HaHaHa Production lanseaza ROMDROPS, o companie internationala care va lucra cu TOP 40 artisti ai lumii

Publicat: 19.08.2022
HaHaHa Production lanseaza ROMDROPS, o companie internationala care va lucra cu TOP 40 artisti ai lumii

Moment istoric pentru Smiley! La 13 ani de la înfiintare, HaHaHa Production se lanseaza international si îsi duce producatorii, compozitorii si scriitorii în liga mare a industriei muzicale mondiale.

Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câstigator al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producatori muzicali ai ultimilor ani si HaHaHa Production, publisher de succes si unul dintre cele mai creative si titrate labeluri independente din România au înfiintat împreuna Romdrops, o companie noua de publishing si productie muzicala menita sa deschida oportunitati globale grandioase pentru artistii, producatorii si scriitorii sai. Romdrops va activa pe piata muzicala din întreaga lume, va colabora cu cei mai cunoscuti artisti ai lumii, va lucra pentru proiecte din topurile americane, britanice si din toate tarile care conteaza si care genereaza hituri.

”Este un moment pe care îl astept de multa vreme, la care am visat înca de când am înfiintat HaHaHa Production. Desi asa pare, acesta nu este un început, este o continuare a tot ceea ce facem noi, echipa de la Ha, de 13 ani, zi de zi. Eu am stiut ca o întâlnire cu echipa noastra o sa fie o revelatie pentru muzica mare, pentru ca aici sunt oameni extrem de talentati care au toate datele sa cucereasca lumea.”, declara cu mândrie Smiley care a facut, în ultimii 10 ani, sesiuni muzicale la Los Angeles, în UK, Germania, Suedia si în întreaga lume cu scopul de a face cunoscuta muzica produsa în România si a dezvolta relatii care sa o aduca la cei mai mari artisti din topurile internationale. În 2019, la 11 ani de HaHaHa Production, Smiley a sarbatorit printr-o tabara de creatie în Transilvania pe care a organizat-o cu producatorii, compozitorii sai si nume mari din muzica din America si UK, iar lucrurile au mers atât de bine si creativ, încât s-a nascut ideea companiei care astazi se numeste Romdrops.

„Întâlnirea cu HaHaHa Production ne aminteste ca adevaratele talente pot aparea de oriunde si ca trebuie sa te bucuri de orice intersectie cu un artist, pentru ca ea poate fi o revelatie. Am fost martor la valul de creativitate si diversitate muzicala din timpul taberei din Transilvania si am stiut ca este doar începutul unei povesti frumoase care va cuceri lumea.”, a declarat Peter Coqillard, manager la prestigioasa si mult premiata companie Milk & Honey.

„Sunt atât de entuziasmat de colaborarea cu Smiley, Peter si echipa HaHaHa Production, totul a fost perfect de la prima întâlnire care a fost chiar în Transilvania, locul în care Dracula si-a început legendara poveste si asta vrem sa facem si noi cu muzica noastra, sa lansam propria noastra companie de publishing si productie muzicala care sa creeze oportunitati globale pentru artistii si compozitorii nostri si care sa devina legendara.”, a adaugat Oak Felder, câstigator al Premiului Grammy, cu un portofoliu impresionant de piese si proiecte muzicale prezente în TOP 40 mondial.

În portofiul Romdrops, alaturi de alte nume importante la nivel international, se vor numara si artistii, compozitorii si producatorii români printre care Smiley, Dorian, Vlad Ciresan, IOVA, Tobi Ibitoye, Gabriel Bâscoveanu, Vladimir Chopsticks, serban Cazan, Lucian Nagy, Roland Kiss, Vlad Popescu, Florin Boka sau Gabriel Stanoiu care au creat istorie în peisajul muzical românesc, sub umbrela HaHaHa Production si care se pregatesc sa cucereasca de acum topurile internationale.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.