Publicitatea online referat

Publicitatea online

b. Urmarire
Marketerii pot urmari modul in care utilizatorii interactioneaza cu marcile lor si ce este interesant pentru consumatorii lor actuali ca si pentru cei posibil de cucerit in viitor. De exemplu, un fabricant de automobile poate urmari modul in care utilizatorii navigheaza prin site-ul sau si sa determine cati dintre acestia sunt interesati mai mult de caracteristicile de securitate ale masinii sau de beneficiile pe care le poate primi prin alegerea unui anumit model.

Anuntatorii pot determina de asemenea numarul de raspunsuri pe care le-a generat o reclama (prin determinarea numarului de accesari a acelei reclame, numarului de cumparaturi generate de accesarea unei reclame etc.), lucru greu de realizat folosind mediile traditionale de publicitate ca televiziunea, publicatiile si afisajul.

Nivel: Facultate
Dimensiune: 21kb
Downloads: 877
Materia: Publicitate-PR

Publicitate pe Internet

Publicitate pe Internet - In urma cu doar 40 de ani televiziunea era considerata “o noua media” si acum 15 ani televiziunea prin cablu a fost apreciata la fel. La inceputurile lor fiecare dintre aceste “noi media” a trebuit sa-si dovedeasca valoarea pentru a-i convinge pe anuntatori sa difuzeze un spot publicitar, iar Internetul se gaseste in aceasta situatie in prezent.

Alte referate despre: publicitatea pe internet, publicitate pe internet, publicitatea prin internet

Campanie marketing si publicitate

Pe lângă aceasta, un alt atribut important este cel al consistenţei vopselei, deci a puterii de acoperire – „este suficient să dai o singură dată cu pensula pentru a acoperii suprafaţa de vopsit”. Tradiţionaliştii ar cumpara un produs românesc, dar şi nostalgicii deoarece mentalitatea generală a oamenilor de acolo este aceea că tot ceea ce este „străin”, de import, este foarte scump, ori atributul cel mai important al produsului adresat acestui segment de piaţă este cel al preţului accesibil.

Alte referate despre: campanie marketing si publicitate, marketing si publicitate, campanie marketing direct

Relatiile publice si publicitatea firmei - Intel si Pepsi

Să ai un defect într-un produs de înaltă performanţă cum este cipul Pentium e un lucru; cum a rezolvat Intel această problemă este un alt lucru; Iniţial răspunsul oficial al Intel a fost că defectul din cip era atât de nesemnificativ încât ar produce o eroare de calcul adată în 27000 ani. Unii utilizatori care au sunat la Serviciul Clienţi Intel pentru a anunţa erori de calcul pretind că au fost respinşi de reprezentaţii firmei.

Supăraţi utilizatorii şi-au mutat plâgerea pe Internet şi i-au avertizat şi pe alţi utilizatori de PC de posibile erori ce pot fi cauzate de Pentium. apoi IBM, care eliberase pe piaţă sute de Pc-uri cu cipuri Pentium a răspuns la provocare, spunând că eroarea era departe de a fi nesemnificativă şi că putea apărea la fiecare 24 de zile. IBM a anunţat că va opri fabricarea de Pc-uri bazate pe cipuri Pentium imediat.

Din acest punct situaţia Pentium a devenit un dezastru. Fiecare ziar important, reţea ...

Alte referate despre: relatiile publice si publicitatea firmei, relatiile publice si publicitatea firmei adidas, relatiile publice si publicitatea

Publicitate si promovare

Un an mai târziu lansează pe piaţă primele produse sub marca Avon: o periuţă de dinţi, o cutie de talc şi un set de machiaj. Cifra de afaceri a companiei ajunge la 2 milioane de $ şi sediul se mută în Manhatan pe Fifth Avenue.
Oficial, în 1939 comapania California Parfume Company devine AVON PRODUCTS INC.
b) Istoria societăţii

Alte referate despre: publicitate si promovare, publicitatea si promovarea vanzarilor, publicitatea si promovarea

Publicitate si comunicare

Diversele organizatii realizeaza publicitatea in moduri diferite. In cadrul firmelor mici, de aceasta se ocupa o persoana din cadrul compartimentului comercial sau de marketing, care colaboreaza cu o agentie specialiazata. O firma mare isi va realiza propriul compartiment de publicitate, al carui manager va fi subordonat vicepresedintelui de marketing.

Alte referate despre: publicitate si comunicare in turism, publicitate si comunicare, publicitatea si comunicarea

Publicitatea

De exemplu, firma ar putea ca, in primele trei luni ale derularii campaniei, sa incerce sa acopere 705 din piata-tinta. Frecventa reprezinta numarul de ocazii in care o persoana obisnuita este expusa la mesaj. De pilda , firma ar putea urmari sa realizeze o frecventa de expunere madie avand valoarea trei.

Alte referate despre: publicitatea, publicitatea unui produs, publicitatea referat

Proiect de promovare B2B, pentru agentia de publicitate full-service Paletta&Partenerii

Organizatiile folosesc publicitatea pentru a transmite unui anumit public mesaje referitoare la ele insele, la produsele si serviciile lor sau la modul lor de comportament, cu scopul de a determina un raspuns din partea acestuia. Raspunsul poate fi de natura perceptuala: de exemplu, consumatorul isi formeaza anumite pareri in legatura cu un produs sau o marca, ori acestea pot fi schimbate de catre reclama. Ele poate fi de natura comportamentala: de exemplu, consumatorul cumpara produsul sau sporeste cantitatea cumparata. La publicitate nu apeleaza numai firme, ci si organizatii cu scop nelucrativ si institutii sociale, cum ar fi: institutiile filantropice, muzeele si organizatii religioase care-si promoveaza cauza in in randul unui public divers.
Dupa un succint studiu al pietei romanesti, in general- dar mai ales al pietei clujene, in particular- o piata afectata de criza economica din toate punctele de vedere, am ajuns la concluzia ca unul dintre domeniile care are cel mai acut nevoie ...

Alte referate despre: promovarea produselor prin reclama si publicitate, promovarea produsului turistic in govora publicitate, agentia de publicitate

Totul despre publicitate

Strategia de marketing, în întregul ei, este un mijloc de comunicare cu piaţa, fie direct, fie indirect. Pe pieţele dezvoltate cumpărătorii, clienţii, consumatorii sunt liberi să aleagă – să cumpere sau să nu cumpere un produs sau un serviciu ori pe cel oferit de altcineva. Pentru a alege, consumatorii au nevoie de informaţii – informaţii pe care să le analizeze şi la care să reacţioneze la nivelul raţional şi/sau emoţional, conştient sau inconştient.

Alte referate despre: publicitate, despre publicitate, publicitate imobiliara

Publicitatea

Firmele nu trebuie sa se limiteze la a oferi bunuri sau servicii de calitate. Ele trebuie sa-i informeze pe consumatori in legatura cu avantajele in constiinta fiecaruia. Pentru aceasta, este necesar ca firmele sa utilizeze in mod corespunzator instrumentele de promovare in masa ale publicitatii, promovarii vanzarilor si relatiilor publice.

Alte referate despre: publicitatea comerciala, publicitatea imobiliara referat, publicitatea pe piata unica europeana

Publicitatea

Publicitatea - Firmele nu trebuie sa se limiteze la a oferi bunuri sau servicii de calitate. Ele trebuie sa-i informeze pe consumatori in legatura cu avantajele in constiinta fiecaruia. Pentru aceasta, este necesar ca firmele sa utilizeze in mod corespunzator instrumentele de promovare in masa ale publicitatii, promovarii vanzarilor si relatiilor publice.

Alte referate despre: publicitatea politica, publicitatea in turism, publicitatea ca manipulare

Windows Media Player

Opţiunea Media Library din Windows Media Player a fost actualizată pentru a maximiza gestionarea şi utilizarea divertismentului digital. Vizualizările personalizabile ale coperţilor şi listei de melodii dintr-un album, împreună cu stocarea îmbunătăţită a informaţiilor despre artist, melodii şi album, vă ajută să întreţineţi colecţia de muzică. Optimizate pentru a lucra cu colecţii mari de muzică, Media Library şi Windows Media Player vă vor oferi experienţe încântătoare la ascultarea muzicii sau urmărirea filmelor. O astfel de optimizare este căutarea super-rapidă cu funcţia Wordwheel. Veţi putea accesa colecţia de muzică din Windows Media Player chiar de pe consola Xbox 360 pentru a asculta melodia preferată în orice cameră a casei dvs.

Alte referate despre: windows media player, despre windows media player, windows media player referat

Relatii publice - lobby - publicitate si reclama

Odata cu achizitionarea de spatiu sau timp, cel ce face reclama beneficiaza de controlul asupra timing-ului si continutului mesajului. Publicitatea este, in cel mai larg sens al sau, punerea la dispozitie a informatiilor depsre o persoana, produs, organizatie sau oricare alta entitate.

Alte referate despre: relatii publice-lobby publicitate si reclama, relatii publice-lobii publicitate si reclama, relatii publice lobii publicitate si reclama referat

Guvernarea electronica

Digitalizarea interactiunilor si serviciilor presupune insa un sistem de management avansat al informatiei si cunoasterii atat in interiorul sectorului public, cat si al societatii in ansamblu.
Managementul public a accentuat fragmentarea serviciilor publice in ideea eficientizarii fiecaruia in mod independent, a operationalizarii unor obiective masurabile pentru evaluarea activitatii fiecarei agentii in parte; masura facea parte din eforturile de incorporare a competitiei in sectorul public.

Alte referate despre: guvernarea electronica, guvernarea electronica in institutile publice din romania, guvernarea electronica rusia

Strategii de marketing la o firma romaneasca

-alte tipuri de comert cu amanuntul a produselor alimentare, bauturi si produse din tutun in magazine specializate.Obiectul de activitate nu este limitativ el va putea fi extins sau restrans pe baza hotararii Adunarii Generale a Actionarilor.
Mediul de marketing- Macromediul de marketing -Societatea are ca obiective:
-modernizarea capacitatilor de productie;
-cresterea cifrei de afaceri si a masei nete a profitului in conditii de calitate totala;
-valorificarea maxima a potentialului tuturor salariatilor.

Alte referate despre: strategii de marketing la o firma, strategii de marketing intr-o firma, strategii de marketing pentru o firma internationala coca-cola

Solutie antispam - filtre bayesiene

Filtre Bayesiene
Filtrarea Bayesiana a spam-urilor este o tehnica statistica de filtrare a e-mailurilor. Ea se foloseste de clasificarea naiva Bayes pentru a identifica spam-uri e-mail. Primul program de filtrare de e-mailuri care sa foloseasca clasificarea Bayes a fost iFile creat de Jason Rennie publicat in 1996. Programul era folosit pentru a sorta e-mailurile pe foldere.

Alte referate despre: solutie antispam - filtre bayesiene, solutie antispam email, filtrele antispam

Nike Inc - marketing masters

Referat despre Nike Inc - marketing masters
Nike, pronounced NI-KEY, is the winged goddess of victory according to Greek mythology. She sat at the side of Zeus, the ruler of the Olympian pantheon, in Olympia. A mystical presence, symbolizing victorious encounters, NIKE presided over history’s earliest battlefields. A Greek would say, “When we go to battle, and win, we say it is NIKE.” Synonymous with honored conquest; NIKE is the twentieth century footwear that lifts the world’s greatest athletes to new levels of mastery and achievement. The NIKE “swoosh” embodies the spirit of the winged goddess who inspired the most courageous and chivalrous warriors at the dawn of civilization. Among artistic representations of Nike are the sculpture by Paeonius (c. 424 BC) and the “Nike of Samothrace.” Rhodians probably erected the latter, discovered on Samothrace in 1863 and now in the Louvre Museum, Paris, about 203 BC to commemorate a sea battle. Excavations have shown that the ...

Alte referate despre: date despre nike inc, nike referat marketing, nike inc
Referate afisate : 17
Medie note: 8.30 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles