Simboluri ale miscarii new age

Daca hindusii, adeptii New Age, budistii, musulmanii si crestinii se inchina aceluiasi Dumnezeu

Chiar dorinta de fericire provoaca reîncarnarea unei persoane. De aceea, scopul unui budist este sa-si purifice inima si sa dea la o parte oricedorinta. Pentru a face asta, budistii trebuie sa respecte o lista de principii religioase si sa practice meditatia profunda. Meditatia budista nu este acelasi lucru cu rugaciunea,sau concentrrea atentiei asupra lui Dumnezeu, ci seet mai mult o autodisciplina.

Prin meditatie intensa o persoana poate atinge Nirvana, o stare de renuntare totala la orice dorinta. Beneficiul acestei religii este, ca si în cazul altora, stabilirea unor principii de disciplina, a unor valori si directii în viata pentru persoana care doreste sa si le însusesca. Printre îndatoririle religioase ale unui budist se numara: sa nu ucida nici o creatura, sa renunte la orice placere, la orice viciu sau obicei rau si, de asemenea, sa renunte la starile de bucurie si tristete.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 9kb
Downloads: 1166
Materia: Religie

Crestinismul

Inainte de Inaltarea Sa la cer, Mantuitorul Iisus Hristos le-a vorbit Sfintilor Apostoli astfel: “Eu va spun adevarul. Va este de folos ca sa Ma duc Eu. Caci daca nu Ma voi duce ,Mangaietorul nu va veni la voi, iar daca Ma voi duce, Il voi trimite la voi.”(Ioan 16, 7). Implinindu-se acest cuvant al Mantuietorului Hristos, din ziua Cincizecimii, prin Botezul crestin, toti credinciosii au inceput sa simta lucrand in sufletul si in viata lor cele sapte daruri ale Duhului Sfant: duhul intelepciuniisi al intelegerii, duhul sfatului si al tariei, duhul cunostintei si al bunei-credinte si duhul temerii de Dumnezeu (Isaia 11, 2-3).

Alte referate despre: crestinismul, aparitia crestinismului, crestinismul referat istorie

Religiile lumii

Un musulman trebuie să împlinească cinci îndatoriri religioase:
1. Să respecte crezul lui Alah şi Mohamed;
2. Să spună anumite rugăciuni în limba arabă de cinci ori pe zi;
3. Să dăruiască celor săraci, să facă milostenii;
4. În fiecare an trebuie să ţină post o lună de zile, timp în care se abţine de la mâncare, băutură, sex, fumat, de la răsăritul soarelui până la apus;
5. Să meargă măcar o dată în viaţă în pelerinaj la Mecca, să se închine.

Alte referate despre: religiile lumii, religiile lumii referat, referat religiile lumii

Crestinismul timpuriu

La noi, dovedirea continuitatii neintrerupte a populatiei autohtone in perioada migratiei popoarelor a devenit o problema cardinala si o datorie nationala, deoarece istoricii maghiari, slavofili sau germani din fostul Imperiu hasburgic au sustinut ca teritoriul Romaniei a fost golit de autohtoni, ca s-a produs un gol (vacum), iar acest "vacum" etnic a fost umplut cu slavi, huni, avari si alte neamuri, iar mai tirziu cu unguri si germani.

Alte referate despre: crestinismul timpuriu, ideile politice ale crestinismului timpuriu, dacia crestinismul timpuriu

Comuniunea cu Hristos

Comuniunea cu Hristos
,, În coliba-ntunecoasă
Din carne şi os lucrată,
A intrat Hristos deodată,
Nu făclie ce se stinge,
Nu icoană ce se frânge,
Ci El însuşi , Trup şi Sânge”
Colind de Vasile Voiculescu

La plinirea vremurilor, Dumnezeu milostivindu-se spre neamul omenesc, l-a readus la viaţă şi fericirea statornică şi veşnică prin trimiterea, Întruparea, activitatea Mesianică, Răstignirea şi Jertfirea Fiului Său, Dumnezeu Cuvântul. Acum i se dă posibilitatea omului păcătos de a se întoarce la Dumnezeu asemenea fiului risipitor şi să se cureţe de păcate după rânduielile Divine existente în Sfânta Biserică Ortodoxă, prin baia Botezului, prin Spovedanie şi Sfânta Împărtăşanie.

,,Luaţi, mâncaţi, Acesta este trupul Meu”, ,,Beţi dintru Acesta toţi, că Acesta este Sângele Meu, al Legii celei noi, care pentru mulţi alţi se varsă spre iertarea păcatelor”, ,,Aceasta să faceţi întru pomenirea Mea” ...

Alte referate despre: referat despre comuniunea cu hristos, referate religie comuniunea cu hristos, biserica in hristos comuniunea oamenilor cu dumnezeu

Cel mai mare dar - eseu despre dragostea lui Dumnezeu si nerecunostinta omului

Dumnezeu a dat puteri depline oamenilor peste intreaga creatie; ce ai
face tu, daca cineva ti-ar da azi tot ce-ti poti dori? I-ai multumi
poate, dupa care in scurt timp ai uita ce mult ti-ai dorit acel bun,
si-ai pierde treptat orice urma de recunostinta fata de binevoitorul
tau si ti-ai dori cel mai mult si mai mult altceva.

Alte referate despre: eseu despre dragostea lui dumnezeu, cit ne traiesc bunicii noi mai suntem copii eseu, eseu despre dragostea de mama

Simboluri crestine in arta renascentista

Actiunea se desfasoara pe trei planuri. Cel de jos, in plan principal, este alcatuit din muritorii, insa pictorul tinde sa marginalizeze oamenii de rand, cei cu un aspect mai modest, si sa-i centralizeze pe cei ce confera un aer mai important.

Alte referate despre: simboluri crestine in arta renascentinarenascentina, simboluri crestine in arta renascentina, simboluri artistice crestine in arta contemporana

Hinduismul

Desi hindusii cred si fac multe lucruri aparent contradictorii, nu numai la oameni diferiti, dar si în viata religioasa a unui singur om se observa acest lucru, fiecare individ urmeaza un anumit tipar care da forma si sens vietii lui. Nu exista o ordine doctrinala sau ierarhica în hinduism, dar complicata ierarhie sociala(inseparabila de religie) da fiecarei persoane un sentiment de aparteneta la un întreg. Autoritatea canonica suprema pentru toti hidusii este Vedasul. Cel mai vechi din cele patru Vedasuri este Rig-Veda, care a fost scris într-o forma antica a limbii sanscrite. Acest text, probabil scris între 1300 si 1000 î.Hr. si care contine 1028 de imnuri pentru multe zeitati, a fost memorat în întregime si pastrat pe cale orala pâna an ziua de azi. Rig-Vedaul a fost întarit de doua alte Vedauri, Yajur-Veda si Sama-Veda.

Alte referate despre: hinduismul, hinduismul referat, hinduismul ca religie

Effects of Hurricane Katrina in New Orleans

The effects of Hurricane Katrina in New Orleans have been long-lasting. As the center of Katrina passed South-east of New Orleans on August 29, 2005, winds downtown were in the Category 3 range with frequent intense gusts and tidal surge. Hurricane force winds were experienced throughout the city, although the most severe portion of Katrina missed the city, hitting nearby St. Bernard and Plaquemines parishes. Hurricane Katrina made its final landfall in eastern St. Tammany Parish. The western eye wall passed directly over St. Tammany Parish, Louisiana as a Category 3 hurricane at about 9:45 AM CST, August 29, 2005. The communities of Slidell, Louisiana, Avery Estates, Lakeshore Estates, Oak Harbor, Eden Isles and Northshore Beach were inundated by the storm surge that extended over six miles inland.

Alte referate despre: new orleans, new orleans referat, referat turism in new orleans

Cultura muncii in organizatia mea CallPoint New Europe

2. Istoric
Ideea înfiinţării platformei de lucru din România a aparţinut celor doi directori ai organizaţiei cu experienţă în corporaţii multinaţionale, foşti colegi şi buni prieteni. Motivele au fost costuri mai ieftine, domeniu nou cu posibilitate de extindere şi câştig. Faptul că România este o ţară multilingvistică , cu nenumărate centre studenţeşti, iar mâna de lucru mai ieftină este un plus pentru orice organizaţie.

3 . Misiune organizaţiei
Misiunea organizaţiei este crearea unei reţele de callcenter care să fie capabile să ofere urmatoarele servicii : vânzări prin telefon, tratarea comenzilor, infoline, calificare adrese, stabilirea de întâlniri, prelucrarea apelurilor în sistem inbound, studii de piaţă, sondaje de opinie recuperarea de datorii etc.

Serviciile se oferă în domenii de activitate precum: servicii financiare, retail, telecomunicaţii, turism, etc.
Societatea desfăşoară proiecte multilingvistice : franceză, ...

Alte referate despre: cultura muncii in organizatia mea callpoint new europe, cultura muncii in organizatia mea, callpoint new europe

New York

Referat despre New York
New York is the most populous city in the United States and the center of the New York metropolitan area,which is one of the most populous urban areas in the world , called the heart of America. The city is divided in five areas: The Bronx , Brooklyn , Manhattan , Queens and Staten Island . Much of New York is built on a three islands of Manhattan , Staten Island and Long Island , making land scarce and encouraging a higt population density . The New York population is estimate at 8,3 milion people.

Alte referate despre: new york, referat new york, new york referat

Orasul New York

În ciuda dificultãtilor economice din anii 1970-1980, statul încã se plaseazã printre liderii Statelor Unite în importante sectoare precum comertul, comunicatiile si finantele.

Alte referate despre: orasul new york, orasul new york referat, orasul new york descriere

Istoria Miscarii Legionare

Istoria Miscarii Legionare.Unul din profesorii marcanti ai Universitatii din Iasi, profesorul Alexandru C. Cuza pune bazele unei miscari, la 4 martie 1923, la Iasi, miscarea numita “Liga Apararii National Crestine” (L.A.N.C). Presedinte fondator este Alexandru C. Cuza, avand ca membri marcanti pe Gheorghe A. Cuza, Ion Zelea Codreanu, Corneliu Zelea Codreanu, Nicolae Paulescu, Nichifor Robu. Organul de presa al miscarii este “Apararea Nationala”, care a aparut intre 15 noiembrie 1925 -14 iulie 1935.

Alte referate despre: istoria miscarii legionare, istoria secreta a miscarii legionare, istoria miscari legionare

Computer in the new world

Computer is a machine that performs tasks, such as mathematical
calculations or electronic communications, under the control of a set
of instructions called a program. Programs usually reside within
computer and are retrieved and processed by computer's electronics and
the program results are stored or routed to output devices, such as
video display monitors or printers. Computers are used to perform a
wide variety of activities with rediability , accuracy, and speed.
People use computers in a wide variety of ways. In homes, tiny
computers embedded in the electronic circuitry of most appliances
control the indoor temperature, operate home security systems, tell
the time, and turn videocassette recorders on and off.

Alte referate despre: computer in the modern world, brave new world, challenge in the new world

New Zeeland

Colonial Wave
With the signing of the Treaty of Waitangi in 1840, New Zealand became a British colony. This saw a great increase in the number of British migrants coming to New Zealand. Many had their passage paid for by colonial companies. The systematic colonial settlement of New Zealand was largely based on the ideas of Edward Gibbon Wakefield, who believed the colonial settlements should be modelled on the structures of British society. Many New Zealand cities and towns were established and populated in this way. These settlements were intended to be civilised and self-sufficient, with small farmers cultivating their land, and living in peace with the native people.
Colonial Ties

Alte referate despre: new zeeland, new zeeland ro, new zeeland prezentare ppt

New York

In New York you will find some of the world’s greatest museums and cultural centers:The Julliard School of Music;The Metropolitan Museum of Art;The Guggenheim Museum,built by Frank Lloyd Wright.

Alte referate despre: referat despre new york, new york in perioada interbelica, new york referat geografie

New York

In terms of its size and beauty, Central Park is the envy of cities the world over. Race relations in America may be as bad as ever, but Central Park has come bouncing back.
It has a playground where locals of all ages can go fishing and sunbathing. Throughout the city, slammer parks are being transformed from havens for low-lifes into places where normal people can go and relax. Even Jacqueline Kennedy Onassis used to go jogging in Central Park every day.

Alte referate despre: metropola new york, new york referat in engleza, new york city referat
Referate afisate : 17
Medie note: 7.89 / 10
Referate noi adaugate la Religie
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles