Skoda octavia combi

Caracteristica produsului - Skoda Octavia Combi

Skoda este o marcă de automobile cu o dezvoltare dinamică, ce se prezintă pe piaţa europeană şi mondială prin automobilele sale sigure şi confortabile, de cea mai înaltă calitate şi cu un excelent raport preţ-performanţă. Astfel, automobilele Skoda se exportă astăzi în peste 70 de ţări, iar anual se produc în total peste 435.000 de autovehicule.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 47kb
Downloads: 5518
Materia: Marketing

Cercetare de marketing Zapp

Analizând răspunsurile date, este lesne de înţeles că cea mai mare parte a populaţiei (majoritatea intervievaţilor au spus „da”) au auzit de Zapp Mobile. În procentul de 12% au fost incluse persoanele care nu au auzit de aceasta marcă de telefonie mobilă sau nu sunt interesaţi de telefonia mobilă.

Alte referate despre: imaginea zapp mobile cercetare de marketing, cercetare de marketing, cercetarea de marketing

Cercetari de Marketing la Bonaaqa

Programul SAPARD a fost creat pentru a sprijini eforturile ţărilor candidate din Europa Centrală şi de Est de a adera la Uniunea Europeană şi pentru a pregăti participarea acestora la Politica Agricolă Comună. Asistenţa este oferită în perioada 2000-2006. Obiectivele Programului sunt acelea de a contribui la implementarea acquis-ului comunitar referitor la Politica Agricolă Comună şi alte politici conexe.

Alte referate despre: chestionar cercetari de marketing, cercetari de marketing, referat cercetari de marketing

marketing international

Vestigiile istorice păstrate până astăzi sub pavăza Turnului Chindiei (simbol heraldic recunoscut al judeţului), reuşesc să susţină renumele de "Florenţă Valahă" a cetăţii întemeiate de Mircea Cel Bătrân.

Dacă istoria oraşului se scrie de secole, VICAS S.A. numără şi ea peste o jumătate de secol de existenţă. Oraş şi companie, se identifică la un moment dat prin aceleaşi valori: tradiţie, continuitate, reconstrucţie, stabilitate.

Societate pe acţiuni cu capital integral privat, VICAS S.A. a parcurs un drum mereu ascendent, devenind unul din principalii producători autohtoni de sisteme de acoperire cu rol de protecţie şi decorativ, destinate unor sectoare variate de activitate (construcţii civile şi industriale, construcţii de maşini, industria lemnului, etc.).

Echipa de conducere este o echipă omogenă, care îmbină competenţa profesională cu experienţa şi spiritul novator, utilizând strategii şi tehnici adecvate.Societatea noastră ...

Alte referate despre: marketing international, marketing international referat, referat marketing international

Formularea strategiei de afaceri in context European

Strategia de afaceri de definire a obiectivelor pe termen mediu si lung pe care firma vrea sa le obtina, precum si modul de realizare a acestora. Pentru a reusi, fiecare firma trebuie sa raspunda la patru intrebari: ce doreste sa obtina, de ce urmareste aceste obiective, cum crede ca le poate realiza si cind le va indeplini. Desi nu exista o perioada prestabilita, o strategie se va referi, de obicei, la un termen cuprins intre 1 si 5 ani.

Alte referate despre: dreptul afacerilor in context european, strategii de afaceri pe piata europeana, referate-master - dreptul afacerilor in context european

Analiza comparativa a calitatii televizoarelor LCD

Începuturile televiziunii datează din 1923, când Farnsworth inventează iconograful un dispozitiv pentru captarea imagini şi conversia acesteia în semnal electric. În septembrie 1927 este realizată prima demonstraţie a unei transmisii de televiziune. În anul 1930 BBC începe difuzarea unui program de televiziune în mod regulat. În anul 1936 existau aproximativ 200 de televizoare în întreaga lume.

Alte referate despre: analiza comparativa a calitatii televizoarelor lcd, analiza comparativa a calitatii televizoarelor, analiza comparata a calitatii televizoarelor

Campanie marketing si publicitate

Datorită creşterii alarmante a ratei şomajului, în zonă au luat fiinţă mai multe fabrici de textile, ramuri ale unor trusturi internaţionale, ce au angajat mână de lucru ieftină, în majoritate tineri până în 35 de ani. Aproximativ 10% din adulţii până în 40 de ani lucrează in străinătate.

Din punctul de vedere al veniturilor, acestea se situează la nivelurile mici şi mijlocii rezultate din salarii, ajutoare de la rudele din străinătate, ajutoare de şomaj, pensii, comerţ cu produse agrare şi animaliere.

În ceea ce priveşte educaţia, în comună sunt două grădiniţe şi două şcoli generale iar cele mai apropiate licee, şcoli post-liceale şi şcoli de meserii se află în Turnu Măgurele. Populaţia tânără, până în 40 de ani este absolventă de liceu sau cel mult de studii post liceale in proporţie de aproximativ 70%. Procentul absolvenţilor de studii superioare este foarte mic (1-max.2%) . Educaţia bătrânilor este ...

Alte referate despre: campanie marketing si publicitate, marketingul in campanii de relatii publice, campanie de relatii publice marketing

Lansare produs pe piata-analiza de marketing

În continuare, totuşi piaţa va pune din ce în ce mai mult accent pe calitate, fiind dispusă în timp, chiar să plătească mai mult pentru a obţine un produs superior din punct de vedere al durabilitǎţii, nuanţei,protecţiei. La rândul lor, producătorii vor încerca să ofere produse mai sofisticate care să aducă un plus privind caracteristicile celorlalte categorii de vopsele .

Alte referate despre: lansare produs pe piata, lansarea produsului pe piata, lansare produs pe piata externa

Afacerea Skoda

Timp de mai bine de un an incepand din primavara lui 1933, marile ziare din tara noastra au publicat in paginile lor cu lux de amanunte nenumarate articole privind scandalul izbucnit in jurul lui Bruno Seletzky, reprezentantul uzinei SKODA la Bucuresti. Ziarul Adevarul scria la 1 iulie 1923 “Nici o afaceredin cate cunoaste cronica scandalurilor politice de la noi nu a produs atata valva si nu a dat atatea pagini de senzational cu afacerea Skoda”.

Alte referate despre: afacerea skoda, plan de afacere, scrisoare de afacere

Tehnica operatiunilor in turism

Palatul Culturii din Iasi reprezinta ultima si cea mai estica manifestare a neogoticului european, expresie a romantismului in arhitectura "oficiala" a sfirsitului de secol. Edificiul, inaltat in perioada 1906-1925, creatia arhitectului I.D. Berindei a fost inaugurat, in 1926, de catre Ferdinand de Hohenzollern, al doilea rege al Romaniei moderne.Monumentul a fost ridicat pe ruinele vechii curti domnesti (1434), reconstruita in stil neoclasic de printul Al. Moruzi (1806-1812). De aici vine legenda celor 365 camere ale Palatului, corespunzatoare zilelor anului.

Alte referate despre: tehnica operatiunilor de turism, tehnica operatiunilor in turism, tehnica operatiunilor de turism referat

Octavian Augustus

Caius Iulius Caesar Octavianaus Augustus ani de domnie: 27-14iHr.Pimul imparat din istoria Romei antice s-a nascut la 23 septembrie 63iHr., la Roma, intr-o familie care apartinuse pana in sec al II-lea iHr categoriei plebeilor. Intre timp, prin alianta cu familia Iulia, intrase in randul aristocratiei roamne. Tatal sau, Caius Octavianus, senator si pretor, a murit in 58iHr. A a crescut apoi in casa bunicilor sai din partea mamei, Atia, nepoata lui Iulius Cezar.

Alte referate despre: octavian augustus, octavian augustus referat, referat octavian augustus

Arme de distrugere in masa

2. Radiaţia de lumină constituie un impuls puternic de raze vizibi-le, ultraviolete şi infraroşii emanate timp de 3-17 sec (în dependenţă de tipul şi calibrul bombei); provoacă arsuri, mai ales în zonele neacoperite ale corpului, şi incendii.

Alte referate despre: arme de distrugere in masa, armele de distrugere in masa, efectele armelor de distrugere in masa

Mecanismul motor

De remarcat ca locasurile lagarelor paliere ale arborelui cotit si cele ale ar¬borelui cu came se realizeaza simultan in carter pentru a asigura coaxialitatea lor.

Alte referate despre: mecanismul motor, mecanismul motor referat, organele mobile ale mecanismului motor

Renasterea si Martin Luther

Renasterea si Martin Luther - Exista o arta promovata de mestesugarii dintre care s-a ridicat renumitul poet-muzician, cizmarul Hans Sachs. In universitati, stiintele se studiaza impreuna cu teologia. Subiectul operelor de arta va fi constituit dintr-o bogata tematica luata din viata de zi cu zi. Renasterea si Martin Luther

Renasterea si Martin Luther - Compozitorii vremii compun lucrari in care se observa spiritul umanist al vremii. Apar noi genuri: balada, madrigalul, care oglindesc noua orientare ce conduce creatia artistica.

Secolul al XIV-lea este cunoscut in muzica sub denumirea de Ars Nova, termen preluat dupa titlul unei lucrari teoretice a muzianului Philippe de Vitry (1291-1361).

In lucrarea acestuia sunt consemnate unele innoiri aparute in arta muzicala, in comparatie cu lucrarile maestrilor scolii de la Notre Dame, ce apartin artei vechi (Ars Antiqua). Vitry face unele precizari legate de arta compozitionala: succesiunea de cuvinte si octave perfecte trebuie evitata, ...

Alte referate despre: martin luther renasterea, martin luther renasterea si reforma religioasa, martin luther renasterea biserici referat in engleza

Muzica si inceputurile ei

Cu toate acestea in partea de rasarit a continentului nostru exista o notatie foarte succinta,prin semne(accente) puse deasupra textelor, in Apus, Papa Grigore cel Mare(590-601) impune o notatie cu ajutorul literelor, in numar de 7( de la A la G), sunetele repetandu-se din octava in octava. Mai tarziu, a aparut notatia neumatica, notatia cu portativ si chei, atribuita de Guido d’Arezzo, care s-a perfectionat continuu, reusind sa redea atat inaltimea sunetelor cat si durata lor, stabilind si denumirile silabice.

Alte referate despre: muzica si inceputurile ei, referat muzica si inceputurile ei, muzica si inceputurile ei referat

Imnul lui Stefan Cel Mare

Prin acest juramant,urmasii lui Stefan isi exprima dragostea si respectul pentru acest erou al neamului precum si dorinta lor de a se ridica la inaltimea maretiei voievodului.
Prin toate aceste tresaturi si consideratii putem afirma ca opera literara ``Imnul lui Stefan cel Mare`` se incadreaza in genul liric si in specia literara numita ``imn``.
Powered by http://www.referat.ro/
cel mai complet site cu referate

Alte referate despre: imnul lui stefan cel mare, imn lui stefan cel mare, imn lui stefan cel mare de vasile alecsandri
Referate afisate : 16
Medie note: 8.61 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles