Proiect de certificare-arte si meserii

Proiect de certificare - arte si meserii

Este interzis a se folosi aceiaşi lenjerie pentru două sau ma multe cliente. Tot odată fiecare lucrător trebuie să aibă trusa personală completă de bună calitate şi foarte bine întreţinută. Lucrând cu aceleaşi ustensile coaforul se obişnuieşte cu ele cu mânuirea lor astfel realizează o muncă de calitate într-un timp ma scurt şi cu un efort redus.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a lucrului salonul de coafură trebuie să fie aprovizionat coform cerinţelor ai produselor şi materialelor necesare procesului de muncă. Ex: Vopsele de diferite culori, tipuri, pudră decolorată, tratamente pentru păr, lacuri, fixative, spumă pentru păr, gel de păr, ceară, cremă ondulatoare, soluţii pentru permanent, soluţii pentru neutralizare, decapantul.


MOBILIERUL NECESAR PENTRU SALONUL DE COAFURĂ

OGLINDA
Este un auxiliar preţios ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 31kb
Downloads: 2780
Materia: Diverse

Motorul - proiect pentru certificare

-Pentru verificarea si reglarea jocului dintre supape si culbutori se recomanda metoda “supapa de evacuare deschisa” efectuandu-se operatiile:
a)se aduce maneta de comanda a vitezelor pe pozitia “liber” ;
b)se strang suruburile de fixare aa suportilor rampei culbutorilor la un cuplu 1.5 la 1.7 daNm;
c)se aduce supapa de evacuare a cilindrului nr. 1 in pozitia complect deschisa;
d)se verifica gradul de uzura al suprafetelor de lucru la culbutorul si supapa de admisie de la cilindrul nr. 3 si suprafetele de lucru la culbutorul si supapa de evacuare de la cilindrul nr. 4 si se corecteaza, daca este cazul, in vederea evitarii erorilor de masurare. (fig. 1)

Alte referate despre: motorul diesel, motorul electric, motorul otto

Raport audit

Raport audit - Noi am efectuat auditul conform Normelor de audit financiar si certificare a bilantului contabil elaborate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România, norme aliniate la standardele europene si internationale în domeniu.

Alte referate despre: raport audit, raport audit intern, raport audit financiar

Proiectarea instalatie de distilare

Vaporii concentraţi în coloană prin conductă sunt trecuţi în spaţiul inter-tubular în deflegmator. Prin tuburi circulă apă ce vine prin racordul de admisie de la răcitor condensator. Flegma formată se scurge printr-un racord hidraulic de forma U şi prin vasul de expansiune (rotametru) pe ultimul taler din coloană. Vasul de expansiune este destinat urmăririi cantităţii de flegmă, care trece din deflegmator pe coloana de condensare. Apa se încălzeşte pînă la aproape 85-900C. De aceea la ieşire, ea e îndreptată printr-o ţeavă în schimbătorul de căldură superior din preîncălzitor. Vaporii la ieşirea din deflegmator nimeresc într-o ţeavă care duce în acelaşi rezervor de preîncălzire. Datorită recuperării căldurii a apei din deflegmator şi a vaporilor, instalaţia devine mai eficientă faţă de acea precedentă, care folosea numai căldura vaporilor sau numai căldura apei de la ieşire.

Alte referate despre: proiectarea instalatiei pentru distilare in vacuum, proiectarea instalatiei de distilare, instalatie de distilare

Proiect practica

Administrarea memoriei:
- alocarea pentru proces a spaţiului de adrese;
- asigurarea schimbului între memoria internă şi disc;
- administrarea segmentelor sau paginilor.

Alte referate despre: practica drept spiru haret, caiet de practica drept, caiet de practica administratie publica

Fortran - tema1

Aceasta lucrare a fost creata,in cooperare cu Corporatia Microsoft,pentru a va oferi aptitudinile si cunostintele absolut necesare pentru pregatirea in vederea cerintelor noului program de certificare MCSE pentru Windows 2000.Veti gasi informatii necesare pentru a intelegerea aprofundata a instrumentelor si conceptelor referitoare la retele in Windows 2000, pentru a va pregati pentru examenul #70-216:Implementarea si administrarea unei infrastructuride retea Microsoft Windows 2000,precum si pentru a progresa catre certificarea MCSE.

Alte referate despre: fortran, descarcare fortran in limba romana, romania inte orient occident tema1

Metode si procedee evaluativ - stimulative

Portofoliul
este o metodă care a apărut recent în învăţământul românesc şi nu este prea uzitată. O anumită încredere în ea provine şi din formalismul cu care este aplicată nu de puţine ori,ca şi din rezistenţa unor cadre didactice faţă de ceea ce nu a mai fost aplicat.
Portofoliul presupune produse ale activităţii de învăţare a elevilor; aceştia creează şi selectează produsele ,însoţindu-le de reflecţii personale .

Alte referate despre: metode si procedee evaluativ stimulative, metode evaluativ-stimulative, metode si procedee evaluativ-stimulative

Viata si activitatea lui Hertz

Heinrich Hertz s-a încarnat la 22 februarie 1857, la Hamburg, în familia unui avocat şi senator al Hamburgului. Încă din tinereţe a dovedit înclinaţii către diverse meserii: a învăţat tâmplăria şi a lucrat şi la strung. La vârsta de 18 ani a terminat studiile medii şi a avut impresia că este destinat meseriei de inginer.

S-a dus să studieze tehnica la München, dar după doi ani de studii a constatat că îl atrage mai mult activitatea ştiinţifică din domeniul fizicii. Atunci s-a mutat la Universitatea din Berlin, unde a început sa studieze matematica şi fizica. Studentul deosebit de sârguincios a fost remarcat de cunoscutul profesor de fizică Herman von Helmholtz, care l-a luat ca practicant în laboratorul său.

Alte referate despre: viata si activitatea lui hertz, folosirea decantarii si filtrarii in viata si activitatea oamenilor, viata si activitatea lui mihai eminescu

Constantin Brancusi

Brancusi reuseste sa anuleze efectele gravitationale, dematerializand, printr-o slefuire indelunga, volumele. Alteori - cazul Coloanelor fara sfarsit dintre 1918-1928 - ideea de inaltare este asigurata de cresterea pe verticala a unor modului geometrici. Este o perioada cand sculptorul face schite si pentru comanda - nerealizata - a maharajahului Yeswart Rao Holkar Bahadur, pentru un Templu al meditatiei (1933). 53875vgj88nhs6m

Alte referate despre: constantin brancusi referat, referat constantin brancusi, constantin brancusi

Poprirea

Pe de alta parte, poprirea se realizeaza prin intermediul unei proceduri ce confera suplete si rapiditate in recuperarea creditului, elemente de natura a o face preferabila altor proceduri executionale.

Alte referate despre: poprirea, 3 poprirea, poprirea referat

Managementul serviciilor turistice

Intre orientarile fundamntale ale economiei moderne se remarca dezvoltarea si diversificarea serviciilor, constituite astazi intr-un sector distinct al economiei. Caracterizate printr-un dinamism inalt, serviciile isi pun amprenta asupra activitatii desfasurate de celelalte sectoare ale economiei, asupra modului de valorifiacre a resurselor umane si materiale, avand o contributie majora la progresul economic si social.

Alte referate despre: managementul serviciilor turistice, managementul serviciilor turistice referat, referat managementul serviciilor turistice

Gandirea economica in Antichitate si Evul Mediu

Asirobabilonienii prin dezvoltatea comertului au dat omenirii moneda metalica(mileniul III)ca instrument de schimb.De asemenea, tot ei au lasat primele acte juridice scrise -codul lui Hammurabi privind reglementarea vieti sociale si economice.Evreii prin Vechiul Testament ca si prin Noul Testament au lasat omenirii o noua conceptie religioasa,o noua atitudine despre viata sociala,despre dezvoltarea economiei de marfuri.

Alte referate despre: gandirea economica in antichitate si evul mediu, gandirea economica din antichitate si evul mediu, gandirea economica in antichitate si in evul mediu

Viata ca o prada de Marin Preda

Se hotarasc sa-si incerce norocul la Scoala de arte si meserii din Mirosi, dar intr-o librarie intalnesc un fals librar, care le promite sa inscrie copilul la o scoala de invatatori din tara, unde or mai fi ramas locuri contra sumei de o mie de lei. Dupa examen, librarul se intoarce de la Bucuresti cu inscrierea la scoala din Abrud.

Alte referate despre: viata ca o prada de marin preda -rezumat pe capitole, viata ca o prada de marin preda, rezumat pe capitole-viata ca o prada de marin preda

Purtare civilizata intr-o lume civilizata

După o scurtă perioada de viaţă, fiecare om este nevoit să recunoască că ele contribuie la formarea noastră ca oameni.Bunele maniere au radăcini într-un sentiment uman profund.Oare omul va învăţa să aibă o purtare civilizată respectând câteva reguli ce s-au impus dea lungul timpului.

,,Codul bunelor maniere” este alcătuit dintr-o mulţime de legi morale având la baza un factor comun: a nu-l deranja pe seamănul tau, al face să se simtă bine în preajma ta.

,,Când nu eşti de acord cu cineva, critică ideea şi nu persoana care o exprimă”Respectă-i pe toţi cei din jurul tău şi atunci te vei respecta pe tine însuţi, un proverb pe care-l ştiam mai de mult dar pe care debea acum am ajuns să-l înţeleg cu adevărat. Înţelegând prin asta că şi atunci când saluţi pe cineva iar acea persoană nu-ţi răspunde nu înseamnă decât că ai dovedit respect şi caracterul propriu.

Fiecare dimineaţă înseamnă de multe ori o însuţire ...

Alte referate despre: purtarea civilizata intr-o lume civilizata, purtare civilizata intr-o lume civilizata, purtarea civilizata intr-o lume civilizata compunere

Structura economica si piata muncii, servicii pentru populatie - somajul

Somajul - Pe de altă parte, în special sub aspectul structurilor ocupaţional-profesionale,educaţional-formative,comportamentale, dezechilibrele sunt influenţate şi de factori care ţin de oferta de muncă. De asemenea, aceste dezechilibre sunt generate şi de segmentarea pieţei muncii, de rigidităţile specifice acesteia, de slaba eficienţă a mecanismelor de ajustare a cererii şi ofertei de muncă. Somajul - După anul 1991 – an în care în România a fost promulgată Legea nr. 1 privind protecţia socială a şomerilor şi reintegrarea lor profesională - şomajul a devenit principala formă de dezechilibru pe piaţa muncii. Somajul este un fenomen care afectează astăzi, în proporţii diferite, toate ţările. Datele statistice arată că în unele ţări (SUA, Japonia, Suedia) evoluţia şomajului nu este de necontrolat şi nu are un ...

Alte referate despre: criza economica pe piata muncii, piata muncii servicii publicitare referat, situatia economica din piata muncii din

Definirea situativa a pietei muncii in cadrul economiei nationale

Definirea situativa a pietei muncii in cadrul economiei nationale
Piaţa muncii ca o piată a celui mai important factor de producţie este un subsistem al sistemului general al economiei naţionale şi întruneşte un mănunchi de caracteristici care îi conferă o poziţie cheie în acest sistem.Aceste caracteristici, de natură demo-economică, psihosocială, comportamentală, instituţională se referă atât la „marfă vie", care circulă pe această piaţă, cât şi la relaţiile cu celelalte pieţe ale factorilor de producţie, precum şi cu piaţa bunurilor de consum personal. Piaţa muncii nu este o piaţa ordinară,obisnuită. Ea are o anumita autonomie internă, având reguli de joc,legi si legităţi proprii de mişcare şi de structurare. Formarea cererii şi ofertei forţei de muncă,ajustarea acestora pe cea mai imperfectă dintre pieţe nu se pot realiza decât pe baza unor astfel de reguli.Procesele de ajustare a cererii şi ofertei de muncă se află în ...

Alte referate despre: functiile pietei muncii in cadrul economiei de piata, dimensiunile sectorului serviciilor in cadrul economiei nationale, miscarea circulara in cadrul economiei nationale

Mara de Ioan Slavici

Mara de Ioan Slavici
Viata lui Ioan Slavici(1848-1925)este o nesfarsita calatorie in spatiile romanesti,prezenta sa fiind in armonie si unitate cu oamenii si locurile,trasand o punte spirituala intre podgoriile aradene(locul nasterii)si podgoriile Moldovei de centru(Panciu-locul inhumarii)
Mara de Ioan Slavici

Alte referate despre: mara de ioan slavici, rezumat mara de ioan slavici, mara de ioan slavici rezumat
Referate afisate : 17
Medie note: 8.04 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles