Posta electronica referat wikipedia

Posta electronica

Ca şi în cazul unor adrese Web (URL), această adresă a calculatorului îţi poate arăta din ce organizaţie face parte, sau de ce naţionalitate este expeditorul unei scrisori pe care o primeşti. De exemplu, dacă primeşti o scrisoare electronică de la mine, vei înţelege, din grupul de litere "ro", că eu sunt din România. Apoi, din "dart" vei putea înţelege ca sunt un abonat al serviciilor Internet oferite de Fundaţia Dart din Arad. O altă adresă este: bogdan@cybernet. ro.

Prin e-mail pot fi trimise scrisori electronice chiar mai multor oameni deodată, astfel incăt poşta electronică poate fi folosită şi pentru ştiri. Pentru a trimite cuiva o scrisoare electronică, trebuie să ii cunoşti adresa e-mail. Vei mai avea nevoie, fireşte, de un program de transmitere e-mail, care poate fi Mail, Elm sau Pine, dacă lucrezi în Unix, sau Internet ...

Nivel: Facultate
Dimensiune: 97kb
Downloads: 12389
Materia: Automatica

E-book cartea electronica

Pe langa acestea, scrierea unui e-Book este similara cu scrierea unei carti, numai ca aici se reduce timpul de scriere, posibilitatea permanenta de a reveni asupra textului, posibilitatea de a corecta, de a adauga, de a reface si aceasta fara a fi afectat textul sau aranjamentul textului in sine. Adica fata de obisnuitele manuscrise cu adaugiri si mazgalituri pe margine, in realizarea unui e-book va arata textul curat si aranjat.

Alte referate despre: e-book cartea electronica, cartea electronica, cartea electronica cuptoarele lui hitler

Lumea internetului

Deoarece Internetul a evoluat in circa 30 de ani,aflat mult sub influenta unor oameni extrem de narozi,el a fost proiectat sa fie deosebit de usor de folosit de catre oamenii obisnuiti.La urma urmelor,cei mai multi utilizatori ai calculatoarelor n-au avut niciodata de-a face cu ceva atat de complex,dar in acelasi timp uimitor,ca Internetul.

Ce este de fapt Internetul?Dar Web-ul? Sunt ele oare acelasi lucru?
Pai,Internetul,Web-ul si tehnologiile care le fac sa functioneze se schimba mai repede decat le poate urmari cineva,insa sunt doua elemente la fel de importante si nu inseamna acelasi lucru.

INTERNETUL nu este un pachet de programe si nu se preteaza usor la explicatii pas cu pas pe care le furnizam de obicei pentru un singur program fix.El se aseamana mai degraba cu un organism viu care sufera mutatii cu o viteza uimitoare mult mai mult decat,de exemplu Word-ul sau Excel-ul,care stau linistite in calculatoarele noastre si-si vad de treaba lor.
Internetul,care este ...

Alte referate despre: lumea internetului, lumea internetului in rm, faguri celebre in lumea internetului

Ce este un e-mail

In general, un mesaj e-mail este un text (corpul mesajului - analog scrisorii) impreuna cu informatii referitoare la destinatar, expeditor, etc. (analogia cu un plic postal este evidenta), informatii constituite in asa-numitul header al mesajului. De obicei, header-ul unui mesaj este generat de aplicatia de e-mail folosita.

Alte referate despre: ce este un e-mail, ce este un e mail, cum este un e-mail

Yahoo Messenger

MASS-URILE sunt considerate o facilitate pentru ca se poate trimite mesaje scrise in timp foarte scurt la mai multe persoane odata ,ori pe grupuri ori la toata lista .

Alte referate despre: cont nou yahoo messenger, yahoo messenger cont nou, yahoo messenger

The Bat

Aceata este cea mai simpla metoda , si este foarte utila in cazul in care nu detii un computer personal , asfel ai posibilitatea sa-ti citesti scrisorile de pe un oarecare computer conectat la internet. OK , dar daca dispui de un calculator personal , te sfatui sa folosesti cel mai bun program de posta electronica „The bat”.

Alte referate despre: trei tari in care bat vanturi alizee geografie, vanturi care bat in climatul tropical umed, tehnici bat

Evaluarea investitiilor in Tehnologia Informationala

Exersand aceste optiuni, care de obicei necesita investitii ulterioare, dam posibilitatea firmei sa atraga un set mai mare de beneficii.
Atat afacerea cat si conucatorii proiectului trebuie sa recunoasca ca valoa-rea este derivata din potentialul afacerii, nu doar din investitiile specifice in tehnologie.

Alte referate despre: ecaluarea investitiilor in tehnologia informationala, evaluarea investitiilor in tehnologia, rolul si locul miscarii in tehnologia informationala

Economia informatiei

Consecinta digitalizarii a fost transformarea calculatorului într-un
punct de acces la autostrada informationala capabil sa reproduca
sunetul cu o mare fidelitate, sa afiseze video-clipuri sau filme si
care permite tinerea teleconferintelor.

Alte referate despre: economia informatiei, tehnologia informatiei si comunicarii economia intreprinderii, economia de piata

Electronica

In electronica industrialadeosebim cateva directii ca:electronica informationala, care sta la baza sistemelor informationale(dispozitive de transmitere, receptie, prelucrare si pastrare a informatiei, retele de calculatoare), sistemelor de masura si a celor de automatizare(de exemplu automatizarea si monitorizarea proceselor tehnologice).electronica de putereare ca obiective convertoarele statice de putere si dispozitive semiconductoare pentru aceste aplicatii.

Alte referate despre: posta electronica, configuratia electronica, posta electronica referat

Licitatia electronica

Inainte de lansarea unei licitatii electronice, autoritatea contractanta are obligatia de a realiza o evaluare initiala integrala a ofertelor, in conformitate cucriteriul de atribuire stabilit in documentatia de atribuire.

Alte referate despre: licitatia electronica, licitatia electronica in domeniul achizitiilor publice, licitatia electronica si achizitia publica electronica

Posta Romana

Posta Romana este si membra fondatoare a asociatiei europene a operatorilor postali publici inca din anul 1993 si s-a implicat activ in activitatea acesteia prin participarea la o serie de proiecte europene.

Alte referate despre: referat posta electronica, servicii postale, sistemul postal

Guvernarea electronica

Cetatenii au nevoi complexe pentru care trebuie sa se adreseze mai multor agentii fiecare raspunzatoare de dimensiuni partiale ale unei probleme complexe. Digitalizarea serviciilor face tehnic posibila abordarea holistica a nevoilor cetateanului prin integrarea informatiilor relevante si gestionarea "inteligenta" a bazelor de date.

Alte referate despre: guvernarea electronica, guvernarea electronica rusia, guvernarea electronica di

Marcarea Electronica

Un circuit simplu, nealimentat din marcaj,receptioneaza acest semnal si il retransmite la frecventa mai redusa. A doua antenna ecraneaza frecventa transimtatorului si “asculta” semnalele slabe, de frecventa mai redusa care indica momentul scoaterii marcajului din magazine. La detectarea unui semnal ea declanseaza o alarma sonora sau vizuala, iar personalul de securitate din magazin isi va incepe investigatia.

Alte referate despre: materiale utilizate in electrotehnica si electronica, electronica, configuratia electronica a elementelor chimice

Cai goale - Facultatile care folosesc comunicarea electronica

CMC poate să faciliteze o interacţiune sau o colaborare între stundenţi.
Având calculatorul ca mediator, intâlnirile intre colegi poate fi făcute în capmus dar si în afara campusului , intâlnirea poate fii si simultană sau nesimultană pentru a putea discuta o problema comună [7].

Alte referate despre: cai goale facultatile care folosesc comunicare aeelectronica, materiale care se folosesc in electronica, comunicarea electronica

Circuite stabilizatoare

Pentru alimentarea echipamentelor de telecomunicatii sunt necesare stabilizatoare de tensiune continua,cat si stabilizatoare de tensiune alternative.Ele pot fi actionate mechanic,electric sau electromagnetic.
Analizand principiul de functionare al stabilizatoarelor,dupa metoda folosita pentru mentinerea constanta a tensiunii se deosebesc urmatoarele tipuri:
-regulatoare electromecanice;
-stabilizatoare parametrice;
-stabilizatoare comandate de un detector de eroare;

Alte referate despre: circuite stabilizatoare, circuite stabilizatoare de tensiune, circuite stabilizatoare de curent continuu

Legaturi chimice

In general sarurile, oxizii metalelor si bazele tari sunt compusi ionici. Acesti compusi sunt cristalizati, ionii aflandu-se in nodurile retelelor cristaline numite, de aceea, retele ionice. Existenta ionilor in retelele respective a fost dovedita de P.Debye in 1918 cu ajutorul razelor X. Compusii ionici se numesc si electroliti, deoarece in stare topita sau dizolvata conduc curentul electric. Pe cale spectrala s-a dovedit ca nici chiar in stare gazoasa compusii ionici nu sunt formati din molecule, ci sunt alcatuiti din perechi de ioni cu sarcini electrice opuse.

Alte referate despre: legaturi chimice, legaturile chimice, legaturi chimice referat

Legaturi chimice

Cand combinatiile ionice sunt dizolvate in apa sau in alti dizolvanti polari atunci se produce fenomenul disocierii electrolitice; ionii se misca independent si substanta in solutie este buna conducatoare de electricitate.

Alte referate despre: legaturi chimice in compusi organici, referat legaturi chimice, legaturi chimice in compusi organici power point
Referate afisate : 17
Medie note: 7.77 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK