Inscrierile sunt deschise pentru competitia de triatlon H3RO Mamaia

Publicat: 16.09.2022
Inscrierile sunt deschise pentru competitia de triatlon H3RO Mamaia

ACS Smartatletic, organizator al celei mai mari competitii de triatlon din Estul Europei, anunta ca inscrierile sunt deschise pentru editia cu numarul 14 a competitiei de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 24 septembrie 2022.

Pe lânga pasionatii de triatlon, la startul competitiei și-au confirmat, deja, prezenta sportivii din echipa Olimpica a României, Felix Duchampt & Antoanela Manac precum și Alessia Orla, triatlonista de top pe plan mondial, noua achizitie a clubului Dinamo. Nu în ultimul rând vor fi prezenti si cei mai buni triatloniști din loturile nationale de triatlon.

Federatia Româna de Triatlon anunta ca în cadrul competitiei H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectiva olimpica pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024.

Organizatorii estimeaza ca evenimentul va grupa, la start, peste 500 de sportivi din 10 tari.

Competitia va îngloba doua Campionate Nationale și doua Cupe ale României.

Premiile totale vor fi record în valoare totala de 42.200 de lei.

Pâna în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

H3RO Mamaia este un eveniment finantat de Primaria Municipiului Constanta și organizat de catre ACS SMARTATLETIC, valoarea totala a proiectului este de 219.823,42 lei.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.