Liceul International IOANID lanseaza bursele de studiu si sesiunea de admitere la nivel liceal pentru anul scolar 2022- 2023

Publicat: 19.01.2022
Liceul International IOANID lanseaza bursele de studiu si sesiunea de admitere la nivel liceal pentru anul scolar 2022- 2023

Liceul International IOANID isi deschide portile elevilor care doresc sa-si asigure un stadiu inalt de educatie. S-a dat startul sesiunii de admitere pentru anul scolar 2022-2023.

S-a deschis oficial sesiunea de admitere pentru anul scolar 2022-2023 a clasele de liceu, atat in sistem romanesc (specializarea filologie sau stiinte ale naturii), cat si in sistem international Cambridge.

Autorizat din toamna anului 2018, ciclul liceal al Liceului International IOANID a crescut in acesti patru ani, organizand atat clase conform curriculumului national, specializarile filologie si stiinte ale naturii, cat si clase in Sistem International Cambridge, cu predare in limba engleza.

Indiferent de profil, activitatile claselor de liceu sunt organizate conform nevoilor reale ale adolescentilor de astazi, iar procesul de predare este caracterizat de crearea unor experiente de invatare care atrag elevii. Pe langa predarea interactiva, profesorii stimuleaza constant liceenii, echilibrandu-i si pregatindu-i ca viitori adulti intr-un mediu dinamic si captivant.

”Aici simt ca si parerea mea conteaza, ca si dorintele mele sunt ascultate, si, ce consider foarte important, profesorii sunt mereu disponibili pentru fiecare copil. De cand sunt la IOANID, am inceut sa invat din placere” Daria, clasa a XI-a.

” Sunt zilnic alaturi de oameni care-mi sunt dragi si de profesorii pe care ii simtim cu adevarat aproape de mintea si inima noastra. Fara sa sune a cliseu, este un sentiment unic sa stii ca faci parte dintr-o echipa care s-a format pentru tine si viitorul tau”, Sebastian, clasa a XI-a.

O noutate pe piata liceelor particulare din Bucuresti o reprezinta existenta unei sectii internationale, prin adoptarea sistemului Cambridge, cu diplome recunoscute si apreciate de universitati si angajatori din toata lumea. Avantajul unui astfel de sistem il reprezinta, pe langa studiul in limba engleza, flexibilitatea in crearea curriculumului, elevul alegand cele mai potrivite materii pentru viitorul sau profesional. Printre materiile studiate se numara Combined Science, Economics, History, Mathematics si Global Perspectives.

Pe langa studiul materiilor standard, conform profilului ales, elevii sunt implicati constant in activitati de voluntariat si sesiuni de orientare si consiliere profesionala organizate de specialisti din domeniile de interes identificate chiar de liceeni.

Demararea competitiei pentru bursele de studiu

Elevii interesati de profilul uman, specializarea filologie, au sansa de a beneficia de una dintre cele 3 burse de studiu oferite de Liceul International IOANID, burse care pot ajunge pana la 100% din valoarea taxei educationale. Pentru obtinerea burselor, aplicantii vor trebui sa participe la o serie de examene la materiile limba romana, matematica si limba engleza. Un prim pas pe care trebuie sa il faca elevii este de a completa formularul de aici, ulterior urmand testarile.

Etapele concursului sunt urmatoarele:
• 18 ianuarie – 15 martie – difuzarea informatiilor si primirea aplicatiilor online
• 15 – 30 martie – sustinerea testarilor scrise
• 4 aprilie – afisarea rezultatelor pe https://www.ioanid.com/burse/ si blog www.ioanid.com/blog

Admiterea la oricare dintre clasele de liceu (filologie, stiinte ale naturii sau sistem Cambridge) se face in urma unor testari interne, in functie de cerintele specifice fiecarui profil. Mai multe detalii despre oferta educationala pentru clasele a IX-a – a XII-a la Liceul International IOANID gasiti pe site-ul oficial.

“Echipa noastra intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea este una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-i si pregatindu-i ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant”, povesteste Anca Biris, fondatoarea IOANID.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.ioanid.com sau contactand reprezentantii scolii, la telefon – 0758.054.437 – sau prin e-mail – diana.rosoiu@ioanid.com.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.