dupa caz.

Alte referate despre: activul patrimonial, structura activului patrimonial, active patrimoniale

Valori mobiliare

• cunoaşterea în orice moment a structurii acţionariatului la nivelul unui emitent dat, înregistrarea rapidă a tuturor tranzacţiilor cu valori mobiliare şi a noilor posesori ai acestora.

Alte referate despre: valori mobiliare, valorile mobiliare, comisia nationala a valorilor mobiliare

Evaluarea terenurilor si a mijloacelor fixe

La o analiză mai atentă se apreciază că principiul prudenţei tratează în mod discriminatoriu evaluarea activelor. Potrivit acestui principiu se contabilizează numai minusurile, calculate ca o diferenţă de preţ între valoarea de inventar (actuală) şi costul istoric, nu şi plusvalorile. Neînregistrarea plusvalorilor generează rezerve latente sau oculte.

Alte referate despre: evaluarea terenuri si mijloace fixe, evaluarea mijloacelor fixe, evaluare mijloace fixe

Inventarierea

Inventariera
-data si locul intocmirii
-semnaturile persoanelor care au facut parte din comisia de inventariere
-gestiunea inventariata
-plusurile si minusurile constatate
-cauzele care au dus la apritia lor
-propuneri pt scoaterea din uz a obectelor de inventar sau casare a unor stocuri

Inventariera
De asemenea sa mai intocmeste un proces verbal in care se inscriu anumite recomandari:
-propuneri pt punerea in circuit a stocurilor greu vandabile sau miscare lenta
-scoaterea din uz a unor obiecte de inventar
-in trei zile propunerile din procesul verbal intocmit de comisia de inventariere se aduc la cunostinta gestionarului care trebuia sa ia masurile respective.

Alte referate despre: inventarierea, inventariere, inventarierea referat

Contabilitatea - intreprinderea

Contabilitatea - intreprinderea
Sistemul actual de contabilitate din tara noastra este organizat in doua circuite :
a) CONTABILITATE FINANCIARA – este normalizata si are la baza norme utilitare pentru toate societatile . Obiectivul principal al acesteia este acela de a furniza informatii utile atat pentru necesitatile proprii ale intreprinderii(management), cat si pentru utilizatorii externi.
b) CONTABILITATE INTERNA DE GESTIUNE - are cas cop evidentierea analitica a proceselor interne ale unei societati. Aceasta furnizeaza , in principal, informatii utilizate de managementul intreprinderii .

Alte referate despre: contabilitate intreprindere individuala, contabilitate intreprindere, proect contabil-intreprindere de productie

Model de echilibru general

Model de echilibru general
Un model de echilibru general necesită o definire completă atât a ofertei cât a cererii tuturor pieţelor, incluzând toate mărimile nominale în fluxurile circulare. Asrfel de modele sunt deci structurale capturând în mod explicit mecanismele pieţei. Modelul de echilibrru general necesită ajustarea preţurilor pe toate pieţele. Aplicaţia empirică a modelelor de echilibru general nu presupune întotdeauna regimul competiţiei perfecte necesar ajustării preţurilor pe diferitele pieţe. De ex. , unii autori incorporează în munca lor ipotezele neo-clasice în vederea reprezentării rigidităţilor pieţei şi imperfecţiunile ce pot apare pentru capturarea pe termen scurt a mecanismelor macroeconomice.

Alte referate despre: modelul de echilibru economic, model de echilibru general, modelul de echilibru

Modelul matematic IS-LM - proiect Cibernetica

Modelul matematic IS-LM - proiect Cibernetica
Pentru a doua categorie de cheltuieli guvernamentale, Guvernul nu primeste nimic in schimb, nu obtine nici un venit. Dar astfel, familiile cu venituri mici primesc ajutoare sociale, elevii si studentii primesc burse de stat, veteranii de razboi primesc pensii s.a. Toate aceste plati transferabile, prin care se redistribuie venitul national, nu au o contributie directa asupra restului economiei (sectorului privat), dar il pot influenta prin cresterea cheltuielilor de consum (123.995,23 mld. lei in cazul de fata), consum care va determina la randul sau cresterea Bugetului de Stat, prin impozite si taxe - un adevarat „lant al slabiciunilor”.

Alte referate despre: modelare matematica, modelarea matematica, model matematic

Advection -dispersion model for nutrient dynamics in River Swale

Existing approaches are typically based on a broad characterisation of chemical status and how it varies within large river basins. These existing models (1) represent the river as a perfect mixed tank or as a succession of perfect mixed reaches; (2) assume constant average parameters of the river/reaches; (3) make predictions at large time steps (daily); and (4) locate pollution sources and abstractions at reaches boundaries; while ADModel (1) represents the river as a continuous computational domain; (2) with variable parameters along it; (3) predicts concentration at smaller time steps (hourly); and (4) locate pollution sources and abstractions at the real place along the river.

Alte referate despre: model cv, plan de afaceri model, model referat

Mijloacele de modelare a omului

Modul de organizare a cunostintelor in memorie faciliteaza reactualizarea lor. Comportamentul este ghidat de cunostintele si scopurile din campul atentiei sau de cunostintele si structura de scopuri active in memoria de luicru. Arhitectura cognitiva a psihicului uman (totalitatea mecanismelor cognitiv impenetrabile, necesare si suficiente pentru realizarea unui comportament inteligent) permite sistemului cognitiv uman sa invete din mediul sau din propria experienta.

Alte referate despre: mijloacele de informatie a omului, cultura fizica mijloace de stimulare a creativitatii omului, importanta mijloacelor fizice in dezvoltarea armonioasa a omului

Modelul atomic Bohr

Atomul are o infinitate de nivele de energie situate la intervale din ce in ce mai apropiate. La limita, pentru , energia tinde la valoarea zero. Valorile pozitive ale energiei sunt continue, iar electronul se deplaseaza liber pe o traiectorie deschisa, in afara nucleului.

Alte referate despre: modelul atomic bohr, modelul atomic bohr referat, nivele de energie in modelul atomic bohr

Legea model uncitral privind insolventa transfrontaliera

- o dată adoptată sau ratificată, o convenţie internaţională se impune notificarea acestei activităţi Secretariatului General al ONU ca şi celorlalte state care au adoptat-o lucru care nu este necesar în cazul Legilor model; posibilităţi de modificare a convenţiilor internaţionale de către statele semnatare sunt mai restrânse, în vreme ce o Lege model poate fi modificată în tot sau în parte în raport de interesul naţional;

Alte referate despre: legea model uncitral privind insolventa transfrontaliera, legea model uncitral privind insoloventa transfrontaliera, legea model uncitral privind insolventa

Confectionarea bluzei de pijama model m5

In timpul orelor de specialitate, prin succesiunea modulelor studiate mi-am insusit cunostintele care sa ma ajute sa confectionez diferite produse de imbracaminte sau de lenjerie. In domeniul confectiilor
textile etapa de proiectare reprezinta o viziune a estetici, tehnologiei asupre organizarii productiei si a produsului finit in general.

Alte referate despre: referat despre confectionarea si desfacerea bluzei de pijama model m5, confectionarea bluzei de pijama, referat confectionarea bluzei de pijama

Existentele paralele si transformarile ale genotipului biofizic al modelului Om

Existenţa fizică a omului este robotomul, aşezat la sol, pe polul negativ al condemsatorului Terra. Aici există un întreg ecosistem, cu factori care ne echilibrează sau dezechilibrează. Mişcările circadiene şi sezoniere ale Pămîntului au efecte asupra biologiei umane în general, ele determinînd afecţiuni funcţionale cel mai adesea.

Alte referate despre: viata si genotipul biofizic al modelului om, viata si genotipul biofizic al modelului omului, existente paralele

Alcoolul - proces literar (sceneta)

Acuzarea(Procurorul)- am trimis in judecata “ALCOOLUL” pentru atentat la sanatatea oamenilor si la viata lor, pentru degradare morala si pentru pericolul social pe care il prezinta. Afuristul de drog da la inceput, in cantitati mici, o senzatie de bine, te face mai puternic, mai curajos, te inspira, te inveseleste, dar, in perversitatea sa, dupa ce inofensiv te-a atras, te loveste la modul cel mai agresiv.

Alte referate despre: inima-proces literar sceneta, alcoolul proces literar, fumatul-proces literar sceneta

Modelarea fetei pamantului

Formele de relief sunt rezultatul unei lupte dintre două forţe: cele interne care au tendinţa să deniveleze scoarţa terestră prin ridicarea munţilor şi dealurilor şi forţele externe care încearcă să diminueze denivelările, să le anuleze, să netezească totul. Însumarea acestor forţe ce lucrează cu plus şi minus au ca rezultat relieful.

Forţele externe au la bază două energii fundamentale: cea termică şi cea gravitaţională. Rezultatul lor, formele de relief, depind însă de alţi factori: în primul rând de agentul modelator (aerul, apa sub diferite forme, vieţuitoarele), de natura rocii sculptate (în funcţie de duritate şi de rezistenţa la agresiunea agenţilor) şi de structură, adică de modul de aşezare a rocilor. În funcţie de combinarea acestor factori rezultă o anumită formă de relief, iar îmbinarea formelor individuale dau un anumit tip de relief.
...

Alte referate despre: agenti de modelare a pamantului referat, am modelat pamantul cu luna, model plan de afaceri
Referate afisate : 17
Medie note: 8.02 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK