Succesul hotelurilor hilton

Succesul companiei Hilton

Referat despre Succesul companiei Hilton
„At Hampton... We Love Having You Here A great stay. Agreat value. That’s 100% Hampton” este sloganul hotelurilor Hampton care sunt raspandite in peste 1300 de locuri fie in S.U.A., Canada sau America Latina. Cu toate ca esti in vizita sau daca ai o calatorie de afaceri te poti bucura din plin da calitatea serviciilor si confortul pe care aceste hoteluri ti le ofera.

Una din strategiile de a atrage clientii la hotelurile Hampton este oferirea de „hotel points” si mile gratis in ceea ce priveste traficul aerian, pentru sederile de scurta durata. Deasemenea oaspetii hotelurilor se pot bucura de o varietate de servicii din partea casei cum ar fii micul dejun, internet wireless si altele. Daca nu esti 100% satisfacut de serviciile de care beneficiezi, nu trebuie sa platesti este una din promisiunile hotelurilor Hampton.

Nivel: Facultate
Dimensiune: 7kb
Downloads: 662
Materia: Economie

Succesul in afaceri

Succesul in afaceri
Nimeni nu poate să prescrie ingredientele care ar duce spre reuşită. Însă cert este că fiecare om atribuie succesului un sens aparte, cel de care are nevoie el. Pentru unii principalul scop în viaţă este de a ajunge la punctul de vârf al piramidei ierarhice la unitatea la care acţionează, pentru alţii - situaţia ideală li se prezintă ca un trai fără griji şi nelinişti.

Alte referate despre: succesul in afaceri, importanta resurselor umane in succesul unei afaceri, succesul in afaceri referat

Servicii hoteliere

Servicii hoteliere - Fiecare din lanturile hoteliere importante si-a dezvoltat propria schema de fidelizare a clientilor care prevede, pe langa servicii personalizate, un sistem de acordare de puncte si oferte speciale pentru obisnuitii casei.

Alte referate despre: servicii hoteliere, calitatea serviciilor hoteliere, serviciile hoteliere

Hotel Parc

Hotelul are abonamente la cateva astfel de reviste cum ar fi:Bucuresti(Ce,Unde,Cand),Bucharest in your pocket,Info Bucuresti.De asemenea,in fiecare camera exista cate un ghid Pagini Aurii,iar la receptie clientii au la dispozitie carte de telefon,mersul trenurilor,orarul avioanelor Tarom si alte materiale informative.

Serviciile telefonice-convorbri locale,interurbane,internationale-se pot efectua direct de catre client din camera,fiind taxate automat cu ajutorul sistemului computerizat si postate direct pe folia camerei clientului.Serviciile de transmitere s faxurilor si de efectuare a copiilor xerox sunt disponibile in cadrul receptiei hotelului.

Alte referate despre: referat hotel parc, hotel parc, restaurant hotel parc bucuresti

Managementul strategic in cadrul hotelului Majestic

Există persoane care plătesc sume mari pentru un sejur deosebit şi de calitate, deci, calitatea şi satisfacerea clienţilor devine o forţă majoră care trebuie îmbunătăţită nelimitat, pentru că însuşirea acestor calităţi poate determina avantaje mari.

Alte referate despre: managementul strategic in cadrul hotelului majestic, managementul strategic in cadrul hotelului, managementul strategic in cadrul unei firme

Hotel La Villa Saint Germain des Pres

Décor contemporain, lignes sobres et harmonies pures, tel est le décor de la Villa.Chaque chambre vous offrira un confort parfait : climatisation, TV satellite, Mini-bar, accčs internet, coffre fort, sčche-cheveux. Fax individuel et magnétoscope sur demande.
Notre salon de réception - salle de réunion peut vous accueillir afin de vous offrir un lieu confortable et modulable. Un point Internet sera disponible ŕ la réception.

Alte referate despre: le quartier saint germain des pres, le quartier saint germain des-pres, germain- des-pres

Grupul Hotelier Intercontinental

Staybridge Suites®
Staybridge este un tip de hotel inovativ conceput astfel incat sa multumeasca lumea indiferent de preferinte sau scopul calatoriei lor. Este ideal petru persoanele care cauta o destinatie pentru a locui mai mul timp acolo, este perfect pentru afaceri si vacante. Fie ca clientul isi doreste un studio, o camera simpla sau o camera dubla cu doua bai, oaspeti vor gasi intodeauna ceea ce li se potrivesc sau isi doresc. Fiecare apartament are o bucatarie echipata complet precum si sufragerie separata sau zona de lucru separata. Bineinteles ca in acest tip de hotel oaspeti se pot bucura si de internet de mare viteza , servicii pentru afaceri 24/24, receptii seara . Este locul potrivit pentru a te simti confortabil.

Alte referate despre: grupul hotelier intercontinental, istoria grupului hotelier intercontinental, grup hotelier intercontinental este un brand

Grand Hotel Victoria Romana

Pe langa cei de la mese,ies acuma sa se uite la dansul si cei din cafenea.Un baietel ca de vreo cinci ani,s-a sculat de la locul lui,a venit binisor la masa lui si,mancand dintr-o prajitura s-a pus sa-l studieze de aproape.Mama sa l-a strigat.In zadar,copilul era numai ochi,nu auzea.Privirile insistente ale acelui copil il biruiau.De-ar fi numai privirile.Acum,baiatul,cu mana plina de spuma de zahar,il si pipaie.

Alte referate despre: grand hotel victoria romana rezumat, grand hotel victoria romana, rezumat grand hotel victoria romana

Succesul si insuccesul scolar

Punctul de plecare în formarea operatiilor mintale la copil îl
constituie actiunea externa cu obiecte concrete. Limbajul înlesneste,
pe de o parte, interiorizarea actiunii materiale si detasarea de
aspectele neesentiale, iar, pe de alta parte, exteriorizarea actiunii
mintale în conversatie. În final procesul se transpune în planul
limbajului intern, adica în planul mintal propriu-zis în care operatia
se realizeaza ca act de gândire. Elevul ajuns în stadiul operatilor
formale (gândire verbal-abstracta, formala) poate fi "activ", în
sensul desfasurari rationamentelor ipotetico-deductive, desi aceasta
activitate mintala nu îmbraca o forma concreta, ci una abstracta.

Alte referate despre: succesul si insuccesul scolar, succesul si insuccesul scolar referat, referat succesul si insuccesul scolar

Istoria sistemului politic francez

Refuzul regelui ludovic al XVI-lea de a înţelege procesul de schimbări, încercarea acestuia de a fugi peste hotare, complicitatea cu forţele străine care doreau să intervină în treburile Franţei au dus în final la judecarea şi condamnarea sa. Din acest moment, Franţa a început o epocă nouă în care violenţa revoluţionară era considerată mijlocul cel mai eficace pentru a garanta instituţiile unui autentic stat de drept.
Robespierre, unul dintre cunoscuţii conducători ai revoluţiei franceze, enunţa ideea conform căreia „ Guvernul revoluţiei este despotismul libertăţii contra tiraniei”. Încercând să fundamenteze ideea violenţei revoluţionare, acelaşi gânditor şi om politic declara „ Acela care nu urăşte crima nu poate să iubească virtutea”.

Alte referate despre: istoria sistemului politic francez, istoria sistemului politic francez in perioada interbelica, istoria sistemului politic francez si economic

Logistica Marfurilor

LOGISTICA AVAL - DE DISTRIBUŢIE
1. Tipurile de vânzAri ce pot fi practicate în funcTie de particularitATile produsului Si a lanţului logistic.S-a sugerat deja că activitaţile de vânzare sunt specifice fiecarei situaţii în parte, greutatea cea mai mare având-o acele activităţi care depind în primul rând de client şi de setul de circumstanţe dominante la momentul respectiv.

Alte referate despre: logistica marfurilor, referat logistica marfurilor, logistica marfurilor referat

Backstreet Boys

“Paaaarty!”Ăsta-i unul dintre cuvintele preferate ale lut A.J., care e gata oricând şi oriunde să dea tonul pentru distracţie.Alexander James McLean s-a născut pe 9 ianuarie 1978 la West Palm Beach, în Florida.A început să apară pe scenă la o vârstă destul de fragedă, mai întâi în rolul unuia dintre piticii din Albă ca Zăpada. I-a plăcut aşa de mult, încât a jucat apoi în musicaluri ca The king and 1 şi Fiddler on the Roof.
În liceu era deja distribuit în show-uri TV, apărând pe Diney Channel.Împărţind timpul între spectacole şi învăţat, A.J. a mai găsit totuşi resurse să ia lecţii de dans şi de actorie.
A.J. este capricorn, o zodie recunoscută pentru perseverenţă şi persistenţă în urmărirea unui ideal.Capricornii vor să-şi trăiască viaţa într-un mod cât mai plăcut.La penultima lui aniversare, the Boys erau la New York şi au decis să-l sărbătorească la Hackers,Hitters and Hoops, un centru sportiv şi ...

Alte referate despre: backstreet boys, download muzica backstreet boys, backstreet boys referat

Managementul intercultural european - proiect

20 Iulie 1963 - Statele fondatoare incheie cu fostele colonii Conventia de la Lome, garantandu-le acestora ajutor financiar si avantaje comerciale;1 Ianuarie 1973 - Danemarca, Irlanda si Marea Britanie devin membre ale UE;7-9 Iunie 1979 - se desfasoara primele alegeri pentru Parlamentul European;1981 - Grecia este admisa in CE;

Alte referate despre: sud-estul european management intercultural, managementul intercultural in uniunea europeana referate, management intercultural

Management strategic

Cum Romania iesise de curand de sub un regim totalitar a existat dorinta de a "iesi afara",prin afara intelegand tariile din apropiere (Grecia, Turcia, Bulgaria, Ungaria), in afara de acest aspect a mai existat si o tendinta de continua scadere a numarului de turisti autohtoni din statiunile romane. In aceste conditii turismul nu a mai adus profit fiind la un pas de a deveni o gaura neagra a bugetului.

Alte referate despre: management strategic, managementul strategic, referat management strategic

Mecanisme de promovare a dezvoltarii durabile la nivel de firma

Referat despre Mecanisme de promovare a dezvoltarii durabile la nivel de firma
În centrul tuturor afacerilor stă omul. Toate celelalte resurse, terenuri, clădiri, mecanisme, utilaje, autovehicule sau bani sunt doar de importanţă secundară. Fără oameni nu se pot face afaceri. Afacerile nu au alt scop decât să servească nevoile oamenilor. Desigur, oamenii au roluri diferite în cadrul unei afaceri şi au multe legături cu alte afaceri. Oamenii sunt angajaţii unei afaceri. Uneori ei sunt managerii acesteia, alteori sunt furnizori, clienţi, creditori, debitori şi deseori sunt acţionari ai unei iniţiative. În mod frecvent însă, ei pot avea toate aceste atribute la un loc.

Alte referate despre: mecanisme de promovare a dezvoltarii durabile la nivel de firma, mecandisme de promovare a dezvoltarii durabile la nivel de firma, strategia dezvoltarii durabile la nivel de ue

Hera turism - Plan de Afaceri

Hera turism - Plan de Afaceri
Odata cu privatizarea statiunilor si concesionarea hotelurilor, lucrurile au inceput sa se schimbe in mai bine, dar standardele “noastre” erau net inferioare in comparatie cu cele internationale. Totusi lumea continua sa mearga vara la mare hotelurile functionand la capacitate de peste 40% . Dupa 1992 pentru turismul national in formula sa clasica a aparut un mare competitor, agroturismul. Familiile de tarani care doreau un venit suplimentar s-au organizat intr-o asociatie care sa-i reprezinte si sa le asigure un venit mai mare. Turistii au fost deosebit de receptivi la aceasta noua oportunitate pentru ca le raspundea exact nevoilor; era o forma organizata de turism, cu o larga acoperire si cel mai important la preturi nu deloc piperate.

Alte referate despre: hera turism plan de afaceri, hera turism-plan de afaceri, agentie de turism plan de afaceri

Politici de marketing

Politici de marketing.Ca urmare a cresterii economice si implicit a veniturilor in ultimii 10 ani, in primele 10 tari dezvoltate din Europa, cheltuielile turistice sunt percepute din ce in ce mai mult ca medii, accesibile (intre 13.000 si 20.000 de rupii/zi/turist).

Alte referate despre: politici de marketing, politica de marketing, politica de marketing a unei firme
Referate afisate : 17
Medie note: 7.88 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi

Referat.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politica de confidentialitate pentru a integra cele mai recente modificari privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmarind instructiunile din Politica de Cookie.


Politica de Cookie
Am inteles