Windows media player

Windows Media Player

Windows Media Player 9 Series oferă consumatorilor modalităţi mai rapide şi mai flexibile pentru a se bucura de conţinutul digital. Cu noile facilităţi Smart Jukebox, managementul bibliotecilor media este lipsit de orice efort, chiar şi pentru cele mai largi colecţii. Cu integrarea accesului la serviciile populare cu abonament, va fi mult mai uşor pentru consumatori să descopere şi să se bucure de conţinut, putând alege dintr-o gamă foarte largă disponibilă. Au fost îmbunătăţite facilităţile integrate pentru inscripţionarea de CD-uri. Windows Media Player 9 Series suportă acum peste 170 de dispozitive, de la playere DVD, playere portabile şi sisteme audio pentru autovehicule până la dispozitivele Pocket PC, telefoanele mobile şi receptoarele audio digitale.

Ca platformă pentru corporaţii, Windows Media 9 Series se scalează vertical pentru a reduce costurile de transmitere şi orizontal pentru a ajunge la cât mai mulţi angajaţi, facilitând comunicarea ...

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 364kb
Downloads: 2471
Materia: Informatica

Windows - generalitati

Windows NT este o versiune de 32 de biti a interfetei Microsoft cu utilizatorul care ofera cu adevarat modul de lucru multitasking pentru calculatoarele personale bazate pe microprocesoare Intel si pentru statiile de lucru. Windows NT (New Technology) ruleaza exclusiv protejat, permitind proiectantilor de aplicatii sa foloseasca pina la 4 GB de RAM. Windows NT are facilitati avansate de gestionare a fisierelor, puternice functii de retea, fiind un adevarat sistem client - server.

Alte referate despre: windows xp, windows, sistemul de operare windows

Microsoft Windows

Prima versiune de Windows a fost prezentata in 1983. Rula sub MS-DOS si utiliza meniuri de tip Word si Multiplan.
La inceputul anului 1985, Apple avea calculatorul Macintosh. Digital Research avea interfata GEM. Iar Microsoft avea MS-DOS-ul bazat pe text. Dar la sfarsitul anului, urma sa se lanseze interfata Microsoft.

Alte referate despre: microsoft windows wikipedia, microsoft windows, microsoft windows media 9 series player

Windows

Istoria mediului Windows este presarata cu un numar de succese si cu un numar egal de esecuri.Windows a aparut ca ceva putin mai mult decat un mediu cu comutare si pro-
cese. Lansarea initiala, din anul 1985, a versiunii 1.0 a lasat mult de dorit si, in general, receptarea ei de catre industria de specialitate a fost, sincer vorbind , mai degraba descurajanta.Au existat multe probleme cu editia initiala a mediului.

Alte referate despre: interfata windows, sistemul de operare windows xp, sistemul de operare windows referat

Windows Millenium

Windows Millenium este un sistem de operare nişă între Windows 98 S.E. şi Windows 2000. Windows Millenium preia numeroase caracteristici de la Windows 2000. „Instalarea” pe curat a Windows-ului Millenium durează aproximativ cât a Windows 98 S.E., între 30-60 minute. Windows Millenium detectează automat componentele hardware şi instaleză driverile specifice fiecărei componente. Icon-urile de sistem au preluat înfăţişarea celor din Windows 2000, restul interfeţei este neschimbat faţă de Windows 98 S.E. Un amănunt interesant este că după un click cu butonul drept al mouse- ului pe Taskbar puteţi alege din meniul care apare, ce poţiuni din meniul Start să fie expandabile.
Singurul domeniu în care se remarcă o schimbare radicală în ceea ce priveşte Windows Media Player-rul upgradat la versiunea a şaptea şi mult îmbunătăţit, care acum are suport pentru skin-uri. Suportul pentru skin-uri nu este singurul atu al Media Player-ului. Acestuia ia fost îmbunătăţit ...

Alte referate despre: windows millenium, download windows millenium, instalare windows millenium

Interfata Windows

Interfata Windows - In 10 Noiembrie 1983 Microsoft anunta venirea Windows 1.0, un mediu care extinde capacitatile Dos-ului cu o interfata grafica. Windows are o interfata grafica foarte prietenoasa, permitand lucrul si initierea oricarei persoane aceasta facandu-se prin diferite tutoriale.Interfata Windows

Alte referate despre: interfata windows xp, download interfata windows xp, elemente de interfata windows

Multimedia

Mai merita de asemenea sa fie mentionata usurinta crescuta cu care
puteti adauga componente hard multimedia, cum ar fi o placa de sunet
sau o unitate CD-ROM. Standardul Plug and Play din Windows 95/98 va
permite sa adaugati componente care adera la acest standard cu minim
de probleme. Iar Device Manager din Windows va permite, pentru
minimizarea conflictelor hard, sa prastati o evidenta a numeroaselor
resurse folosite de catre componentele multimedia. Deasemenea Windows
95 include suport pentru grafica imbunatatita a jocurilor folosind
WinG, o interfata pentru aplicatii, care pemit grafici bitmat (bmp),
aflata in memorie, sa apara mai rapid pe monitor.

Alte referate despre: placa multimedia, fisiere multimedia, tehnologii multimedia

Sisteme de operare

Windows Media Player
Odată cu acest sistem de operare ,Microsoft lansează si ultimul player audio Windows Media Player,versiunea 8 cu care se pot de asemenea “arde” CD-uri la viteze maxime(mai mari de 48X prezent),in comparatie cu versiunea 7 a player-ului care putea inregistra doar la viteza 2X.

Alte referate despre: sisteme de operare, sisteme de automatizare, sisteme de reglare automata

Windows Millenium

Microsoft pune un puternic accent pe domeniul multimedia, concluzie sprijinită de apariţia Windows Movie Maker, un program de editare video entry level, asemănător cu cele care se găsesc în pachetul software al unor plăci video cu posibilităţi de captură sau al unei camere digitale. Acestea compensează lipsa mai multor opţiuni de editare prin uşurinţa cu care poate fi folosite, astfel încât oricine poate să îşi organizeze filmele din vacanţă şi să le transfere pe un suport oarecare sau să e prezinte pe Internet.

Alte referate despre: windows millenium aplicatii, cum se instaleaza windows millenium, restabilirea windows millenium

Windows 7

In ianuarie 2011 Steve Ballmer, presedintele companiei Microsoft, a prezentat la expozitia anuala Consumer Electronics Show (CES 2011) din Las Vegas pe urmasul lui Windows 7. Probabil ca se va numi Windows 8 si va aparea pe piata cel mai devreme la sfarsitul lui 2011.
Initial, drept succesor pentru Windows XP si Windows Server 2003 a fost planificata o versiune de Windows numita intern "Blackcomb".

Alte referate despre: windows xp vs windows vista, referat windows, windows 7

Aplicatii Windows

Color box: Cutia cu culori este reprezentata de un dreptunghi ce contine, pe 2 linii, 28 de culori – cele mai utilizate in desenele realizate in Paint. Insa, pentru o mai mare varietate, putem schimba nuanta in functie de preferinte cu un dublu-click pe culoarea respectiva. In urma acestei actiuni va aprea, pe ecran, o caseta de editare a culorilor (“Edit Colors”). Schimbarea se face cu ajutorul scarii gradate de culoare (alb→negru). Dupa stabilirea nuantei dorite, tot ce trebuie sa mai facem pentru a o putea utiliza este un simplu click pe “OK”.

Alte referate despre: aplicatii windows, aplicatii windows 95, referat aplicatii windows

Windows - Administrarea sistemului

Windows - Pentru a executa operaţiile cu fişiere şi dosare sau directoare trebuie să indicaţi sistemului obiectul sau obiectele asupra cărora va acţiona operaţia, adică să-l selectaţi. Dacă vreţi să selectaţi unul sau mai multe obiecte, executaţi clic pe primul obiect. Ţinând apăsată tasta Ctrl, executaţi clic pe alt obiect. Reluaţi operaţia pentru fiecare obiect care doriţi să fie selectat.Windows

Alte referate despre: sistemul de operare windows administrarea fisierelor, administrator windows xp, administrare windows

Sistemul de operare Windows

Sistemul de operare Windows 95 (lansat oficial la 24.08.1995, următoarele versiuni fiind lansate în anul 1998-Windows 98, şi anul 2000- Windows 2000 ;(Windows ME – Windows Millenium Edition) versiunea oficială lansată la 17 februarie 2000) deţine supremaţia sistemelor de operare pe 32 biţi de tip Desktop (“birou de lucru”) şi care s-a vrut o extensie şi o variantă perfecţionată a sistemului de operare MS-DOS, sistem de operare ce a revoluţionat lumea calculatoarelor de tip PC (Personal Computer).

