Samsung lanseaza programul Samsung Ecosystem for Education Development si doteaza clasele din Romania cu tehnologie de ultima generatie

Publicat: 17.06.2022
Samsung lanseaza programul Samsung Ecosystem for Education Development si doteaza clasele din Romania cu tehnologie de ultima generatie

Samsung prezinta initiativa la Bucharest Tech Week

Samsung Electronics lanseaza programul Samsung Ecosystem for Education Development, initiativa educationala creata de companie prin care îsi propune sa aduca produsele si tehnologia Samsung mai aproape de peisajul educational din Romania.

Samsung Ecosystem for Education Development (SEED) include doua paliere: centre educationale si ambasadori ai educatiei. Samsung planuieste sa deschida 4 centre educationale pana la finalul lunii iunie a acestui an în Timisoara, Oradea, Bucuresti si Bacau; acestea vor fi dotate cu tehnologie si produse Samsung (cate doua table interactive, 16 scaune, 16 tablete si o solutie pentru videoconferinte pentru fiecare centru). Ele vor putea fi utilizate de catre ambasadorii pentru educatie si vor juca rolul de centre de învatare si spatii în care vor fi gazduite evenimente dedicate educatiei, conferinte etc.

Ambasadorii sunt profesori recunoscuti în domeniul lor de activitate, care vor fi echipati cu produse Samsung, pe care le vor folosi în activitatea lor didactica (tablete, smart monitor, Samsung Flip, casti). Samsung le va fi partener în activitatea lor, le va prezenta produsele si le va asigura training-urile necesare pentru a folosi tehnologia Samsung la adevarata ei capacitate.

Compania va prezenta în premiera initiativa între 17 si 19 iunie, la Bucharest Tech Week, în cadrul Tech Expo. Participantii vor putea afla la standul Samsung mai multe detalii despre beneficiile programului, dar si cum arata un astfel de centru educational.

„Suntem entuziasmati sa aducem tehnologia Samsung mai aproape de sistemul educational din Romania si sa contribuim la o schimbare reala la nivelul sistemului educational romanesc. Planurile noastre în aceasta directie sunt unele pe termen lung si vizeaza redefinirea modului în care ne raportam la cunostinte, valori si abilitati în randul noilor generatii si crearea unui ecosistem complet de învatare, adaptat vremurilor în care traim”, a declarat Cristian Constantin, Head of Division Enterprise Business Team & Education Strategy Director-Central Eastern European Display Organisation.

Una dintre cele mai cunoscute solutii Samsung dedicata pentru mediul educational este tabla interactiva Samsung Flip. Potrivita pentru predarea lectiilor, aceasta vine în ajutorul cadrelor didactice, pentru obtinerea celor mai bune rezultate în procesul de învatare si predare. Aceasta ofera multiple moduri de conectare cu echipamente periferice si posibilitatea de a distribui diferite tipuri de continut. Mai multe detalii despre Samsung Flip puteti gasi aici.

Ecosistemul de produse oferit de Samsung în proiectele educationale include: tabla interactiva Samsung Flip, Samsung Smart Monitor, Samsung Galaxy Tab si Samsung Galaxy S.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.