Gala Premiilor pentru Directorii Anului: cei mai buni directori de scoala din Romania vor fi premiati

Publicat: 04.10.2022
Gala Premiilor pentru Directorii Anului: cei mai buni directori de scoala din Romania vor fi premiati

• Directorii si directorii adjuncti în functie din liceele, scolile si gradinitele publice din Romania, eligibili pentru înscrierea la Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2022
• Premii în valoare de peste 25.000 de euro pentru directorii premiati la Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2022
• Înscrierile sunt deschise pana pe 31 octombrie 2022

AVE (Asociatia pentru Valori în Educatie) continua sa premieze excelenta în mediul preuniversitar si anunta înscrierile la Gala Premiile pentru Directorii Anului 2022. Directorii si directorii adjuncti din liceele, scolile si gradinitele publice din Romania, care au fost în functie în anul scolar 2021 – 2022, se pot înscrie pana pe data de 31 octombrie. Anul acesta, Gala Premiilor pentru Directorii Anului va avea loc pe 23 noiembrie, la Ateneul Roman.

„Consideram ca directorul de scoala este de o importanta strategica pentru ca prin pozitia pe care o ocupa are capacitatea de a influenta viata a mii de elevi, familiile acestora si comunitate, prin fiecare decizie pe care o ia. Tocmai de aceea, în fiecare an premiem directorii cu rezultate exceptionale. Aceste modele de leadership educational sunt un combustibil fara de care nu vom putea vedea educatia din Romania transformata cu adevarat”, spune Andreea Nistor, Director Executiv al AVE.

În cadrul Galei Premiilor pentru Directorii Anului le sunt recunoscute meritele liderilor din educatie care au demonstrat calitati de leadership, management si strategie, pe care le-au aratat prin implicarea proactiva în transformarea educatiei în comunitatile si scolile din care fac parte. Premiile vor fi oferite pentru patru categorii, respectiv Inovare, Antreprenoriat, Egalitate de sanse, precum si marele premiu, Directorul Anului 2022. Detalii complete despre fiecare categorie sunt disponibile pe site-ul AVE.

Peste 25.000 de euro, premii pentru directorii premiati la Gala Premiile pentru Directorii Anului 2022
Vor fi premiati patru lideri din educatie care demonstreaza initiativa si dorinta de schimbare profunda pentru comunitatile lor scolare. Directorii se pot preînscrie în doar cateva minute, prin completarea unui formular disponibil online, pe site-ul www.ave-romania.ro/, sectiunea Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2022. O singura aplicatie poate fi înscrisa pentru maximum doua categorii de premii, iar fiecare director înscris este luat automat luat în considerare si pentru mare premiu, Directorul Anului 2022.

Toti cei care cunosc un director pasionat sunt încurajati sa îl recomande pentru înscriere, prin completarea unui formular online, disponibil aici: https://form.jotform.com/222154129546353. Ulterior, directorii recomandati vor fi contactati pentru înscriere de reprezentantii AVE.

Fiecare din cei patru directori castigatori ai acestei editii a Galei Premiilor pentru Directorii Anului va primi un premiu în valoare de 3.500 de euro. Scopul acestui premiu este de a sustine directorii în proiectele pe care le au în derulare sau care urmeaza sa fie începute în scoala din care fac parte.

În plus, cei patru castigatori vor primi si o bursa integrala la Academia de Leadership si Management scolar, program organizat de AVE pentru dezvoltarea si cresterea abilitatilor de leadership si management dedicat directorilor de scoli si gradinite care vor sa îmbunatateasca rezultatele educationale din institutiile pe care le conduc. Bursa valoreaza 3.300 de euro si este oferita de AVE si partenerii Academiei.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului este un eveniment organizat pentru al saselea an consecutiv de catre AVE (Asociatia pentru Valori în Educatie), pentru a sustine si premia directorii de scoala care se remarca printr-o activitate extraordinara si ajuta la transformarea educatiei din Romania, începand cu propriile lor comunitati.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.