Practica de specialitate bcr

Practica de specialitate BCR

Institutiile de credit comerciale desfasoara o serie de activitati specifice si anume : atragerea disponibilitaasilor monetare prin operativitate si condisii de depozitare avantajoase din punct de vedere al remunerarii, lichiditati, disponibilitatii si sigurantei : acordarea de credite pe diferite termene , asigurarea unei circulatii eficiente a mijloacelor si instrumentelor de plata in scopul derularii rapide a decontarilor intre clientii institutilor de credit, pastrarea in siguranta a valorilor, sporirea si diversificarea de servicii finaciare pentru cliensii, persoanr fizice si juritice.

Banca Comerciala Romana (BCR) a fost infintata in anul 1990, prin preluarea operatiunilor bancare comerciale ale Bancii Nationale a Romaniei. In prezent BCR este cel mai inportant grup financiar din Romania, incluzand operatiuni pe piata de leasing, adiministrative active, fonduri de pensii private si in domeniul locativ.

Nivel: Facultate
Dimensiune: 19kb
Downloads: 559
Materia: Finante-Banci

Proiect de practica in cadrul unei institutii

* Cabinet Primar General
* Directia buget
* Directia integrare europeana si relatii internationale
* Directia managementul creditelor externe
* Directia resurse umane
* Directia inspectie si control general
* Directia de audit public intern
* Biroul asigurarea calitatii serviciilor
* Directia financiar, contabilitate, urmarire creante
* Directia sisteme informatice
* Directia urbanism si amenajarea teritoriului
* Directia patrimoniu evidenta proprietati, cadastru
* Directia invatamant, cultura
* Directia de investitii si achizitii publice
* Directia utilitati publice
* Directia transporturi, drumuri si siguranta circulatiei
* Directia coordonare reglementare infrastructura
* Directia relatii publice si informare
* Directia administrativ transport
* Directia protectia mediului si educatie eco-civica
* Serviciul asistenta tehnica a C.G.M.B.
* Directia administratie publica ...

Alte referate despre: proiect de practica in cadrul unei institutii publice, proiect de practica in cadrul unei institutii, proiect practica in cadrul unei institutii

Practica bancara - BRD

Practica bancara - BRD
1990-1998
Nasterea BRD ca banca comerciala intervine in 1990. Preluarea activelor si pasivelor Bancii de Investitii constituie baza activitatii, dar autorizarea generala pentru activitatile bancare atribuita acestei entitati stimuleaza constituirea unei importante retele de agentii pe intreg teritoriul tarii. Este vorba de asemenea despre asigurarea prezentei BRD acolo unde se dezvolta activitatea industriala pentru a transmite din experienta in domeniul creditului de investitii. Astfel, unitatile sale se indreapta in special, in afara atragerii depozitelor societatilor comerciale si persoanelor fizice, catre creditele pentru investitii destinate societatilor comerciale. Apar si operatiunile de schimb la vedere.

Alte referate despre: practica bancara brd, referate practica bancara brd, referat practica bancara brd

Practica la BCR

-deschiderea de conturi în valută pentru persoane fizice şi juridice şi efectuarea de operaţiuni de schimb valutar ;
-derularea operaţiunilor de decontare , în numele clienţilor , a activităţilor de comerţ exterior .
Interesul clienţilor de toate categoriile pentru colaborarea cu B.C.R. , evoluţia acestei clientele contribuie în final la completarea imaginii despre bancă .

Alte referate despre: practica la bcr, practica bancara bcr, practica in bcr

Practica de specialitate in statistica

Rezultatele sistematizarii datelor prin grupare sunt cunoscute, in general, sub denumirea de distributii statistice.Reprezentarea grafica este o metoda de prezentare sub forma unei imagini a datelor unei distributii intr-un sistem de coordonate dat.Obtinerea indicatorilor statistici este necesara pentru caracterizarea, in expresii numerice generalizatoare, a ceea ce este esential pentru un grup de unitati sau pentru intreaga colectivitate studiata in conditii de timp si de spatiu date.

Alte referate despre: practica de specialitate, practica de specialitate management financiar contabil, practica de specialitate contabilitate

Judecatoria - caiet de practica

Conţinut
Programul de practică al studenţilorva trebui să permită cunoaşterea de către aceştia a principaleloraspecte organizatorice,funcţionale şi de competenţă specifice instanţelor judecătoreşti şi parchetelor.

Alte referate despre: judecatoria caiet de practica, judecatoria - caiet de practica, judecatoria-caiet de practica

Hame Romania - proiect practica

HAME ofera produsele sale sub aceste marci de comert - Hame si marcile premiate Otma. In sortimentul Hame isi gaseste produsul fiecare, care cauta calitate, gusturi traditionale si noi, precum si alimente absolut nevatamatoare la preturi convenabile. Societatea Hame este o societate alimentara de frunte, care se ocupa cu productia alimentelor de lunga durata si a preparatelor racite, a carei traditie provine inca din anii 20 ai secolului trecut.

Alte referate despre: hame romania proiect de practica, hame romania, in romania se practica accize

Practica tehnologica S. A. Termocom

Practica tehnologica S. A. Termocom:Astfel, pina in 1965 se presupunea dezvoltarea sarcinilor termice, neatingind cota de 158 Gcal/ora la agentul termic (temperatura maxima – 140 grade) si 60 tone/ora la aburi. In conformitate cu aceasta sarcina, de la CET magistrala principala trebuia sa fie instalata pe strada nr. 41 in directia zonei Riscani, pentru ca mai apoi sa-si schimbe directia initiala - spre strada A. Doga, in partea centrala a Chisinaului.

Dezvoltarea alimentarii centralizate cu caldura a fost fixata in „Schema termoficarii orasului Chisinau in perioada anilor 1964-1970, luindu-se in calcul perspectivele de dezvoltare pina in anul 1980”.Aceasta a fost elaborata de una dintre sectiile Institutului Unional de Stat de Proiectari „Promenergoproiect” din Kiev, in iunie 1964. Institutul respectiv indeplinea astfel misiunea Directiei principale pentru energetica si electrificare ...

Alte referate despre: practica tehnologica s a termocom, practica tehnologica, referat pentru practica tehnologica auto

Prezentarea generala a societatii - lucrare practica

Prezentarea generala a societatii - lucrare practica. Concluzii:
-S-a inregistrat o crestere a activului firmei cu peste 200% , ( 8739 / 4315), ceea ce constituie un rezultat foarte bun .( trebuie avuta in vedere si cresterea preturilor ca efect al inflatiei ).
-Se constata o scadere a ponderii activelor imobilizate ( de la 62,5% la 45,6 % )

Alte referate despre: prezentarea generala a societatii - lucrare practica, prezentarea generala a societatii lucrare practica, prezentarea generala a societatii

Lucrare practica la intreprinderia Moldcarton

Lucrare practica la intreprinderia Moldcarton
3.Particulariţăţile procesului tehnoligic la întreprindere
Depozitul de maculatură.Aici este adusa maculatura din care se face cartonul,in depozit maculatură trece curăţarea manuala de diferite impurităţi ca exemplu:peliculă. Secţia de producere a masei.Aici maculatura se inmoaie in apă,mai trece inca odata curaţare de impurităţi,deja automat,trece prin o serie de filtre,mori,ce o kurăţă şi o macină.

Alte referate despre: lucrare practica la intreprinderia moldcarton, lucrare practica contabilitate, lucrare practica

Practica anticriminala

In societatea moderna,crimele comise si persoanele care le-au comis sunt cercetate,urmarite si judecate de organele de stat,aplicandu-se masuri represive,pedepse,pentru ca faptuitorul sa nu mai poata comita alte crime.Pe langa pedepse,criminologia,in cazul cauzelor sociale ale crimei,propunandu-se solutii preventive sociale,solutii de ameiorare a conditiilor de trai,iar in cazul criminalilor anormali,solutii medicale si asa mai departe.

Alte referate despre: referate practica anticriminala, practica anticriminala, biometria si practica anticriminala

Proiect practica-economie

-alte operaţiuni comerciale, inclusiv participare la investiţii de capital în România, compensaţii, barter, lohn, depozitare, achiziţionare de mobile şi imobile, reamenajări şi înstrăinarea lor;
-construcţii civile şi industriale, reparaţii, reamenajări, modernizări, restaurări, amenajări şi dotări industriale, comerciale, social-culturale, de agrement şi odihnă, sportive şi de sănătate;
-executarea de instalaţii electrice, termice, sanitare, lucrări de întreţinere şi reparaţii ale acestora;
-producţia de uleiuri alimentare şi comercializarea acestora;
-producţia şi desfacerea de produse industriale, agricole, a bunurilor de larg consum, alimentare şi nealimentare, etc.

Alte referate despre: practica economie, proiect practica economie, caiet de practica economie

Contabilitate - instruire practica

Pentru constituirea oricarui tip de societate comerciala este necesara indeplinirea a doua categorii de conditii:
1.Conditia de fond:
-existenta unui contract de societate ;
-consintamantul calitatea de a contracta;
-obiectul contractului de societate;
-partile societatii;
-participarea tuturor asociatiilor la profit si pierdere ;

Alte referate despre: contabilitate instruire practica, instruire practica la specialitatea contabilitate, contabilitate caiet practica

Practica pedagogica

Capacitatea educativă a subiectului nu e nativă ci apare din asumarea şi gestionarea relaţiilor individului cu mediul social. Pedagogul francez identifică acei parametri constant repartizaţi în morfologia actului de cunoaştere. Consecinţele unei atare colportări se enunţă altitudinal.

Alte referate despre: practica pedagogica, caiet de practica pedagogica, caiet de practica pedagogica completat
Referate afisate : 14
Medie note: 8.43 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles