"Intampina luna decembrie cu Madrigal si Cantus Mundi!" Curs de educatie muzicala si dirijat coral

Publicat: 05.10.2022
'Intampina luna decembrie cu Madrigal si Cantus Mundi!' Curs de educatie muzicala si dirijat coral

Corul National de Camera „Madrigal - Marin Constantin” si Programul National Cantus Mundi anunta lansarea pe 15 octombrie 2022 a unei noi sesiuni gratuite a cursului de instruire in domeniul Educatiei muzicale si a dirijatului coral - „Intampina luna decembrie cu Madrigal si Cantus Mundi!”

Cursul „Întampina luna decembrie cu Madrigal si Cantus Mundi!” se va desfasura sub forma de workshop-uri interactive, organizate saptamanal, sambata, în perioada 15 octombrie – 03 decembrie 2022, în intervalul orar 10.00 – 13.00, la sediul Corului National de Camera „Madrigal - Marin Constantin” din Bucuresti (Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 11).

Cele 8 module se adreseaza cadrelor didactice (educatori, învatatori, profesori, coordonatori) cu cunostinte de baza în domeniul muzical, care au deja un cor de copii sau un ansamblu instrumental sau intentioneaza sa înfiinteze unele.

Înscrierile se fac prin completarea formularului online de la https://s9.ro/1olm

Fiecare modul dureaza 3 ore si este coordonat de specialistii Madrigal - Cantus Mundi: dirijori, artisti lirici, maestri co-repetitori, profesori de muzica - profesionisti cu o vasta experienta în domeniul educatiei muzicale si a dirijatului coral.

În cadrul programului, participantii îsi vor extinde abilitatile si competentele în domeniul dirijatului coral si al managementului de cor, alegerea si dezvoltarea repertoriului, pregatirea evenimentelor festive, precum si explorarea de noi abordari educationale. Va fi abordata pregatirea repertoriilor si evenimentelor lunii decembrie organizate cu copii: 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorile de iarna (Mos Niculae, Craciun), serbari scolare etc.

Cursul se va încheia cu acordarea de Certificate de participare (pentru prezenta la cel putin 5 module din program).

Noua editie a Cursului de Educatie muzicala si dirijat coral face parte din programul educational al Corului National de Camera „Madrigal - Cantus Mundi” si Programului National Cantus Mundi si vine în continuarea celor peste 100 de cursuri pe care trainerii Madrigal - Cantus Mundi le-au sustinut din 2016 în toata tara, precum si a celor peste 200 de webinarii desfasurate live online în perioada iulie 2020 – aprilie 2022.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.