Rase teckel pitic

Cainii din rasa Teckel pitic

Dupa cum se ştie “câinele este cel mai bun prieten al omului”. Există rase diferite de căini: sunt câini mari, mici, cu părul lung sau scurt , dar ceea ce îi caracterizează pe toţi , este loialitatea faţă de stăpân. Preferaţii mei sunt căţeluşii din rasa “teckel pitic”.

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 24kb
Downloads: 1791
Materia: Biologie

Cainele

O data cu aceasta, nevoia de a avea caini s-a «specializat» conform diverselor utilizari: de vanatoare, de paza, de lupta, de lux. Prin domesticire, aspectul si conportamentul cainelui s-a modificat; neamaivorbind despre deosebirile pregnante care exista intre caini din cele aroape 400 de rase s-ar parea ca nu sunt indivizi de aceleasi specii.

Alte referate despre: cainele, cainele si catelul, fabula cainele si catelul

Cainele, prietenul omului

Pe langa rasele profitabile si de ajutor pentru om primesc o importanta tot mai mare indivizii tinuti de placere. Cainii dalmatieni si cocherii spaniel sunt in mod deosebit, jucausi si iubitori de copii. Cainii sunt renumiti pentru capacitatea lor de a invata si pentru disciplina lor. Din acesr motiv pot fi intrebiuntati cainii dresati in mod special penttru conducerea orbilor.

Alte referate despre: cainele prietenul omului, cainele prietenul omului compunere, compunere cainele prietenul omului

Cainele meu-Husky Siberian

De origine nomanda , crescut in N-E Siberiei , Cainele de rasa Husky Siberian , un caine puternic a fost dus la inceputul secoului in Alaska . Mult timp Siberianul Husky a servit la activitatile de transport si la salvarea oamenilor aflati in situatii nefericite . Husky Siberian este un caine de casa , prietenos si pasnic , care accepta cu placere compania copiilor si a altor caini .

Alte referate despre: cainele husky siberian, cainele meu, compunere cainele meu

Animale domestice - cainele si pisica

Referat despre Animale domestice - cainele si pisica
Primul animal domesticit a fost cainele. Probabil ca omul a intalnit stramosul cainelui cu 17-18 mii de ani in urma. Resturile din prada vanatoare omului. In ciuda modului similar de procurare a hranei, omul si cainele nu sunt rivali, dimpotriva, au devenit asociati. Cu 14-15 ani i.e.n se poate spune ca existau deja caini domesticiti, deoarece perioada coincide cu trecerea omului la viata sedentara. O data cu aceasta, nevoia de a avea caini s-a Ťspecializatť conform diverselor utilizari: de vanatoare, de paza, de lupta, de lux.

Alte referate despre: animale domestice cainele si pisica, viata animalelor domestice caine si pisica, animale domestice cainele

Sindromul Cushing la Caine

Este considerat un "steroid catabolic", preia aminoacizii din musculatura scheletica si cu ajutorul ficatului îi transforma în glicogen. Ca urmare a acestui proces rezulta o crestere a glicemiei. Nivelul cortizolului sanguin variaza în functie de necesitatile organismului. Anumite afectiuni (febra, infectii, hipoglicemie) duc la cresterea nivelului cortizolului sanguin. Aceste fluctuatii îngreuneaza diagnosticul sindromului Cushing. Pentru a controla nivelul cortizolului, hipotalamusul si glanda pituitara secreta substante numite "releaseri".

Alte referate despre: sindromul cushing la caine, sindromul cushing la caini, sindrom cushing la caine

Adio, Ringo

Adio,Ringo.Alina la informat ca Nada nu va avea o sarcina prea usoara. Nu a durat mult ca dupa ce a terminat convorbirea cu Alina a sunat comandantul.In drum spre masina toti vecinii se minunau de cat de ascultator era Ringo si il incurajau.Ajunsi la masina Micu ii lua hamul din gura si il indemna sa se urce in masina.Dupa doua ore de mers masina se opri in fata postului de politie.In masina urca capitanul Roman.

