Programe de scris pe calculator

Programe utilitare

Programe utilitare - Din această cauză se recomandă arhivarea doar a fişierelor folosite mai rar sau a celor foarte voluminoase, precum şi la transferurile de date prin Internet sau e-mail, deoarece creste substanţial viteza de transmitere a datelor.Programe utilitare

Programe utilitare - In prezent aplicaţia WinZip din Windows 95 sau 98 este cea mai folosită pentru administrarea arhivelor. Aplicaţia WinZip asigură o serie de operaţii, printre care se pot enumera:

Nivel: Facultate
Dimensiune: 13kb
Downloads: 5888
Materia: Informatica

Evolutia limbajelor de programare

Aşa cum pentru însuşirea unei limbi străine trebuie învăţate cuvintele acesteia şi regulile cu care pot fi manevrate tot aşa pentru însuşirea unui limbaj de programare trebuie studiate cuvintele şi semnele care îl compun împreună împreună cu regulile de manevrare a lor.

De-a lungul timpului,oamenii au inventat masini pentru a calcula cat mai eficient.Inaintea calculatoarelor performante din zilele noastre,au existat alte masini de calcul.

Alte referate despre: evolutia limbajelor de programare, evolutia limbajelor de programare referat, referat evolutia limbajelor de programare

Programe utilitare

În acelaşi timp se pot folosi tastele de comenzi rapide pentru a selecta anumite comenzi fără să folosim meniurile. Tastele de comenzi rapide sunt afişate în meniu în dreptul comenzii corespunzătoare.

Alte referate despre: programe utilitare, programe utilitare referat, referat programe utilitare

Reprezentarea grafica

Procedura CLEARVIEWPORT sterge ecranul cu culoarea de fond, aceasta aplicandu-se si ferestrei de lucru.
Coordonatele ecran si reprezentarea punctelor.

Alte referate despre: reprezentarea grafica a functiilor, reprezentarea grafica a datelor statistice, reprezentarea grafica

Turbo Pascal avansat

Observatii:
1) Un arbore binar vid este arbore AVL.
2) Orice subarbore al unui arbore AVL este arbore AVL.

INSERAREA INTR-UN ARBORE AVL

Sa presupunem ca trebuie sa inseram un nod in subarborele stang al
unui arbore AVL si ca in urma acestei inserari inaltimea subarborelui
stang ar creste.Daca notam cu i(st), respectiv i(dr) inaltimea celor 2 subarbori (stang respectiv drept) inainte de inserare , putem distinge urmatoarele trei cazuri :

1)daca i(st)=i(dr), rezulta ca prin inserare se va strica egalitatea
dintre inaltimile subarborilor, dar proprietatea de echilibru exista ;

2)daca i(st)i(dr) , rezulta ca prin inserare se strica prorietatea de echilibru, deci trebuie reechilibrat arborele . Se poate demonstra ca problema reechilibrarii se reduce la cele doua cazuri si simetri - cele lor pentru inserarea in subarborele drept, prezentate mai jos.

Fie nodul nou inserat care si-a gasit loc in subarborele stang al arborelui :
...

Alte referate despre: turbo pascal avansat, turbo pascal, programe turbo pascal

Primii pasi in Visual Basic versiunile 4.0-6.

3. Programarea
Programarea este partea cea mai grea in realizarea unui program.
Vom continua cu cele 2 forme alese din forma principala(Form1): imaginea si butonul de comanda “Inchide aceasta aplicatie”.
Sa spunem ca vrem, atunci cand dam click pe imagine sa ne apara o caseta de dialog.

Alte referate despre: primii pasi in visual basic, visual basic primii pasi si urmatorii ebook, visual basic primi pasi

Programe in C++

Programe in C++

Alte referate despre: programe pascal, programe c, programe in pascal

Virusi programe antivirus

Primele programe antivirus puteau repera usor acesti invadatori.
Creatorii de virusi au reactionat insa prin adoptarea unor strategii
mai performante si au dezvoltat proceduri capabile sa infecteze un
program,fara ca alterarea sa fie prea ostentativa.

Alte referate despre: virusi programe antivirusi, virusi programe antivirus, virusi programe antivirus referat

Programe de calcul aplicatii practice

Identificarea unei multimi de obiecte care au proprietati si comportamente comune poarta numele de clasificare. Clasa este un alt concept de baza al programarii orientate-obiect, si ea reprezinta o abstractizarea a elementelor (proprietatilor si operatiilor) comune partajate de o multime de obiecte si descrie implementarea acestora.
Obiectele sunt reprezentari concrete ale claselor, iar procesul de creare a unui obiect pe baza definitiei unei clase poarta numele de instantiere.

Alte referate despre: aplicatii practice calculul integral, calculul integral aplicatii practice, aplicatii practice

Prezentare calculator

Calculatorul este o unitate componentă a unui sistem de calcul , care conţine: Memoria-locul unde este executat programul. Hard Discul-locul unde este înregistrată toată informaţia unui calculator. Procesorul - are rolul de prelucrare (procesare) a informaţiei. Monitorul. Este unitatea de afişare a informaţiilor. Imaginea de pe ecran este prelucrată anterior de o placă video specializată, care este încorporată în calculator.

Alte referate despre: componentele calculatorului, componentele unui calculator, istoria calculatorului

Instruirea asistata de calculator

Programarea ramificată – varianta N.A.Crowder - ,,solicită un efort intelectual mai mare’’necesar elevului pentru ,,recunoaşterea răspunsului corect din cîteva răspunsuri date,pe baza testului alegerii repetate’’ (Okon,Vicenty,1974).

Alte referate despre: instruirea asistata de calculator, instruirea asistata pe calculator, instruirea asistata de calculator referat

Programe de aplicatii

a) APLICAŢII PENTRU BIROTICĂ Programele de aplicaţii pentru birotică sunt destinate pentru: editare de text, imagini şi formule matematice; calcul tabelar; realizare de prezentări, baze de date, pagini Web. Programele de aplicaţii pentru birotică se pot grupa în câteva mari grupe:
• Procesoare de text şi imagine fixă tip document: WORD, WORDPAD, WORDSTAR, WORDPERFECT, VENTURA PUBLISHER, PAGEMAKER, EXPRESS PUBLISHER; • Procesoare pentru desen şi reprezentări grafice: COREL DRAW, HARVARD GRAPHICS;
• Procesoare de tabele: EXCEL, LOTUS 1-2-3, QUATRO; • Programe de gestiune a bazelor de date: access, APROACH;
• Procesoare integrate: WORKS, FRAMEWORK, OPEN access, SYMFONY;
• Procesoare pentru comunicaţii şi pentru reţele de date. Dintre programele ...

Alte referate despre: programe de aplicatii, programele de aplicatii, referat programe de aplicatii

Primii pasi in Calculator-Microsoft Word

TERMENI
Tab = aliniat
Enter = trece pe randul urmator; da un paragraph mai jos
Capslock =scrie cu majuscule fiind apasat o data, daca vrei sa-l dezactivezi trebuie sa-l mai apesi o data.
Bara jos(space) = lasa spatiu
Shift = fiind apasat si scriind ceva scrie cu litere mari; si daca sunt doua caractere pe o singura tasta scrie caracterul mai mie(de mai sus)
Backspace = sterge o litera grasita; da un paragraph mai sus
Home = daca esti pe un rand aproape plin nu mai dai pe sageata stanga, ci dai direct Home
End = daca esti la inceput pe un rand scris si dai end te da la sfarsitul randului.
Page Up = da pagina sus; rotita mausului
Page Down = da pagina jos; rotita mausului
Insert = scrie in continuare pe un rand fara sa dea mai departe scrisul
Delete = sterge de la stanga la dereapta
Mosessohn Daniel

Alte referate despre: primii pasi in tabele microsoft word, primii pasi in calculator, primii pasi pe calculator

Comanda releu prin calculator

In practicã acest curent este cam de 10-50 de ori mai mare decat curentul de baza. Asadar apare curent pe traseul XT2T1G, curent amplificat de T1, insuficient deschiderii releului, dar suficient de mare pentru a deschide un al doilea tranzistor, pnp – T2. Asadar jonctiunea bazã -emitor este polarizatã, dar este necesarã si polarizarea jonctiunii bazã-colector pentru a capta golurile electronice produse la polul pozitiv al sursei releului, si a realiza astfel a doua amplificare. Acest rol revine diodei D1.

Alte referate despre: comanda releu prin calculator, comandarea uniu releu de calculator referat, comanda releu calculator
Referate afisate : 17
Medie note: 8.28 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK