Demonstratie de robotica in cadrul evenimentului "Porti Deschise la SEK Bucharest International School"

Publicat: 19.07.2022
Demonstratie de robotica in cadrul evenimentului 'Porti Deschise la SEK Bucharest International School'

Joi, 21 iulie 2022, SEK Bucharest International School îsi deschide portile pentru o întalnire speciala cu copiii pasionati de tehnologie, pentru a explora una dintre materiile pe care programa SEK pune accentul în strategia sa de educatie.

 Robotica este o materie care le permite elevilor sa dezvolte abilitati esentiale în cresterea lor: rezolvarea de probleme, dezvoltarea creativitatii, gandirea logica, concepte de baza din matematica si stiinta, elemente de programare si lucru în echipa - pregatind astfel, de la varste fragede, oportunitati pentru viitoarea cariera a copilului. În timpul desfasurarii lectiei de robotica parintii vor fi ghidati de directorul scolii, Alina Pele, prin ceea ce înseamna filosofia SEK în educatie, prin prisma experientei de 130 de ani în acest domeniu pe care grupul SEK International îl detine.

Sek Bucharest International School este o scoala privata de anvergura internationala, bazata pe educatia trilingva, care combina curricula nationala cu cea spaniola si internationala si ofera elevilor diplome recunoscute la nivel european. scoala se deschide în toamna anului 2022, cu grupele de gradinita (3-6 ani), clasa pregatitoare si clasele I-IV.

Înfiintata în 1892, scoala internationala SEK este locul în care inovatia pedagogica se întalneste cu respectul pentru traditie, pentru a oferi programe educationale dinamice, care încep de la educatia timpurie a copiilor si pot continua pana la programele de doctorat din cadrul universitatilor SEK. Elevii scolilor SEK sunt sustinuti în fiecare aspect al învatarii prin filozofia pedagogica care sta în spatele programelor educationale, permitandu-le sa atinga standarde academice înalte, dar sa dezvolte si valori profunde pentru viitor: toleranta, echilibru, spirit civic, constiinta de sine si dorinta de dezvoltare, respect pentru societate si mediul înconjurator.

„Alegerea unei scoli este o decizie importanta si una care va afecta viata copilului pe termen lung. Organizam aceste zile ale Portilor Deschise pentru ca atat parintii, cat mai ales copiii, sa intre în contact cu atmosfera, cu spatiul, cu toate conceptele care stau în spatele a ceea ce dorim sa construim împreuna pentru urmatorii ani - noi standarde si oportunitati de educatie pentru copiii Romaniei. Pentru o educatie de calitate eu a trebuit sa parasesc Romania, acum 20 de ani. Între timp acest oportunitati de educatie de elita sunt aici, acasa. ” - Alina Pele, directoare SEK Bucharest International School.
Focusul evenimentului Porti Deschise va fi modulul de robotica, ce implica o schimbare a felului în care abordam învatarea, una prin care elevul nu doar asculta lectia, ci participa activ, construieste si gaseste propriile solutii la anumite probleme. În scolile SEK folosirea tehnologiei si lectiile de robotica încep de la varste mici, pentru ca le permite elevilor sa-si imagineze lumi viitoare ipotetice, sa descopere lucruri noi si sa devina curiosi. Specialistii de la Coding Hub, un centru de cunoastere care ajuta la dezvoltarea de noi generatii de IT-sti, cu o viziune unica asupra procesului de învatare, vor sustine pentru copiii care viziteaza scoala o inedita incursiune în lumea roboticii.

Evenimentul Ziua Portilor Deschise va începe la ora 18:00, la sediul SEK Bucharest International School din strada Independetei, nr. 319, sector 6. Va rugam sa confirmati prezenta la admission@sekbucuresti.ro.

SEK Bucharest International School este situata în incinta Sema Parc, într-una dintre cele mai impozante cladiri din campus, complet modernizata si adaptata nevoile moderne de educatie. Cu acces direct din Splaiul Independentei, cladirea se afla la cateva minute de Opera Nationala si Palatul Parlamentului si este conectata cu mijloace de transport în comun, dar beneficiaza si de un spatiu generos de parcare, pentru ca parintii sa poate aduce si prelua copiii în siguranta. De asemenea, curtea ampla a scolii dispune de spatii de joaca si activitati în aer liber.

Mai multe informatii despre SEK Bucharest International School gasiti pe site-ul sekbucuresti.ro sau pe paginile de Facebook si Instagram.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.