In cele din urma ajunsi la scoala din satul Pietricica localnici au fost chemati pentru ai mobiliza in cautarea criminalului.Dupa ce politisti au terminat ce aveau de spus o femeie le-a spus politistilor ca in urma cu patru ore cand era la camp un om a iesit dintro capita cu fan si avea un cutit in mana care a intrebato incotro e satul.Femeia l-a descris avand in jur de 1,80 m,circa 40 de ani,slab,purta un fas maro si pantaloni inchisi la culoare.

Alte referate despre: adio ringo, adio ringo film, adio ringo rezumat

My favourite pets

German Shepherd Dog
German Shepherd Dog, breed of working dog, which originated in northern Europe several centuries ago, hence their alternative (but unofficial) name Alsatian. The dogs were originally used to protect flocks of sheep and are still used for this purpose. More recently they have been trained to assist police forces in capturing criminals and to guide the blind. German shepherds are also used as guard dogs by the military. The dog is above medium size, standing 61 to 66 cm (24 to 26 in) tall at the shoulder. Males may weigh up to 41 kg (90 lb); females are usually much lighter.

Alte referate despre: my favourite pets, favourite pets, compuneri despre my favourite pets dogs

Ferma Animalelor

Toţi ceilalţi oameni încep sa admire Ferma Animalelor , iar Jones pleacă in alta parte sa-si facă un viitor. Intr-o noapte furtunoasa moara, pe jumătate terminata a animalelor a fost dărâmata de vijelie. Urându-l foarte mult pe Snowball, Napoleon pune pe seama acestuia distrugerea morii si chiar pune o recompensa pe capul lui.

Alte referate despre: ferma animalelor, ferma animalelor rezumat, ferma animalelor george orwell rezumat

Rasele umane

Cu totii apartinem aceluiasi grup de fiinte specia Homo sapiens, dar in cadrul acestui grup exista cateva tipuri fundamentale numite rase.



Exista patru rase omenesti de baza: caucaziana, mongoloida, australoida si negroida. Fiecare rasa poate fi impartita in mai multe populatii.



In general, caucazienii au pielea deschisa la culoare. Aici sunt inclusi majoritatea europenilor antivi, nord-africanii, popoarele Orientului Mijlociu si indienii.



Mongoloizii au si ei pielea mai deschisa, dar farta si nasul sunt mai late. Aceasta categorie include nu doar chinezii si inuitii, ci si americanii nativi.

Alte referate despre: rasele umane, rase umane, rasele umane referat

Planete

Venus este cu foarte putin mai mica decat Pamantul, dar atmosfera sa este foarte diferita: in principal, aceasta este compusa din 96% gaz carbonic si 3,5% azot. Ea este inconjurata de un val gros de nori repartizati in trei straturi situate la o altitudine intre 50 si 70 km. Unii dintre acestia provoaca ploi de acid sulfuric, o substanta chimica foarte periculoasa. Pe Venus temperatura este foarte ridicata.

Alte referate despre: planeta celor doi sori rezumat, planetele sistemului solar, planeta celor doi sori

Comedia - O scrisoare pierduta

O scrisoare pierduta:Comedia este o creaţie dramatica, in care se prezintă o întâmplare ce starneste rasul prin surprindera unor tipuri umane, a unor situaţii neaşteptate, a unor moravuri ale societatii.O astfel de opera literara este si „O scrisoare pierduta” de Ion Luca Caragiale, scriitor clasic roman ce abordează in operele sale aspecte din viata societatii burgheze contemporane lui.Fiind creaţie dramatica opera este destinata transpunerii scenice, fiind structurata in 4 acte a 9-14, 7-14 scene.O scrisoare pierduta

Alte referate despre: comedia o scrisoare pierduta, caracterizarea lui pristanda din comedia o scrisoare pierduta, demonstratie comedie o scrisoare pierduta

Selectia naturala

Prin această gîndire, principiul eliminării de către forţele naturii a indivizilor care se abat de la tipul normal, considerat tip perfect, menţinîndu-se un tip pur, constant, principiu static derivat din filosofia esenţialistâ, a fost înlocuit de principiul dinamic al populaţiei variabile capabile de evo¬luţie în care apar mereu indivizi noi care depăşesc media şi indivizi care sînt inferiori mediei (Mayr, 1984).

Alte referate despre: selectia naturala, selectia naturala si artificiala la plante si animale, selectia naturala si artificiala

Extraterestrii

Intreaga istorie atestata a omenirii, este o succesiune nestavilita de
invazii. Specia umana, indiferent de rase, pare sa-si fi iesit ritmic
din matca specifica unei evolutii, pentru a se intinde dincolo de ceea
ce cunoscuse la un moment dat. Fascinatia expansiunii nu a avut in
istorie drept temei doar cunoasterea, ci, din pacate, cucerirea si
supunerea prin jertfa si sange...

Alte referate despre: despre extraterestrii, compunere despre extraterestri, despre extraterestri

Galaxia

O metoda diferita, folosita de Harlow Shapley, bazata pe catalogarea clusterelor globulare a condus la o imagine total diferita: un disc plat cu diametrul de aproximativ 70 kiloparseci si Soarele departe de centru. Amandoua analizele nu au luat in calcul absorbtia luminii de praful interstelar prezent in planul galactic. Odata ce Robert Julius Trumpler a cuantificat acest efect in 1930, studiind clusterele deschise, imaginea actuala a galaxiei prezentata mai sus s-a stabilit.

Alte referate despre: galaxia noastra, galaxia calea lactee, galaxia

Controlul Sanitar Veterinar al Laptelui

Creşterea vacilor producătoare de lapte are un scop dublu:
în primul rând pentru creşterea de tineret pentru prăsilă, iar în al doilea rând pentru consum şi industrializare.Creşterea animalelor de prăsilă se face mai ales în regiuni îndepărtate de centrele aglomerate, unde există păşuni întinse şi de bună calitate şi unde laptele produs nu este necesar consumului populaţiei.

În fermele specializate pentru producţia de lapte se creşte orice vacă bună de lapte, indiferent de rasă şi aspect exterior. O parte din viţei se sacrifică, iar cealaltă parte se trimie pentru creştere în gospodăriile specializate pentru creşterea tineretului.

Producţia de lapte de vacă merge crescând de la primul viţel până, la al cincilea sau al şaselea, apoi începe să scadă treptat. În general la al treilea viţel se poate deduce dacă o vacă este bună sau nu este bună de lapte. Dacă după cel de al treilea viţel producţia ei este mică în ...

Alte referate despre: controlul sanitar veterinar al laptelui, controlul sanitar veterinar al laptelui si produselor lactate, controlul sanitar veterinar al carnii

Adolf Hitler

Dreptul la teritoriu devine datorie in cazul in care o mare natiune pare destinata sa decada daca nu-si extinde posesiunile. Iar acest lucru este cu atat mai adevarat atunci cand natiunea in cauza nu este o mica comunitate negroida , ci insasi Germania-mama a tuturor celor care au conferit lumii actuala sa forma culturala. Germania fie va deveni Putere Mondiala, fie va disparea. Telul de viitor al politicii noastre externe trebuie sa fie o politica indreptata spre est, care sa prevada teritoriile considerate necesare poporului german."

Alte referate despre: adolf hitler referat, adolf hitler, referat adolf hitler

O scrisoare pierduta - I.L.Caragiale

Ca orice opera dramatica, a fost scrisa cu scopul de a fi reprezentata pe scena si este structurata in acte si scene. Timpul si spatiul sunt limitate.
Caracterul dramatic al operei este evidentiat de folosirea dialogului si a monologului dramatic, dar si de prezenta indicatiilor de regie (scenice) prin care se fixeaza cadrul actiunii si se evidentiaza unele din trasaturile personajului.
Descrierea si naratiunea nu sunt prezente ca moduri de expunere.
O alta trasatura a genului dramatic este prezentarea conflictului dramatic, care se declanseaza o data cu pierderea scrisorii “de amor”. Conflictul evolueaza pe masura ce Nae Catavencu isi santajeaza adversarii, atinge punctul culminant atunci cand este pronuntat numele candidatului si se stinge in momentul in care Nae Catavencu este deposedat de scrisoare. In jurul conflictului de baza se tes si conflicte secundare.
“O scrisoare pierduta” este o comedie pentru ca starneste rasul prin surprinderea moravurilor, a unor tipuri umane, ...

Alte referate despre: o scrisoare pierduta ion luca caragiale, o scrisoare pierduta i l caragiale, o scrisoare pierduta ion luca caragiale rezumat
Referate afisate : 18
Medie note: 8.35 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles