Montarea usilor si ferestrelor

Montarea usilor si ferestrelor - lucrare de diploma

"Montarea usilor si ferestrelor - lucrare de diploma"
Uşile, ca elemente de construcţii, aparţin atât arhitecturii exterioare (uşi exterioare) cât şi celei interioare (uşi interioare) ale clădirilor. Ele îndeplinesc funcţia de închidere şi de izolare termică şi fonică a clădirilor, iar într-o oarecare măsură şi aceea de transmitere a luminii, a schimbului de aer etc. Uşile exterioare asigură legătura între exteriorul şi interiorul clădirilor iar cele interioare între încăperi, limitând şi spaţiul dintre ele. Ca elemente de legătură (de acces), uşile sunt dimensionate în aşa fel încât să asigure exploatarea lor în condiţii optime, pentru intrarea şi ieşirea persoanelor, a obiectelor de uz casnic, a mobilierului, etc.
"Montarea usilor si ferestrelor - lucrare de diploma"

Nivel: Liceu
Dimensiune: 21kb
Downloads: 2350
Materia: Diverse

Plansele in constructii

- preiau incarcarile permanente ce revin din greutatea lor,din greutatea pardoselilor,a tavanelor si a zidurilor despartitoare neportante,precum si incarcarile utile corespunzatoare destinatiei incaperilor ( greutatea oamenilor,a mobilierului,a masinilor,etc. )
- transmit incarcarile preluate,la elementele portante verticale pe care reazma
- asigura izolarea fonica dintre incaperile situate la etaje suprapuse,datorita masei lor sau unor elemente constructive
- contribuie la izolarea termica a incaperilor,in functie de caracteristicile termice ale materialelor din care este alcatuit planseul si de grosimea acestuia.

Alte referate despre: plan afaceri constructii, plan de constructie al unui complex sportiv in scoala, exemple de business plan in constructii md

Panouri pentru constructii

PSM sint ideale pentru proiectele cu executie rapida. Fabricarea panoului poate incepe in timp ce structura de otel este ridicata, cladirea putind fi finalizata economic si rapid. Grosimea unui astfel de perete complet este de aprox. 20 cm.

Alte referate despre: panouri pentru constructii, panouri de constructii, panouri de constructie

Ceramici transparente

Transparenta si imprastierea luminii in ceramica policristalina.Materialele policristaline au inregistrat o cerere mare in domeniul ferestrelor, armuri, scintilatoare sau lasere,avand particularitati specifice in imprastierea luminii in acest sens mass-media i-a dat importanta imediata. In timp ce ceramica realizata din materiale izotrope se produc usor, cu un grad ridicat de transparenta, ceramica anizotropa reprezinta adevarata provocare, care necesita de multe ori luarea in considerare a materialelor nanograined si dezvoltarea de tehnologii noi de consolidare.

Alte referate despre: ceramica, ceramica referat, materiale ceramice in gospodarie

Coroziunea si protectia metalelor

Coroziunea si protectia metalelor
În epoca contemporană de intensă dezvoltare industrială, când consumul de metale şi utilaje este în continuă creştere apare ca deosebit de importantă, în special pentru cele feroase, preocuparea pentru protejarea acestora împotriva distrugerii prin coroziune. Pierderile de metale şi aliaje produse de coroziune reprezintă aproximativ o treime din producţia mondială. Chiar dacă se consideră că o parte din metal se reîntoarce în circuit prin retopire, totuşi aceste pierderi totalizează în cazul fierului cel puţin 10-15% din metalul obţinut prin topire. Pagubele provocate de coroziune sunt legate nu numai de pierderile de metal, ci şi de faptul că utilajele, construcţiile, piesele etc. distruse de coroziune au un cost mult mai mare decât al materialului din care sunt confecţionate.

Alte referate despre: coroziunea si protectia metalelor, referat coroziunea si protectia metalelor, coroziunea si protectia metalelor si aliajelor impotriva coroziunii

Transport si constructii de locuinte

RELANSAREA TRANSPORTULUI
Pactul de tranzit pentru transportul de bunuri a fost semnat cu Romania in iunie 2001 si ar trebui sa se puna in aplicare pana la inceputul lui 2002. Acesta va avea drept efect cresterea numarului de autorizatii de transport pentru Romania si Uniunea Europeana. Pentru a sprijini dezvoltarea transportului de persoane, Romania a semnat in 2000 Pactul European pentru Transportul Ocazional International de Pasageri (INTERBUS).

Alte referate despre: transport in constructii, constructia unei locuinte, constructii de locuinte

Asamblari filetate

Datorita destinderii capsei dupa apasare, piesele sunt solidarizate. Acest tip de asamblare este utilizat, de obicei, in cazul pieselor din tabla, benzi, profile, in special in productia de serie.

Alte referate despre: asamblari filetate, asamblari filetate referat, referat asamblari filetate

The Count of Monte Cristo

The novel begins with the handsome young sailor Edmond Dantes. He has just returned from a journey aboard the Pharaon. The Pharaon's shipowner, M. Morrel, rushes out to meet the ship. He finds that the captain has died en route, and Dantes has assumed the post with admirable skill. He thus plans to make Dantes officially the next captain of the ship.
Dantes future is thus promising. His father's financial situation as well as his own will be greatly ameliorated. In addition, Dantes has plans to marry the beautiful Mercedes who has awaited his return from sea with great anxiety and love.
Dantes will not get the chance to realize his bright future, however. His success has earned him three conspiring enemies. They write a letter falsely incriminating him in a Bonapartist plot (the royalists are currently in power). These three enemies are Danglars, Fernand Mondego, and Caderousse. Danglars will become captain of the Pharaon once Dantes is removed, Fernand aspires to win Mercedes' love, ...

Alte referate despre: the count of monte cristo, contele de monte cristo rezumat, contele de monte cristo

Masivul Mont Blanc

Chamonix este un oraş situat în sud - estul Franţei, fiind capitala departamentului Haute Savoie.Oraşul este o staţiune montană de renume internaţional în care se practică, pe scară largă, alpinismul şi sporturile de iarnă. Localitatea este situată în valea înaltă a fluviului Arve la o altitudine de 1307 m., ea fiind situată puţin în amonte de intrarea în Tunelul rutier Mont Blanc, la poalele muntelui Midi, 3842 m, de care este legat printr - un teleferic. Acesta este singurul din lume situat la o aşa de mare înălţime.

Alte referate despre: masivul mont blanc, masivul mont blanc si munti alpi, unitati de relief din masivul mont blanc

Franta

Franta este cea mai mare tara din Europa Occidentala, cu doua fatade maritime (Oceanul Atlantic si Marea Mediterana).Are un relief variat: Muntii Alpi (altitudine maxima - Mont Blanc, 4 810 m), cu vai adanci si relief glaciar tipic (ghetari, lacuri, creste ascutite, vai), in SV se afla Muntii Pirinei la granita cu Spania (altitudine maxima 3 404 m ) si Muntii Jura si Vosgi mai scunzi si mai vechi (altitudine sub 1 750 m) in E, bine impaduriti, caror li se adauga regiuni colinare si podisuri (Ardenii in N, Masivul Armorican in NV, Masivul Central dominat de inaltimi vulcanice, precum si de bazine si culoare depresionare: bazinul Parisului, al Acvitaniei, culoarul Rhônului, campia Alsaciei si campiile litorale: Languedoc, Roussillon, Gascogne).

Alte referate despre: franta, despre franta, franta referat

Morometii vol I

- Pai de ce, Iordane, n-o sa te chem pe tine sa mi-1 seceri tu? Erau
foarte veseli si parca nici nu se auzeau unii pe altii...

Alte referate despre: rezumat morometii vol 1, morometii vol 1, morometii vol 1 rezumat

Manastirea Cozia

Potrivit art.69 din legea administratiei publice locale "consiliul
judetean si al municipiului Bucuresti are un secretar numit de catre
Departamentul pentru Administratia publica Locala, pe baza de concurs,
organizat potrivit legii". Secretarul are rolul de a urmari aducerea
la îndeplinire a dispozitiilor legale, a hotarârilor consiliului
judetean, a deciziilor delegatiei permanente si a dispozitiilor
presedintelui consiliului judetean. Secretarul este functionar public
si trebuie sa aiba studii superioare juridice sau administrative.
Legea stabileste în mod imperativ ca secretarul consiliului judetean
"nu poate fi membru al vreunui partid politic sau formatiuni
politice". Secretarul consiliului judetean va exercita atât atributii
pentru autoritatea administratiei publice judetene, cât si cele
proprii. El va asigura convocarea consiliului judetean, atât în
sedinte ordinare cât si extraordinare, dar si pe cele ale delegatiei
permanente, întelegând ...

Alte referate despre: manastirea cozia referat, manastirea cozia, referat manastirea cozia

Elvetia

Ţara cu cea mai ridicată altitudine medie din Europa. Muntii Alpi (alt. medie 1 786m) sunt masivi şi înalţi (alt max. 4 634m vf. Dufourspitze din Monte Rosa). Muntii Jura (alt. medie 890 m, situaţi în NV, se prezintă sub forma unor platouri larg ondulate (alt. max. 1 679m în vf. Tendre). Între Jura si Alpi se întinde un culoar (20 - 60 km lăţime), numit Mitteland (alt. Medie 580 m), reg. de coline şi podişuri modelate de eroziunea glaciară.

Alte referate despre: referat elvetia, elvetia referat, elvetia

La serviciu

Amplasati telefonul intr-o zona de sud pentru a va bucura de buna reputatie sau in coltul de nord-vest pentru a va bucura de relatii benefice.Plasati in fata biroului fotografii sau tablouri reprezentand peisaje montane (dar fara rauri, ape, cascade). Nu amplasati biroul indreptat spre un colt proeminent al incaperii sau al altui articol de mobiler.Nu amplasati in zona de nord a biroului ghivece cu plante.
Daca nu aveti ferestre langa biroul de lucru, amplasati in fata o fotografie ce sugereaza natura sau asezati pe birou o planta.

Alte referate despre: serviciu public, notiunea de serviciu public structura si functiile lui in organele apc, abuzul in serviciu

File de cronica din istoria alpinismului

La 31 iulie 1953 alpinistii italieni Achille Campagnoni si Lino Lacedelli cuceresc virful K-2 (Chogori) de 8 611 m; englezii N. Hardie si T. Streather reusesc la 27 mai 1955 sa escaladeze virful Kangchendzonga inalt de 8 597 m; expeditia elvetiana condusa de Albert Eggler ajunge pe virful Lhotse, care masoara 8 501 m, in ziua de 18 mai 1956; virful Makalu, de 8 481 m, este atins de alpinistii francezi de performanta mondiala Lionel Terray, Jean Conzy, Jean Franco si Guido Magnone.

Alte referate despre: valoarea istorica a cronicilor, stefan cel mare figura istorica emblematica in cronica moldovei, cronica istorica- istoria longobarzilor

Australia - prezentare power point

Scutul este un podis care se suprapune in mare parte cu statul Australiei de Vest , format in principal de aflorimente de roci precambriene vechi de 5.703.000 milioane de ani . Cele mai remarcabile dintre aceste aflorimente sunt Peninsula Arnhem si Podisul Kimberly din nord-vest . Platoul Estic este o regiune muntoasa cu o latime de aproximativ 500 km , care formeaza Muntii Marii cumpene de Ape . Varfurile cele mai inalte au o inaltime de numai 1.500 m . Muntii New England si Muntii Albastrii din sud au inaltimi intre 900-1.500 m.

Alte referate despre: australia, referat australia, australia referat
Referate afisate : 16
Medie note: 8.18 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles