Regula poligonului vectori

Marimi scalare si vectoriale

Proprietatile corpurilor pot fi calitative si cantitative.
Marimiele fizice caracterizeaza proprietalie cantitative ale corpurilor.
Marimile fizice pot fi: fundamentale sau derivate. Marimile fizice derivate se definesc cu ajutorul relatiilor fizice sau a legilor in functie de marimie fundamentale (ex: kilogram, secunda, metrul,etc).

Nivel: Facultate
Dimensiune: 199kb
Downloads: 2057
Materia: Fizica

Geometrie vectoriala si analitica

2) Daca u si v au aceeasi directie si sensuri opuse atunci daca | u |>| v | vectorul u+v are aceeasi directie cu vectorii u si v , are sensul vectorului u si lungimea | u |-| v | .

Alte referate despre: geometrie vectoriala si analitica, calcul vectorial si analitic in geometria plana, calculul vectorial si analitic in geometria plana

Vectori

Definitii.Notatii
Matematica, fizica si tehnica utilizeaza marimi de natura diferita - unele precum lungimile, ariile, volumele, masa, temperatura sunt caracterizate prin numarul care reprezinta masura lor, si se numesc marimi scalare - alteleprecum fortele aplicate asupra unui punct, fortele aplicate asupra unui solid, vitezele, acceleratia sunt caracterizate atit prin numarul care reprezinta masura lor cit si prin directia si sens, si se numesc marimi vectoriale.

Alte referate despre: vectori, vectorii, referat vectori

Algoritmi fundamentali care lucreaza cu vectori

program sort_min;
type numere=array[1..100]of integer;
var a:numere;
n,i,j,k,man,min:integer;
begin
write('n:=');readln(n);
for i:=1 to n do begin
write('a[',i,']:=');readln(a[i]);

Alte referate despre: algoritmi fundamentali care lucreaza cu vectori, date cu care lucreaza algoritmii, obiectele cu care lucreaza algoritmul

Reguli de comportament

Bunele maniere n-au fost adaugate in mod arbitrar unor structuri sociale. Ele au radacini intr-un sentiment profund , in acea armonie dintre comportare si etica , dintre frumusetea caracterului uman si moralitatea sa. Confucius , faimosul intelept chinez (551-479 a.Chr) , spunea ca virtutea nu reprezinta nimic daca nu se naste din curtoazie , adica din inima.

Alte referate despre: reguli de comportament, reguli de comportament pe internet, reguli de comportament in societate

Reguli de adresare in mediu universitar

Adresarea non-verbala este tot atat de importanta ca si cea verbala. Astfel, trebuie sa ascultam si sa reactionam la cele spuse de partenerul de discutie, fara a lasa privirea sa alunece prin sala in care ne aflam. Putem arata interes prin gesturi sau mimica a fetei, pozitia pe scaun sau pozitia mainilor. Atat studentul cat si profesorul trebuie sa priveasca interlocutorul in timp ce vorbeste cu el pentru ca altfel, denota lipsa de respect .Nu inseamna insa sa-l privesti fix sau sa-l analizezi din cap pana in picioare. Este exclus privitul ceasului, jocul cu pixul, sau cu alte accesorii. Putem intrerupe si jigni un om printr-un simplu gest al mainii, o miscare a corpului sau o intoarcere a privirii .

Alte referate despre: reguli de adresare in mediu universitar, reguli de adresare in mediu, reguli de adresare

Baschet-regulile jocului

În anul 1891, un tânăr asistent de la colegiul Spring-field, din statul Massachusetts, SUA, pe numele sau James A. Naismith, încercând să facă mai variate lecţiile de educaţie fizică ale studenţilor, cu un conţinut mai atractiv şi mai dinamic, fără condiţii materiale deosebite, a combinat unele reguli din jocul de fotbal cu 13 reguli noi şi a înlocuit poarta cu un coş suspendat pe un perete. Astfel a luat naştere sportul căruia i s-a spus apoi baschet ball (basket = coş, ball = minge).

Alte referate despre: referat sport-istoria joculilor olimpice-baschetul regulile jocului, baschet regulile jocului, baschet -regulile jocului

Organizatia internationala a comertului - Principii si reguli ale sistemului comercial internataional

Scopul principal al sistemului este de a ajuta la circulaţia fluxurilor comerciale cu maximă libertate posibilă, atâta timp cât nu se produc efecte secundare defavorabile. Aceasta înseamnă pe de o parte eliminarea de obstacole. Pe de alta parte denotă că particularii, intreprinderile şi guvernele cunosc care sunt normele ce dirijează comerţul în toată lumea, dându-le siguranţa că politicile nu vor suferi schimbări bruşte. Cu alte cuvinte, normele trebuie sa fie "transparente" şi previzibile.

Alte referate despre: organizatia internationala a comertului, organizatia internationala de comert, organizatia internationala a comertului si securitatea globala

Procedura plangerii prealabile-reguli de drept

Procedura plangerii prealabile:Regulile de drept – in majoritatea lor – sunt exprimate intr-o anume forma: legea .Stabilirea prin lege a faptelor care constituie infractiuni, precum si a cadrului de sanctiuni penale, are un dublu rol: in primul rand sa arate membrilor societatii care sunt faptele interzise de legea penala si, totodata, sa-i avertizeze cu privire la consecintele savarsirii unor astfel de fapte, indeplinind astfel functia de prevenire generala, iar in al doilea rand sa asigure corecta incadrare a faptelor prin care ar fi incalcata legea penala, si o justa sanctionare a celor care au savarsit asemenea fapte, deci functia de prevenire speciala.

Alte referate despre: procedura plangerii prealabile, procedura plangerii prealabile referat, referat procedura plangerii prealabile

Poliedre Regulate

Relatia lui Euler : Daca v,m,f reprezinta respectiv numarul varfurilor, muchiilor si fetelor unui poliedru convex ,atunci:v-m+f=2.

Alte referate despre: poliedre regulate, referat poliedre regulate, poliedre regulate teorema lui euler

vectori

Sortarea unui vector-a sorta un vector inseamna a aranja elementele vectorului in ordine crescatoare sau descrescatoare (ordonare alfabetica, sau invers alfabetica care se numeste ordonare lexico-grafica).

Alte referate despre: inmultirea vectorilor, vectori coliniari, vectorul

Regula lui Cramer

Obiectivul contabilitatii este reprezentat de inregistrarile
modificarilor survenite si a marimii la un moment a patrimoniului unei
societati.

Alte referate despre: regula lui cramer, regula lui cramer exemplu, regula lui cramer referat

Reguli pentru parinti

16. Multumiti Tatalui Ceresc pentru viitorul copil si faceti rugaciunile specifice pentru a primi ajutorul necesar pentru a-l aduce cu bine pe lume si pentru a-l educa corespunzator.
17. Pe tot timpul sarcinii, faceti rugaciunile zilnice si pentru viitorul copil. Si, in plus, rugati pe Bunul Dumnezeu sa-i dea putere copilului sa Il iubeasca pe Tatal Ceresc cu toata fiinta lui.

Alte referate despre: reguli pentru parinti, reguli ale parintilor, 10 reguli pentru parinti

Amplificatoare operationale .Sisteme de reglare automata .Traductoare .Regulatoare

Dupa gradul de adaptare a sistemelor la parametrii instalatiei tehnologice, exista:SRA cu acordare fixa;SRA cu acordare automata (autoadaptive).Structura si parametrii sistemelor din prima categorie sunt stabilite o data cu proiectarea si constructia sistemului in timp ce sistemele din a doua categorie isi pot modifica legea de reglare y=f(r) in timpul functionarii pe baza unor informatii asupra instalatiei tehnologice obtinute prin supravegherea permanenta a acesteia.

Alte referate despre: sisteme de reglare automata traductoare, sisteme de reglare automata a regulatorului, sisteme de reglare automata-traductoare
Referate afisate : 14
Medie note: 8.44 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK