Yahoo messenger cont nou

Yahoo Messenger

Yahoo Messenger - VOICE CHAT ( call ) care perimite cu ajutorul unui microfon sa dialogati cu o alta persoana sau se pot realiza conferinte cu mai multi prieteni din lista.

Yahoo Messenger - VIDEO ( webcam ) permite cu ajutorul unei camere web sa fim vazuti de cei din lista noastra de messecnger. Conferinta se poate realiza si cu ajutorul camerei web .

SEND FILE este folosit pentru trimitere de fise si documente, si este mai util din punct de vedere al cantitatii (pana la 1 GB) decat mail-ul.

TRIMITERE DE POZA (share photos) este folosit pentru tranfer de poze.
JOCURILE ONLINE (games) au inceput sa fie si ele mai mult luate in considerare de cei de la yahoo pentru o multa functionalitate a messengeru-lui si acest lucru este apreciat de catre persoanele fizice pentru ca este un nou mediu de distractie si de alungare a plictiselii .

MASS-URILE sunt considerate o facilitate pentru ca se poate trimite mesaje scrise in timp foarte scurt la mai multe persoane odata ,ori pe grupuri ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 373kb
Downloads: 6619
Materia: Informatica

Comunicarea pe internet

Cateva dintre aceste programe sunt: mIRC (WIN95/98/NT),Pirch, Virc, Ircle, BitchX...In realitate nu conteaza ce program folositi pentru ca toate se leaga la aceeasi retea de IRC. Cand sunteti intr-o sesiune de chat puteti trimite mesaje tastandu-le la tastatura ca pe urma ele sa fie transmise instantaneu celorlati participanti.
Cum sa folostiti IRC-ul

Alte referate despre: comunicarea pe internet, comunicarea prin internet, comunicare pe internet

WWW -World Wide Web

Cum s-a născut serviciul WWW ?
De-şi Internet-ul are o istorie mai veche seviciul WWW a fost creat începînd cu 1989.Iniţiatorul acestui nou mod de comunicare a fost TIM Berners-Lee,cercetător la CERN (Consiliul European Pentru cercetatarea nucleară), care intenţiona să creeze un nou sistem informaţional pentru a facilita cercetătorilor schimbul de informaţii şi colaborarea în cadrul proiectelor ştiinţifice.

Prima utilizare apublică a serviciului WWW a fost în ianuarie 1992 la Geneva.Prin proiectul lui Tim Berners-Lee au fost stocate documente pe mai multa calculatoare denumite servere Web ,apoi au fost consultate prin intermediul unui browser.

Tim Berners-Lee şi echipa sa au dezvoltat primele versiuni pentru cele patru componente cheie necesare serviciului WWW: protocolul HTTP (hyper text transfer protocol) ,limbajul de scriere a hipertextelor HTML (hyper text markup language),servsrul Web ,şi browser-ul. Primul browser nu funcţiona în mod ...

Alte referate despre: www-world wide web, notiunea de www world wide web, www world wide web referat

The Bat

Daca ai reusit sa-l instalezi , te felicit , ai trecut de cel mai simplu pas in lucrul cu acest program. Dar sa nu ne grabim , pentru a configura programul , trebuie sa aveti un cont de e-mail care va permite ca scrisorile dumneavoastra sa fie descarcate de un client de e-mail precum este programul in cauza. Asa ca va sfatui sa va deschide-ti cont de e-mail pe servere precum www.gmail.com , www.mail.ru , www.mymail.ro , www.lycos.com , adica servere care permit accesul POP3 (post office protocol 3) . Daca deja dispune-ti de un cont e-mail pe un oarecare server verificati daca are acces POP3.

Alte referate despre: se bate miezul noptii, trei tari in care bat vanturi alizee geografie, vanturi care bat in climatul tropical umed

Interfata Messenger

Yahoo!Messenger
Yahoo!Messenger este un client de chat in timp real dezvoltat de compania americana Yahoo!. Yahoo!Meseenger este unul dintre cele mai populare soft-uri de chat si interactionare sociala de pe internet,el putand fi descarcat gratuit,iar utilizatorii putand folosi un singur Yahoo!ID pentru toate serviciile companiei.

Pe langa faptul ca utilizatorii pot purta cnversatii in timp real,acest program ofera si un mediu interactive placut,utilizatorii putand alege dintr-o multitudine de interfete grafice,avatare,jocuri ori mesaje de disponibilitate configuratibile.
Voice Chat (call computer) – Aceasta functie permite utilizatorului,cu ajutorul unui microfon,sa discute in timp real cu un alt utilizator sau chiar mai multi,putandu-se realiza conferinte

Alte referate despre: interfata messenger, download interfata messenger, interfata messenger romana download

Ce este internetul

Reteaua cu cel mai mult impact a fost Ethernet-ul,retea ce permitea conectarea mai multor calculatoare impreuna.Prima versiune avea teoretic o rata de transfer de 3 Mbps si mai tirziu 10 Mbps.Cercetatorii de la ARPANET au inceput sa creada ca ar fi folositor sa conecteze LAN-urile la ARPANET.

Pentru a putea realiza acest lucru a fost dezvoltat un protocol pentru a putea conecta tipuri diferite de echipamente.Astfel TCP-ul (Transmission Control Protocol) si Internet Protocol (IP).In 1983 cresterea Internetului a fost impulsionata de aparitia versiunii 4.2 BSD de UNIX care continea si protocolul TCP/IP.

Cum functioneaza Internetul

Pentru a intelege cum functioneaza Internetul ,trebuie sa intelegeti ca Internetul nu este o entitate omogena. Intradevar este un mare miracol ca totusi functioneaza. Internetul are o structura,astfel incit daca vrei sa trimiti un E-mail la calculatorul ...

Alte referate despre: ce este internetul, ce este internetul referat, ce este internetul definitie

Computer and internet addiction

Computer and internet addiction - There are symptoms that demonstrate it is a real problem and here are some of them : A demonstrated loss of control, like anger, shouting, frustrated for no reason when trying to stop or limit the amount of time spend on the computer. Promising to quit or cut down and not being able to do so. In this way breaking promises to self or others. Computer and internet addiction

Alte referate despre: computer and internet importance, computer and internet, video and internet addiction referat

E-book cartea electronica

Pe langa acestea, scrierea unui e-Book este similara cu scrierea unei carti, numai ca aici se reduce timpul de scriere, posibilitatea permanenta de a reveni asupra textului, posibilitatea de a corecta, de a adauga, de a reface si aceasta fara a fi afectat textul sau aranjamentul textului in sine. Adica fata de obisnuitele manuscrise cu adaugiri si mazgalituri pe margine, in realizarea unui e-book va arata textul curat si aranjat.

Alte referate despre: e-book cartea electronica, carti electronice download, cartea electronica

Sfantul Ierarh Iosif cel Nou de la Partos

Sfantul Ierarh Iosif cel Nou de la Partos
Dupa cinci ani se duce la Muntele Athos si intra in obstea Minastirii Pantocrator. Aici, dupa aspre osteneli duhovnicesti, imbraca schima marelui si ingerescului chip sub numele de Iosif. La Pantocrator, cuviosul schimonah Iosif "Valahul" s-a nevoit multi ani de zile impreuna cu numerosi alti monahi greci, romani si macedonen. Acolo a deprins mestesugul luptei duhovnicesti, postul desavarsit, privegherea de toata noaptea, ascultarea si smerenia. Apoi, facindu-se sihastru in padurile din imprejurimi si mult ostenindu-se, a ajuns la masura desavirsirii, invrednicindu-se de la Dumnezeu de darul lacrimilor si ai rugaciunii neadormite care se lucreaza cu mintea in inima. Pentru sfintenia vietii sale avea inca si darul facerii de minuni, vindecind multe boli, indeosebi pe cei ologi.

Alte referate despre: sfantul ierarh iosif cel nou de la partos, sf ierarh iosif cel nou de la partos, manastirea sf ierarh iosif cel nou de la partos

Lansarea pe piata a unui nou produs

Lansarea pe piata a unui nou produs - In acelasi timp, conducerea firmei este convisa ca imbunatatirea imaginii firmei ANA ELECTRONIC este posibila numai printr-o preocupare permanenta pentru innoirea si diversificarea sortimentala a gamei de produse.Lansarea pe piata a unui nou produs

Alte referate despre: lansarea pe piata a unui nou produs, lansarea pe piata a unui nou produs de paine, program de marketing privind lansarea pe piata a unui nou produs

Elegia a noua

Elegia a noua
Deşi scrisă cu alt prilej şi publicată deja în presa vre¬mii - motiv invocat de editor pentru a exclude poemul din volum, la prima ediţie, în 1966 - elegia oului s-a potrivit de minune în construcţia acestui ciclu.
Hiperboreea este numele dat spaţiului unde săl㺬luieşte materia în timpul manifestării pasive a creaţiei; iar ele¬gia cu acest nume (a opta) descrie as¬pi¬ra¬ţia, idealul de zbor, ce se va transforma în pasăre, de în¬dată ce cojile oului negru se vor sfă¬râma. În Elegia a noua obiectivul “aparatului de filmat” se foca¬lizează pe oul germinativ ce pluteşte în “supa primordială”.

Alte referate despre: elegia a noua, explicarea titlului elegia a noua de nichita stanescu, elegie a noua

Viata Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava

Acesta s-a infatisat in fata conducatorului, numit Ighemon, spunand ca Ioan doreste sa treaca la religia tatarilor. Dregatorul a poruncit sa fie adus imediat acest negustor din Trapezunt la el. Ioan insa isi da seama de planul lui Reiz, si refuza oferta eparhului, aducand slava lui Dumnezeu. Auzind acestea, Ighemon porunceste ca Ioan sa fie batut cu ciomege, crezand ca asa il va face sa se lepede de Hristos. In ciuda chinurilor sale.

Alte referate despre: viata sfantului ioan cel nou de la suceava, viata sf ioan cel nou de la suceava, sfantul ioan cel nou de la suceava aducerea moastelor la suceava

Noua psihosfera

Una din cauzele singuratatii este diversitatea sociala crescanda. Demasificarea societatii,accentuarea deosebirilor in dauna asemanarilor ii ajuta pe oameni sa se individualizeze.Cu cat suntem mai individualizati cu atat ne este mai greu sa gasim un partener care sa aiba aceleasi interese ,valori,gusturi. Devenind mai dificil in sfera legaturilor noastre sociale.

Alte referate despre: un pedagog de scoala noua rezumat, un pedagog de scoala noua, directia noua in poezia si proza romana

T-ul contului 121

T-ul contului 121

Alte referate despre: contul 121, inchidere cont 121, cont 121

Diferentele dintre noua constitutie si vechea

Legea de revizuire a Constitutiei contine o serie de prevederi utile si corecte, care pot figura foarte bine ca modificari in legislatia curenta, in codul penal etc., prezenta lor in Constitutie fiind mai degraba o stratagema pentru a capta bunavointa electoratului. Cum ar fi, de exemplu, noua prevedere din art. 32, alineat (4): Statul acorda burse sociale de studii copiilor si tinerilor proveniti din familii defavorizate si celor institutionalizati, in conditiile legii, prevedere al carei loc normal, firesc, este in legea invatamantului. Aceste prevederi, daca vom vota CONTRA noii Constitutii, vor putea fi introduse oricand in textul legilor deja existente, fara nici un fel de referendum. Deci, putinul care se poate castiga prin votul nostru PENTRU, nu se pierde daca vom vota CONTRA. In schimb, daca nu vom vota CONTRA, vor deveni operative o serie de propuneri de pe urma carora vom avea de pierdut foarte mult, iar in unele cazuri vor fi pierderi irecuperabile si daune ireparabile. Mai ...

Alte referate despre: diferente intre vechea si noua constitutie a romaniei, diferente intre noua si vechea lege a pensiilor, diferenta intre noua si vechea lege a invatamintului

Papua Noua Guinee

Precipitatiile bogate (pe culmile inalte trec de 6500 mm/an), alimenteaza o retea hidrografica abudnenta, cu debite constante pe tarmul nordic(Ramu, Sepik, Mamberamo) si cu oscilatii sezoniere pe tarmul sudic(Purari, Kikori, Fly, Digul).

Alte referate despre: papua noua guinee, papua noua guinee referat, geografia politica papua noua guinee

Un nou rol al managementului

Intr un anumit sens, se poate aspune ca desi terminologia teoriei participative este relativ recenta in Europa, principiile sale generale au fost aplicate de multa vreme. Crane si Matten ofera doua exemple in acest sens.

Alte referate despre: implementarea unui nou tip de management, noua abordare a managementului resurselor umane, un nou rol al managementului
Referate afisate : 17
Medie note: 8.01 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Filmele zilei
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Filmulete haioase Filme, poante si cele mai tari faze Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10 Bacalaureat 2018 Vezi subiectele examenului de Bacalaureat din 2018 Evaluare Nationala 2018 Ultimele informatii despre evaluare nationala
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.
Acest site foloseste cookies: Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK