Posta electronica referat

Posta electronica

Lucrul cu Internet Mail

Înainte de a începe să lucrezi cu programul Internet Mail, trebuie să realizezi anumite operaţii de configurare, aşa cum se vede mai jos (vezi options->server): practic, trebuie să precizezi care este adresa ta de e-mail (cea pe care vei primi mesajele), precum şi numele de cont şi parola pentru conectarea la serverul tău e-mail; pe acestea le-ai primit de la furnizorul de servicii Internet (câmpurile ¬¬POP3 Account şi Password). Numele sau codul IP al serverelor prin care trimiţi, respectiv primeşti mesajele e-mail, sunt precizate la outgoing Mail (SMTP), respectiv incoming Mail (POP3). De obicei ele sunt două grupuri de numere identice sau două grupuri de numere identice (de exemplu, mail.cybernet.ro).

Anumite operaţii de configurare pentru trimiterea mesajelor pot fi făcute alegând opţiunea "send", ca în figura următoare. Astfel, de exemplu, poţi opta pentru trimiterea mesajelor în format HTML, ceea ce va permite o formatare mai ...

Nivel: Facultate
Dimensiune: 97kb
Downloads: 12407
Materia: Automatica

Aparatura Electronica

Cum bine se cunoaste, in Romania, tara cu un nivel de trai foarte scazut, importul de produse electronice si electrocasnice se bazeaza pe regula “ieftin si prost calitativ”, doar un procent minoritar fiind detinut de importul de marfuri cu “brand”. Accizele, taxele vamale, TVA-ul si adaosul comercial al comerciantilor dornici de imbogatire trag in jos piata electronicelor de la noi, multa lume procurandu-si din alte tari aparatura, fiind la jumatate din pret. Mai rau de atat, in Romania, certificatul international de garantie la aparatura electronica si electrocasnica nu este recunoscuta.

Alte referate despre: aparatura electronica, aparatura electronica -enegleza, referate aparatura electronica

E-book cartea electronica

Suntem in 2004, un mileniu si o era a comunicatiilor si a electronicii, suntem abia la inceputuri, dar suntem increzatori si inovatori. Astfel incat totul se desfasoara foarte rapid si pe zi ce trece. Omul are nevoie de informare, omul de afaceri are nevoie de informare rapida si scurta si la obiect. Asa a aparut calculatorul si retelele de comunicatii. Asa a aparut internet-ul, dintr-o nevoie de comunicare rapida usoara si fara griji. Ochii nostri au inceput sa fie mult mai atenti in fata unui calculator, in fata unui ecran de sticla pe care ni se desfasoara o imagine, decat in fata unui ziar, sau a unei carti, sau a unei reviste. As indrazni sa spun ca timpul hartiei tipografice se apropie de final.

Alte referate despre: e-book cartea electronica, cartea electronica, cartea electronica cuptoarele lui hitler

Aprindere electronica

Pentru calculul puterii disipate de către componentele circuitului trebuie să avem în vedere factorul de umplere al semnalului de comandă. Acesta este egal cu Ungiul Dwell. Acesta reprezină procentul din timp în care ruptorul stă deschis. Are uzual valoarea de 63%. Tranzistorul este comandat pe restul timpului, deci pentru 37% din timp. Deci componentele ce funcţionează pentru comanda tranzistorului de comutaţie vor disipa puterea numai pentru 37% din timp. Acesta se traduce prin un factor de demultiplicare a puterii nominale al componentelor de 37%. La curentul de colector de 5A puterea disipată de tranzistorul de comutaţie este de:

Alte referate despre: aprindere electronica dacia 1310, aprindere electronica, aprindere electronica auto

Lumea internetului

Deoarece Internetul a evoluat in circa 30 de ani,aflat mult sub influenta unor oameni extrem de narozi,el a fost proiectat sa fie deosebit de usor de folosit de catre oamenii obisnuiti.La urma urmelor,cei mai multi utilizatori ai calculatoarelor n-au avut niciodata de-a face cu ceva atat de complex,dar in acelasi timp uimitor,ca Internetul.

Ce este de fapt Internetul?Dar Web-ul? Sunt ele oare acelasi lucru?
Pai,Internetul,Web-ul si tehnologiile care le fac sa functioneze se schimba mai repede decat le poate urmari cineva,insa sunt doua elemente la fel de importante si nu inseamna acelasi lucru.

INTERNETUL nu este un pachet de programe si nu se preteaza usor la explicatii pas cu pas pe care le furnizam de obicei pentru un singur program fix.El se aseamana mai degraba cu un organism viu care sufera mutatii cu o viteza uimitoare mult mai mult decat,de exemplu Word-ul sau Excel-ul,care stau linistite in calculatoarele noastre si-si vad de treaba lor.
Internetul,care este ...

Alte referate despre: lumea internetului, lumea internetului in rm, faguri celebre in lumea internetului

Ce este un e-mail

In general, un mesaj e-mail este un text (corpul mesajului - analog scrisorii) impreuna cu informatii referitoare la destinatar, expeditor, etc. (analogia cu un plic postal este evidenta), informatii constituite in asa-numitul header al mesajului. De obicei, header-ul unui mesaj este generat de aplicatia de e-mail folosita.

Alte referate despre: ce este un e-mail, ce este un e mail, cum este un e-mail

Yahoo Messenger

Imbinarea telefoniei mobile si a mesageriei instantanee ar putea parea o combinatie ideala, avand in vedere aria mare de acoperire si simplitatea comunicarii in conditii mult mai bune de securitate.

Alte referate despre: cont nou yahoo messenger, yahoo messenger cont nou, yahoo messenger

The Bat

Daca sunteti un om de afaceri sau o alta persoana care zilnic utilizeaza serviciile de posta electronica , va ve-ti plictisi foarte repede daca folositi optiunea clasica de a va citi scrisorile , adica deschideti programul „Internet Explorer” sau alt browser , intrati pe Yahoo sau Personal.ro si va logati folosind un „nume cont” +”password”.

Alte referate despre: trei tari in care bat vanturi alizee geografie, vanturi care bat in climatul tropical umed, tehnici bat

Evaluarea investitiilor in Tehnologia Informationala

Suplimentar, beneficiile de ordin superior pot rezuta cand modul de comunicare mai simplu si mai putin formal transmis prin E-mail conduce organizatiile sa formeze noi aliante cu consumatorii si firnizorii lor. Aceasta poate creea noi oportunitati pentru comu-nicarea in masa si reducerea la noul produs a timpului de fabricatie, amandoua fiind exemple a noii capabilitati a afacerii care poate sa apara ca rezultat al considerari E-mail – ului drept mai mult decat doar o investitie in tehnologie.

Alte referate despre: ecaluarea investitiilor in tehnologia informationala, evaluarea investitiilor in tehnologia, rolul si locul miscarii in tehnologia informationala

Economia informatiei

In concluzie se poate afirma ca Internetul a evoluat spectaculos de la
aparitia lui devenind dintr-o unealta pe care o foloseau doar
specialistii intr-un mijloc de comunicare la îndemâna oricui. În
paralel calculatoarele personale si-au îmbunatatit permanent
performantele si posibilitatile de tratare a datelor. Conditia
esentiala pentru ca reteaua sa devina în viitor prima autostrada
informationala ramâne aceea a extinderii retelei la nivel planetar
prin conectarea tuturor zonelor globului la aceasta.

Alte referate despre: economia informatiei, tehnologia informatiei si comunicarii economia intreprinderii, economia de piata

Posta Romana

Posta de pe meleagurile romanesti a fost infiintata din nevoia de a transmite poruncile voievozilor pana la limitele teritoriului aflat in stapanirea lor. Curierii domnului se slujeau de cai, pe care locuitorii satelor si oraselor tranzitate erau obligati sa-i puna la dispozitie.La 1 iulie 1871, intra in vigoare prima lege de organizare a personalului, insotita de "Regulamentul pentru fixarea atributiunilor functionarilor telegrafo-postali".La 16 februarie 1874, se infiinteaza "biroul statistic al postelor si telegrafelor" pe langa divizia contabilitatii.

Alte referate despre: posta electronica, posta electronica referat, referat posta electronica

Etapele examenului citologic in microscopia electronica

3. FIXAREA
- Reprezinta conservarea structurilor biologice cat mai aproape de starea lor functionala vie.
- Prin fixare, celulele capata un oarecare grad de rezistenta impotriva aventualelor distrugeri ce pot surveni in cursul operatiunilor ulterioare.
- Tipul de fixator, procedeul folosit la fixare si durata diferitelor etape ale procesului de fixare depind nu numai de materialul biologic ci si de scopul urmarit in cadrul studiului intreprins.

Alte referate despre: metode pentru examenul citologic in microscopia electronica, microscopia electronica, microscopia electronica de baleiaj

Guvernarea electronica

Schimbarea pattern-urilor de transmiterea a informatiei inter si intra organizational, precum si a modelelor de luare a deciziei in cadrul organizatiilor (comunicare prin intermediul site-urilor web intre administratie si societatea civila, licitatii electronice etc.)

Alte referate despre: guvernarea electronica, guvernarea electronica di, guvernarea electronica si servicii electronice

Monitorizarea electronica

Individului i se ofera o bratara electronica pe care este obligat sa o poarte in permanenta, iar semnalele transmise de catre aceasta bratara le permite persoanelor care il monitorizeaza sa verifice locul unde se afla inculpatul, daca el a depasit perimetrul stabilit, cand acesta intra in contact cu victima( care trebuie sa poarte si ea o bratara asemanatoare), timpul petrecut in anumite locatii, etc. Ceea ce nu putem insa sa stim este cu cine se afla individul?, ce face mai concret in acel moment, in acel loc?, cum se comporta?, etc.

Alte referate despre: monitorizarea electronica a detinutilor referat, configuratia electronica, controlul si monitorizarea calitatii apei

Cai goale - Facultatile care folosesc comunicarea electronica

Intradevăr ,instrumentele electronice în vederea unei colaborări dau forme si scop. In educaţia superioară, în conversaţiile din interiorul reţelelor calculatoarelor, pot deveni punct de plecare pentru noi ,,departamente”, grupurii colegiale care dezvoltă, şi dau forma, bazei de cunostiinţe unei discipline sau unui serviciu social.
Vorbim despre acele ,, colegii invizibile” cum au fost văzute in concepţia lui D.J.Solla, şi modul de aplicare 1961 [8] în sistem electronic al, comunitati din Lincon.

Alte referate despre: cai goale facultatile care folosesc comunicare aeelectronica, materiale care se folosesc in electronica, comunicarea electronica

Circuite stabilizatoare

3.Stabilizatoarele comandate de un detector de eroare
Prin stabilizatoare comadate de un detector de eroare se inteleg,de obicei, stabilizatoare de tensiuni continue (sau curenti continui)cu tuburi electronice sau tranzistoare,la care elemental de reglaj este comandat de un semnal de eroare.Stabilizatoarele electronice pot mentine tensiunea constanta cu o precizie foarte mare.

Alte referate despre: circuite stabilizatoare, circuite stabilizatoare de tensiune, circuite stabilizatoare de curent continuu

Sumator complet de un bit

Orice calculator are in componenţa sa foarte multe sumatoare, cu ajutorul acestor circuite se pot face tot felul de calcule, cum ar fi : împărţirea, imulţirea, scăderea si nu în ultimul rînd adunarea. Calculatoarele noastre de acasă ( PC – urile ) pot executa doar o operaţie matematica: Adunarea, dar cu ajutorul acestei operaţi putem executa si celelalte operaţi. În concluzie sumatoarele au ridicat electronica la un alt nivel cu mult superior fata de ce se cunostea înainte.

Alte referate despre: sumatorul complet pe un bit, sumator complet pe 1 bit, sumator complet 1 bit
Referate afisate : 17
Medie note: 8.00 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles