Panica la new york

Panica la New York referat Mass-Media

Panica la New York referat Mass-Media - Cu ajutorul reporterilor postului de televiziune , ei transmit imagini de la faţa locului. Postul de televiziune realitatea tv transmite că un avion de mici dimensiuni care a intrat în clădire este un avion de mici dimensiuni şi nu este un elicopter cum afirmau reporterii aflaţi la faţa locului . Cauzele accidentului nu sunt cunoscute momentan doar că avionul era în flăcări , că a rămas blocat . Panica la New York referat Mass-Media

Panica la New York referat Mass-Media - Din imagini se poate observa că a izbucnit un incendiu care s-a declanşat cu două etaje superioare ale imobilului . Nimeni nu mai intră sau nu mai iese din zona care imprejoară clădirea . se fac blocaje pe strada care înconjoara clădirea .din motive de securitate. Este vorba despre un avion de dimensiuni mai mici cu mai multe motoare , incendiul este foarte ...

Nivel: Facultate
Dimensiune: 21kb
Downloads: 20
Materia: Jurnalism

Mass media de ieri si de astazi

Evolutia mass-mediei(presa, televiziune, radio, internet).În fiecare zi, milioane de oameni caută în ziare şi în alte surse mass-media informaţii şi divertisment. Însă, acestea au fost adesea controlate de diverşi magnaţi-care au fost acuzaţi de manipularea surselor de informare - şi opinia publica-pentru propriile scopuri.Mass media de ieri si de astazi

Alte referate despre: mass media de ieri si de astazi din moldova, mass-media de ieri si de astazi, ppt referat diverse mass media de ieri si de astazi

Evolutia mass-media

Comunicarea este, deci, interacţiune, interpretare comună, relaţie, acţiune, efect de reducere a incertitudinii într-o situaţie dată, echivalenţa dintre codificare (la sursă) şi decodificare (la destinatar). Ea presupune cel puţin trei elemente – comunicator, mesaj, receptor.

Alte referate despre: evolutia mass media, evolutia mass-media, evolutia mass media in germania

Mass-media

Rol de divertisment:Mass-media pune la dispozitia publicului modalitati de petrecere a timpului liber. (dupa Vasile Tran, Irina Stanciugelu, Teoria comunicarii, Comunicarea. Ro, 2003, pag. 132-134).

Alte referate despre: mass media, mass-media, mass media referat

Timpul

Prin aceasta schimbare neintrerupta, ceea ce va fi devine present, iar ceea ce este present devine trecut. Mecalit din Effes este primul filosof grec care a intuit in mod acut devenirea tuturor celor ce sunt in timp. Astfel el spune ca nuu ne putem scufunda de 2 ori in acelasi rau, fiind ca intre cele 2 momente raul s-a schimbat sin u mai e identic cu cel din primul moment.

Alte referate despre: in cautarea timpului pierdut, timpul liber, marcel proust in cautarea timpului pierdut

Les media

Il dispose ainsi d’une capacité de documentation gratuite très supérieure à celle d’un journaliste professionnel d’il y a vingt ans, quand il fallait s’abonner à des agences et réunir de la documentation papier. Les flux surabondants d’informations mettent chaque citoyen en mesure de rivaliser avec une vraie rédaction. Or tout cela serait impossible sans la profusion des médias numériques, ce que résume très bien le slogan : « Cessez de haïr les médias, devenez les médias ». Ou dans un autre registre « Tous journalistes ».

Alte referate despre: les media, les media en france, les media et les jeunes

Studiul pietei produselor si serviciilor in mass-media

Oricite eforturi ar face producatorii pentru a promova bunurile culturale si pentru a crea „noi” nevoi de consum, piata produselor mass-media este, inevitabil, limitata: aria de circulatie a unui produs este definita de constringeri de natura fizica (zona de acoperire a unui post de radio sau televiziune, zona de circulatie a unui ziar), culturala(obstacole lingvistice, de traditie sau mentalitate), sociala (gradul de alfabetizare, gradul de dotare cu echipamente de receptie, ponderea activitatilor zilnice pentru subzistenta in raport cu totalul de timp disponibil etc.)

Alte referate despre: studiul pietei produselor si serviciilor referat, studiul calitatii produselor si serviciilor, referate studiul calitatii produselor si serviciilor

New York

Places to visit
An interesting place to visit is the US Military Academy at the West Point, or you can watch a game of the Yankee’s Baseball Teem in the BRONX.
In February you can attend the Winter Carnaval, or you can attend a horse race in summer.

Alte referate despre: new york, referat new york, new york referat

Monografia turistica a orasului New York

La nord de Battery Park, este un fost targ de vite care a devenit in 1733 primul parc al orasului. Spatiu verde de mici dimendiuni, este astazi punctual de plecare al celebrului boulevard.

Alte referate despre: monografia turistica a orasului new york, orasul new york, orasul new york referat

New York

New York is also one of the world’s great seaports.You can spend a very exciting day walking the New York Water Front.Take a ride on a boat and see the world’s most famous skyline from the water.You can take a ferry ride to Staten Island.

Alte referate despre: referat despre new york, new york in perioada interbelica, new york referat geografie

New York

Referat despre New York
New York is the most populous city in the United States and the center of the New York metropolitan area,which is one of the most populous urban areas in the world , called the heart of America. The city is divided in five areas: The Bronx , Brooklyn , Manhattan , Queens and Staten Island . Much of New York is built on a three islands of Manhattan , Staten Island and Long Island , making land scarce and encouraging a higt population density . The New York population is estimate at 8,3 milion people.

Alte referate despre: metropola new york, new york referat in engleza, new york city referat

New York

Stabilirea familiei scandinavului Jonas Bronck,
in afara insulei Manhattan a determinat aparitia primelor case in cartierul care ii va purta numele,Bronx.Primele cladiri ale cartierului Queens apar in 1640.In 1645 olandezii cumpara si insula Long.Colonia olandeza alcatuita din mici asezari,care si-a luat numele de Nieuw netherland,cu centru la Nieuw Amsterdam ,a constituit o prada usoara pentru flota engleza trimisa de ducele de York,in august 1664,primind si o noua denumire-pastrata pana azi-New York.Orasul a fost capitala S.U.A. in perioada 1785-1790.

Initial, orasul a evoluat lent; in Manhattan erau 200 locuitori in 1625, 33131 locuitori in 1790 si 942292 locuitori in 1870.Orasul de astazi constituit in 1898 se compune din :Manhattan, Queens ,Brooklyn ,Richmond si Bronx. Exceptand Richmond,celelalte cartiere sunt ele insele orase milionare si multimilionare.

Alte referate despre: referat engleza new york, referat new york in engleza, statuia libertatii new york

Orasul New York

În ciuda dificultãtilor economice din anii 1970-1980, statul încã se plaseazã printre liderii Statelor Unite în importante sectoare precum comertul, comunicatiile si finantele.

Alte referate despre: orasul new york descriere, planul orasului new york, functiile orasului new york

New Delhi

Strazile din New Delhi sunt dispuse simetric, corespunzand planurilor trasate de arhitectul englez, Sir Edwin Landseer Lutyens. Lutyens a proiectat de asemenea si palatul care se afla in centrul orasului si care este resedinta presedintelui, ca si parlamentul si alte cladiri importante ale guvernului. Arhitectura acestor cladiri este in mare masura europeana, dar se regasesc si detalii ingenioase ale apartinand stilului indian.

Alte referate despre: new delhi, new delhi referat, referat new delhi

Atacul de panica si tulburarile cauzate de panica

- o operatie cu anestezie generala ;Atacurile de panica se pot asocia sau pot fi cauzate de o anumita conditie medicala:
- disfunctii tiroidiene (hipertiroidism - exces de hormoni tiroidieni)
- afectiuni cardiace, prolapsul de valva mitrala (valva mitrala prezinta un defect care ii deterioreaza functionarea normala)

Alte referate despre: tulburari cauzate de o substanta, atacul de panica, atac de panica

Computer in the new world

Computer is a machine that performs tasks, such as mathematical
calculations or electronic communications, under the control of a set
of instructions called a program. Programs usually reside within
computer and are retrieved and processed by computer's electronics and
the program results are stored or routed to output devices, such as
video display monitors or printers. Computers are used to perform a
wide variety of activities with rediability , accuracy, and speed.
People use computers in a wide variety of ways. In homes, tiny
computers embedded in the electronic circuitry of most appliances
control the indoor temperature, operate home security systems, tell
the time, and turn videocassette recorders on and off.

Alte referate despre: computer in the modern world, brave new world, challenge in the new world

Statele Unite ale Americii

Porturi principale: New York, New Orleans, Houston, Philadelphia, Baton Rouge, Norfolk, Baltimore Harbour Channels.
Aeroporturi principale : Chicago (O’Hara), (Long Beach, Santa Ana) - Los Angeles, Dallas, New York (J.F. Kennedy, la Guardia), San Francisco.
Economia:
resurse minerale : huila ( 849.000.000 t), lignit, petrol ( 386.000.000 t – in G. Mexic, Middlecontinent si in Alaska), gaze naturale ( 529,5 miliarde m3 - locul II pe glob in G.Mexic, Middlecontinent, Alaska) , minereu de fier- locul II pe glob, crom, nichel, tungsten locul III pe loc, molibden- locul I pe glob, vanadiu- locul I pe glob, cupru (2.478.000-locul II pe glob), plumb- locul I pe glob, zinc, bauxita, aur, argint-locul II pe glob stibiu, staniu, uraniu- locul I pe glob, toriu, azbest, sulf-locul I pe glob, fosfati naturali- locul I pe glob, saruri potasice, sare- locul I pe glob, carbuni (bazinul fluviului Mississippi, m-tii Apalasi si m-tii Stancosi). ...

Alte referate despre: statele unite ale americii, constituirea statelor unite ale americii, declaratia de independenta a statelor unite ale americii

Madonna

In 1992 Madonna took her role as a sexual siren to its full extent when she published Sex, a soft-core pornographic coffee-table book featuring her in a variety of "erotic" poses. She was criticized for being exploitative and overcalculating, and writer Norman Mailer said she had become "secretary to herself." Soon afterward Madonna temporarily withdrew from pop music to concentrate on a film career that had begun with a strong performance in Desperately Seeking Susan (1985), faltered with the flimsy Shanghai Surprise (1986) and Dick Tracy (1990), and recovered with Truth or Dare (1991, also known as In Bed with Madonna), a documentary of one of her tours. She scored massive success in 1996 with the starring role in the film musical Evita. That year she also gave birth to a daughter. Despite a brief marriage in the 1980s to actor Sean Penn, she has remained a resolutely independent icon.

Alte referate despre: madonna biografie, madonna referat, madonna

UE si sistemul ONU

Consiliului Economic si Social ii sunt subordonate multe din organizatiil speciale. Consiliul de Tutela si-a suspendat momentan activitatea. Curtea Internationala de Justitie decide dispute internationale (se afla la Haga). Secretariatul Natiunilor Unite: cea mai mare functie administrativa este cea de Secretar General al ONU .

Alte referate despre: onu referat, onu, rolul onu in rezolvarea conflictelor din perioada contemporana
Referate afisate : 19
Medie note: 8.08 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles