Proiect de certificare arte si meserii

Proiect de certificare - arte si meserii

Proiect de certificare - arte si meserii. Salonul de coafură trebuie să fie dotat cu fotolii pentru cliente, oglizi, dulăpioare mici, scafe pentru spălarea părului, căşti electrice pentru uscarea părului (acestea să fie în număr suficient).

Nivel: Liceu
Dimensiune: 31kb
Downloads: 2780
Materia: Diverse

Motorul - proiect pentru certificare

-Pentru curatirea motorului si compartimentului acestuia se recomanda urmatoarele operatii : dupa racirea prealabila a motorului, se protejeaza echipamentul electric folosind o folie din plastic subtire;
-Se debranseaza bateria de acumulatoare si se acopera cu o laveta din bumbac sau folie din material plastic;

Alte referate despre: motorul diesel, motorul electric, motorul otto

Raport audit

Raport audit - Noi am efectuat auditul conform Normelor de audit financiar si certificare a bilantului contabil elaborate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România, norme aliniate la standardele europene si internationale în domeniu.

Alte referate despre: raport audit, raport audit intern, raport audit financiar

Proiectarea instalatie de distilare

În partea superioară a blazei de distilare e situată coloana de concentrare cu talere clopot(5) care e legată cu deflegmatorul multitubular(8) printr-o conductă de legătura(6). Răcirea şi condensarea vaporilor are loc cu ajutorul unui condensator răcitor(16).
Controlul distilării se efectuează cu ajutorul termomanometrelor(9), întrerupătoarelor cu vid(12), felinarului de control(17) şi vasului de expansiune tip PC--5(11).
La fel în complect mai intră şi rezervorul pentru distilat(19), rezervorul pentru fracţiile externe (,,frunţi,, şi ,,cozi,,)(18), rezervorul pentru condensat(1) şi racordul pentru evacuarea borhotului(14).

Alte referate despre: proiectarea instalatiei pentru distilare in vacuum, proiectarea instalatiei de distilare, instalatie de distilare

Proiect practica

Funcţia principală a unui sistem de operare este de a administra diferite resurse disponibile (memoria internă, procesoare, dispoziţie de intrare-ieşire) şi de a planifica utilizarea lor de către diferite procese active.

Alte referate despre: practica drept spiru haret, caiet de practica drept, caiet de practica administratie publica

Fortran - tema1

De ce este nevoie de certificarea in Windows 2000 ?
Pe masura ce industria retelelor de calculatoare creste atat ca dimensiuni cat si in complexitate,nevoia unor aptitudini dovedite este si ea in crestere.Companiile se bazeaza pe certificari pentru a verifica capacitatea angajatilor potentiali.

Fie ca saunteti incepatori sau avansati in industraia calculatoarelor, cunostintele aptitudinile si dovezile sunt celemai pretioase investitii. Microsoft a creat programul Microsoft Certified Professional (MCP) pentru a va oferi atetstatele care verifica abilitatea de a lucra cu produsele Microsoft,intr-un mod eficient si profesionist.Atestatul MP pentru profesionistii care lucreaza cu retele Microsoft Windows 2000 este noua certificare MCSE.

In viitori cativa ani,companii din intreaga lumevor folosii milionae de copii ale sistemului Windows 2000 ca sistem de operare central pentru retelele lor.Acest lucru va genera o nevoie imensa de consultanti si personal calificat pentru a proiecta,dezvolta ...

Alte referate despre: fortran, descarcare fortran in limba romana, romania inte orient occident tema1

Metode si procedee evaluativ - stimulative

În teoria şi practica educaţională se disting trei strategii de evaluare: - evaluarea iniţială –are rol de control ,este diagnostică, stimulantă şi indică planul de urmat în procesul de învăţare. Este „răul necesar” (Yvan Abornot,)

Alte referate despre: metode si procedee evaluativ stimulative, metode evaluativ-stimulative, metode si procedee evaluativ-stimulative

Commedia dell'arte

Scenariile commediei dell'arte aduceau intamplari si personaje din viata de toate zilele, cu implicatiile sociale si politice ale zilei. Dar in ciuda schematismului lor, ele ofereau reprezentatii spectaculoase, nu atat prin dinamismul intrigii-uneori de domeniul absurdului- ci in special prin formatia intelectuala si tehnica a jocului actoricesc. Astfel se explica succesul ei de-a lungul a aproape doua veacuri in intreaga Europa, insemnand un moment deosebit de important pentru scoala actoriceasca.

Alte referate despre: commedia dell arte, commedia dell arte referat ro, comedia dell arte

Arte poetice - romantismul

Critica romantic face parte dintr-o mare devenire. Diversificarea ei real se va produce abia ^n a doua jumatate a secolului al-XIX lea.

Alte referate despre: arte poetice romantismul, arte poetice-romantismul, arte poetice romantismul romanesc

Romantismul in arte

Perioada cuprinzand sfarsitul veacului XVIII-lea si primele decenii ale veacului urmator, perioada de tranzitie spre epoca moderna, e dominata de activitatea Scolii ardelene, in Transilvania, de cea a poietilor Vacaresti, a lui Conachi, urmata de Munteanu, Gh. Asachi, Iordchi si Dincu Golescu s.a. in Principate.Orientarea dominate in poezie, latura cea mai importanta a creatiei literaredin epocala e clasicasi neoclasica.

O conceptie noua si o sensibilitate diferitaseresimt spre 1830, in miscarea literara, in poiezie in primul rand, odata cu aparitia noilor generatii de scriitori, formati, “in larma ideilor noi”.Orientarea clasica, deocamdata, nu este inlaturata.

Alte referate despre: romantismul in arte, romantismul in arte plastice, romantismul in arte plastice referat

Artele Plastice in secolele XVI XVII XIX

Arte plastice, din franţuzescul arts plastique, este un termen care este o formă mai restrânsă şi învechită pentru arte vizuale, desemnând artele aşa-zis majore precum pictura, sculptura, desenul şi gravura. În limba franceză termenul îşi are originea din latinescul ars şi din grecescul plastikos şi definea la origine artele exprimate tridimensional, precum sculptura sau arhitectura, înglobând ulterior pictura, desenul şi gravura.

Alte referate despre: artele plastice in secolele xvii xviii xix, europa centrala de sud si est in secolele xvi-xvii, harta europei de est si de sud-est in secolele xvi-xvii

Corneliu Baba

În 1958, Baba a fost numit Profesor de Pictură la Institutul de Arte Frumoase Nicolae Grigorescu din Bucureşti şi a primit titlul de Maestru Emerit al Artelor. Acum, problemele anterioare cu autorităţile comuniste par să dispară. În următoarea decadă, el şi cu tablourile sale vor călători în toată lumea participând la expoziţii în locuri diverse precum Cairo, Helsinki, Viena şi New Delhi, culminând cu o expoziţie personală avută la Bruxelles în 1964. În 1962, guvernul român îi va acorda titlul de Artistul poporului, anul următor devenind membru corespondent al Academiei Române, iar în 1964 va fi membru al Academiei de Arte Frumoase din Berlinul de Est.

Alte referate despre: corneliu baba referat, corneliu baba, referat corneliu baba

Realismul in literatura si filozofie

În Statele Unite câtiva din pictorii realisti ai secolului 19 si începutul secolului 20 sunt William Harnett, John Peto, Thomas Eakins, Robert Henri, William Glackens, George Benjamin Luks si John Sloan. Urmãtorul val de realism de peste Atlantic s-a produs în timpul marii depresii din anii 30 si includea artisti ca Grant Wood, Thomas Hart Benton, John Steuart Curry, William Gropper si Ben Shahn. Dupã ce Marea Depresie s-a terminat, realismul nu a mai fost prezent decât dupã prin anii 60.

Alte referate despre: realismul in literatura universala, realismul in literatura, realismul in literatura romana

Heinrich Hertz

HEINRICH HERTZ
HERTZ(Hz) unitate de măsură a frecvenţei. A fost denumită astfel în cinstea fizicianului german Heinrich Hertz.DEFINIŢIE: 1 hertz este egal cu frecvenţa unei mişcări periodice a cărei perioada este de o secundă.
VIAŢA ŞI OPERA
Heinrich Hertz s-a încarnat la 22 februarie 1857, la Hamburg, în familia unui avocat şi senator al Hamburgului. Încă din tinereţe a dovedit înclinaţii către diverse meserii: a învăţat tâmplăria şi a lucrat şi la strung. La vârsta de 18 ani a terminat studiile medii şi a avut impresia că este destinat meseriei de inginer.S-a dus să studieze tehnica la München, dar după doi ani de studii a constatat că îl atrage mai mult activitatea ştiinţifică din domeniul fizicii. Atunci s-a mutat la Universitatea din Berlin, unde a început sa studieze matematica şi fizica. Studentul deosebit de sârguincios a fost remarcat de cunoscutul ...

Alte referate despre: heinrich hertz, heinrich hertz referat, referat heinrich hertz

Barocul. Palatul de la Versailles

Palatul Versailles, ca orice palat francez are 2 fatade: latura spre curte si latura spre gradina.
Spre curte, se remarca policromia caramizii, a pietrei si a ardeziei: stilul specific epocii lui Ludovic al XIII-lea. Acestei fatade vesele i se opune pe latura dinspre parc, o fatada maiestuoasa, in intregime din piatra. Mansart renunta la caracteristicile specifice barocului, afirmand un stil clasic, cu un ritm uniform, in care domina orizontalitatea si simetria, impunandu-se riguros. El imblanzeste severitatea ansamblului, desenand 2 randuri de bolti in plin centru, animand partea de sus a balustradei cu cateva sculpturi de trofee si de urne pentru torte.
Decoratia interioara reflecta grandoarea regala. Jocul oglinzilor demultiplica stralucirea si bogatia materialelor: marmura, aur, bronz si argint. Opulenta si coeziunea celui mai mic detaliu cu ansamblul caracterizeaza aceasta “arta regala”.
“Arta ...

Alte referate despre: referate barocul palatul de la versailles, barocul palatul de la versailles, palatul de la versailles

Viata si activitatea lui Hertz

Heinrich Hertz s-a încarnat la 22 februarie 1857, la Hamburg, în
familia unui avocat si senator al Hamburgului. Înca din tinerete a
dovedit înclinatii catre diverse meserii: a învatat tâmplaria si a
lucrat si la strung. La vârsta de 18 ani a terminat studiile medii si
a avut impresia ca este destinat meseriei de inginer.
S-a dus sa studieze tehnica la München, dar dupa doi ani de studii a
constatat ca îl atrage mai mult activitatea stiintifica din domeniul
fizicii. Atunci s-a mutat la Universitatea din Berlin, unde a început
sa studieze matematica si fizica. Studentul deosebit de sârguincios a
fost remarcat de cunoscutul profesor de fizica Herman von Helmholtz,
care l-a luat ca practicant în laboratorul sau. Ulterior i s-a
încredintat o sarcina independenta, pentru a carei rezolvare Hertz a
primit, în anul 1879, medalia de aur a Universitatii. Stagiul ...

Alte referate despre: viata si activitatea lui hertz, folosirea decantarii si filtrarii in viata si activitatea oamenilor, viata si activitatea lui mihai eminescu

Cantareata cheala - comentariu

In "Note si eontranote", Eugen Ionescu se confeseaza asupra ideii de la care a pornit in scrierea piesei: in intentia de a invata limba engleza dupa un manual de conversatie, descopera, prin cuvinte, sintagme si enunturi, un univers inedit, dar exasperant de simplu, proiectia de fapt a lumii intr-o noua limba decat cea materna, limba engleza. "Recitindu-le cu bagare de seama, invatai deci nu engleza, ci niste adevaruri surprinzatoare: ca sunt sapte zile intr-o saptamana, de exemplu, ceea de altfel stiam; sau ca podeaua se afla jos si tavanul sus, lucru pe care iarasi il stiam, poate, dar la care nu cugetasem niciodata in mod serios sau pe care il uitasem si care-mi aparea, dintr-o data, pe cat de uimitor, pe atat de indiscutabil de adevarat."

Alte referate despre: cantareata cheala rezumat, cantareata cheala, cantareata cheala eugen ionescu
Referate afisate : 17
Medie note: 8.19 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles