Prima etapa a campaniei "Scoala fara pauza" s-a incheiat

Publicat: 05.10.2022
Prima etapa a campaniei 'Scoala fara pauza' s-a incheiat

Peste o tona de haine si peste 400 de ghiozdane complet echipate cu rechizite, in prima etapa a campaniei "scoala fara pauza" derulata de Baneasa Shopping City si Asociatia Banca de Bine

Prima etapa a campaniei „scoala fara pauza”, desfasurata de Baneasa Shopping City si Asociatia Banca de Bine s-a încheiat cu peste o tona de haine si rechizite colectate în prima luna de donatii.

În “Back to School”, prima etapa a campaniei „scoala fara pauza”, peste 400 de ghiozdane complet echipate cu rechizite au plecat catre copiii din mediile defavorizate. Astfel, pe parcursul primei luni a campaniei, pentru toti consumatorii care au facut cumparaturi în cadrul Baneasa Shopping City si au înscris bonul de cumparaturi pe site-ul www.baneasa.ro, centrul comercial a donat câte un ghiozdan complet echipat copiilor din comunitatile nevoiase.

Totodata, la punctul de colectare s-au strâns în aceeasi perioada aproximativ o tona de articole de îmbracaminte potrivite copiilor cu vârste între 5 – 18 ani. Donatiile vor trece prin procesul de igienizare în cadrul curatatoriei ecologice Ecoclean, partener si în aceasta editie „scoala fara pauza”.
În plus, la punctul de colectare donatiile au însumat si jucarii si rechizite scolare pentru aproximativ peste 100 de copii, iar acestea vor fi transportate de catre Asociatia Banca de Bine în comunitatile incluse în campanie.

Campania „scoala fara pauza” continua pâna pe 24 decembrie, când vizitatorii centrului comercial pot aduce la punctul de colectare din parcarea exterioara a Baneasa Shopping City lucrurile necesare pentru ca elevii din judetele Teleorman, Giurgiu, Prahova, Ialomita, Suceava si Maramures sa poata continua sa mearga la scoala si în acest an.

„Scoala fara pauza” este o initiativa care contribuie la prevenirea abandonului scolar prin donatii de haine, încaltaminte, rechizite si echipamente IT&C destinate copiilor din medii defavorizate.

Centrul de colectare amplasat în parcarea exterioara a centrului comercial este deschis pâna pe 24 decembrie, de joi pâna duminica, în intervalul 12:00 – 20:00.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.