Proces verbal distrugere

Proces verbal de inventariere

Comisia de inventariere constituita din:

…………………………....................... in calitate de ………………………….....
……………………............................... in calitate de …………………………….
……………………..........................…. in calitate de …………………….............

in baza deciziei nr …../……………… a efectuat inventarierea mijloacelor fixe, obiectelor de inventar, marfa si materialele din depozit in zilele de ........................ .

Au fost constatate urmatoarele: / Nu au fost constate plusuri sau minusuri de inventar.

Rezultatele inventarierii cuprinse in listele de inventar prin efectuarea inventarierii faptice se vor inregistra in contabilitate.

Comisia de inventariere declara incheiata inventarierea patrimoniului la 31.12.2004.


Comisia de inventariere


Nume: ……………………... Semnatura: ________________
Nume: ……………………… ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 5kb
Downloads: 9641
Materia: Economie

Proces verbal

Subsemnatii Gurigiu Viorel si Pop Alexandru avand functia de inspectori in baza legitimatiilor de serviciu nr. 25/40/2001 respectiv 125/667/2001 si a ordinului de deplasare nr. 209 si 210 din 2003 ne-am deplasat la S.C. ,,ELEMENTE“ SRL

Alte referate despre: proces verbal de inventariere, proces verbal, proces verbal inventariere

Activele patrimoniale

Potrivit metodei “ultimei intrari - primei iesiri” (LIFO), bunurile iesite din gestiune se evalueaza la costul de achizitie (sau de productie) al ultimei intrari (lot). Pe masura epuizarii lotului, bunurile iesite din gestiune se evalueaza la costul de achizitie (sau de productie) al lotului anterior, in ordine cronologica.

Alte referate despre: activele patrimoniale, activele si pasivele patrimoniale, activele si pasivele

Valori mobiliare

a) valori mobiliare primare de genul acţiunilor şi obligaţiunilor care
conferă posesorului fie dreptul de coproprietate, fie dreptul de creanţă şi
generează acestuia venituri viitoare.
b) valori mobiliare derivate rezultate din combinarea valorilor mobiliare primare care au o existenţă de sine stătătoare pe piaţa financiară şi a căror emisiune este legată de nevoia de protecţie împotriva riscurilor sau de necesitatea gestionării eficiente a portofoliului. În categoria valorilor mobiliare derivate se cuprind contractele forward, futures sau options.
c) produse sintetice – produse de tip coş având drept scop dispersarea riscurilor pe un număr cât mai mare de valori mobiliare ce cuprind coşul (ex: contracte pe indici bursieri).

Alte referate despre: valori mobiliare, valorile mobiliare, comisia nationala a valorilor mobiliare

Evaluarea terenurilor si a mijloacelor fixe

Evaluarea terenurilor si a mijloacelor fixe
1) Principiul costului istoric, care impune înregistrarea în contabilitate a activelor şi pasivelor la costul de origine (intrare) consemnat în documente justificative. Cu acest cost figurează în contabilitate de la intrare până la ieşire, el putând fi modificat numai prin reevaluare. Opţiunea pentru costul istoric se întemeiază pe faptul că este singurul cost evidenţiat în documente, deci are un caracter verificabil şi o determinare obiectivă.

Alte referate despre: evaluarea mijloacelor fixe, evaluarea mijloacelor fixe convergenta, cheltuieli cu evaluarea mijloacelor fixe

Inventarierea

Inventariera
Decizia de imputare se intocmeste in doua s-au mai multe exemplare in functie de numarul de persoane vinovete si serveste ca document de imputare,are titlu executoriu si se arhiveaza la compartimentul financiar contabil.Lipsurile se pot datora si datorita unor fenomene naturele,caz in care nu se imputa ci se acorde sczaminte. cazamintele se acorda in anumite limite maxme stabilite prin hatarari guvernamentale si sunt stabilite pentru anumite sortimentede produse si in anumite perioede ale anului.Perisabilitatile sunt scazamintele normale ale anumitos marfuri datorate unor fenomene naturale cum ar fi:uscare(faina,zahar),volatizare(esente).spargere(oua).

Alte referate despre: inventarierea, inventarierea referat, inventarierea mijloacelor fixe

Contabilitatea - intreprinderea

Contabilitatea - intreprinderea
Sistemul actual de contabilitate din tara noastra este organizat in doua circuite :
a) CONTABILITATE FINANCIARA – este normalizata si are la baza norme utilitare pentru toate societatile . Obiectivul principal al acesteia este acela de a furniza informatii utile atat pentru necesitatile proprii ale intreprinderii(management), cat si pentru utilizatorii externi.
b) CONTABILITATE INTERNA DE GESTIUNE - are cas cop evidentierea analitica a proceselor interne ale unei societati. Aceasta furnizeaza , in principal, informatii utilizate de managementul intreprinderii .

Alte referate despre: contabilitatea construieste intreprinderea, contabilitatea stocurilor, contabilitatea salariilor

Arme de distrugere in masa

Materialele de construcţie reţin în mod diferit radiaţia penetrantă, fapt care trebuie luat în consideraţie la construirea adăpostu-rilor. De exemplu, pentru ca radiaţia să fie redusă de două ori, ea trebuie să treacă prin 2,8 cm de oţel, 10 cm de beton, 14 cm de perete de cără-midă, 14 cm de pământ sau 30 cm de lemn.

Alte referate despre: arme de distrugere in masa, arme de distrugere in masa sec 21, semne arme de distrugere in masa

Alcoolul - proces literar (sceneta)

Martor1- Da. Consider ca cele mentionate in actul de acuzare sunt adevarate. Zilnic vedem pe strazi oameni rapusi de “Alcool”, fie ca merg pe….7 carari, fie ca sunt trantiti la pamant, pe peluze, ori in parcuri. Deunazi, m-a intrebat unul: “Nu stii….unde….stau….eu?” ,“Stiu i-am raspuns . O iei pe…..prima la dreapta”. Si-a luat-o, pe prima la stanga. Cunosc bine familii destramate si copii abandonati, tot din cauza “alcoolului”. Am vazut oamenii cu simturile denaturate si oamenii care au devenit neoameni.

Alte referate despre: inima-proces literar sceneta, proces literar sceneta, alcoolul proces literar

Agentia Internationala pentru Energie Atomica si armele de distrugere in masa

Agentia Internationala pentru Energia Atomica (AIEA) a fost infiintata cu ocazia Conventiei ONU de la New York din 26 octombrie, 1956, in scopul controlului activitatilor necleare ale tuturor statelor lumii, ca urmare a semnalului de alrma tras d catre presedintele american Eisenhower in lucrarea « Atomi pentru pace » inaintata Adunarii Generale a ONU in anul 1953.

Alte referate despre: agentia internationala pentru energie atomica, agentia internationala pt energie atomica referat, agentia internationala de energie atomica

Investigarea locului faptei in cazul incendiilor

b. Incendii determinate de razele solare.Aceste incendii sunt mai puţin frecvente decât cele provocate de trăznet, dar le întâlnim totuşi în locuri deschise, cum sunt pădurile cu multe uscături, miriştile etc. Un ciob de sticlă cu proprietăţi optice de a concentra razele solare ce-l străbat, un obiect sferic şi lucios de aluminiu, iar în încăperi ţiglele de sticlă pentru a asigura luminarea podurilor, glasvândurile sau sticlele defecte cu umflături au rol de lentilă. O pereche de ochelari, un vas de sticlă plin cu apă, o oglindă de bărbierit etc.

Alte referate despre: investigarea la locul faptei in cazul incendiilor, cercetarea locului faptei in cazul de moarte violenta, investigarea locului faptei

Caiet de practica - drept

Opisul alfabetic in care se trec numele si prenumele tuturor partilor ce figureaza in cauzele inregistrate in registrul general de dosare, inclusiv al persoanelor introduse ulterior in proces, incluzindu-se numarul dosarului la fiecare persoana, in parte.
Registrul de intrare-iesire a corespondentei care este al administratiei, in care se inregistreaza corespondenta care nu are legatura cu cauzele venite spre judecare si corespondenta privind lucrarile ce urmeaza a fi efectuate de executorul judecatoresc.

Alte referate despre: caiet de practica drept, caiet de practica drept anul 4, model caiet de practica drept

Metode si tehnici de evaluare

Conceptul de strategie de evaluare reflecta tendinta de extindere a actiunilor evaluative: de la verificarile traditionale la evaluarea proceselor si conditiilor de desfasurare a activitatii didactice, a situatiilor de instruire/invatare. Fiind un proces multidimensional, se pot identifica, in functie de criteriile alese, mai multe strategii/tipuri de evaluare.

Alte referate despre: tehnici de evaluare a gradului de satisfactie a clientului, metode si tehnici de evaluare, tehnici de evaluare a randamentului scolar la matematica

Caldura.Propagarea caldurii

O modalitate de modificare a energiei interne a unui corp este frecarea (ex.: daca se freaca palma de partea metalica a mesei de laborator).Forta de frecare efectueaza un lucru mecanic care are ca efect cresterea temperaturii corpului , a agitatiei termice si a energiei interne.Deci ,prin efectuarea unui lucru mecanic energia interna a corpului variaza.

Alte referate despre: caldura propagarea caldurii, caldura propagarea caldurii referat, caldura propagarea caldurii referate clasa a 8 a

Enzimele - scurt istoric

Din acest extract, Payen si Persoz (1833) au izolat prin precipitare cu etanol, prima enzima, amilaza, sub forma unui material solid alb, amorf, capabil sa solubilizeze o cantitate de amidon de 2000 de ori mai mare decat propria sa greutate. In 1830, Robiquet si Boutron-Chalard au descoperit hidroliza amigdalinei, cu extract de migdale amare, iar in 1837, Liebig si Wohler au izolat enzima respectiva, numind-o emulsina.

Alte referate despre: scurt istoric al clasificarii naturale a lumii vii, scurt istoric al contabilitatii, scurt istoric al constitutionalismului in romania

Ingrijirea pacientului cu anemie

Etiopatogenie: Necesarul de Fe al organismului in copilarie este de 0,5- 1mg/kg/zi si este asigurat prin aport exogen alimentar, cu exceptia sugarului in primele 4-6 luni de viata, care foloseste Fe din rezerve. Eficienta de absorbtie a Fe este de 10-20%, deci aportul alimentar necesar zilnic este de 8-10 mg Fe elemental. (eficienta de absorbtie a Fe din laptele uman este de 50%).

Capitalul de Fe la nastere este de 250- 300 mg, din care 175mg - Fe heminic, 30-50mg - Fe de rezerva, 15 mg - Fe tisular, 0,5-0,7 mg Fe seric. Ponderea sa majora este de provenienta materna, fiind transportat activ transplacentar, aprox. 0,5 mg/zi in primul trimestru de sarcina, ajungand la 3-4 mg/zi in ultimele 70-80 zile de sarcina. Ligatura tardiva a cordonului ombilical suplimenteaza cu 40-50 mg capitalul de Fe.

Alte referate despre: ingrijirea pacientului cu anemie, ingrijirea pacientului cu insuficienta respiratorie acuta, ingrijirea pacientului cu boala basedow

Pe teme de psihologie - Memoria

Pentru ca am staruit asupra "bazei fiziologice" a memoriei, sa spunem ca activitatea nervoasa superioara presupune doua procese nervoase, implicate, de fapt, in intreaga activitate psihica a omului : excitatia - starea de activitate si inhibitia - situatia de franare urmata de o intrerupere temporara a activitatii. Am mai intalnit termenul "excitatie" in legatura cu analizatorii, cu senzatiile - in acceptia de "actiune a unui stimul", numita si "stimulare".

Alte referate despre: referat psihologie memoria, referate psihologie memoria, psihologie memoria
Referate afisate : 17
Medie note: 8.70 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK