The Bond, trofeul Galei Green Report este creat de Casa de Bijuterii Malvensky

Publicat: 18.01.2023
The Bond, trofeul Galei Green Report este creat de Casa de Bijuterii Malvensky

Astazi -18 ianuarie- Sala Tronului din Palatul Regal va gazdui cea de-a doua editie a Galei Green Report, care premiaza proiectele sustenabile implementate de companii si de autoritatile publice locale. Anul acesta, trofeul bijuterie, The Bond, este creat de fondatorul si designerul Casei de Bijuterii Malvensky, Malvina Cservenschi si este inspirat din imaginea simbol a Portii Sarutului creata de Constantin Brancusi.

Lucrat in alama aurita, trofeul The Bond este pus in evidenta de o baza din marmura de Ruschita, selectata cu atentie din cariera Simeria si este faurit cu maiestrie si pasiune de catre o echipa de artizani italieni. Trofeul bijuterie The Bond este un mesager si un tribut deopotriva, al iubirii si legaturii indestructibile, absolute.

“Casa de Bijuterii Malvensky a fost o alegere naturala, pentru ca este un promotor al valorilor si traditiilor romanesti. Ne-am dorit ca acest trofeu, care simbolizeaza uniunea si legatura indestructibila dintre oameni, sa transmita un mesaj despre puterea si responsabilitatea noastra de a lasa in urma o mostenire puternica si a oferi generatiilor urmatoare o marturie despre credinta, respect si iubire fata de natura. “ a declarat Raluca Fiser, organizator al Galei Green Report.

Anul acesta, Gala se desfasoara sub egida „Omul, Regele Naturii. Puterea este a noastra. Cu putere mare vine si responsabilitatea mare”. La finalul anului trecut, companii, organizatii, institutii publice sau private cu sediul si operatiunile in Romania, au depus proiecte si initiative implementate in Romania la fiecare dintre cele 11 categorii de Excelenta. Trofeul Galei Green Report simbolizeaza uniunea si legatura dintre oameni, interactiunea dintre Om si Natura - o relatie prin care fiecare actiune are un efect.

Gala Green Report premiaza excelenta si recunoaste cele mai importante proiecte din domeniul sustenabilitatii , atat din sectorul privat, cat si din cel public. Fie ca vorbim de actiuni ale mediului privat sau public, ele trebuie sa fie in egala masura responsabile in ceea ce priveste impactul pe care il au asupra mediului inconjurator. Grija pentru natura si planeta este a noastra, a tuturor, dar companiile private si institutiile de stat poarta cu ele o autoritate suplimentara, care trebuie sa fie un exemplu pentru noi toti.

Membrii juriului: Ramona Jurubita – Country Managing Partner, KPMG; Andreea Mitirita – Partener Consultanta Fiscala, PwC; Marius Brinzea – Director Strategie, Reciclad’or; Laura Ciobanu- Senior Manager Schimbari Climatice si Sustenabilitate, EY Romania; Sorin Elisei- Director, Lider al practicilor de sustenabilitate si energie, Deloitte Romania; Florin Stoican, Presedinte Asociatiile Kogayon si Parcul National Vacaresti.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.