Programul National Cantus Mundi lanseaza auditiile pentru Atelierele de percutie

Publicat: 15.09.2022
Programul National Cantus Mundi lanseaza auditiile pentru Atelierele de percutie

Programul National Cantus Mundi anunta deschiderea auditiilor pentru participarea la Atelierele de percutie, coordonate de experimentatii muzicieni si formatori Zoli Toth si Bogdan Pop.

Atelierele se adreseaza copiilor cu varste de peste 10 ani, precum si adolescentilor din Bucuresti si împrejurimi, pasionati de percutie, muzica si educatie muzicala.

Auditiile se vor desfasura pe 20 si 27 septembrie 2022 la sediul Sectiei de percutie a Cantus Mundi (Sala Palatului – Str. Ion Campineanu nr. 28).

Înscrierile pentru auditii se primesc online pana pe data de 19 septembrie, prin completarea formularului online aflat la adresa https://cantusmundi.ro/auditii.

Informatiile logistice privind orarul si organizarea auditiilor vor fi transmise în timp util celor înscrisi.

Lansarea noilor ateliere pentru copii si adolescenti face parte dintr-un complex demers educational si cultural desfasurat de echipa Cantus Mundi, prin care sunt oferite oportunitati copiilor si tinerilor pentru a se dezvolta armonios cu ajutorul muzicii si a beneficia de acces la educatie culturala sustinuta si participarea la concerte, evenimente si manifestari artistice ample, în cadrul ansamblurilor instrumentale si corale dezvoltate sub egida Programului National Cantus Mundi Romania.

*

Programul National Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare sociala prin muzica din Romania, initiat de reputatul dirijor Ion Marin si derulat cu implicarea membrilor Corului National de Camera „Madrigal – Marin Constantin”.
Dupa peste 11 ani de activitate, Programul reuneste sub umbrela sa peste 1.800 de coruri. 60.000 de copii, alaturi de dirijorii lor, participa la promovarea cantului coral pe întreg cuprinsul tarii, depasind barierele legate de etnie, conditie sociala si capacitati fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atat de necesare pentru revitalizarea societatii noastre.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.