Alte referate despre: instalare windows 98, windows vista, windows 98

Sistemul de Operare Windows Vista

Referat desppre Sistemul de Operare Windows Vista
PREZENTAREA SISTEMELOR DE OPERARE
Sistemul de operare este un asamblu de programe care are rolul de a gestiona si de a facilita utilizatorului accesul la resursele sistemului de calcul.Pentru acesta,nucleul sistemului de operare este primul program încărcat in memoria calculatorului si ramane activ pe toata durata funcţionarii acestuia.
Funcţiile pe care trebuie sa le împlinească un sistem de operare sunt următoarele:
1. gestiunea memoriei
2. gestionarea proceselor
3. gestiunea fişierelor

Alte referate despre: referat windows vista, windows vista referat, referat despre windows vista

Evolutia mass-media

d.Cuvântul comunicare cuprinde procedeele prin care „un spirit poate afecta un alt spirit: limbajul, muzica, artele vizuale, teatrul, baletul şi în fapt toate comportamentele umane.”
e.„Mecanismul prin care relaţiile umane există şi se dezvoltă, adică deopotrivă toate simbolurile spiritului şi mijloacele de a le transmite în spaţiu şi a le conserva în timp”
f.Comunicarea este ca o împărtăşire, un mod de a pune în comun un ansamblu de semne informaţionale

Alte referate despre: evolutia mass media, evolutia mass-media, evolutia mass media in germania

Panica la New York referat Mass-Media

Postul de televiziune precizează că incendiul a avut loc la nivelul 10 al clădirii , in continuare numarul victimelor fiind necunoscut . această zonă este un important centru de afaceri . clădirea este denumită New york avenue, situata pe Bulevardul nr5 , la strada nr 50, iar partea estica este situata la srada nr 72 . in continuare nu se stie daca mai sunt victime. Consulul ONU al romaniei din statele unite ale americii Lucian Pavoni spune că deja a început deplasarea echipelor de salvare , echipelor de pompieri şi a echipelor de poliţie , ele fiind la 44 de strazi , deci prin concluzie nu mai este nici un pericol . deasemenea el precizează că primăria exclude posibilitatea unui atac . “este aproape sigur că nu e vorba de un atac terorist; nu au exclus 100% dar au declarat aproape sigur că nu este vorba de un atac terorist“.

Alte referate despre: panica la new york referat mass-media, panica la new york, mass media

Studiul pietei produselor si serviciilor in mass-media

"Studiul pietei produselor si serviciilor in mass-media in general, reclama in cotidiene de mare tiraj"La inceputul luni aprilie 1493,la Barcelona a fost tiparita, sub titlul „De Insulis Inventis”, versiunea latina a scrisorii pe care Cristofor Columb a trimis-o consilierului regal Santangel, in care descria calatoria sa peste ocean si descoperirea noului drum catre Indii.
"Studiul pietei produselor si serviciilor in mass-media in general, reclama in cotidiene de mare tiraj"

Alte referate despre: studiul pietei produselor si serviciilor referat, studiul calitatii produselor si serviciilor, referat studiul calitatii produselor si serviciilor

Strategii in intreprinderile mass-media

Planificarea pe termen mediu - politica intreprinderii - tine de o constiinta profesionala a jurnalistilor, de un regulament instituit de intreprindere, de un echilibru intre interesele patronilor si cele ale angajatilor (cantitate versus calitate). Planificarea pe termen lung - viziunea - este rezultatul constientizarii, atat de catre proprietarii intreprinderii mass-media, cat si de catre jurnalistii angajati, a rolului pe care presa il detine in mecanismul societatii democratice. Bineinteles, viziunea tine de contextul in care Romania tinde spre o societate democratica.

Alte referate despre: strategii manageriale in mass media, stil si metode in conducerea intreprinderii mass media, strategia de mass media

Integrarea europeana in mass-media din Romania - rezumat

4.2. Metodologia cercetarii
Actorii din presa pot fi indeobste descrisi pe doua cai: monitorizarea comportamentului real (monitorizarea presei, a optiunilor exprimate public) sau evaluarea comportamentului perceput, respectiv a modului in care actorii sunt receptati. In acest din urma caz, se poate distinge intre perceptia publicului larg (sondaje de audienta, credibilitate etc.) si cea a publicului initiat. Tinta cercetarii a fost aceasta din urma categorie.

Alte referate despre: integrare europeana domenii mass media rm, identitatea europeana si mass-media, identitatea europeana i mass-media
Referate afisate : 19
Medie note: 8.28 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK