Obiectivele modalitatii de promovare prin marca ambalaj eticheta

Modalitati de promovare prin marca, ambalaj, eticheta - lucrare atestat

Aşteptările sau credinţele consumatorilor despre ceea ce aşteaptă să primească de la produsele achiziţionate; aceste aşteptări iau naştere pe baza experienţei anterioare, a afirmaţiilor făcute de prieteni şi a afirmaţiilor venite din partea firmelor. Pentru formarea unei reputaţii bune în rândul clienţilor, trebuie ca în mod constant să oferiţi produse de o calitate cerută de clienţi. Ambalajul, marca şi eticheta produsului sunt lucruri care realizează vânzarea produsului şi ajută la o cunoaştere mai rapidă a produsului căutat faţă de celelalte produse de acelaşi fel.

Fiecare client doreşte ca la cumpărarea unui produs să facă achiziţia cea mai bună la un preţ cât mai mic să cumpere un produs cât mai bun.
Comerţul din zilele noastre este unul bazat pe diversitate şi concurenţă între produse şi producători de pe piaţă. Vânzarea produselor ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 39kb
Downloads: 13623
Materia: Publicitate-PR

Proiect de promovare B2B, pentru agentia de publicitate full-service Paletta&Partenerii

Organizatiile folosesc publicitatea pentru a transmite unui anumit public mesaje referitoare la ele insele, la produsele si serviciile lor sau la modul lor de comportament, cu scopul de a determina un raspuns din partea acestuia. Raspunsul poate fi de natura perceptuala: de exemplu, consumatorul isi formeaza anumite pareri in legatura cu un produs sau o marca, ori acestea pot fi schimbate de catre reclama. Ele poate fi de natura comportamentala: de exemplu, consumatorul cumpara produsul sau sporeste cantitatea cumparata. La publicitate nu apeleaza numai firme, ci si organizatii cu scop nelucrativ si institutii sociale, cum ar fi: institutiile filantropice, muzeele si organizatii religioase care-si promoveaza cauza in in randul unui public divers.
Dupa un succint studiu al pietei romanesti, in general- dar mai ales al pietei clujene, in particular- o piata afectata de criza economica din toate punctele de vedere, am ajuns la concluzia ca unul dintre domeniile care are cel mai acut nevoie ...

Alte referate despre: politicile de promovare ale unei agentii de publicitate, promovarea produselor prin reclama si publicitate, 1 promovarea prin internet a institutiei publice

Ambalajul - sistem complex de facilitare a identificarii produsului

La fel cum fiecare om este unic, fiecare produs este unic. Dezvoltarea industriei de ambalare a reusit sa creeze mai mult sau mai putin constient ambalaje unice pentru produse unice, produse aproape personificate si personalizate care reusesc sa creeze o legatura puternica cu consumatorul.

Alte referate despre: controlul produsului si ambalajului, controlul produsului si a ambalajului, controlul produsului si ambalajului la alimente

Cercetari de Marketing International - Raport asupra Japoniei si a pietei japoneze de articole de dormit

Riscuri naturale: multe cutremure (1500 pe an) si o activitate vulcanica latenta, Tsunami si Taifun. Probleme ale mediului: Poluare a aerului si ploi acide rezultate din activitatea industriala, acidifierea apelor lacurilor amenintind rezervele de apa si fauna acvatica. Japonia este o mare consumatoare de peste si cherestea subtropicala contribuind major la scaderea acestor resurse in Asia.

Alte referate despre: cercetari de marketing in raport cu securitate alimentara, cercetari de marketing international, referat cercetari de marketing international

Persuasiunea in marketing si vanzari

Persuasiunea, din punctul de vedere al dictionarului de psihologie,Larousse, persuasiunea semnifica, “actiunea exercitata asupra cuiva in scopul de a-l determina sa creada sau sa faca ceva. Persuasiunea este folosita zi de zi de educatorul care sugereaza cu abilitate o anumita conduita, de medicul care isi linisteste pacientul sau de comerciantul care vrea sa vanda un nou produs. Unul din mijloacele de persuasiune utilizate in comert este oferirea unei mostre. Pentru promotor este vorba de a-ti “apuca un deget”: cerand putin (utilizarea gratuita a noului produs), el spera sa obtina mai mult (cresterea clientelei sale).

Alte referate despre: persuasiune in marketing, marketing si vanzari, activitati de marketing si vanzari

Arta de a vinde

În limba norvegiană verbul “a vinde” este derivat din selje, care înseamnă “a sluji”. Pentru a vă slujii clienţii, trebuie în primul rând să le înţelegeţi foarte clar nevoile. Oamenii cumpără pentru că AU NEVOIE de ceva sau DORESC acel lucru. Dacă îi putem oferii cuiva motivele pentru a cumpăra şi scuzele necesare pentru a face acest gest, atunci sunt toate şansele ca vânzarea să aibă loc. Agentul de vânzări de succes este CONDUS DE DORINŢELE CLIENTULUI ŞI ORIENTAT SPRE NEVOILE ACESTUIA! Nu faceţi greşeala de a considera lipsite de importanţă dorinţele clienţilor deoarece aceştia (clienţii ) sunt impulsionaţi atât de ceea ce doresc cât şi de nevoile pe care le au.

Alte referate despre: arta de a vinde, referat arta de a vinde, arta de a vinde referat

Marketing

În activitatea economica de multe ori adoptarea deciziilor nu se face
doar în functie de consecintele imediate ci si în functie de
consecintele mai îndepartate ale unui sir de procese decizionale
viitoare. Evaluarea acestor procese decizionale în cascada se
efectueaza prin metoda arborelui de decizie.

Alte referate despre: marketing, referate marketing, referat marketing

Analiza comparativa a comunicarii de marketing pentru marcile Colgate si Aquafresh

1. Emitatorul
Colgate-Palmolive este o companie americana care detine in portofoliu numeroase produse de igiena orala, sapunuri, detergenti si produse de ingrijire personala. Colgate-Palmolive este lider mondial in productia de pasta de dinti.Colgate-Palmolive a intrat pe piata din Romania in anul 1992, cand a infiintat societatea mixta Colgate-Palmolive Romania, alaturi de Norvea Brasov, cu facilitati de productie la Brasov si Bucuresti. Dupa aceasta a relansat marca Super Cristal, destinata consumatorilor cu venituri medii si mici.

Alte referate despre: analiza comparativa a comunicarii de marketing, analiza comparativa a comunicarii de marketing a 2 automobile, analiza comparativa a comunicarii de marketing ciocolata

Sfera de cuprindere - obiectivele si atributiile controlului intern

In 1992, Joseph J. Morris, presedintele Institutului Auditorilor Interni din Marea Britanie confirma previziunea lui Thurston, dar in termeni mult mai categorici: "Este clar pentru cei care lucreaza in domeniul Auditului Intern ca acesta are un rol vital de jucat, ajutand conducerea sa ia in mana haturile controlului intern".

Alte referate despre: obiectivele generale ale controlului intern, in functie de sfera de cuprindere obiectivele firmei, obiectivele controlului intern

Apropierea legislatiilor statelor membre Uniunii Europene privind marcile

Prin urmare, o definitie mai completa a marcii ar fi ca: aceasta (marca) este un insemn asociat produselor sau serviciilor, care sa permita consumatorului sa deosebeasca intre ele produsele identice sau similare,si sa induca in mintea consumatorului ca produsele (identice sau similare) provin din surse diferite, respectiv ca nu au aceeasi sursa de provenienta.

Alte referate despre: realizarea dreptului in statele membre uniunii europene, institutia sefului de stat in tarile membre uniunii europene, tarile membre uniunii europene

Ambalaje utilizate in industria vinurilor ppt

Buteliile tip PET sunt facute din propilena tereftalat, un material cu rezistenta buna, inert chimic si mai ieftin, si sunt utilizate pentru imbutelierea vinurilor de consum curent.Micul producator de vinuri din tara noastra se gaseste anual in fata unei probleme dificile-dificultatile de natura economica si lipsa dotarilor adecvate il imping la vanzarea vinului in vrac unui agent mai puternic insa veniturile sunt minime si nu ii permit o dezvoltare ulterioara.

Alte referate despre: ambalaje utilizate in industria alimentara, ambalaj utilizat in industria de cofetarie, materiile prime utilizate in industria panificatiei

OBIECTUL CRIMINOLOGIEI

Unul din principalele criterii de delimitare a criminologiei de alte stiinte il reprezinta obiectul de studiu. Cu privire la obiectul de studiu s-au exprimat multe puncte de vedere, cel mai adesea controversate, de la viziuni pesimiste precum celebra afirmatie a lui Thorsten Sellin potrivit caruia "criminologia reprezinta o regina fara regat" facuta in 1950 cu ocazia celui de al II-lea Congres international de criminologie de la Paris, pana la cele optimiste de felul lui Laignel-Lavastine si V.V. Stanciu care considera criminologia, asa cum am vazut, un fel de superstiinta. Conceptiile cu privire la obiectul de studiu reflecta, in mod firesc, particularitatile istorice si epistemologice ale procesului de formare a criminologiei.

Alte referate despre: obiectul criminologiei, referat obiectul criminologie, obiectul criminologie

Obiectul de studiu al merceologiei

Începând cu anii ’80 se remarca o extindere a semnificatiei Merceologiei dincolo de cea a „stiintei care studiaza calitatea marfurilor”, catre aspecte economice, reflectând concentrat orientarile esentiale declarate ale economiei românesti spre valorificarea superioara a resurselor materiale, optimizarea raportului cheltuieli-efecte, cresterea necontenita a bunastarii, etc.

Disciplina merceologie se studiaza si in alte tari, sub denumiri ca: „Warenkunde” in Germania, „Connaissence de marchandieses” in Franta, „Science of commodities” in Anglia.Enunturi si concepte despre merceologie au aparut inca din secolul al XVIII-lea.

Astfel, Johann Beckman a scris in anul 1733 cartea „Vorbereitung zur Warenkunde”, care a fost editata la Gottingen. Alte lucrari de specialitate au aparut in Italia (autor, Vittorio Villavechia), in Austria (autor, J.Wisner).

In tara noastra, prima carte de merceologie a aparut la Brasov, in anuml 1895 si ...

Alte referate despre: obiectul de studiu al merceologiei, obiectul de studiu a merceologiei, obiectul de studiu si importanta merceologiei

Promovarea turistica

In economia de piata un produs turistic bun , un canal de distributie adecvat si un pret corespunzator nu sunt suficiente pentru a asigura vanzarea acestuia .Este necesar o a patra forta capabila sa influenteze comportamentul de cumparare si consum ale clientilor potentiali , respectiv promovarea turistica .Din acest considerent , firmele turistice trebuie sa-i rezerve promovarii un loc important in derularea activitatii lor si sa armonizeze eforturile promotionale cu eforturile intreprinse pentru celelalte variabile ale marketingului mix.

Alte referate despre: promovarea turistica, promovarea turistica referat, politica de promovare turistica

Obiectul Probatiunii

De exemplu, în aceste situatii, existenta si continutul unei norme de drept strain trebuie dovedite, deoarece nu se poate pretinde cunoasterea legilor straine. Cunoasterea obiectului probatiunii are deosebita importanta pentru solutionarea leqala si temeinica a cauzelor penale. deoarece ne indica tot ce trebuie dovedit , fixand limitele cercetarii, pentru organele judiciare.

Obiectul probatiunii poate fi generic sau abstract, atunci cand exista categorii de fapte sau împrejurari de fapt ce trebuie dovedite in orice cauza penala si concret, atunci cand faptele sau Imprejurarile de fapt ce trebuie dovedite sunt specifice unor anumite cauze penale. Obiectui generic al probatiunii presupune cunoasterea §i stabilirea, de catre organele judiciare, a urmatoarelor aspecte:

în primul rand, a existentei tuturor elementelor care alcatuiesc continutul juridic si constitutiv ai infractiunii (situatia premisa, elementeie laturii objective si subjective,eventualul mobil sau scop);
- împrejurarile ...

Alte referate despre: obiectul probatiunii, dr procesual penal-obiectul probatiunii, obiectul probatiunii in procesul penal
Referate afisate : 15
Medie note: 8.47 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles