Shakespeare School Essay Competition 2022

Publicat: 07.01.2022
Shakespeare School Essay Competition 2022

La editia de anul trecut au participant nu mai putin de 9.500 de copii si tineri din absolut toate judetele tarii.

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie se pregateste, pentru al 14-lea an consecutiv, de lansarea Shakespeare School Essay Competition - cel mai important Concurs National de Eseuri in Limba Engleza, cu participare GRATUITA, organizat de Shakespeare School in parteneriat cu Cambridge Assessment English si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

La editia de anul trecut au participant nu mai putin de 9.500 de copii si tineri din absolut toate judetele tarii.

Shakespeare School Essay Competition este dedicata elevilor din intreaga tara, cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 de ani. Participarea este gratuita.


Mai multe detalii despre concurs aici!

Tema editiei cu numarul 14 este "Education On or Off-line. Which of the two types of study do you prefer?". Le propunem astfel participantilor sa ne spuna, printr-un eseu in limba engleza de 200 - 250 de cuvinte, care considera ca sunt avantajele si dezavantajele scolii online versus scoala in format fizic.

Etapele editiei a 14-a:
Lansare concurs: 17 ianuarie 2022
Inscriere eseuri: 17 ianuarie – 1 aprilie 2022
Evaluare eseuri: 2 aprilie - 20 mai 2022
Interviuri pe platforma Zoom cu semifinalistii: 4 - 5 iunie 2022
Anuntare castigatori: 8 iunie 2022

Despre editia de anul trecut (2021) si castigatorii ei, puteti citi aici:

Castigatorii Shakespeare School Essay Competition 2021

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.